Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Φακός Αντιεκρηκτικός Πυροσβεστικός Zone 0 UK4AA eLED RFL 514607 UWKinetics

Φακός Αντιεκρηκτικός Πυροσβεστικός Zone 0 UK4AA eLED RFL 514607 UWKinetics 
Προτεινόμενη Χρήση: Πυρόσβεση,Διάσωση 
Περιληψη
Ο αντιεκρηκτικός φακός ασφαλείας, 4AA eLED RFL Zone 0 της Underwater Kinetics (UK) προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα προστασίας σε συνθήκες υψηλής επικινδυνότητας λόγο της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρεία από το 1974.
Ο φακός 4AA eLED RFL είναι αδιάβροχος και αντέχει σε βάθος τριών μέτρων.

H50 Wireless Handset

H50 Wireless Handset

H50 VHF Wireless Handset. Wireless handset for the V50 VHF Radio

Handset features and functionality

  • 2 Handsets can be connected to a V50 VHF
  • Inductive charging, no contacts to corrode
  • AIS Vessel information on LCD
  • 2.4GHz DSSS wireless technology
  • Add up to 2 Handsets
  • Handset operable up to 100m from base, so potentially up to 200m handset to handset
  • Squelch Adjustable
  • Volume control by up/down key
  • Backlight Adjustable
  • INTERCOM function
  • Built-in microphone and 0.5W speaker
  • 3.7V 830mAh Li-Polymer Battery
  • Battery Life: 8 hours

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο 
Συγγραφέας: Βασίλης Βασιλικός
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 120
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-162-4
Ήρθες και ξάπλωσες στα πόδια μου, το τελευταίο εκείνο μεσημέρι, ήσυχα, αδιαμαρτύρητα, τρυφερά. Μου είπες χωρίς φωνή το τελευταίο αντίο. Μ’ αποχαιρέτησες, με το σώμα σου. Μόνο που εγώ δεν το κατάλαβα τότε. Κοιμήθηκες λίγο απ’ την άλλη μεριά της καρδιάς σου. Αυτό ήταν το τελευταίο μας αγκάλιασμα. Η τελευταία φορά που τα σώματά μας αγγιχτήκαν. Δεν είπες τίποτα. Μ’ αποχαιρέτησες με τον τρόπο σου, ευγενικά, ωραία. Το λογικό σου δεν έπιανε το μήνυμα για να μου το εκφράσεις. Μα ούτε σου άρεσαν οι μελοδραματισμοί. Ένα βαθύ ευχαριστώ μου είπε το κορμί σου, που είκοσι χρόνια άλλη δεν γνώρισε απ’ την αγκαλιά μου.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: ΙΝΔΙΑ, ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Thomas R. TrautmannΙΝΔΙΑ
σύντομη ιστορία ενός μεγάλου πολιτισμού

