Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Βραδύκαυστο Παντελόνι 3000 Over FB31 Portwest


Υλικό Κατασκευής: Πυρίμαχο Ύφασμα
Προτεινόμενη Χρήση: Υψηλές Θερμοκρασίες
Επένδυση: NOMEX
Μέγεθος Ρούχων: XXLarge,XLarge,Large,Medium,Small,3XLarge
Περιληψη
Το Βραδύκαυστο Παντελόνι εργασίας 3000 Over FB31 της Portwest είναι σχεδιασμένο να προστατεύει το κάτω μέρος  του σώματος καθώς το Solar FB31 πάνω από το παντελόνι κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το υψηλής απόδοσης Nomex® / Lenzing® FR Βισκόζης ύφασμα. 
Ο σχεδιασμός του προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Τα κύρια γνωρίσματα του περιλαμβάνουν μία χαμηλής-κοπής ραφή στον καβάλο.
Όπως επίσης αποσπώμενες τιράντες ώμων και ελαστική πλευρά και κάτω μπροστινό άνοιγμα. 

RESCUE SART S4

RESCUE SART S4

Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Ο διεγέρτης radar McMurdo S4 SART προσφέρει αποδεδειγμένη αξιοπιστία στη διάσωση. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του και μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με γάντια ή υγρά χέρια. O συμπαγής σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για την εφαρμογή του σε σωσίβιες λέμβους ή για τη χειροκίνητη μεταφορά του, σύμφωνα με τους κανονισμούς της SOLAS.
Το S4 SART, εκπέμπει στα 9GHz X-band radars, οπότε μπορεί να εντοπιστεί από όλα τα μέσα διάσωσης από θάλασσα και αέρα, σύμφωνα με τον ΙΜΟ και της απαιτήσεις του GMDSS. Δηλαδή στην οθόνη του radar ενός πλοίου, ελικόπτερου ή αεροπλάνου, το S4 SART μεταδίδει αυτόματα και με σαφήνεια ένα σήμα απόκρισης και έτσι αναγνωρίζεται η θέση του σκάφους που κινδυνεύει. Μόλις ενεργοποιηθεί το S4 SART παραμένει σε κατάσταση αναμονής για πάνω από 96 ώρες ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες του θαλάσσιου περιβάλλοντος.


Απόκριση δέκτη9.2–9.5 GHz, ευαισθησία μεγαλύτερ από -50 dBm
Απόκριση πομπού12 σαρώσεις στα 9.2–9.5 GHz
Εκπεμπόμενη ισχύς (ERP)Λιγότερο από 400 mW (+26 dBm)
Διάρκεια λειτουργίας96 ώρες σε standby κατάσταση και τουλάχιστον 8 ώρες εκπομπής
Θερμοκρασία λειτουργίας-20ºC έως +55ºC
Αποτελεσματικό ύψος κεραίαςΤουλάχιστον 1 μέτρο
Βάρος530g με βάση, 510 g χωρίς βάση
Διαστάσεις264mm μήκος x 90mm διάμετρος
Χρόνος αντικατάστασης μπαταρίας5 χρόνια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Μετέωρη γυναίκα

Μετέωρη γυναίκα 
Μιχάλης Πιτένης
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-210-2

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ του Δημήτρη Σωτάκη, τον Οκτώβριο στα βιβλιοπωλεία!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ // KEDROS PUBLISHERS
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Το νέο μυθιστόρημα του πολυμεταφρασμένου συγγραφέα ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΑΚΗ, είναι γεγονός!
Ένα μυθιστόρημα για τη μάχη του ανθρώπου με τον εαυτό του και την ψευδαίσθηση της δύναμης της εξουσίας.

Τον Οκτώβριο στα βιβλιοπωλεία!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ // Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Ένας επιχειρηματίας προσλαμβάνει στο σπίτι του έναν βοηθό, προκειμένου να βάλει την χαοτική καθημερινότητά του σε μια τάξη. Από τη στιγμή όμως που θα ξεκινήσει αυτή η συγκατοίκηση, μια σειρά από παράξενα γεγονότα οδηγεί αυτή την ιστορία σε απρόβλεπτα και σκοτεινά μονοπάτια.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ

Ο Δημήτρης Σωτάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα Η πράσινη πόρτα (2002), Η παραφωνία (2005), Ο Άνθρωπος Καλαμπόκι (2007), Το θαύμα της αναπνοής (2009), Ο θάνατος των ανθρώπων (2012), Η ανάσταση του Μάικλ Τζάκσον (2014), Η ιστορία ενός σούπερ μάρκετ (2015), Ο Κανίβαλος που έφαγε έναν Ρουμάνο (2017).
Το θαύμα της αναπνοής  κατέκτησε το βραβείο Athens Prize for Literature και ήταν υποψήφιο για το Ευρωπαϊκό Αριστείο Λογοτεχνίας, καθώς και  για το βραβείο Jean Monnet στη Γαλλία.
Βιβλία του έχουν κυκλοφορούν στα γαλλικά, τουρκικά, σερβικά, ολλανδικά, ιταλικά, δανέζικα, αραβικά, κινεζικά κ.ά.

