Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

S.M2

S.M2
Two element stacked dipole array

The S.M2 are an array of two centre fed folded dipoles mounted on an aluminium mast.
Each folded dipole balun assembly and associated harness junction is completely encapsulated in epoxy resin, totally preventing moisture ingress.
The balun assembly has been tested to BS5490:IP67.
DESCRIPTION
ORDERING DESIGNATIONS
SPECIFICATIONS
MOUNTING ACCESSORIES
RADIATION PATTERN
SPECIFICATIONS
TYPEPRODUCT NO.
UA66-22 123001005
2140.01.00.00 123001012
2141.01.00.00 123001013
ELECTRIAL
FREQUENCY RANGE 117 - 470 MHz
INPUT IMPEDANCE 50Ω
BANDWIDTH ± 4% of centre frequency
SWR <1.5:1
FRONT TO BACK RATIO 5.5 dB
MAXIMUM INPUT POWER 250 W
POLARISATION Vertical
FORWARD GAIN 5 dBd
3 dB BEAMWIDTH E Plane 36º
H Plane 180º
MECHANICAL
STANDARD CONNECTION 3 m (118.11 in.) Length of RG 213
c/w \'N\' type socket
ELEMENTS 12.7 mm dia. x 1.6 mm wall
aluminium alloy grade 6063T6
SUPPORT BOOM UHF UHF 38.1 mm dia. x 3.2 mm wall
aluminium alloy grade 6082T6
SUPPORT BOOM VHF VHF 63.5 mm dia. x 6.3 mm wall
aluminium alloy grade 6082T6
FASTENERS Stainless steel grade A2-70
DIPOLE CLAMPS Cast aluminium alloy
DIPOLE ADJUSTMENT M8 stainless steel screws
SADDLE CLAMPS Diecast zinc alloy
INSULATOR Epoxy resin encapsulant
LIGHTNING PROTECTION Direct grounded VHF lightning finial
MOUNTING BRACKETS UHF UHF fit inside scaffold pole
MOUNTING BRACKETS VHF VHF to suit structure
TYPICAL WEIGHT (UHF) UHF 4 kg / 8.82 lb.
TYPICAL WEIGHT (VHF) VHF 9 kg / 19.84 lb.
TYPICAL LENGTH (UHF) UHF 1.25 m / 49.21 in.
TYPICAL LENGTH (VHF) VHF 4 m / 157.48 in.
TYPICAL WIND LOADING
@ 162 km/h (UHF) UHF 85N
TYPICAL WIND LOADING
@ 162 km/h (VHF) VHF 292N
SURVIVAL WIND SPEED 350 km/h (97 m/s)

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT Millenium CB

CRT Millenium CB
ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): CRT-MILLENIUM
CRT MILLENIUM
Το Νέο μικρό και οικονομικό CB ραδιοτηλέφωνο απο την CRT (το μικρότερο CB στόν κόσμο όπως το CRT one)
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το CRT ΟΝΕ είναι:
Αποσπόμενο μικρόφωνο με RJ45
Έυκολη απόσπαση του μηχανήματος απο την βάση(ειδική Βάση) χωρίς βίδες!
Πλήκτρα UP/DOWN( αλλαγής καναλιών,μενού )εκτός απο το μικρόφωνο τώρα και στο μηχάνημα.
Καινούργια ευδιάκριτη οθόνη σε ανοιχτό μπλε χρώμα
ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Norm CITIZEN BAND
Mode AM / FM European Multinorms
Power 4 Watts AM / 4 Watts FM
S-METER Yes
SQUELCH Manual or Automatic (ASQ)
RF GAIN Yes : adjust sensibility on RX
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
Various functions Keypad lock + CH9/CH19 emergency
Bonus Detachable microphone + Quick disconnect bracket + External speaker Jack 3.5
Display Blue LCD
Size 120 x 110 x 27 mm
Weight 470 gr
Guaranty 2 years

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
Συγγραφέας: Λιούις Κάρολ
Απόδοση κειμένου:
Μουρίκη Κατερίνα
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ
Ημερομηνία έκδοσης: 22 Μαΐου 2017
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 144 
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-126-6
Η μικρή Αλίκη, ακολουθώντας έναν άσπρο κούνελο, κατρακυλάει μέσα σ’ ένα λαγούμι και βρίσκεται σ’ έναν τόπο γεμάτο παράδοξα και θαυμαστά συμβάντα. Με φαντασία, χιούμορ και πολλά αλληγορικά στοιχεία ο συγγραφέας καυτηριάζει τον συντηρητισμό και την υποκρισία της εποχής του, σκιαγραφώντας μέσ’ από σουρεαλιστικές καταστάσεις την ασφυκτική καταπίεση των παιδιών από τους μεγάλους.
Μια ευφάνταστη ιστορία που δίκαια αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά βιβλία όλων των εποχών.

ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ_ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΩΡΕΕΣ


ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ
«Από τις συλλογές του Τελλογλείου Ιδρύματος: Πρόσφατες δωρεές»
Τη συμβολή καλλιτεχνών, οικογενειών καλλιτεχνών και συλλεκτών στον εμπλουτισμό των συλλογών του κατά τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει το Τελλόγλειο Ίδρυμα με την έκθεση «Από τις συλλογές του Τελλογλείου Ιδρύματος: Πρόσφατες δωρεές», που θα φιλοξενηθεί στον 2ο όροφο του Μουσείου.
Στην έκθεση, που  εγκαινιάζεται την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, στις 20.00 (παράλληλα με την έκθεση  της συλλογής της «Τέχνης»), το Τελλόγλειο παρουσιάζει περίπου 45 νέα  αποκτήματα, τα οποία προστέθηκαν μέσω δωρεών στις συλλογές του. Πρόκειται κυρίως για έργα καλλιτεχνών που συνδέθηκαν με τη Θεσσαλονίκη και άφησαν το στίγμα τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.
Το Τελλόγλειο διαθέτει μια πλούσια συλλογή, με περισσότερα από 7.500 έργα τέχνης, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με δωρεές.  
Ανάμεσα στα έργα που παρουσιάζονται στη νέα έκθεση, τα 34 είναι φιλοτεχνημένα από τον Λουκά Βενετούλια (δωρεά στο Τελλόγλειο από την οικογένεια Λ. Βενετούλια). Καλύπτουν μια  περίοδο περίπου τριών δεκαετιών της καλλιτεχνικής δημιουργίας του σημαντικού ζωγράφου. Ορισμένα από τα έργα χαρακτηρίζονται   από πολιτική και κοινωνική θεματολογία, ενώ κάποια συνθέτουν ένα είδος ζωγραφικού ρεπορτάζ και σε κάποια άλλα διακρίνεται ένας προσωπικός – βιωματικός λόγος.
Επίσης παρουσιάζεται μια  τοπιογραφία του Βασίλη Θεοχαράκη, πρόεδρου του Ομίλου Θεοχαράκη και εικαστικού δημιουργού, δωρεά που έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης της συλλογής του Τελλογλείου στο  Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. και Μ. Θεοχαράκη στην Αθήνα τον περασμένο χειμώνα. 
Ακόμη, η έκθεση περιλαμβάνει έργα του Σπύρου Παπαλουκά και Νίκου Κεσσανλή, δωρεά στο Τελλόγλειο από τον συλλέκτη Σταύρο Τσιγκόγλου, ο οποίος επίσης παραχώρησε στο πλαίσιο δανεισμού το γλυπτό του Άγγελου Παπαδημητρίου «Η άκρη της ζωής»  για τις ανάγκες της έκθεσης.
Έργα του Χρήστου Αλαβέρα (δωρεά του καλλιτέχνη),  του Φώνη Ζογλοπίτη (δωρεά του καλλιτέχνη), του Νίκου Παραλή (δωρεά της Τίνας Παραλή), του Παύλου Βασιλειάδη (δωρεά του καλλιτέχνη) και του Στέλιου Σκούλου (δωρεά του καλλιτέχνη στη μνήμη του αδελφού του), συμπληρώνουν την έκθεση.
Διάρκεια έκθεσης: έως τα μέσα Οκτωβρίου.

