Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ


Και άλλα «πετεινα»…..
Η Τρίτη 29 Ιουλίου, θα είναι για ΟΛΟΥΣ εμάς μια μεγάλη μέρα. Πολύ, μα πάρα πολύ μεγάλη.. Το «κράτος», μας κάνει τη μεγάλη χάρη, και από την τρίτη θα»ανοίξει» η ειδική εφαρμογή στο ΑΤΑΞΙΑ ΝΕΤ όπου το κάθε κορόιδο Έλληνας, θα μπορεί να δηλώσει τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλει να …. «προστατέψει» από κατάσχεση.
Συγκεκριμένα, ο ΜΕΓΑΣ «νομοθέτης» (ποιος μπαγλαμάς είναι ρε γαμωτο να τον πιάσω στα χέρια μου και να τον κόψω φέτες) εκτός των άλλων …. «νόμων», έβγαλε και αυτόν για το ακατάσχετο μέχρι 1500 ευρώ. Σπεύσατε Έλληνες, ΟΛΟΙ για τις «αιτήσεις – δηλώσεις» των ΙΒΑΝ σας μπας και γλυτώσετε τα ψίχουλα της τράπεζας.
Δεν ξέρω, αλλά όταν διάβασα την ανακοίνωση, κάτι δεν μου άρεσε ρε παιδια….
«Στις 29 Ιουλίου ανοίγει σύμφωνα με απόφαση της γ.γ δημοσίων εσόδων η ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας όλοι οι κάτοικοι θα μπορούν να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στο οποίο κατατίθεται ο μισθός ή η σύνταξή τους, προκειμένου να τον σώσουν από την κατάσχεση.
Με την απόφαση της κυρίας Σαββαίδου, απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσει κάποιος το ακατάσχετο του μισθού του (ή επιδόματος ή σύνταξης) μέχρι του ύψους των 1500 ευρώ, είναι να έχει δηλωθεί το IBAΝ στην σχετική εφαρμογή του Taxis.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο καταθέτης θα μπορεί να δηλώνει έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα ενώ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η τράπεζα θα πρέπει να γνωρίζει τον ΑΦΜ του.
Στο μεταβατικό στάδιο, μετά την ηλεκτρονική δήλωση του λογαριασμού και το απαραίτητο έλεγχο από την τράπεζα, ο καταθέτης θα εκτυπώνει σχετική βεβαίωση ενώ μετά την μεταβατική περίοδο, όλη η διαδικασία θα ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά.» Κάπου υπάρχει παγίδα, για να μη το πω αλλιώς.
Για παράδειγμα, ΓΙΑΤΙ να γίνει η διαδικασία αυτή στην εφορία, τη στιγμή που πάρα πολλοί έχουν δηλώσει ΗΔΗ στις τράπεζες τους λογαριασμούς συντάξεων και μισθοδοσίας ακριβώς για το ακατάσχετο των 1500 ευρώ;
Αφού το υπουργείο οικονομικών και αφραγκίας  έχει πλέον πρόσβαση σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και έχει ΚΛΕΨΕΙ ήδη μισθούς και συντάξεις από λογαριασμούς αυτού του είδους, προς τι οι δηλώσεις;
Σε δουλειά να βρισκόμαστε, η ετοιμάζουν στα κρυφά και άλλο νόμο σχετικά με το ακατάσχετο, η όπως αλλιώς θέλουν να το πουν, για να μπαίνουν πλέον μισθοί και συντάξεις απευθείας στα κρατικά ταμεία;
Πολλοί θα με πουν υπερβολικό, αλλά για σκεφτείτε πόσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι αυτοί οι συμμορίτες και τότε το ξανασυζητάμε το περί «υπερβολής».
Σκεφτείτε πόσος κόσμος κατάντησε από νοικοκύρης ζητιάνος, πόσες «δεσμεύσεις» είχαν αναλάβει, πόσες κολοτούμπες έκαναν, και τότε πείτε με υπερβολικό.
Από αυτούς, πολλά να περιμένουμε και  σίγουρα, όχι καλά.

