Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

GARMIN ECHOMAP 1020xs

GARMIN ECHOMAP 1020xs
Οθονη: 10 ιντσων - Αναλυση: SVGA - Προφορτωμενος παγκοσμιος χαρτης

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2M VHF MOBILE RADIΟ

CRT 2M VHF MOBILE RADIΟ

CRT 2M VH
F MOBILE RADIO
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
MOBILE RADIO ΤΗΣ CRT, ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ.
  • Frequency range : TX 144-146 Mhz
  • RX 136-174 Mhz
  • FM Mode :Wide/narrow
  • Channel spacing : 12,5–20Khz/ 12,5-25Khz
  • Number of channel  : 200 Cx + 1 (memories)
  • Phase locked Step  : 5-6.25-8.33-10-12.5-15-20-25-30-50 kHz
  • Dimensions WxHxD : 145x47x90 mm
  • Weight : 1.2 Kg
  • Squelch : CTCSS/DCS/DTMF
  • DTMF Microphone
  • Function scan
  • Channel name édit
  • Tot out timer
  • B C L O (busy channel lock out)
  • Alarm Function
  • 3 Level powered  LOW: 10 W – MIDDLE: 25 W - HIGHT:  60 Watts Max
  • Keyboard lock
  • Backlight adjustable brightness
  • Compander function
  • Power supply voltage Display
  • A P O (auto power off)
  • Clone by cable
  • WARRANTY  2 Years

Όμορφη πόλη

Όμορφη πόλη (βασισμένο στο ομώνυμο τραγούδι σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και ποίηση Γιάννη Θεοδωράκη (με CD) -Σειρά Με αφορμή ένα τραγούδι 1
Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: Με αφορμή ένα τραγούδι
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Τραγουδούν: Μάριος Φραγκούλης
Ημερομηνία έκδοσης: 25 Φεβρουαρίου 2010
Ανατύπωση: 2η Σεπτέμβριος 2012
Σχήμα: 21x29
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-6864-36-0
ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ Κι όμως τα όνειρα βγαίνουν αληθινά! Η Αννιώ θα ταξιδέψει στα Χανιά, στην Όμορφη Πόλη του πατέρα της με τα χιλιάδες χρώματα, τις φωνές, τις μουσικές. Η μυρωδιά από τη θάλασσα, το θυμάρι και το γιασεμί είναι η καλύτερη αρχή για τις διακοπές της. Οι φίλοι της, ο παππούς ο Σήφης κι η χρυσοχέρα γιαγιά θα την κατακτήσουν και θα τη μαγέψουν με την αλήθεια τους. Ακολουθήστε την Αννιώ μέχρι τον Γαλατά, ξελογιαστείτε με τις πειρατικές αποδράσεις του Λευτέρη και του Γιώργη και βουτήξτε από τα λαξεμένα βράχια μαζί τους… Για την «Όμορφη Πόλη» της Μάρως Θεοδωράκη Τελικά φαίνεται ότι τα καλλιτεχνικά γονίδια της οικογένειας τα πήρε πάνω της η αγαπημένη μου ανιψιά, η Μάρω Θεοδωράκη. Πιανίστα, συνθέτης, αλλά και συγγραφέας! Πόσο λυπάμαι που ο Γιάννης, ο αδελφός μου και πατέρας της, δεν ζει για να την καμαρώνει όπως εγώ. Όμως αυτή τη φορά, με την «Όμορφη πόλη», δεν καμαρώνω μόνο, αλλά και συγκινούμαι βαθύτατα, γιατί με το μεστό και πανέμορφό της κείμενο αγγίζει ό,τι πολυτιμότερο έχω μέσα μου: την οικογένεια και το χωριάτικο σπίτι μας στον Γαλατά Χανίων, όπου έζησα τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου λουσμένες στο φως της ευτυχίας, της χαράς και του γέλιου του «παππού» και της «γιαγιάς» της ιστορίας, δηλαδή του μπαμπά και της μαμάς μου, αλλά και του αδελφού μου, καθώς ήμαστε μαζί ένα κουβάρι αγκαλιασμένοι... Χωρίς αυτή την αγκαλιά η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Τη σκέφτομαι και την αποζητώ κάθε στιγμή. Γι’ αυτό, Μάρω, σ’ ευχαριστώ που με οδήγησες ξανά κοντά τους... Κι ας ξέρω πως ονειρεύομαι... Μίκης Θεοδωράκης Αθήνα 21/12/2009

🎶 Παίξε παντού! " Όλα-σε-ένα" επαναφορτιζόμενο σύστημα PA από την JBL

To EON ONE PRO προσφέρει τον ίδιο θρυλικό ήχο της JBL που ακούγεται σε μερικά από τα μεγαλύτερα στάδια παγκοσμίως, σε οποιοδήποτε μέρος μπορείτε να φανταστείτε. Με τεχνολογία γραμμικής διάταξης (linear array) σχεδιασμένη από την JBL, έναν 7-κάναλο μίκτη και ακόμη πιο ελαφρύ σχεδιασμό κατά 25% μικρότερο, το EON ONE PRO καθιστά ευκολότερη τη σωστή απόδοσή σας χωρίς περιορισμούς.  