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Μάιος 2017

 
ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣΜάιος 2017
 10 ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΝ. Οι διαιρετικές τομές στην Ελλάδα την περίοδο 1910- 2017. 2ο τεύχος – Η δεκαετία του 1920 - Η Δημοκρατία των στρατοκρατών και των προσφύγων
Θανάσης Διαμαντόπουλος
Στο δεύτερο τεύχος-τομίδιο του ενδεκάτομου συνολικά έργου του «10 και μία δεκαετίες πολιτικών διαιρέσεων: ΟΙ διαιρετικές τομές στην Ελλάδα την περίοδο 1910-2017», ο καθηγητής Θανάσης Διαμαντόπουλος «ακτινοσκοπεί» τη δεκαετία του 1920. Τη δεκαετία της μεγάλης Καταστροφής, της διαιώνισης του Διχασμού, της συνεχιζόμενης παρεμβατικότητας του στρατού στην πολιτική ζωή, της μαζικής άφιξης των προσφύγων στην Ελλάδα και της -επί της ουσίας- βίαιης Μεταπολίτευσης του 1924, η οποία οδήγησε σε μια χαμηλής κοινωνικής νομιμοποίησης Αβασίλευτη Δημοκρατία που σημαδεύτηκε από αναρίθμητα στρατιωτικά κινήματα. Προσεγγίζοντας και την περίοδο αυτή από την οπτική γωνία των πολιτικών διαιρέσεων/διαιρετικών τομών που σφράγισαν τον δημόσιο βίο της χώρας, ο Θανάσης Διαμαντόπουλος διερευνά και παρουσιάζει με απλή, κατανοητή από όλους, γραφή διλήμματα του είδους: Η προσωπική εναντίωση και η εχθρότητα προς τον Ελευθέριο Βενιζέλο εξακολουθούσε, και μέχρι πότε, να πολώνει την ελληνική πολιτική ζωή; Από πότε η αντιπαράθεση του ασφυκτιώντος πολιτικού κόσμου –βενιζελικού και αντιβενιζελικού συλλήβδην- προς τον Κρητικό πολιτικό καθίσταται βασική παράμετρος της πολιτικής αντιπαράθεσης και προς ποια κατεύθυνση την επηρεάζει; Η σταδιακή αυτονόμηση του στρατού από τους φορείς της δημόσιας εξουσίας, η οποία καθίσταται σαφέστερη τη δεκαετία του 1930, μπορεί ήδη από αυτή τη δεκαετία να αντιμετωπιστεί ως βάση παράλληλης διαιρετικής τομής; Ενώ ανάλογα ερωτήματα τίθενται και για τις σχέσεις γηγενών-προσφύγων, παλαιοελλαδιτών-νεοχωριτών και (μικρομεσο)αστών-προλεταρίων. Το έργο περιλαμβάνει και σημαντικό επίμετρο του καθηγητή Θάνου Βερέμη. Ο Θανάσης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη συνέχεια Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσιο Δίκαιο στην ίδια σχολή και Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή. Λαμβάνοντας διαδοχικές υποτροφίες, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές και έλαβε διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, ενώ αργότερα πραγματοποίησε μεταδιδακτορικές έρευνες στην Οξφόρδη. Διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει διδάξει στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών της Λίλλης. Συγγραφέας 25 επιστημονικών και δύο λογοτεχνικών έργων. ISBN: 9789604587476
Τιμή: 6,00 €
Σελίδες: 88
Περισσότερα...
 ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Cas Musse, Cristobal Rovira Kaltwasser
«Ο Mudde και ο Rovira Kaltwasser έχουν γράψει πολλά για τον λαϊκισμό στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική, και τώρα σε αυτόν τον σύντομο τόμο χρησιμοποιούν τη γνώση τους για να δώσουν έναν χρήσιμο ορισμό μιας ασαφούς έννοιας, και παρουσιάζουν μια εκτεταμένη έρευνα για το πού και για ποιον λόγο εμφανίζονται τα λαϊκιστικά κινήματα και τα κόμματα. Πρόκειται για μια εξαιρετική εισαγωγή σχετικά με αυτό το φαινόμενο». John B. Judis, συγγραφέας του The Populist Explosion: How the Great Recession Transformed American and European Politics Η Ελλάδα μπορεί να μην είναι η γενέτειρα του λαϊκισμού, αλλά τουλάχιστον στο