Βασίλης Τσούγκαρης

RADIO ELEKTRON ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Νέος τίτλος: Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥ, της Πόπης Διακαινισάκη

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥ, της Πόπης Διακαινισάκη. Ένα μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου και στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα. Ηράκλειο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κάιρο, Φλωρεντία, Νέα Υόρκη. Ένα μωσαϊκό από την ταραγμένη εκείνη εποχή, από τη ζωή και την τέχνη, μέσα από μια απλή ανθρώπινη ιστορία.

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - Αλέξανδρος Ρήγας - Δημήτρης Αποστόλου Οι ΦόνιΣΣεΣ Της ΠαΠαΔιαΜάΝΤη

LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Αλέξανδρος Ρήγας - Δημήτρης Αποστόλου Οι ΦόνιΣΣεΣ Της ΠαΠαΔιαΜάΝΤη
Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014
Τετάρτη, 30 Ιούλιος 2014
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21.30
Διοργάνωση : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε.
Είσοδος : 18 € - Παιδικό, Φοιτητικό : 15 € - Ανέργων, ΑΜΕΑ : 13 €

Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ώρα : 21.30
Αλέξανδρος Ρήγας - Δημήτρης Αποστόλου
Οι ΦόνιΣΣεΣ Της ΠαΠαΔιαΜάΝΤη
Έξι Φόνισσες και Τρεις Υπερασπιστές του νόμου με πολύ τρέλα σου λένε «έλα…» σε μία κωμωδία που έρχεται για να αφήσει το στίγμα της σε όλη την Ελλάδα.
Έξι γυναίκες που «έχουν τόσο σώας τας φρένας…» ώστε μηχανεύονται και επικαλούνται κάθε λογής ψυχικές ασθένειες προκειμένου να αποφύγουν την καταδίκη τους. Μία εισαγγελέας - ψυχίατρος, η βοηθός της με ειδικότητα αναπαραστάτρια φόνων που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη... και ένας αστυνομικός καλούνται να τις αποκαλύψουν… Τα πράγματα όμως δεν έρχονται έτσι όπως τα σχεδίασαν…  Οι φόνισσες Της Παπαδιαμάντη μέσα από τόσα «πέραν του κανονικού» χαρακτηριστικά των ηρωίδων της φιλοδοξεί να φέρει το χαμόγελο και ένα «μήνυμα» ελπίδας ότι τίποτα δεν τελειώνει... μέχρι να σφυρίξει η μοίρα τη λήξη του αγώνα...
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας | Κοστούμια - Επιμέλεια σκηνικού: Mαρία
Καραπούλιου | Φωτισμοί: Διονύσης Λαμπίρης
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πατρίκιος Κωστής και η Τζέση Παπουτσή
Διοργάνωση : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε.
Είσοδος : 18 € - Παιδικό, Φοιτητικό : 15 € - Ανέργων, ΑΜΕΑ : 13 €

Φωτογραφικών, για την Ελληνικός Χρυσός, διατάξεων συνέχεια ...