Χωρίς καλώδιο
Χρήση έως 6 ώρες χωρίς επαναφόρτιση, χάρη στην μπαταρία λιθίου μακράς διαρκείας. Αφήστε την γεννήτρια στο σπίτι.
Αιχμαλωτίστε την παράστασή σας
ή δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα

Το ΕΟΝ ΟΝΕ PRO ενσωματώνει ένα αξεσουάρ στην κορυφή των ηχείων. Απλά τοποθετήστε μια κάμερα και είστε έτοιμοι για λήψη. Μπορείτε να προσθέσετε επίσης ένα φωτιστικό στοιχείο για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα.
Σχεδιασμός για ευκολία μετακίνησης στο ένα χέρι
Με βάρος μόνο 17 κιλά, καθώς και ελαφρύ και πολύπλευρο σχεδιασμό χρειάζεστε μόνο ένα χέρι για τη μεταφορά του ηχείου. Επιπλέον, αποθηκεύεται μέσα στη βάση του χωρίς την ανάγκη για σακίδια μεταφοράς ή περιττές μετακινήσεις.

Copyright © 2014, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Εγκαίνια έκθεσης_Τέχνη_65 χρόνια συλλογές


Νέα έκθεση στο Τελλόγλειο
«Τέχνη» Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία: 65 χρόνια συλλογές
Εγκαίνια 6 Ιουνίου 2017, 20.00
Πάνω από 400 έργα τέχνης, πίνακες ζωγραφικής και χαρακτικά, που συμπυκνώνουν την πορεία 65 χρόνων της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρείας «Τέχνη»,  παρουσιάζει το Τελλόγλειο Ίδρυμα στη νέα του μεγάλη έκθεση, η οποία εγκαινιάζεται την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, στις 20.00, στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του μουσείου.  
Πρόκειται για την έκθεση «’Τέχνη’ Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία: 65 χρόνια συλλογές», μια σπάνια παρουσίαση των εικαστικών συλλογών του ιστορικού πολιτιστικού σωματείου της Θεσσαλονίκης, αφού για πρώτη φορά εκτίθενται σχεδόν στο σύνολό τους στο κοινό.
Η συλλογή της «Τέχνης» -μακροχρόνιος δανεισμός προς το Τελλόγλειο- αποτελεί δημιούργημα πνευματικών ανθρώπων όπως ο Χρύσανθος Χρήστου και ο Μωρίς Σαλτιέλ. Τα έργα που περιλαμβάνει, έχοντας πρωτοποριακό χαρακτήρα, συμβαδίζουν με την εικαστική πορεία της Θεσσαλονίκης και σηματοδοτούν κομβικές στιγμές της τέχνης του 20ού αιώνα. Επιπλέον, πρόκειται για μία συλλογή με έντονο ιδεολογικό, πνευματικό και κοινωνικό χαρακτήρα.
Η «Τέχνη» ιδρύθηκε το 1952 με τους Μωρίς Σαλτιέλ, Γιάννη Τριανταφυλλίδη, Μιχάλη Τσιτσικλή, Λίνο Πολίτη, ανάμεσα στα 25 ιδρυτικά της μέλη. Σκοπός της ήταν η καλλιέργεια και διάδοση των γραμμάτων και των τεχνών, σε μια περίοδο κατά την οποία οι οργανωμένοι κρατικοί θεσμοί τέχνης απουσίαζαν ή ήταν περιορισμένοι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια «πολιτιστική έρημος», όπως σημειώνει στον κατάλογο της έκθεσης η γενική γραμματέας του Δ.Σ. του Τελλογλείου, καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ Αλεξάνδρα Γουλάκη – Βουτυρά. 
Η συμβολή της «Τέχνης» στη δημιουργία και υποστήριξη θεσμών όπως η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το ΚΘΒΕ και η Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. υπήρξε σημαντική. Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πνεύματος συνεργάστηκαν μαζί της σε ποικίλες δράσεις πολιτισμού (θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορωδία, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, μαθήματα τέχνης, συνέδρια, εκδόσεις).
«Πού οφείλεται η τεράστια απήχηση, η μεγάλη επιτυχία της ‘Τέχνης’ στο κοινό της πόλης, ιδιαίτερα στην πρώτη της περίοδο; Σε μεγάλο βαθμό σίγουρα στην προσωπικότητα, στην όρεξη και στο όραμα των ανθρώπων της. Προκάλεσαν το κοινό της πόλης κι αυτό ανταποκρίθηκε. Οργάνωσαν θεσμούς, ομάδες, στήριξαν, έδωσαν βήμα σε νέους - πραγματικό περίσσευμα από ανθρώπους που δέχονταν τον διάλογο, την κριτική, τη δημιουργική συνύπαρξη. Μια πνευματική ευφορία», παρατηρεί η κ. Βουτυρά. Η ίδια προσθέτει: «Στο Τελλόγλειο, όπου μας εμπιστεύθηκαν τις εικαστικές συλλογές της ‘Τέχνης’, θεωρήσαμε χρέος μας να τις παρουσιάσουμε ως μέρος της ευρύτερης προσφοράς της στον πολιτισμό, ελάχιστο φόρο τιμής στους δημιουργούς της, γνωριμία, παράδειγμα και ερέθισμα για τους νέους του σήμερα. Σίγουρα οι συνθήκες στην πόλη έχουν αλλάξει από τα χρόνια της μεγάλης ακμής της ‘Τέχνης’ (1950-80), όμως η ανάγκη για ουσιαστική και γνήσια πνευματική συσπείρωση υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει».
