Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν

Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν:
Το μυστικό της λίστας Λαγκάρντ

τελευταία νέα από "taxalia"

Ανεξαρτητοποιείται από το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Χρήστος Αηδόνης

ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ένας Συνθέτης, μια Ιστορία!
Η ιστορία του Δερβενιώτη, αποτελεί ένα από τα κεφάλαια της Ιστορίας του Λαϊκού Τραγουδιού.
Σαν ένα ελάχιστο φόρο τιμής, κάνω αυτό το αφιέρωμα.
Ο Δερβενιώτης γεννήθηκε το 1922, στη Ζαγορά του Βόλου.
Από την παιδική του ηλικία μυήθηκε στη Μουσική, από τον Παππού του που είχε Μουσική Κομπανία αλλά και από τον συνεργάτη του ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΣΒΙΚΗ.
Το πρώτο του όργανο ήταν ένα λαούτο φτιαγμένο από κολοκύθα με τρεις συρμάτινες χορδές .

Το μεγάλο του σχολείο ήταν η Βυζαντινή Μουσική, με την οποία ήρθε σε επαφή από 5 χρονών, στην Εκκλησία, στην οποία πήγαινε στο Ψαλτήρι για να κρατάει το «ισο». Εμβάθυνε στην Βυζαντινή μουσική με το Θείο του, τον Γιάννη Βισβίκη και το 1937, σε ηλικία 15 ετών, κάνει την παρθενική του εμφάνιση σαν Λαουτιέρης και τραγουδιστής.
Στην προσωπική του βιοποριστική ζωή γίνεται Μαραγκός καθώς τα χρόνια δυσκολεύουν όλο και περισσότερο.
Η δεκαετία του 1940, τον βρίσκει στο άνθος και τη φλόγα της Νιότης του.
Ο Θόδωρος Δερβενιώτης, νεαρός, δεν μπορούσε να λείψει από το Λαϊκό κάλεσμα του Ε.Α.Μ., στο οποίο γίνεται μέλος από την αρχή της ίδρυσής του.
Στην συνέχεια γίνεται μέλος στην Ε.Π.Ο.Ν. Και λίγους μήνες μετά γίνεται μέλος στο Κ.Κ.Ε.
Τα χρόνια της κατοχής και της Αντίστασης στην κόψη του ξυραφιού.
Η δράση του πρωτοπόρα και έντονη παντού.
Μέχρι τον Εμφύλιο, όπου το Κράτος του Μίσους, τον οδηγεί στρατεύσιμο σε 3χρονη Εξορία στα Κύθηρα και στην Μακρόνησο.
Παρά το ακλόνητο των θέσεών του, η Μουσική του δημιουργία είναι τέτοια που αναγκάζει τους Διώκτες του να του αναθέσουν την διεύθυνση της Χορωδίας του Β΄ Τάγματος.
Στα χρόνια μέχρι το 1950, ο Δερβενιώτης ζει στο πετσί του με χιλιάδες άλλους Αγωνιστές και απλούς Δημοκράτες την «Οικοδόμηση» του Αστικού κράτους των «Νικητών του Ελεύθερου Κόσμου».
Διώξεις, αποκλεισμοί, Ξενητειά, φτώχια, εγκατάλειψη.
Μέσα σε όλα αυτά δουλεύει με μοναδική μαεστρία τη Μουσική του καλλιέργεια και πλάθει μεγάλα τραγούδια που μέλλει να οικοδομήσουν τη Σχολή του Κοινωνικού Λαϊκού Τραγουδιού.
Η Δεκαετία του 1950 είναι για τον Δερβενιώτη το Μεγάλο του ΞΕΚΙΝΗΜΑ στην Πανελλήνια ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ.
Δεν παρακολουθεί απλά τα γεγονότα στην πατρίδα και τις διεργασίες στην Μουσική ΑΛΛΑ είναι ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ σε αυτά !
Ξεκινάει με το πρώτο του τραγούδι, ΜΟΝΟ ΨΕΜΑ και ΑΠΙΣΤΙΑ σε στίχους του ΜΠΑΜΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ που το τραγουδά ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ.
Το δεύτερό του τραγούδι βγαίνει στον αέρα από τη Μεγάλη φωνή της Εποχής, τον ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΣΑΟΥΣΑΚΗ.
Και ακολουθεί μια Μουσική “καταιγίδα” με τραγούδια από τις μεγάλες φωνές της εποχής.
ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΥ, ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΛΥΔΙΑ, ΠΑΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ.
Το μουσικό του έργο συνεχίζεται και πλουτίζεται ακόμα περισσότερο και την 10ετία του 1960, όπου έχει πλέον καταξιωθεί ως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ.
Η 10ετία του 1960 τον δένει με τον Μεγάλο ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, κύριο εκφραστή των Λαϊκών συναισθημάτων της εποχής.
95 τραγούδια δίνει στον μεγάλο τραγούδια που άφησαν εποχή και έγραψαν Ιστορία όχι μόνο Μουσική αλλά και Κοινωνική.
Στις επόμενες 10ετίες του 1970 ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ εξακολουθεί να δημιουργεί και να δίνει τα τραγούδια του σε μεγάλους καλλιτέχνες της εποχής, όπως οι:
ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ, Β. ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΤΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ κ.λ.π.
Επίσης έχει την τύχη να δουλέψει με τους Κορυφαίους ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ κείνης της εποχής, τους:
ΤΣΑΝΤΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΒΙΡΒΟ
Στο κλείσιμο της μεγάλης του πορείας, στα χρόνια της Ωρίμανσης, Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ, δεν μπορούσε να είναι έξω από την Μουσική Συνδικαλιστική δράση.
Υπήρξε ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και με την συνέπεια και την επιμονή της φλόγας του αγωνίστηκε για τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου του.
Εκεί η 10ετία του 1980 βρήκε την Λαϊκή Μουσική και τους δημιουργούς της να μπαίνουν σταδιακά στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ με τις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ να προωθούν τον ΕΚΧΥΔΑΪΣΜΟ της Μουσικής, την Καλλιέργεια άμουσων Αμερικανικών προτύπων προς το «Ελληνικόν» και την ισοπέδωση κάθε μουσικής Πολιτιστικής κληρονομιάς.
Τα “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” των “ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ”, των “POP” προτύπων και της Υποκουλτούρας, οδήγησαν τον ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗ να φωνάξει, να κραυγάσει ότι:
«.Είχαμε πολλά περισσότερα να δώσουμε στη Μουσική... Οι Εταιρείες μας παραμέρισαν... Μας αγνόησαν σαν να μην υπήρξαμε ποτέ !... Βλέπουν τους δίσκους μόνο σαν Εμπόρευμα !...Δημιουργοί τρανοί όπως οι ΚΑΛΔΑΡΑΣ, ΒΙΡΒΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ, παραμερίστηκαν, χτυπήθηκαν, γιατί οι Εταιρείες ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ το ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !...και το πολέμησαν...μέσα από το STAR SYSTEM...όλα έγιναν μεθοδευμένα για να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, τον ΣΥΝΘΕΤΗ, να φτάσουν το τραγούδι σε ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ»!
Έφυγε από κοντά μας το 2004.
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@in.gr