πλαίσιο της Ευρώπης, παίζει μοναδικό ρόλο στην εμπειρία και την κατανόηση του φαινομένου. Το παρόν βιβλίο παρέχει έναν σαφή και ακριβή ορισμό του λαϊκισμού, ο οποίος καλύπτει μεγάλο μέρος των πιο σημαντικών λαϊκιστών δρώντων στον χρόνο και στο χώρο. Απαραίτητο ανάγνωσμα για όποιον ενδιαφέρεται να κατανοήσει καλύτερα όχι μόνο τη σύγχρονη πολιτική γενικά, αλλά και τη σύγχρονη -και ιστορική- ελληνική πολιτική ειδικότερα. Άλλωστε, ακόμη και αν ο παρών αριστερός – δεξιός λαϊκιστικός συνασπισμός στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει για πολύ καιρό, ο λαϊκισμός αναμφίβολα θα παραμείνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της ελληνικής πολιτικής, όπως συμβαίνει τις τελευταίες δεκαετίες. Ο Cas Mudde είναι καθηγητής στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου της Georgia. Το βιβλίο του, «Λαϊκιστικά Ριζοσπαστικά Δεξιά Κόμματα στην Ευρώπη» (CUP, 2007 & Επίκεντρο, 2011), κέρδισε το βραβείο Stein Rokkan. Από τις εκδόσεις Επίκεντρο κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του «ΣΥΡΙΖΑ, η διάψευση της λαϊκιστικής υπόσχεσης» (2015) και το «Λαϊκισμός στην Ευρώπη και την Αμερική» (Επίκεντρο, 2013) που επιμελήθηκε με τον Cristobal Rovira Kaltwasser. O Cristobal Rovira Kaltwasser έχει διδακτορικό από το πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, έχει εργαστεί στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNDP), και υπήρξε μεταδιδακτορικός υπότροφος στο Ερευνητικό Κέντρο Κοινωνικών Επιστημών του Βερολίνου (WZB). ISBN: 9789604582259
Τιμή: 9,00 €
Σελίδες: 184
Περισσότερα...
 Η ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η διαδρομή από την ελευθερία του Γκορμπατσόφ έως τον πόλεμο του Πούτιν
Αρκάντι Οστρόφσκι Πρόλογος: Δημήτρης Β. Τριανταφυλλίδης
Πώς μια χώρα που απελευθερώθηκε από εβδομήντα χρόνια σοβιετικής κυριαρχίας κατέληξε να είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τη Δύση και, πάνω από όλα, για το δικό της μέλλον; Γιατί οι άνθρωποι που απέρριψαν την κομμουνιστική ιδεολογία έφτασαν να δέχονται την κρατική προπαγάνδα; Σε αυτό το τολμηρό και σημαντικό βιβλίο, ο Αρκάντι Οστρόφσκι παίρνει τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από την ταραχώδη μετα-σοβιετική μεταμόρφωση της Ρωσίας και φωτίζει τα βασικά σημεία καμπής που συχνά εκπλήσσουν τον κόσμο. Η έντονη συζήτηση των τελευταίων χρόνων σχετικά με την πολιτική, οικονομική και πολιτιστική κληρονομιά της πρώτης μετα-σοβιετικής περιόδου είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση του τι συμβαίνει σήμερα στη Ρωσία αλλά κυρίως, αυτού που θα μείνει όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποχωρήσει. Ως ξένος ανταποκριτής στην ίδια του τη χώρα, ο Οστρόφσκι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της σύγχρονης ιστορίας της Ρωσίας, και μέσα από πρωτότυπη έρευνα και συνεντεύξεις αποκαλύπτει τις ιδεολογικές συγκρούσεις, τους συμβιβασμούς και τους πειρασμούς που άφησαν τη Ρωσία στην κόψη του ξυραφιού. ISSN: 9789604587360
Τιμή: 17,00 €
Σελίδες: 384
Περισσότερα...
 Γράμματα από τα Γκουλάγκ
Λεβ Κονσόν, Εισαγωγή, μετάφραση από τα Ρωσικά: Δημήτρης Β. Τριανταφυλλίδης