Η σύγχρονη Ινδία είναι μια ανερχόμενη οικονομική και στρατιωτική δύναμη που η εμβέλειά της ξεπερνά τα γεωγραφικά όρια της Νότιας Ασίας. Συνάμα, είναι κληρονόμος ενός πανάρχαιου και πολύμορφου πολιτισμού. Στο Μοχέντζο-ντάρο και στη Χαράππα, την 3η χιλιετία π.Χ., εμφανίστηκε ο πρώτος νοτιοασιατικός αστικός πολιτισμός· ακολούθησε τη 2η χιλιετία π.Χ. ο βεδικός ινδοάριος πολιτισμός, και σταδιακά διαμορφώθηκαν χαρακτηριστικά πολιτισμικά σχήματα που έκτοτε θα σφραγίσουν την κουλτούρα και την ιστορία της υποηπείρου.
Με τον πολιτισμό αυτόν η Δύση συνδιαλλέγεται με διάφορους τρόπους ήδη από την Αρχαιότητα, όπως δείχνουν τα ελληνοϊνδικά βασίλεια της βόρειας Ινδίας και του Αφγανιστάν. Το δικό τους ισχυρό αποτύπωμα άφησαν μεταγενέστερα η εμφάνιση του ισλάμ, στους νεότερους χρόνους η έλευση των ευρωπαίων αποικιοκρατών, και στον 20ό αιώνα η αποαποικιοποίηση και η δημιουργία εθνικών κρατών. Η ινδική υποήπειρος υπήρξε το γιγάντιο πεδίο όπου συναντήθηκαν ποικίλες πληθυσμιακές ομάδες, θρησκείες και κουλτούρες, που η καθεμιά επηρέασε με τον δικό της τρόπο την κοινωνική, πνευματική, επιστημονική και τεχνολογική σφαίρα.
Το βιβλίο του Thomas Trautmann είναι ένας ασφαλής οδηγός σε τούτη την πολυδαίδαλη ιστορική διαδρομή, ένας οδηγός που δεν παρασύρεται σε βιαστικές υπεργενικεύσεις, αλλά βοηθά τον σύγχρονο αναγνώστη να γνωρίσει τις βασικές πτυχές του ινδικού πολιτισμού με τρόπο προσιτό, συνεκτικό και απόλυτα τεκμηριωμένο.
Ο Τόμας Τράουτμαν είναι επίτιμος καθηγητής Ιστορίας και Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Διετέλεσε διευθυντής του Κέντρου Μελετών Νότιας και Νοτιοανατολικής Ασίας του ίδιου πανεπιστημίου, και διευθυντής έκδοσης της επιθεώρησης Comparative Studies in Society and History. Άλλα βιβλία του: Dravidian kinship (1981), Aryans and British India (1997), The Clash Of Chronologies: Ancient India In The Modern World (2009), Arthashastra: The Science Of Wealth (2012), Elephants and Kings: An Environmental History (2015).
ΣΕΙΡΑ | ο κοινός λόγος
ISBN 978-960-524-548-1, σχήμα 14x21 εκ., 400 σελ., τιμή 16 ευρώ