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» στις 13/1/2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, μετά από τακτική συνεδρίαση την 04/01/2013 αποφάσισε τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης και εκλογών, όπως προβλέπεται στο καταστατικό, την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και ΩΡΑ 12:00 στα γραφεία του συλλόγου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη, τους φίλους και όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον του Συλλόγου να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, ακόμη και αν δεν τους ενδιαφέρει η συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι σημαντική και δίνει δύναμη σε όσους ασχολούνται ενεργά και συστηματικά, με τα χορευτικά τμήματα, με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και ο IANOΣ
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου
του Γιώργου Γραμματικάκη,
την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013,
στις 18:00, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ
(Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ. 210 2317917).
Ο συγγραφέας συνομιλεί με φίλους του για τους αστρολάβους της Επιστήμης και της Τέχνης.
Παρόντες αστρολάβοι διαφορετικής κατασκευής και εποχής.

A performance for a musician and a Vj. Στο αβγό.


Οι ιαματικοί παράδεισοι του κόσμου

Οι ιαματικοί παράδεισοι του κόσμου 
Οι λαοί του αρχαίου κόσμου είχαν ήδη ανακαλύψει τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού των ιαματικών πηγών, δημιουργώντας παράδοση ιδιαίτερα σε περιοχές που υπάρχουν σε αφθονία. Μεξικό - Puerto Vallarta: 1600€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια Μεξικό - Puerto Vallarta: 1600€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Ζήστε μοναδικές στιγμές σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου, σε ένα πανέμορφο θέρετρο και διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Αφεθείτε στη μαγεία ενός ξεχωριστού, υπέροχου, μοναδικού προορισμού και αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή! Μεξικό - Cancun: 1485€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια Μεξικό - Cancun: 1485€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Η αύρα των Μάγια σας τυλίγει σε τιρκουάζ νερά και λευκές παραλίες, με αρώματα μεξικάνικης κουζίνας και γεύση μαργαρίτας ... ένα ταξίδι - όνειρο σας περιμένει! Μαλαισία - Λανγκάουι: 1160€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* & αεροπορικά εισιτήρια Μαλαισία - Λανγκάουι: 1160€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* & αεροπορικά εισιτήρια. Γαμήλιο ταξίδι σε έναν επίγειο παράδεισο, σμαραγδένια νερά, χρυσές αμμουδιές και οργιώδη βλάστηση σε ένα νησί που θα σας μαγέψει! Μαλδίβες: 1595€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις και αεροπορικά εισιτήρια Μαλδίβες: 1595€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις και αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 5* sup.Ένας παράδεισος από τυρκουάζ νερό και χρυσές αμμουδιές σας περιμένει, μοναδικές προσφορές για ένα ταξίδι εμπειρία! Πουκέτ: 890€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια Πουκέτ: 890€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 5*.Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ονειρεμένο ταξίδι, καταπράσινα νερά και λευκές παραλίες σας περιμένουν στον απόλυτο εξωτικό προορισμό! Πουκέτ: 850€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια Πουκέτ: 850€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 4*. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα σε μαγικούς προορισμούς με καταπράσινα νερά και λευκές παραλίες! Πουκέτ: 715€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια Πουκέτ: 715€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 3*. Ο καλύτερος τρόπος να αρχίσετε την κοινή σας ζωή είναι ένα εξωτικό ταξίδι σε έναν μαγικό προορισμό! Αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή με μια καταπληκτική προσφορά!

αμαράς: Στόχος η ανάκαμψη | Η πρόταση των ΑΝ.ΕΛ. για την εξεταστική, η συμμαχία με την Χ.Α, το ΚΚΕ | Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό | Καταλήψεις | Προσλήψεις σε ΟΤΑ

ΑΝ.ΕΛ: Προκαταρκτική για Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Παπαδήμο
περισσότερα
Παπαρήγα: Δεν υπογράψαμε την πρόταση Καμμένου - Θα τοποθετηθούμε αργότερα
περισσότερα
Τσίπρας κατηγορεί Σαμαρά για «συγκάλυψη» στη λίστα Λαγκάρντ και άλλες 6!
περισσότερα
Σαμαράς: Πρωταρχικός στόχος για την κυβέρνηση η ανάκαμψη της οικονομίας
περισσότερα
Προσαγωγές μετά από καταλήψεις σε γραφεία της ΔΗΜΑΡ, Βίλα Αμαλία και...
περισσότερα
ΝΑΤΟ: Δεύτερη μετά τις... ΗΠΑ η Ελλάδα σε αμυντικές δαπάνες!
περισσότερα
Γενική Γραμματεία συντονισμού κυβέρνησης παρά τω πρωθυπουργώ
περισσότερα
Εγκρίθηκε η δυνατότητα πρόσληψης έως 12 μηνών στους Δήμους.
περισσότερα
eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα
www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Στη Δικαιοσύνη ο Βουλγαράκης για αναληθές πόθεν έσχες

Στη Δικαιοσύνη ο Βουλγαράκης για αναληθές “πόθεν έσχες”
Καταδικάστηκε γυναίκα που εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής αδερφής της!
ΠΑΣΟΚ: Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη
Πρόσκρουση ferry boat σε αποβάθρα στη Νέα Υόρκη, 58 τραυματίες
Καταστροφές από κουκουλοφόρους στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ψήφισμα των εργαζομένων του “Αδέσμευτου Τύπου”
Τσίπρας: Εσείς έχετε βίλα Αμαλία;
Η Κωνσταντοπούλου εκνεύρισε τον Μαρκογιαννάκη
ΝΔ: Εγγυητής των άκρων ο ΣΥΡΙΖΑ
Το πρώτο βήμα ο Αστέρας, 1-1 στο Βόλο

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΥ - Θόδωρος Δερβενιώτης

Με ανεργία και φτώχεια πληρώνουν οι νέοι της Ευρώπης την κρίση - in.gr

Τα μεγαλύτερα θύματα
Με ανεργία και φτώχεια πληρώνουν οι νέοι της Ευρώπης την κρίση
Οι νέοι μεταξύ 18 και 24 ετών υπήρξαν τα βασικά θύματα της οικονομικής κρίσης στην ΕΕ την περίοδο 2008-2011, διαπιστώνει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση και τις κοινωνικές εξελίξεις στην Ευρώπη. Μέσα σε αυτήν την περίοδο οι πραγματικοί μισθοί μειώθηκαν, οι νέοι άνεργοι (και οι μεγαλύτερης ηλικίας) δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να βρουν εργασία ενώ αυξάνονται και τα νοικοκυριά που τα βγάζουν δύσκολα πέρα ή αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε απρόοπτα έξοδα.