Tο βιβλίο αυτό είναι γραμμένο από έναν Εβραίο που βρέθηκε στις μυλόπετρες της Ιστορίας, έζησε τον ζόφο στην κόλαση, επιβίωσε και πολλά χρόνια μετά την αποκατάστασή του κατά τη μετασταλινική εποχή έγραψε ένα τμήμα των αναμνήσεών του. Το βιβλίο του Λεβ Κονσόν είναι μια πραγματική κάθοδος στον Άδη, χωρίς την ελπίδα της επιστροφής. Είναι μια καταβύθιση στα μύχια του Κακού, μια γνώση από εκείνες που δεν πρέπει να κατέχει ο άνθρωπος, όπως είπε πρόσφατα η Σβετλάνα Αλεξιέβιτς, η Ρωσίδα νομπελίστρια. Το βιβλίο αυτό κονιορτοποιεί όχι μόνο το ψεύδος που εξακολουθούν να υποστηρίζουν οι υπερασπιστές του σταλινικού ζόφου αλλά και τις ψευδαισθήσεις όλων εκείνων που ισχυρίζονται πως η θεωρία είναι σωστή, αλλά η εφαρμογή της λάθος. Η γραφή του είναι απλή. Δεν τον ενδιαφέρει η καλλιέπεια, παρά τον διακατέχει η επιθυμία να πει τη δική του αλήθεια, την αλήθεια όπως την έζησε στα στρατόπεδα καταναγκαστικών έργων του σταλινικού καθεστώτος. Ο αναγνώστης, σε ορισμένα σημεία, νιώθει αυτή την ασθματική βιασύνη κάποιου που θέλει να προλάβει να πει όλα όσα γνωρίζει, να αφήσει πίσω του μια παρακαταθήκη, μια μαρτυρία για αυτό που συνέβη και για το οποίο ποτέ κανείς δεν τιμωρήθηκε. Το βιβλίο αυτό είναι μια κιβωτός συμπόνιας αλλά και μνήμης για όλους εκείνους που άδικα, απάνθρωπα και ανελέητα βασανίστηκαν και υπέφεραν στα σταλινικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Κάθε ένα κείμενο που εμπλουτίζει τη βιβλιογραφία της ανθρωπιστικής τραγωδίας του 20ού αιώνα, της τραγωδίας των Γκουλάγκ, λειτουργεί ως υπενθύμιση και ως προειδοποίηση για τους κινδύνους της επανάληψής της στους ταραγμένους μας καιρούς. ISSN: 9789604586530
Τιμή: 8,00 €
Σελίδες: 168
Περισσότερα...
 ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Κοινωνική κατάσταση, Εργασία και Κοινωνικήα Δίκτυα Η εποχή της Generation G
Επιμ.: Σωτήρης Χτούρης
Η μελέτη αυτή παρουσιάζει τα κοινωνικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά της κοινωνικής ομάδας των νέων στην Ελλάδα. Η ανάλυση οδηγεί προς μια νέα κατανόηση της κοινωνικής έννοιας της νεολαίας αποφεύγοντας ορισμένες κατεστημένες προτάσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την πολιτική «κατασκευή» της νεολαίας μέσα από την επίσημη στατιστική ή τα κρατικά προγράμματα για την απασχόληση. Οι συγγραφείς του τόμου δείχνουν δρόμους για να προσδιορίσουμε τη νεότητα και τους νέους με έναν τρόπο που θα μας επιτρέψει να καταγράψουμε την αυθεντική σημερινή κοινωνική και πολιτισμική τους ταυτότητα, αλλά και τα σημαντικά σύγχρονα κοινωνικά φαινόμενα που την καθορίζουν. Μέσα από τη θεωρητική επεξεργασία σημαντικών θεωρητικών υποδειγμάτων για τη νεολαία και τις καταστάσεις μετάβασης από την Εκπαίδευση στην Εργασία, προτείνουν μια νέα θεωρητική προσέγγιση που απορρέει κυρίως από τα δεδομένα της έρευνας In4Youth. Τα θέματα της ανεργίας, της φτώχειας, των προοπτικών απασχόλησης και της ευζωίας είναι τα κεντρικά θέματα του βιβλίου. Παράλληλα, μέσα από την ερευνητική εμπειρία που αποκτήθηκε, διατυπώνεται ένα νέο μεθοδολογικό υπόδειγμα για την ποιοτική έρευνα με τη χρήση των Εστιασμένων Ομάδων και των Ομαδικών Συνεντεύξεων. Ο Σωτήρης Χτούρης είναι κοινωνιολόγος ερευνητής, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διευθυντής του εργαστηρίου Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ψηφιακής Τεκμηρίωσης και επιστημονικός υπεύθυνος σε σημαντικά ερευνητικά έργα για την πόλη, τον πολιτισμό και την κοινωνική ένταξη των νέων, στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα γερμανικά. ISSN: 9789604586813
Τιμή: 17,00 €
Σελίδες: 330
Περισσότερα...
Εκδόσεις Επίκεντρο,
Θεσσαλονίκη, Καμβουνίων 9, Τ.Κ. 54621, τηλ 2310-256146, books@epikentro.gr
Αθήνα: Κιάφας 5, Αθήνα, τηλ 210-3811077, athina@epikentro.gr
www.epikentro.gr