Τις συνθήκες της δημιουργίας της «Τέχνης», το πνεύμα της εποχής και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των δράσεών της, ο οποίος αποτυπώνεται και στις εικαστικές συλλογές της, περιγράφει σε κείμενό του στον κατάλογο της έκθεσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Τέχνης», ομότιμος καθηγητής του Α.Π.Θ., Νικηφόρος Παπανδρέου. «Ως σταθερά χαρακτηριστικά της θα μπορούσαν να αναφερθούν το ταυτόχρονο ενδιαφέρον για τον πλούτο της παράδοσης και τις ερεθιστικές αναζητήσεις της πρωτοπορίας και η θεματολογική ποικιλία των εκδηλώσεων, που αναφέρονται σε όλες τις περιοχές των επιστημών του ανθρώπου και σε όλα τα είδη των τεχνών», σημειώνει. Ο κ. Παπανδρέου κάνει επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην αποκεντρωτική  προσπάθεια της «Τέχνης», με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις να παρουσιάζονται σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης.
Καλλιτέχνες και ρεύματα
Μεταξύ άλλων στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα των:
Σπύρου Βασιλείου, Γιάννη Κεφαλληνού, Δημητρίου Γαλάνη, Α. Τάσσου, Βάσως Κατράκη, Γιάννη Τσαρούχη, Λουκά  Βενετούλια, Πολύκλειτου Ρέγκου, Όμηρου Γεωργιάδη, Ορέστη Κανέλλη, Χρήστου Λεφάκη, Χρόνη Μπότσογλου, Δημήτρη Μυταρά, Μποστ, Παντελή Ξαγοράρη, Νίκου Σαχίνη, Γιάννη Σπυρόπουλου, Ιωάννας Σπητέρη, Παναγιώτη Τέτση, Αλέκου Φασιανού, Γεράσιμου Στέρη, Όπυς Ζούνη, Πάρι Πρέκα, Κώστα Λαχά, Μαρίας Καραγιάννη, Ράλλη Κοψίδη, Πάνου Παπανάκου, Λυκούργου Κογεβίνα, Κωνσταντίνου Ξενάκη.
Τα ζωγραφικά έργα, περίπου 80, είναι κυρίως δωρεές καλλιτεχνών που εξέθεσαν σε ατομικές ή ομαδικές εκθέσεις στην «Τέχνη». Μια μεγάλη ενότητα καταγράφει όψεις της αναπαραστατικής τέχνης με έργα που καλύπτουν ευρύ φάσμα. Μεγάλος αριθμός σημαντικών έργων εντάσσεται στο κίνημα της αφαίρεσης, το οποίο αγκάλιασε η «Τέχνη» μέσα από τη διοργάνωση εκθέσεων  από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, τοποθετώντας τη Θεσσαλονίκη στην αιχμή της καλλιτεχνικής πρωτοπορίας.
Η συλλογή χαρακτικών της «Τέχνης», αποτέλεσμα συστηματικών αγορών, συγκροτεί ένα συμπαγές σώμα περίπου 400 συνθέσεων, ένα μοναδικό υλικό το οποίο καταγράφει σχεδόν με πληρότητα τη διαδρομή της σύγχρονης χαρακτικής.
Πρωτότυπες δράσεις
Στα εγκαίνια της έκθεσης, την Τρίτη 6 Ιουνίου, θα ακουστούν από τη Ρούλα Μανισάνου  και τον Κώστα Βόμβολο τραγούδια από θεατρικές παραστάσεις της Πειραματικής Σκηνής της «Τέχνης».
Λίγες μέρες πριν από τα εγκαίνια (31 Μαΐου και 1 Ιουνίου), θα γίνει το «Making of», μία πρωτοποριακή δράση που καθιέρωσε το Τελλόγλειο με την ευκαιρία της έκθεσης Ντελακρουά το 2016. Οι συμμετέχοντες  έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα τελευταία στάδια των εργασιών που απαιτούνται για να παρουσιαστούν τα έργα στο κοινό και να συζητήσουν με εκπροσώπους του Μουσείου.
Μία ακόμη πρωτότυπη δράση που θα πλαισιώσει την έκθεση έχει τίτλο «Ήμουν κι εγώ εκεί…».  Οι επισκέπτες καλούνται να αναγνωρίσουν γνωστά τους πρόσωπα ή ακόμη και τον εαυτό τους σε φωτογραφικά στιγμιότυπα από εκδηλώσεις της «Τέχνης», που κυρίως στην περίοδο ακμής της (1950 – 1980) συσπείρωναν το φιλότεχνο κοινό και τη φοιτητική νεολαία. Στις περισσότερες εκδηλώσεις υπήρχε το αδιαχώρητο, μια εντυπωσιακή συμμετοχή με ανθρώπους κάθε ηλικίας. Το Τελλόγλειο προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης να παρατηρήσουν προσεκτικά τις φωτογραφίες και να σημειώσουν σε ειδικά δελτία το ονοματεπώνυμο όσων αναγνωρίζουν.   Όποιος ή όποια καταφέρει να αναγνωρίσει τους περισσότερους θα έχει δώρο τον κατάλογο της έκθεσης.
Η έκθεση «’Τέχνη’ Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία: 65 χρόνια συλλογές» θα διαρκέσει έως τα μέσα Οκτωβρίου 2017.