Η επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης επί Μνημονίου σε έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ
Καταργούνται μέχρι την Ανοιξη 1.700 φορείς του Δημοσίου
Κάλπες για Παπανδρέου και Παπαδήμο, με τις υπογραφές ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής
Νόμιμο το οπλοστάσιο του κατηγορούμενου για το μακελειό στο Ντένβερ
Δεν θα ορκιστεί την Πέμπτη ο Τσάβες, παραδέχεται πλέον η κυβέρνηση
Έρευνα κατά Γάλλου υπουργού για κρυφό τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία
Με ανεργία και φτώχεια πληρώνουν οι νέοι της Ευρώπης την κρίση
Το καθεστώς για τη συλλογή αποδείξεων, στο 22% το φορο-πέναλτι
Το άνοιγμα 6.000 τραπεζικών λογαριασμών έχει ζητήσει το ΣΔΟΕ
«Δισεκατομμύρια» πλανήτες σαν τη Γη υπάρχουν στο Γαλαξία μας
Φράχτης για την προστασία της αρκούδας κατασκευάζεται στην Εγνατία Οδό
Ύπουλη σφήκα απολυμαίνει τις κατσαρίδες πριν τις φάει από μέσα
Δύο ώρες πολιτικής και σινεμά με τον Κώστα Γαβρά στη Στέγη
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το βραβείο του Σωματείου Αμερικανών Σκηνοθετών
Ο Ντέιβιντ Μπάουι επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από σιγή δεκαετίας
«Θωρακίστε τον προπονητή» είπε ο Αλαφούζος στους παίκτες
Υποψήφιος για το Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης
Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Βύντρα και Σίλντεφελντ
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο David Bowie και κυκλοφορεί το 30ό άλμπουμ!
Οι 10 καλύτερες ταινίες με αποδράσεις που άφησαν εποχή
Άννα Καρένινα: κερδίστε το cd της ταινίας, σε μουσική του Ντάριο Μαριανέλι, υποψήφιου για Χρυσή Σφαίρα
Τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα του 2013!
Tata Pixel "zero turn": Στρίβει γύρω από τον εαυτό του
Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες του Audi SQ5 των 354 ίππων
Mercedes-Benz E-Class Coupe και Cabriolet 2013: Aνανέωση μέρος II και... πιο sport
Γρανίτης, μια ξεχωριστή πρόταση!
Το Πήλιο της... Καβάλας!
Τριχωνίδα, μια λίμνη... θάλασσα!
XL Bags: το τοπ-20 της αγοράς
Καρολίνα: Προσεχώς γιαγιά!
Ο αγνοούμενος Missoni
Βλάβες στο δέρμα προκαλούν οι λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας;
Ποια φάρμακα μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας;
Κοινή γενετική βάση έχουν επιληψία και ημικρανία
«Σούπερ τροφή» η κινόα, σύμφωνα με τον ΟΗΕ - Εσείς, θα φάτε;
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
www.imommy.gr: Το site για τη μέλλουσα και τη νέα μαμά, το παιδί και το νέο μπαμπά!
Έρευνα: Τελικά δεν μετράει μόνο το μέγεθος!
Μεγαλώνοντας δίδυμα
Αυτόματος Συγχρονισμός Φωτογραφιών από το smartphone στο Facebook
Ξανά στο Inbox σας το πλαστό antivirus μαζί με «το δέμα που δεν παραλάβατε»
Τι πρέπει να προσέξετε πριν δώσετε το smartphone ή το tablet στο παιδί σας
Τι θα κάνουν πιο έξυπνα οι Cinema 3D Smart TV της LG το 2013
Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του διαδόχου του Xbox 360;
Αθώα η Google στις ΗΠΑ, δεν «μαγειρεύει» τα αποτελέσματά της, λέει η FTC
Tegra 4 και φορητή παιχνιδομηχανή για Android και Windows games από την Nvidia
Κονβερτίμπλ Ultrabook φέρνει η 4η γενιά επεξεργαστών Intel Core
Υπολογιστής «τραπεζάκι του καφέ» 27" και 39" από την Lenovo
Regina Yacht: Μια «ανατολίτισσα» βασίλισσα στην υπηρεσία του Τζέιμς Μποντ
Bavaria Vision 46: Ριζική ανανέωση