22 βιβλία που θα διαβάσει όλη η οικογένεια αυτό το καλοκαίρι!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το καλοκαίρι φέτος ξεκίνησε με επεισοδιακό τρόπο και μας ξαφνιάζει με τις διαρκείς εναλλαγές σκηνικού. Το ίδιο ισχύει και με τα νέα μας βιβλία, τα οποία είναι γεμάτα έξυπνες ανατροπές, έντονες συγκινήσεις και χρήσιμες πληροφορίες και μας ταξιδεύουν μέχρι και την τελευταία σελίδα.
Ξεκουράσου, ταξίδεψε, διάβασε το νέο κοινωνικό μυθιστόρημα ΕΞΗΝΤΑ ΒΗΜΑΤΑ, από τη συγγραφέα των 250.000 αντιτύπων Νικόλ-Άννα Μανιάτη.
Γέλασε μέχρι δακρύων με το νέο χιουμοριστικό μυθιστόρημα Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ, που έγραψε η Κατερίνα Μανανεδάκη σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη. Πρόκειται για ένα μοναδικό βιβλίο, το οποίο μέσα από μια σπαρταριστή ιστορία μάς αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να αποκτήσουμε τη σιλουέτα των ονείρων μας.
Ζήσε τη δράση μέσα από τη νέα καταιγιστική περιπέτεια ΨΙΘΥΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ του Ντιν Κουντζ, με κεντρική ηρωίδα την εφευρετική Τζέιν Χοκ.
Γνώρισε τους πειρασμούς της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μέσα από το εμβληματικό βιβλίο του Τζόναθαν Φράνζενκαι διάβασε το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ σε μορφή κόμικς!
Απόλαυσε το διαχρονικό μυθιστόρημα της Ρόζαμουντ Πίλτσερ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ και γνώρισε τη βραβευμένη Κλερ Φούλερ μέσα από το υποβλητικό μυθιστόρημα μυστηρίου ΠΙΚΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Διάβασε με το παιδί σου το εντυπωσιακό Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ένα βιβλίο που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς φέτος συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από τότε που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στη Σελήνη.
Διασκέδασε μαζί με τα παιδιά σου, με μουσικές ροκ εντ ρολ και τζαζ, με τα δυο νέα βιβλία μας Ο ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ και Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, τα οποία συνοδεύονται από δώδεκα ξεχωριστές μελωδίες και υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν.
Παρακάτω θα βρεις 22 ξεχωριστές προτάσεις για να διαλέξεις το επόμενο βιβλίο σου!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Οι ήρωες του βιβλίου Πίσω απ τον Καθρέφτη επιστρέφουν για να πάρουν εκδίκηση! Ένα μυθιστόρημα με δράση, συγκίνηση και αγωνία που κορυφώνεται σε κάθε σελίδα.
16,60 € 14,94 €
Μια ιστορία που θα σας κάνει να κρατάτε την κοιλιά σας απ’ τα γέλια, αλλά και ένα βιβλίο γεμάτο συμβουλές και οδηγίες για υγιεινή διατροφή ώστε να αποκτήσετε τη σιλουέτα των ονείρων σας
15,50 € 13,95 €
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Η νέα καταιγιστική περιπέτεια με ηρωίδα την εκπαιδευόμενη πράκτορα του FBI Τζέιν Χοκ. Ένα έργο καθαρόαιμης δράσης και μυστηρίου από τον συγγραφέα των 450 εκατομμυρίων αντιτύπων.
18,80 € 16,92 €
Τρεις άνθρωποι περνούν σε μια εγκαταλειμμένη έπαυλη ένα καλοκαίρι που θα σφραγίσει με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο τις ζωές τους. Η βραβευμένη Κλερ Φούλερ ιχνογραφεί ένα μακρύ, καυτό καλοκαίρι γεμάτο πόθους, πειρασμούς
και ανομολόγητα μυστικά
16,60 € 14,94 €
Ένα αξέχαστο μυθιστόρημα χαρακτήρων, λουσμένο στο γλυκό φως και στη μελαγχολία του φθινοπώρου, από τη Ρόζαμουντ Πίλτσερ, την πιο δημοφιλή συγγραφέα της γενιάς της.
18,80 € 16,92
Η Φλόρα και η Ρόουζ είναι δίδυμες, αλλά δε γνωρίζουν η μία την ύπαρξη της άλλης… Ένα μυθιστόρημα για όλα όσα συνδέουν τους ανθρώπους, από την αξεπέραστη Ρόζαμουντ Πίλτσερ.
15,50 € 13,95 €
Ο Τζόναθαν Φράνζεν υπογράφει μια κωμικοτραγική ιστορία για τους πειρασμούς της ελευθερίας, τους συμβιβασμούς της μέσης ηλικίας, το βάρος τού να αποκτάς εξουσία. Συνθέτει μια εύστοχη, ειρωνική και συγκινητική τοιχογραφία της ίδιας της εποχής μας.
19,90 € 17,91 €

ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ

16,60 € 14,94 €
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
Ο Μάρτιν Ρόουσον, κομίστας της εφημερίδας The Guardian, διασκευάζει το Κομμουνιστικό Μανιφέστο σε κόμικ. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρτιο βιβλίο, που υπενθυμίζει τις πολιτικές της ελπίδας, εισάγοντας τον αναγνώστη στην πολιτική θεωρία του κομμουνισμού.
14,40 € 12,96 €

ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Το τρίτο και τελευταίο μέρος της εντυπωσιακής τριλογίας φαντασίας για νέους, με φανατικούς αναγνώστες παγκοσμίως. Η σειρά έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες και έχει βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις της λίστας με τα best sellers της New York Times.
21,90 € 19,71 €

ΔΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ
Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο γνώσεων για τη ζωή των παιδιών στην αρχαία Ελλάδα, γεμάτο με συναρπαστικές και αστείες πληροφορίες, που θα φανούν ενδιαφέρουσες ακόμα και στους μη λάτρεις της Ιστορίας.
12,20 € 10,98 €
Νέος τίτλος στην επιτυχημένη σειρά, αφιερωμένος αποκλειστικά στη Σελήνη και στα ταξίδια εκεί. Απόλυτα επίκαιρος, καθώς φέτος γιορτάζεται η 50ή επέτειος προσσελήνωσης του Νιλ Άρμστρονγκ.
13,30 € 11,97 €

Δύο απολαυστικές ιστορίες που εισάγουν τα παιδιά στους ήχους και στα μουσικά όργανα της ροκ εντ ρολ (Ο Ρίκο και οι Ροκάδες) και της τζαζ (Ο Μπένι και η μπάντα του δάσους).

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
Ύστερα από μακροχρόνια ζήτηση, επανακυκλοφορεί η συλλεκτική έκδοση της κλασικής ιστορίας της Πίπης Φακιδομύτης της Άστριντ Λίντγκρεν σε εικονογράφηση της πολυβραβευμένης Λόρεν Τσάιλντ. Η δυναμική, πνευματώδης και απρόβλεπτη Πίπη μπορεί να γιορτάζει το 2020 τα 75 χρόνια από την πρώτη της έκδοση, ωστόσο παραμένει διαχρονικό πρότυπο για κορίτσια αλλά και αγόρια παγκοσμίως. Μια εξαιρετική πρόταση για δώρο.
17,70 € 15,93 €

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ένα απίθανο βιβλιοπαιχνίδι, με το οποίο οι μικρές πριγκίπισσες μπορούν να διαβάσουν μια γλυκιά ιστορία, ανοίγοντας τα κινούμενα μέρη του βιβλίου, να κατασκευάσουν ένα τρισδιάστατο κάστρο και να παίξουν με τα πολλά αποσπώμενα κομμάτια.
16,60 € 14,94 €
ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Ο Πόλεμος της Ζυγαριάς! Όλη η Αλήθεια και Χρήσιμες Συμβουλές για κάθε Γυναίκα.
Μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη μόνο με ένα τζιν και ένα μπλουζάκι και δε χρειάζεται μια ντουλάπα ρούχα για να την κρύβουν. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ είναι μια τρελά ξεκαρδιστική ιστορία, που κρύβει όμως αληθινά μυστικά για να κερδίσουμε με τον σωστό τρόπο υγεία και ενέργεια.

Ημέρα Γιορτής: 40 Χρόνια Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ αναδείχτηκαν ο κορυφαίος Εκδοτικός Οίκος στα βραβεία Superbrands 2018-2019!

ΟΛΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ: μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

Διαβάζω το μυθιστόρημα ΕΞΗΝΤΑ ΒΗΜΑΤΑ από τη Νικόλ-Άννα Μανιάτη
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ & ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Συγγραφέας του μήνα
Νικόλ-Άννα Μανιάτη
Δημοσίευμα
Διηγήματα και νουβέλες
Κριτική
Του έρωτα και της σκιάς
Συνέντευξη
Γιάννης Καλπούζος - "Υπήρξαν πολιτικοί που ονόμαζαν του ποιητές λαπάδες"

Ταξίδι στη Βενετία (Λένα Μαντά, Εκδόσεις Ψυχογιός)
Η Αγαπημένη των Θεών (Ρένα Ρώσση Ζαΐρη - Εκδόσεις Ψυχογιός)
Εξήντα Βήματα (Νικόλ-Άννα Μανιάτη, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)
Ουρανόπετρα. Όπου πατώ είναι δικός μου δρόμος (Γιάννης Καλπούζος, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

Ψίθυροι Θανάτου (Ντίν Κούντζ - Εκδόσεις Ψυχογιός)
Η δολοφονία του Ρότζερ Άκροϊντ (Άγκαθα Κρίστι - Εκδόσεις Ψυχογιός)
Η ανησυχία της Ρούμπι (Τομ Πέρσιβαλ, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)
Η ζωή σε βιβλία - 40 χρόνια Εκδόσεις Ψυχογιός


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683