🎶 Κιθάρες Yamaha Revstar και Ενισχυτές Line 6!


eNakasMusic Store
YAMAHA Revstar RSP20CR RRT Ηλεκτρική Κιθάρα Rusty Rat
LINE 6 Firehawk 1500 Eνισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας
YAMAHA Revstar RSP20CR BBL Ηλεκτρική Κιθάρα Brushed Black
LINE 6 Spider V 240 Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας
YAMAHA Revstar RS820CR RRT Ηλεκτρική Κιθάρα Rusty Rat
LINE 6 Amplifi 150 Watt Bluetooth Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας
YAMAHA GRS720B WLF Revstar Ηλεκτρική Κιθάρα Wall Fade
LINE 6 Spider V 120 Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας
YAMAHA Revstar RS620 BCC Ηλεκτρική Κιθάρα Burnt Charcoal
LINE 6 Amplifi 75W Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας
YAMAHA Revstar RS502T Bowden Green Ηλεκτρική Κιθάρα
LINE 6 Spider V 60 Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας
YAMAHA Revstar RS502 SPB Shop Black Ηλεκτρική Κιθάρα
LINE 6 Amplifi 30W Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας
YAMAHA Revstar RS420 BST Black Steel Ηλεκτρική Κιθάρα
LINE 6 Spider V 30 Ενισχυτής Ηλεκτρικής ΚΙθάρας
YAMAHA Revstar RS320 SYL Stock Yellow Ηλεκτρική Κιθάρα
LINE 6 SPIDER Classic 15 Ενισχυτής Ηλεκτρικής Κιθάρας
Meinl Πιατίνια

Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
Σε τούτο το οριακό για τον Τόπο μας σταυροδρόμι των δίσεκτων καιρών μας, η βαθύτερη λογική τ ο υ π ο λ ι τ ι σ τ ι κ ο ύ α ν τ ί δ ο τ ο υ σ τ η Χ ρ ε ο κ ο π ί α σηματοδοτεί τη ζητούμενη πολιτική πολιτισμού, που θα μας βγάλει στην ανοιχτή δημοσιά της ιστορίας μας.
Με το πολιτιστικό αντίδοτο να νοείται ω ς α π ό σ τ α γ μ α τ η ς α ξ ι α κ ή ς π α ρ α κ α τ α θ ή κ η ς τ η ς μ ε γ ά λ η ς α κ ο λ ο υ θ ί α ς τ ω ν α ι ώ ν ω ν π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ τ ο υ Ε λ λ η ν ι σ μ ο ύ. Φωτίζοντας τη δύσκολη ανηφοριά του μετα-μνημονιακού μας μέλλοντος και διεμβολίζοντας το παγιδευτικό δίπολο: τ ο υ ν ο σ η ρ ο ύ ε λ λ η ν ο κ ε ν τ ρ ι σ μ ο ύ, όπου επωάζεται η εθνικιστική αφροσύνη, και τ ο υ ν ο σ η ρ ο ύ α ν τ ι - ε λ λ η ν ο κ ε ν τ ρ ι σ μ ο ύ, όπου επωάζεται η νεοταξική α-τοπία (αποεθνοποίηση).
Το Πολιτιστικό ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
συγγραφέας:Λαοκράτης Βάσσης
Isbn: 978-960-579-074-5
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 160
Λιανική Τιμή: 13,00 ευρώ

Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Μπαχρέιν και Αίγυπτος διέκοψαν τις σχέσεις με το Κατάρ



Σύμφωνα με τα όσα διαδραματίζονται ανάμεσα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Αίγυπτο και Κατάρ, η Qatar Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει τις πτήσεις της προς τη Σαουδική Αραβία.
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που έχουν επίσης διακόψει τις σχέσεις τους με το Κατάρ, οι εταιρείες Etihad, Emirates και flydubai ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν από σήμερα Τρίτη τις πτήσεις τους προς και από το Κατάρ.
Στο μεταξύ η Saudi Arabia Airlines (Saudia) ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι διακόπτει όλες της τις πτήσεις προς το Κατάρ.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 211 8888 ή στο mideast@mideast.gr.