Προσκλήσεις - Πρόγραμμα εκδηλώσεων

 
Αλέξης Σταμάτης

3 Ιουνίου 2017
Oι Εκδόσεις Καστανιώτη και το οινοποιείο Boutari σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αλέξη Σταμάτη Ο έβδομος ελέφαντας το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 8 μ.μ.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Εύα Σιμάτου.
Θα προλογίσει η Αναστασία Παπαγεωργίου.
Οινοποιείο «Boutari»
Μεγαλοχώρι
Σαντορίνη , 22860-81011

 
Ελένη Πριοβόλου

6 Ιουνίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Σύλλογος Γυνακών Μενιδίου «Ερωδιός» σας προσκαλούν σε συζήτηση με τη συγγραφέα Ελένη Πριοβόλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μυθιστορήματός της Μετά φόβου την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ.
Καφέ Balun
παραλία Μενιδίου
Αιτωλοακαρνανία

 
Κώστας Αρκουδέας

7 Ιουνίου 2017
Oι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Κώστα Αρκουδέα Τα κατά Αιγαίον πάθη την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, συνθέτης, στιχουργός,
Νίκος Κουρμουλής, δημοσιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας,
Βίλια Χατζοπούλου, σκηνοθέτης,
και ο συγγραφέας.
Ianos
Σταδίου 24
Αθήνα , Τηλ. 210-32.17.917

 
Λευτέρης Γιαννακουδάκης

8 Ιουνίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο-πολυχώρος Books Plus / Art & Coffee σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Λευτέρη Γιαννακουδάκη Σκιά την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 7 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Κώστας Μουζουράκης, συγγραφέας,
Στράτος Μυρογιάννης, διευθυντής έκδοσης του περιοδικού «The Crimes and Letters Magazine»,
και ο συγγραφέας.
Books Plus / Art & Coffee
Πανεπιστημίου 37
Αθήνα , 210-32.22.300