Σε προηγούμενο κείμενό μας αναφερθήκαμε σε φωτογραφική διάταξη του ν/σ του ΥΠΕΚΑ, που άρει τα, μέχρι σήμερα, νομικά εμπόδια για την ανέγερση του εργοστασίου εμπλουτισμού της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.
Προφανώς, αυτό δεν ήταν αρκετό για τους φίλα προσκείμενους προς την κυβέρνηση επενδυτές, οπότε, με τροπολογία, το ΥΠΕΚΑ έρχεται να ολοκληρώσει το έργο νομιμοποίησης των παρανομιών:
α) Η έγκριση της τεχνικής μελέτης πλέον αποτελεί και έγκριση δόμησης για την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων που εξυπηρετούν τις ανάγκες εκμετάλλευσης και επεξεργασίας μεταλλευμάτων.
β) Η αρχιτεκτονική μελέτη και η μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, συνοδευόμενες από υπεύθυνη δήλωση του μελετητή μηχανικού που βεβαιώνει την πληρότητα της μελέτης και τη νομιμότητα, είναι πλέον αρκετά για τη θεώρηση της έγκρισης δόμησης.
γ) Για πρόχειρα και κινητά καταλύματα δεν απαιτείται πλέον ούτε έγκριση ούτε άδεια δόμησης
δ) Το ΥΠΕΚΑ αναλαμβάνει πλέον την έκδοση της έγκρισης και της άδειας δόμησης, καθιστώντας αναρμόδιες τις υπηρεσίες της πολεοδομίας
Σε τρεις γραμμές λοιπόν, νομιμοποιείται κάθε παρανομία της Ελληνικός Χρυσός και αίρεται κάθε νομικό εμπόδιο στο καταστροφικό της έργο. Ταυτόχρονα, οι παρανομίες της Ελληνικός Χρυσός στην Ελλάδα παράγουν νομολογία.
Το νομοσχέδιο συζητείται ήδη στις αρμόδιες επιτροπές της βουλής και τίθεται προς ψήφιση την Παρασκευή.
Καλούμε τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να σταματήσουν να ψηφίζουν κατά παραγγελία και επιτέλους να παράξουν νομοθετικό έργο που θα προστατεύει το περιβάλλον και το κοινωνικό συμφέρον κι όχι τα συμφέροντα των “επενδυτών”. Τους καλούμε, μέχρι να ψηφιστεί η νέα “νομιμότητα”, να σκεφτούν πως ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι κατ΄ ανάγκη ηθικό, δίκαιο και αποδεκτό.
Συντονιστικό Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Coordinating Committee of Associations of Stageira-Akanthos against gold minin
WEBSITE / ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ > https://soshalkidiki.wordpress.com/
FACEBOOK > https://www.facebook.com/Soshalkidiki
TWITTER > https://twitter.com/soshalkidiki
EMAIL > sintfor@gmail.com

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - «Άριελ η Μικρή Γοργόνα»

LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
«Άριελ η Μικρή Γοργόνα»
Δευτέρα, 4 Αύγουστος 2014

Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ
Ώρα : 20.00 και 21.30
Διοργάνωση : ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ
Είσοδος : 10 €

Το θέατρο Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που
μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι. Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Άριελ η Μικρή Γοργόνα » σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.
Ένα κλασικό παραμύθι για παιδιά, όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι. Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.
Σκηνικά, Σκηνογραφία : Μαρίνα Κουγκάϊ | Κοστούμια : Έφη Φωκά
Μουσική Επιλογή : Γιώργος Ζελίνης | Χορογραφίες : Ζωή Γρηγοριαδου
ΘΕατρική Διασκευή : Θανάσης Λιούνης | Σκηνοθεσία : Γεώργιος Λαμπριανίδης
Παίζουν οι ηθοποιοί : Αναστασία Παντούση, Έντζελ Καπανδρίτης, Ιωάννα Προσμίτη, Σοφιάννα Γρηγοριάδη, Πάτρικ Τοχουμίδης και ο Θανάσης Λιούνης
 

Μακροβούτια και σερφ παρέα με ροζ φλαμίνγκο.


Ποιό παραγνωρισμένο από τους πολλούς ελληνικό νησί προσφέρει αυτή τη μαγική εμπειρία;

Special Offers για Ιταλία|Βαρκελώνη-Μαγιόρκα

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr




Μαγιόρκα
Από: 699.00€
Πρακτορείο: Travelplan
Διατροφή: Πρωινό
Διανυκτερεύσεις: 6
Άτομα: 1
Είδος: Group
 


Κόμο
Από: 659.00€
Πρακτορείο: Travelplan
Διατροφή: Πρωινό
Διανυκτερεύσεις: 5
Άτομα: 1
Είδος: Group
 


Ιταλία
Από: 789.00€
Πρακτορείο: Travelplan
Διατροφή: Πρωινό
Διανυκτερεύσεις: 6
Άτομα: 1
Είδος: Group
 


Ιρλανδία
1079.00€
Πρακτορείο: Travelplan
Διατροφή: Πρωινό
Διανυκτερεύσεις: 7
Άτομα: 1
Είδος: Group
 


Κωνσταντινούπολη
305.00€
Πρακτορείο: Travelplan
Διατροφή: Πρωινό
Διανυκτερεύσεις: 3
Άτομα: 1
Είδος: Group
 


Τοσκάνη
Από: 739.00€
Πρακτορείο: Travelplan
Διατροφή: Πρωινό
Διανυκτερεύσεις: 5
Άτομα: 1
Είδος: Group
 

 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

Τα πιο οικονομικά Notebooks της αγοράς μόνο στην Alfanet!