ΒΙΒΛΙΑ ΨΑΡΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΝ

ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

Εγχειρίδιο εξαγνισμού και ψυχικής προστασίας

€22.42 ΑΓΟΡΑ

Καμπάλα

Το δέντρο της ζωής και οι τέσσερις κόσμοι


€17.17ΑΓΟΡΑ

Υλοποίησε το σύμπαν σου

Η "μαγική" εφαρμογή της διδασκαλίας της FLORENCE SCOVEL SHINN

€9.54

Μικρά Ασία

Θρίαμβος και καταστροφή

€17.17 


Η ΠΑΓήΔΑ

Φυσική ιστορία του αφύσικου

€17.17
ΑΓΟΡΑ
 

Προφητεία και ιστορία

Στην αρχαία Ελλάδα και στον χριστιανισμό

€15.26 ΑΓΟΡΑ
 

Ένα μάθημα στα Θαύματα

Επίτομη πλήρης έκδοση
€80.00ΑΓΟΡΑ
 

NLP Το κλειδί του μυαλού μας!

Χρησιμοποιείς ή σε χρησιμοποιεί το μυαλό σου;


€11.45ΑΓΟΡΑ
 

Το οδοιπορικό της επιστροφής

Μια παραβολή του Κρύων: Η ιστοροία του Μιχαή Θωμά και των επτά αγγέλων

€16.22ΑΓΟΡΑ
 

Μύηση στις 13 πύλες της Αρκαδίας



€17.17ΑΓΟΡΑ
 

Η αληθινή ιστορία των Ελλάνιων και Ελλήνων

Αποκαλύπτοντας την παραχάραξη

€21.02ΑΓΟΡΑ
 

Το βιβλίο του Σαμάνου θεραπευτή

Θεραπεύοντας νου και σώμα: Ένας πρακτικός οδηγός των σαμάνων των Άνδεων

€11.45 ΑΓΟΡΑ
 

Η δύναμη να αλλάξω τα Panda

Εγχειρίδιο αδυνατίσματος και ευ ζην


€17.17 ΑΓΟΡΑ


Το σύνταγμα της ηδονής

Καβαφικοί αντίλαλοι



€14.31ΑΓΟΡΑ
 

Οι ψυχοσωματικές ασθένειες

Οι αιτίες και η αντιμετώπισή τους: Όταν ο νους επιτίθεται στο σώμα

€11.50add to cart

Η Δημόσια Ιστορία ως συγκρουσιακό θέμα: Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων στο Διαδίκτυο



Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η κοι­νωνία σήμερα γνωρίζει πολλά για το Ολοκαύτωμα. Η αλή­θεια είναι, βέβαια, όπως επιβεβαιώνει και το συγκεκριμένο βιβλίο, ότι ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, αφού πολύ συχνά έχει την τάση να μεταφράζει τα γεγονότα με βάση τη δική του πολιτική και εθνική λογική, γεγονός που τον αποτρέπει να κατανοεί την πραγματικότητα.
Σήμερα πληθαίνουν οι τόποι μνήμης, οι ημέρες μνήμης, οι λογής λογής εκδηλώσεις γύρω από τη γενοκτονία. Πληθαίνουν, όμως, και οι αρνητές του Ολοκαυτώματος. Και αναρωτιέμαι πώς μπορούν να προσλάβουν οι νεότερες γενιές τα σχετικά με τη Σοά. Μπορεί, μ’ άλλα λόγια, να επικρατήσει ο κίνδυνος διαγραφής της μνή­μης ή θα κερδίσει τελικά η κοινή λογική που πρεσβεύει ότι από τη στιγμή που ο θύτης, η Γερμανία δηλαδή, έχει, κατ’ επανάληψη, παραδεχθεί τα εγκλήματα που διέπραξε ποιος ο λόγος να αμφισβητείται η τετελεσμένη πραγματικότητα;

Αξιολογώντας, ωστόσο, τη σημερινή αμφισβήτηση για την εβραϊκή γενοκτονία αναρωτιόμαστε αν πήγαν στράφι οι δεκαε­τίες του ’80 και του ’90. Τόσα βιβλία, τόσα συνέδρια, τόσες ταινίες που αναπαρέστησαν το δράμα και έσπασαν τα ταμεία. Τότε το παγκόσμιο ενδιαφέρον κορυφώθηκε, οι κοινωνίες της Ευρώπης πάλευαν, θαρρείς, να επουλώσουν το ανοιχτό τραύμα.

Διαβάζοντας το βιβλίο της Ξένιας Ελευθερίου, το οποίο έχει γραφτεί με απόλυτη επιστημονική νηφαλιότητα, αναλογίστηκα πως όσο χάνονται οι μάρτυρες του μεγαλύτερου εγκλή­ματος που συντελέστηκε ποτέ στην ανθρωπότητα, τόσο δυ­ναμώνει η φωνή των άλλων, που διαρκώς πυκνώνουν, των άλλων που υψώνουν την φωνή τους και αμφισβητούν. Φαί­νεται πως τα πάντα μπορεί να σκυλευτούν, ακόμη κι η μνήμη όσων υπέφεραν. Γιατί, πώς αλλιώς, μπορεί να ερμηνεύσει κανείς το φαινόμενο της συνεχούς αναβίωσης του νεοναζι­σμού και, κυρίως, της ανοχής των κοινωνιών απέναντί του;

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως αυτή η μελέτη αποδεικνύουν ότι αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο Εβραίους ούτε μόνο Γερμανούς, αφορά συνολικά ανθρώπους. Είναι ένα μεγάλο μάθημα για το πού μπορεί να οδηγηθεί κανείς από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εβραϊκή γενοκτονία είναι τελικά οικουμενική. Σε μια περίοδο αυξημένης ξενοφοβίας τα διδάγματα του Ολο­καυτώματος εμφανίζονται πιο επίκαιρα από ποτέ. Σήμερα, που τα διακυβεύματα της μνήμης είναι μεγάλα, το ζητούμε­νο είναι να παραμείνει ζωντανό το δίδαγμα και όχι (μόνο) το πένθος του Ολοκαυτώματος.

Βέβαια κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, τη στιγ­μή που καθημερινά πέφτουν τόνοι «λάσπης», αφού κυρι­αρχεί απόλυτα η συνωμοσιολογία και βασιλεύει η αντίληψη ότι πίσω από κάθε συμφορά που καταδυναστεύει τη χώ­ρα, για να μην πω τον πλανήτη, κρύβονται πάντα οι Εβραίοι και η υποτιθέμενη νέα τάξη πραγμάτων που εκπροσωπούν. Φαίνεται τελικά ότι την εικόνα που μια κοινωνία έχει για το παρελθόν της δεν τη διαμορφώνουν οι ακαδημαϊκοί ιστορι­κοί. Πολύ μεγαλύτερη επιρροή, έχουν σήμερα τα μέσα ενη­μέρωσης, το διαδίκτυο, αλλά και τα πολιτικά κόμματα.

Το βιβλίο της Ξένιας Ελευθερίου μας κάνει να σκεφτούμε ότι πολλές φορές η ιστορία αναθεωρείται αλλά σίγουρα δεν ξαναγράφεται, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους ιδεολο­γικούς σκοπούς και πολιτικά συμφέροντα. Οφείλουμε, να αφουγκραστούμε, να ακούσουμε και να επικεντρώσουμε το βλέμμα μας στο κάθε τι, που οι προηγούμενες γενιές δεν ­θέλησαν να στρέψουν την προσοχή τους. Να εμβαθύνουμε, τελικά, στην αναγνώριση της άγνοιάς μας και στον παρα­λογισμό της λογικής μας που υπαγορεύει την άρνηση του άλλου και του βαθύτερου εαυτού μας. Είμαι απόλυτα σί­γουρος πως η κυκλοφορία του βιβλίου θα προκαλέσει συ­ζητήσεις, γιατί θίγει την παράμετρο της πληροφόρησης, την πιο καίρια συνιστώσα της εποχής μας, η οποία, ειδικά γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν την Ελευθερίου, μπορεί να θεωρούνται από πολλούς ανάξια λόγου, αλλά, δυστυ­χώς, πολλοί είναι έτοιμοι να τα υιοθετήσουν και κυρίως είναι πρόθυμοι να τα αναπαραγάγουν. Ο«θόρυβος» τέτοιων δη­μοσιευμάτων καθιστά την πληροφορία εύκολα προσβάσιμη στο μέσο χρήστη, μια και αναγνωρίζεται ως αληθές μόνο ό,τι αναδεικνύει κάποια συνωμοσιολογική ερμηνεία του οικονο­μικού και πολιτικού σκηνικού. Και κάπως έτσι διαμορφώ­νεται ένας εχθρός, συνήθως προαιώνιος και τρομερός, βά­σει του οποίου ορίζεται μια ταυτότητα ή προσδιορίζεται ένα εμπόδιο που πρέπει να καταστραφεί. Και κάπως έτσι ανθίζει ο εθνικισμός ο οποίος εδράζεται στο μίσος και στη συνωμο­σιολογία. Άτομα που μπορεί να έχουν άλλη θρησκεία, άλλο χρώμα, άλλη ιδεολογία εκφεύγουν από αυτό που η «πλει­οψηφία» θεωρεί κανονικό. Το μόνο που μένει σε εμάς είναι να παίρνουμε ξεκάθαρη θέση απέναντι σ’ αυτή τη λαίλαπα. Η μνήμη των νεκρών είναι πιο δυνατή, ο ανθρώπινος πολιτι­σμός επιβάλλεται να επικρατήσει της βαρβαρότητας.

(από τον Πρόλογο του Λέοντα Ναρ)

Η Δημόσια Ιστορία ως συγκρουσιακό θέμα:
Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων στο Διαδίκτυο
ΣΕΙΡΑ: ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (αρ.11) 
Επιστημονικός Υπεύθυνος Σειράς: Γιώργος Κόκκινος
συγγραφέας: Ξένια Ελευθερίου
Isbn:978-960-9692-29-8
Διαστάσεις: 12,5 X 22,5
Σελίδες: 522

Θεσσαλονίκη: Τα μπαρ που πρέπει να επισκεφθείτε

Θεσσαλονίκη: Τα μπαρ που πρέπει να επισκεφθείτε

Σημειώστε...

Αρνίσια παϊδάκια με βινεγκρέτ δυόσμου
Τάρτα σοκολάτα με ρόδι
Ζαγοροχώρια: 5 must στάσεις για καφέ

Κώστας Βίρβος "Φώτα πορείας" (15/4/2000)

-50% All Inclusive Ζάκυνθος 28η Οκτωβρίου με 2 παιδιά Δωρεάν 5* Galaxy Beach Resort!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς-50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Μπροστά στην παραλία!
✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Κέντρο ευεξίας και σπα ✔ Παιδική Πισίνα ✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Free WiFi ✔ Οικογενειακά Δωμάτια
★ WiFi ★ Bar ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Γυμναστήριο ★ Μπροστά στην Παραλία
€199 από €398Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Nefeles Luxury Residence & Lounge - Ορεινή Αρκαδία
Nefeles Luxury Residence & Lounge - Ορεινή Αρκαδία- 40%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 11 ετών
 Πρωινό
 έως 25/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€59 από €99Δες το Τώρα!
Chalets Ξένιος - Ορεινή Ναυπακτία
Chalets Ξένιος - Ορεινή Ναυπακτία- 54%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2020
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο!
€179 από €390Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2020
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας!
€199 από €398Δες το Τώρα!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι- 48%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 29/10/2019 έως 30/04/2020
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, Ηamam, Sauna και του Γυμναστηρίου!
€249 από €478Δες το Τώρα!
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ- 40%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 4 ετών (+4 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Ελεύθερη χρήση Εσωτερικής Πισίνας ή Υδρομασάζ!
€78 από €130Δες το Τώρα!
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα- 48%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/04/2020
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ!
€239 από €460Δες το Τώρα!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2020
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και της Sauna!
€189 από €378Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/11/2019 έως 30/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€220 από €440Δες το Τώρα!
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό + Ένα Γεύμα
 έως 19/04/2020
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€124 από €218Δες το Τώρα!
Petra & Elato Art Hotel - Ορεινή Αρκαδία
Petra & Elato Art Hotel - Ορεινή Αρκαδία- 32%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€109 από €160Δες το Τώρα!
Ntinas Hotel - Τρίκαλα
Ntinas Hotel - Τρίκαλα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 16/12/2019
 Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας!
€89 από €178Δες το Τώρα!
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/04/2020
 Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου!
€162 από €325Δες το Τώρα!
Oniropetra Boutique Hotel - Καρπενήσι
Oniropetra Boutique Hotel - Καρπενήσι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2020
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
€239 από €478Δες το Τώρα!
Η Τεύθις  - Δημητσάνα
Η Τεύθις - Δημητσάνα- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 20/12/2019 και 06/01 έως 30/03
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€65 από €93Δες το Τώρα!
Το Σπίτι του Ορέστη - Άνω Πεδινά Ζαγοροχώρια
Το Σπίτι του Ορέστη - Άνω Πεδινά Ζαγοροχώρια- 38%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/05/2020
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€99 από €160Δες το Τώρα!
Casa Di Neve - Καρπενήσι
Casa Di Neve - Καρπενήσι- 47%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€179 από €338Δες το Τώρα!
Lidra Hotel - Αριδαία
Lidra Hotel - Αριδαία- 51%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών (+1 επιλογές)
 Χωρίς Πρωινό
 έως 31/05/2020
 Late check out στις 20:00!
€79 από €160Δες το Τώρα!
4* SAZ City Life Hotel Ioannina - Ιωάννινα
4* SAZ City Life Hotel Ioannina - Ιωάννινα- 20%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/04/2020
 Δωρεάν είσοδος στο ιστορικό μουσείο Ιωαννίνων στο κάστρο
€220 από €275Δες το Τώρα!
footer