 
Ελένη Πριοβόλου

9 Ιουνίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Κορκολή» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ελένης Πριοβόλου Μετά φόβου την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ.
Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο φιλόλογος Γιώργος Αγγελόπουλος.
Βιβλιοπωλείο «Κορκολή»
Ερμού 3
Πύργος , 26210-22.674

 
Πάμπλο Γκουτιέρεθ

12 Ιουνίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το 9ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ ΛΕΑ, η Πρεσβεία της Ισπανίας, με την υποστήριξη της Acciόn Cultural Española, σας προσκαλούν να συναντήσετε τον Ισπανό συγγραφέα Πάμπλο Γκουτιέρεθ με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Τα ανατρεπτικά βιβλία τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ.
Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν η δημοσιογράφος Τίνα Μανδηλαρά και η μεταφράστρια του βιβλίου Κλαίτη Σωτηριάδου.
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100
Αθήνα


Ευγενία Φακίνου

14 Ιουνίου 2017
Κύκλος εκδηλώσεων στον Ιανό «Συναντήσεις με συγγραφείς»
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τη συγγραφέα Ευγενία Φακίνου.
Μια συζήτηση σε πρώτο πρόσωπο.
Για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή.
Ianos
Σταδίου 24
Αθήνα , 210-32.17.917

 
Ετζέ Τεμελκουράν

15 Ιουνίου 2017
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Οι συγγραφείς του κόσμου στον Ιανό» την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 8.30 μ.μ.
Η δημοσιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας Μικέλα Χαρτουλάρη συνομιλεί με τη συγγραφέα και δημοσιογράφο Ετζέ Τεμελκουράν με αφορμή το βιβλίο της που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά Τουρκία: Παραφροσύνη και μελαγχολία.
Θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία.
Ianos
Σταδίου 24
Αθήνα , 210-32.17.917

Άλλον δεν έχω


Άλλον δεν έχω 
Γέροντας πια, στα ενενήντα πέντε, ο Ανέστης αναθυμάται, αναπολεί τη ζωή του απ’ το Κατιρλί της Προποντίδας μέχρι το Χρυσό Σερρών, απ’ τη Θεσσαλονίκη και τα Πιέρια, μέχρι τη Μακρόνησο, την Αθήνα και το Καστελόριζο.
Γεννημένος το 1915 του έλαχε να ζήσει όλες τις τραγικές, ιστορικές στιγμές της χώρας μας. Στην τοιχογραφία της ζωής του Ανέστη απεικονίζονται η αυθαιρεσία της Εξουσίας και της άρχουσας τάξης, η Κατοχή- με την εξαθλίωση του κόσμου και την ερήμωση του τόπου-, το Αντάρτικο και οι μάχες εναντίον του φασίστα κατακτητή, η εξορία, η δικτατορία και τα βασανιστήρια στη Μπουμπουλίνας. Οδηγός του, σ’ όλες αυτές τις καταστάσεις, η δέσμευση κι ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.
Απ’ την άλλη πλευρά, ο Ανέστης αγάπησε, πόνεσε πολύ τους ανθρώπους που συνάντησε, χαράχτηκαν βαθιά μέσα του για πάντα. Η Μαρικούλα, αγαπημένη γυναίκα ολόκληρης ζωής, τα παιδιά τους, οι συμμαχητές, οι σύντροφοι και φίλοι-αδερφοί, όλοι πλάσματα τόσο μοναδικά, τόσο ανεπανάληπτα που, για το καθένα τους χωριστά και για όλαμαζί, θα ίσχυε το Άλλον δεν έχω.
Άλλον δεν έχω 
συγγραφέας:Άννα Στεφούλη
Isbn: 978-960-579-074-5
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 516
Λιανική Τιμή: 19,00 ευρώ

Tα πιο νόστιμα μπιφτέκια κοτόπουλου

Μπιφτέκια κοτόπουλου με λεμόνι και παρμεζάνα!

Σημειώστε...

Φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα BBQ.
Αρνάκι στο φούρνο με λεμόνι και ρίγανη.
Αμαρτωλή πάβλοβα με φράουλες.

Τοσκάνη: 10 πάρα πολύ παράξενα πράγματα που μπορείτε να κάνετε

ArtTravel

1

Τοσκάνη

10 εναλλακτικές εμπειρίες .
Κάντε κλικ
2

Τσαγκαράδα

Από εδώ θα κάνετε την πρώτη βουτιά για φέτος.
3

Κορινθία

Στα ορεινά της βρήκαμε τους καλύτερους ξενώνες της.
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Θεσσαλονίκη

Πού τρώνε burger οι κάτοικοι της; 
Κάντε κλικ