Προσθήκη λεζάντας

Συσκευή αναγνωρίζει αν υπάρχουν περίεργες ουσίες στο ποτό σας

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Στην υγειά μας - Γιάννης Πάριος - Διάφορα παλιά

Poseidon Beach Πρέβεζα|Ημιδιατροφή+Παιδί|-50%

Ekdromi.gr

Poseidon Beach Hotel - Πρέβεζα

Πρέβεζα με 199€ από 398€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δικλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πρέβεζα μια ανάσα από το κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Poseidon Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€199 από €398 Κέρδος €199 Έκπτωση 50%
Poseidon Beach Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα


Περισσότερες Προσφορές

Κάλαμος Αττικής 147€ από 294€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€147 από €294 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
147€ από 294€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο, 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κεφαλονιά με 219€ από 438€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€219 από €438 -50%
Irinna Hotel - Κεφαλονιά
Κεφαλονιά
219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Κεφαλονιά, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Irinna Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στο όμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πόρος με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Aτομα σε Executive δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
Xenia Poros Image - Πόρος
Πόρος
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Xenia Poros Image Hotel σε Executive δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη και ένα Ποτήρι Κρασί ανά άτομο στο Image Restaurant! Παρέχεται χρήση της Sauna για 30 λεπτά καθώς και Δωρεάν σε ομπρέλα και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού!

Κατερίνη Πιερίας με 796€ από 1592€ (-50%) για 5 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€796 από €1.592 -50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
796€ από 1592€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Προσφέρεται Welcome drink, μία Φιάλη Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο καθώς και 2 χαλαρωτικά Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 20 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλες στην Πισίνα και στην Παραλία του Ξενοδοχείου, Θαλάσσιο Φουσκωτό Πάρκο με παιχνίδια και Φουσκωτό βουνό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 199€ από 398€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Αρχαία Ολυμπία! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στην Αλεξανδρούπολη με 499€ από 998€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€499 από €998 -50%
5* Thraki Palace Hotel & Wellness Spa - Αλεξανδρούπολη
Αλεξανδρούπολη
ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Thraki Palace Hotel & Wellness Spa ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Αλεξανδρούπολη, με 499€ από 998€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Ποτά, Φρέσκο Παγωτό και Snacks! Για μικρούς και μεγάλους παρέχεται καθημερινά Πρόγραμμα δραστηριοτήτων καθώς και Προβολή ταινιών σε Θερινό Σινεμά! Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου, Δωρεάν πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής και μια Ελεύθερη είσοδος στις εγκαταστάσεις του Spa! Κάθε Πέμπτη Ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Zωντανή Mουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Λέρος με 198€ από 396€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€198 από €396 -50%
Leros Princess Boutique Hotel - Λέρος
Λέρος
198€ από 396€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο ολοκαίνουργιο Leros Princess Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στην Λέρο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Early check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων, από το οποίο πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές στο νησί της Πάτμου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ναύπλιο με 109€ από 220€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€109 από €220 -50%
The House Project Hotels - Ναύπλιο
Ναύπλιο
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο για όλο το Καλοκαίρι, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τήνος με 99€ από 198€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Theoxenia Hotel - Τήνος
Τήνος
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο κέντρο της Τήνου για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Theoxenia Hotel! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

All Inclusive στη Ζάκυνθο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
4* Palazzo di Zante - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Σκόπελος με 259€ από 518€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€259 από €518 -50%
5* Skopelos Holidays Hotel & Spa - Σκόπελος
Σκόπελος
259€ από 518€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI για 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στο 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στη Χώρα Σκοπέλου! Προσφέρονται 2 Welcome drinks στο χώρο της πισίνας και 2 Antistress Head Massage! Παρέχονται ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία της Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι και 15% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και οχήματα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κέρκυρα με 165€ από 330€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο