Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ….


Το τραγούδι έλεγε «μην ξεχνάς τον Ωρωπό.
Ο σημερινός λαός, έχει πάρα πολλά τα οποία ΔΕΝ δικαιούται να ξεχάσει, γιατί σήμερα, το 2013, ξανά ζει «στην τυραννία, στο σκοτάδι το πυκνό».
Και το σκοτάδι είναι τόσο πυκνό, τόσο βαθύ, που δεν πρόκειται να διαλυθεί ούτε σε τριάντα χρόνια.
Σήμερα, θα δούμε τι έγραψε «τότε» ο δημιουργός, και πόσο επίκαιρο είναι σήμερα, γιατί και τότε, αλλά και τώρα, οι ΨΕΥΤΕΣ είναι οι ίδιοι, λένε και κάνουν τα ίδια.
«Σου είπαν ψέματα πολλά,
ψέματα σήμερα σου λένε ξανά
κι αύριο ψέματα ξανά θα σου πουν,
ψέματα σου λένε οι εχθροί σου
μα κι οι φίλοι σου, σου κρύβουν την αλήθεια.
Ψεύτικη δόξα σου τάζουν οι ψεύτες
μα κι οι φίλοι σου με ψεύτικες αλήθειες σε κοιμίζουν,
πού πας με ψεύτικα όνειρα;
πού πας με ψεύτικα όνειρα;
Καιρός να σταματήσεις,
καιρός να τραγουδήσεις,
καιρός να κλάψεις και να πονέσεις,
καιρός να δεις.»
Αυτά έλεγε το τραγούδι ΧΘΕΣ περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατούσε, και ΑΥΤΑ συμβαίνουν σήμερα, με κάποιες μικροαλλαγές, προσαρμοσμένες στις μέρες μας;.
Στις μέρες μας, που καθημερινά η χώρα βουλιάζει από τους ΨΕΥΤΕΣ, που κανείς πλέον δεν έχει δικαίωμα να κάνει όνειρα, που ο κόσμος, το μεγαλύτερο ποσοστό του είναι άνεργοι, στις μέρες μας που το κράτος ΚΛΕΦΤΗΣ παίρνει από τον κόσμο τα πάντα, στις μέρες μας που καθημερινά λιποθυμούν παιδια στα σχολεία από την πείνα, που αυτοκτονούν συνάνθρωποι μας.
Λαέ βασανισμένε, μην τα ξεχνάς αυτά…..
Μην ξεχνάς τον γείτονα σου που ένα χρόνο τώρα δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του, βρίσκει φαί στα συσσίτια, μην ξεχνάς ότι καθημερινά το «κράτος» βγάζει στο σφυρί σπίτια, κλέβει συντάξεις…..
Μην ξεχνάς λαέ, ότι αύριο, μπορεί ΕΣΥ, που σήμερα αδιαφορείς, να είσαι στη θέση όλων αυτών….
Μην ξεχνάς, ότι αύριο ΕΣΥ θα είσαι χωρίς φάρμακα, γιατί δεν θα έχεις να τα αγοράσεις, εσύ θα είσαι χωρίς γιατρό γιατί διέλυσαν τα πάντα εφαρμόζοντας την τακτική της «καμένης γης».
Μην ξεχνάς λαέ ούτε λεπτό, ότι όλοι αυτοί, κάθε μήνα παίρνουν τα πολλά χιλιάρικα μισθό, αυτά που τα ρουφούν από το δικό σου αίμα, αυτοί και οι οικογένειες τους δεν πρόκειται ούτε να κρυώσουν, ούτε να πεινάσουν γιατί το φαί και τη ζέστη που ΔΕΝ τα αξίζουν τα ΕΚΛΕΨΑΝ από εσένα, από τα παιδια σου.
Μην ξεχνάς λαέ, ότι τώρα, τα αφεντικά όλων αυτών μίλησαν, απαίτησαν έμμεσα, να κάνεις και άλλες θυσίες.
Ακόμα λαέ θα πιστεύεις στα ψέματα, στις ψεύτικες ελπίδες που πάνε να σου σερβίρουν;
«καιρός να κλάψεις και να πονέσεις,
καιρός να δεις.»
Δες λαέ βασανισμένε, δες καλά, δες πόσο πόνεσες, πόσο έκλαψες, και πόσο ακόμα θα κλάψεις και θα πονέσεις.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ μπορούν να σου δώσουν.
Τίποτε άλλο….

Βασίλης Τσούγκαρης

Ο Χαρούλης, το χελιδόνι του χειμώνα

Ο Χαρούλης, το χελιδόνι του χειμώνα 
Συγγραφέας: Χρυσηίδα Δημουλίδου
Εικονογράφος:
Νέστορας Ξουρής
Έτος: 7 Οκτώβριου 2013
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-018-4
Ο Χαρούλης είναι ένα μικρό, περίεργο και σκανταλιάρικο χελιδονάκι και που του αρέσει να γελάει και να πειράζει τους φίλους του. Όταν οι γονείς του έρχονται στην Ελλάδα για να περάσουν το καλοκαίρι τους, ο μικρούλης ενθουσιάζεται με την χώρα και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να επισκέπτεται τις φωλιές των άγνωστων γειτόνων προσπαθώντας να τους γνωρίσει και να τους κάνει φίλους του. Κι όταν κάποτε τελειώνει το όμορφο Καλοκαίρι κι ενώ οι γονείς του ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν σε άλλη πιο ζεστή χώρα, ο Χαρούλης που έχει πλέον αγαπήσει την Ελλάδα, αρνείται πεισματικά να τους ακολουθήσει και αποφασίζει να ξεχειμωνιάσει εδώ. Μα σαν έρχεται ο άγριος Χειμώνας, οι αγριοβοριάδες και ο χιονιάς, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για το χελιδονάκι που αρχίζει να πεινά επειδή δεν μπορεί να βρει σποράκια να τραφεί. Μετανοιωμένος για την απόφαση του να μείνει πίσω, αναλογίζεται με νοσταλγία την οικογένειά του που βρίσκεται πια πολύ μακριά. Όμως οι φίλοι που έκανε αρχίζουν να ανησυχούν όταν εκείνος παύει να τους επισκέπτεται.. Αραγε θα πάνε να τον βοηθήσουν ή θα τον αφήσουν στην τύχη του; Ένα υπέροχο παραμύθι που μας διδάσκει πως τα παθήματα της ζωής μας ωριμάζουν γρηγορότερα και μας κάνουν σοφότερους και πως οι πραγματικοί μας φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Μέσα από τον Χαρούλη το χελιδόνι του Χειμώνα θα μάθετε πως στην ζωή ερχόμαστε για να μαθαίνουμε…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ [ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ]

Ημερίδες - Επιμορφωτικά σεμινάρια | Παγκόσμια Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση | Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Δελτίο τύπου
Ημερίδες – Επιμορφωτικά σεμινάρια
Παγκόσμια Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση
15 χρόνια Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση! / (1998-2013)
Βιωματικά Εργαστήρια, παρουσίαση Εκπαιδευτικού Υλικού,
Συζητήσεις, Θεατρικές Παραστάσεις
9 καλεσμένοι εισηγητές, 44 εμψυχωτές βιωματικών εργαστηρίων,
4 θεατρικές παραστάσεις, 22 συνεργαζόμενοι φορείς και θεατρικές ομάδες 
Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Θέατρο στην Εκπαίδευση  στις 27 Νοεμβρίου και των 15 χρόνων από την ίδρυσή του οργανώνει Διημερίδες/Ημερίδες & Επιμορφωτικά Σεμινάρια για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το θέμα των διημερίδων αφορά την αντιρατσιστική εκπαίδευση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και δράσεις κατά του εκφοβισμού.
Οργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο γ
ια το Θέατρο στην Εκπαίδευση
Συνεργαζόμενοι φορείς-Φορείς που εκθέτουν υλικό:  Ελληνικό Κέντρο Θεάτρου για Παιδιά και Νέους-ASSITEJ GREECE, Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων, Τμήμα Θεάτρου Σχολή Καλών Τεχνών Α.Π.Θ., Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ, Ινστιτούτο Παραστατικών Τεχνών Λίβερπουλ (LIPA), Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Θεάτρου Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών, Συνήγορος του Παιδιού, Διεθνής Αμνηστία, Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Κέντρο Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΠΑΔ), Θέατρο του Νέου Κόσμου, Θεατρική Ομάδα «Η συντεχνία του γέλιου», Ομάδα 4Frontal, Θέατρο Νέων, Σχολείο Παιχνιδιού, Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», Θέατρο του Παπουτσιού πάνω στο Δέντρο, Μαγικές Σβούρες, Καλλιτεχνικός Οργανισμός "Κοχύλι, Ομάδα "art is life", Αρσάκεια Σχολεία Πατρών
Στην ΑΘΗΝΑ 30 Νοεμβρίου 2013 
Στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας, Οδ. Τσόχα, ΜΕΤΡΟ "Αμπελόκηποι" 
Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22-23 Νοεμβρίου 2013 
Στο 1ο Λύκειο Συκεών - Θεσσαλονίκη (Επταπυργίου 150) 
Στην ΠΑΤΡΑ 24 Νοεμβρίου 2013 
Στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών, Αγ.Παρασκευής, Πλατάνι, Ρίο Αχαΐας 
Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 23-24 Νοεμβρίου 2013 
Στο «Χώρος Ginga», Aνωγείων 68, Θέρισος Ηράκλειο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ της Λάνας Μανδύλα | 22/11/2013 | Θεσσαλονίκη

Εμφάνιση MANDYLA_22_11_2013.jpg

Νέες κυκλοφορίες


Θάνατος με χείλη κόκκινα
Αγγελική Νικολούλη
ISBN: 978-960-03-5643-4
Ψηφιακή έκδοση:
ISBN: 978-960-03-5644-1


Μια άγρια νύχτα του χειμώνα, σ’ ένα ερημικό ορεινό χωριό, μια νεαρή γυναίκα διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα. Με δαιμονικό σχέδιο καλύπτει το φόνο και μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή. Λίγα χρόνια μετά, ένας μάρτυρας βλέπει μια λεπτή σιλουέτα να σκάβει βαθιά στο σκοτάδι και το αίμα του παγώνει...
Η Αθήνα ζει στους ρυθμούς των Χριστουγέννων. Μια δημοσιογράφος δέχεται μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από δικηγόρο. Της αποκαλύπτει την εξαφάνιση ενός νέου και δυναμικού επιχειρηματία και ζητά να την ερευνήσει. Μαύρο σύννεφο καλύπτει το παρελθόν του γοητευτικού άντρα. Μια ομίχλη μυστηρίου που πυκνώνει συνεχώς γύρω από ατιμώρητα εγκλήματα. Η έρευνα ξεκινά και οι ιστορίες μπλέκονται και γίνονται μία. Οι παίκτες εναλλάσσονται σ’ ένα παιχνίδι θανάτου όπου όλα είναι ανοιχτά.
Μια αληθινή περιπέτεια που ξεπερνά τη φαντασία. Μια αγωνιώδης αναζήτηση, με καλοστημένες παγίδες και ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Ένα βιβλίο για τα λυσσαλέα πάθη και τα άγρια ένστικτα.
Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου.

Εργαστήριο με το Σπύρο Σακκά - 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

βαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // θεσσαλονίκη
www.music-village.gr/avgo
avgo@music-village.gr
ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
Διεθνής μουσική κοινότητα
www.music-village.gr
www.facebook.com/musicvillage
Επισκεφτείτε και τη σελίδα του ABΓΟΥ στο facebook.
Πατήστε το «μου αρέσει» για να ενημερώνεστε άμεσα και να συμμετέχετε ενεργά στην κοινότητα μας (www.facebook.com/toavgo)
ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ με το Σπύρο Σακκά στη Θεσσαλονίκη
ΤΟ ΑΒΓΟ του μουσικού χωριού
Βαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // θεσσαλονίκη
Εισηγητής: Σπύρος Σακκάς
Παρασκευή 22 - Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013
Πέμπτη 19 - Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013
Πέμπτη 23 - Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ και διαμόρφωση προγράμματος εργαστηρίου (ελεύθερη είσοδος):
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου: 16.00 - 18.00
ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (μετά από συννενόηση)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩAITΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ
Εγγραφές και Πληροφορίες
www.music-village.gr
avgo@music-village.gr και στο
6973 578 422 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή // 17:00 – 20:00)

ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ
Το «Κέντρο Φωνητικών Τεχνών» (Εργαστήριο Φωνητικής Τέχνης & Έρευνας) ιδρύθηκε το 1972 στο Catholic University of Washington DC, USA από τον Σπύρο Σακκά. Από το 1985 άρχισε να λειτουργεί παράλληλα και στην Αθήνα, υπο τη σκέπη του Ιδρύματος Γουλανδρή Χορν και συνεχίζει μέχρι σήμερα τη μετάδοση τεχνικών της ανθρώπινης φωνής και την έρευνά της σε σχέση με το ανθρώπινο σώμα και τις πνευματικές και ψυχικές λειτουργίες του. Με ιδιαίτερη έμφαση στον Αρχαίο Ελληνικό Λόγο, την Παραδοσιακή μορφή του Τραγουδιού μας, του μελοδράματος της εποχής του Belle Canto και της Όπερας, του σύγχρονου μουσικού θεάτρου και του διεθνούς έντεχνου σύγχρονου ρεπερτορίου, το ΚΦΤ έχει παρουσιάσει παραστάσεις, παραγωγές και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα πολιτιστικά κέντρα παγκοσμίως.
Για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία του, το Κέντρο Φωνητικών Τεχνών ξεκινάει έναν κύκλο πενθήμερων εργαστηρίων στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας στην έρευνα του ανθρώπινου ήχου και τη διεύρυνση των εκφραστικών δυνατοτήτων της φωνής, σε ολοκληρωτική και αρμονική σχέση με το σώμα. Προσπαθούμε ν’ ανιχνεύσουμε τις περιοχές εκείνες του ανθρωπίνου σώματος και πνεύματος, που σε σχέση με τον εσωτερικό μας κόσμο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για καινούργιους ορίζοντες ύπαρξης και διεύρυνσης του ανθρώπινου ήχου.
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ – ΣΩΜΑΤΟΣ
Επιθυμούμε ν’ αγγίξουμε αυτή την αρμονική μορφή σχέσης πνεύματος – ήχου, σώματος – φωνής, μέσα από ασκήσεις και τεχνικές: της φωνής, του θεάτρου, της κίνησης, του διαλογισμού, της λογοτεχνίας, της ανάλυσης, της επιστήμης κ.λπ., αναζητώντας τη «φυσική» μας θέση μέσα στην εξουσία του πλανήτη μας, έχοντας βαθειά εμπιστοσύνη κυρίως στην εσωτερική πρόνοια, αλλά και στην ποιότητα κάθε ανθρώπινου όντος, που είναι ταυτόχρονα καλλιτέχνης αριστουργηματικός, θεόφωτος καλλιτέχνης. Αυτή τέλος η ποιότητα είναι που καθορίζει την αναγκαιότητα για μια προχωρημένη μορφή ζωής, η οποία με τη σειρά της μας ωθεί να ψάξουμε να βρούμε και να ζήσουμε εκείνους τους καινούριους και τολμηρούς χώρους που θα είναι το «αύριο» της ενέργειάς μας, το «αύριο» της ζωής του ανθρώπου.
ΔΙΑΔΟΧΕΣ
Το Εργαστήριο Φωνητικής Τέχνης έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν άφωνοι, φάλτσοι, κακόφωνοι.
-Συγκεκριμένες συνθήκες και «συμπεριφορές» (πολύ γνωστές πια), πριν ή και μετά τη γέννησή μας, δημιουργούν ανθρώπους ανυποψίαστους για τις πραγματικές ικανότητες και ενέργειες, που φέρουν έτσι κι αλλιώς μέσα τους από την ίδια τη φύση.
-Με την αποκάλυψη αυτών των «ενεργειών» φανερώνεται ταυτόχρονα και ο άλλος, υπέροχος, αλλά εγκαταλελειμμένος κόσμος, που φέρει μέσα του την υγεία της ισορροπίας και της χαράς, για μία διαρκώς ανανεούμενη ισορροπημένη «καθημερινότητα».
-Μέσα από τη σωστή λειτουργία της φωνής έρχονται στην επιφάνεια οι υπέροχες αυτές «καθημερινότητες», οι οποίες κάνουν τον καλλιτέχνη – ερμηνευτή όχι μόνον κάτοχο σπάνιας ικανότητας, τεχνικής και πνευματικότητας, αλλά και άνθρωπο με επίσης σπάνια καθημερινή ζωή. Ο δε μέσος άνθρωπος, εραστής της φωνητικής έκφρασης, μεταμορφώνεται σε έναν ευαίσθητο καλλιτέχνη της ζωής και σ’ ένα θεατή-ακροατή ανοιχτό στις πιο λεπτεπίλεπτες ευαισθησίες, συμμετέχοντας έτσι δημιουργικά, σ’ αυτό που ονομάζουμε Τέχνη.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ιδρύθηκετο 1972 στο «Catholic University of Washington D.C.» απότονΣπύροΣακκά.
1972 – 1976 Catholic University of Washington, DC
1976 – 1992 Philadelphia Musical Academy (Philadelphia University of Arts)
Στα άνω πανεπιστήμια ο Σπύρος Σακκάς είχε τη θέση του Καθηγητή Φωνητικής Αγωγής, του Μουσικού Διευθυντή στα OperaDepartments, καθώς και τις τάξεις του Lied-Oratorium και σύγχρονου τραγουδιού. Παράλληλα οργάνωνε και διεύθυνε τα Εργαστήρια Φωνητικής Έρευνας).
Workshops & Seminars: UTAH University, Boston University (USA)
Strasburg University (France)
1985 – 2013 Αθήνα: Ερευνητικό Πρόγραμμα επί 28 χρόνια
1985 – 1988 Καθημερινά Εργαστήρια (περίπου 300 άτομα όλων των ηλικιών και τάξεων)
1988 – 1991 Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος με τον Λευτέρη Βογιατζή και με 30 επιλεγμένους ηθοποιούς. Παραστάσεις: «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε Αθήνα, Ιταλία, Ελβετία, Αγγλία (1991 – 1993).
1992 – 1993 Τρία επιδοτούμενα εργαστήρια δύο συνεχόμενων μηνών το κάθε ένα σε καθημερινή βάση εργασίας 12 ωρών επί 55 συνεχείς ημέρες.
1993 – 2013 Εβδομαδιαία Εργαστήρια σε καθημερινή βάση εργασίας 10 ωρών
1994 – 2003 Ο Σπύρος Σακκάς διδάσκει φωνητική αγωγή και φιλοσοφία φωνής και τραγουδιού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών & Μουσικολογίας. Ταυτόχρονα πραγματοποιεί εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη καθώς και στη Γαλλία και στην Γερμανία.
2011 – 2012 Εργαστήριο Φωνής στο «TheatreduSoleil» (της ArianeMnouchkine), Παρίσι.
2004 – 2012 Καθηγητής MasterDegrees στο UniversityofIndianapolis – AthensCampus, και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κέντρο Φωνητικών Τεχνών υπό τη σκέπη του UniversityofIndianapolis.
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Τα μαθήματα φωνητικής αγωγής και τέχνης απευθύνονται στα Μέσα επικοινωνίας, που αντιπροσωπεύονται κυρίως από τους εξής κλάδους:
Α. ΤΕΧΝΕΣ
1. Θέατρο: Ηθοποιοί, Δραματουργοί, Σκηνοθέτες, Χορογράφοι
2. Μουσική: Τραγουδιστές, Συνθέτες, Διευθυντές Ορχήστρας, Καθηγητές Τραγουδιού
3. Χορός: Χορευτές και Χορογράφοι που υπηρετούν το Μουσικό Θέατρο, τον Σύγχρονο Χορό, το Χοροθέατρο κ.λπ.
Β. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΑΙΔΕΙΑ
1. Καθηγητές κάθε επιστημονικού κλάδου
2. Καθηγητές Λυκείου – Γυμνασίου
3. Δάσκαλοι Δημοτικού – Νηπιαγωγείου
4. Δάσκαλοι Μουσικής, Χορωδίας
5. Δάσκαλοι Μουσικής Προπαιδείας
6. Καθηγητές φωνητικές (Ωδεία)
Γ. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ
1. Νομικής
2. Ιατρικής: ΟΡΛ, Φωνοπαθολογίας, Λογοθεραπείας, Μουσικοθεραπείας, Πνευμονολογίας
3. Φιλολογίας, Μουσικολογίας, Θεατρολογίας
4. Κοινωνιολογίας, Ψυχανάλυσης, Ψυχοθεραπείας
5. Πολιτικές Επιστήμες
6. Αρχιτεκτονική
Δ. ΜΑΘΗΤΕΣ
1. Τελειόφοιτοι: Λυκείου, Δραματικών Σχολών, Μουσικών Σχολών, Εκπαιδευτικών Σχολών
2. Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου Σχολείου (ηλικίας 8 -15)
Ε. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Δημοσιογράφοι, Παρουσιαστές, Εκφωνητές κ.λπ.
Σπύρος Σακκάς
Διεθνής Έλληνας βαρύτονος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών (μονωδία με τον Κίμωνα Τριανταφύλλου και με την Μαρίκα Καλφοπούλου - δίπλωμα 1963). Συνέχισε τις σπουδές του στο Μοτσαρτέουμ του Ζάλτσμπουργκ (1963-67), με τον Μαξ Λόρεντς (μονωδία – όπερα) και τον Πάουλ φον Σιλάφσκυ (lied – ορατόριο).
Παγκοσμίως γνωστός και αγαπητός για τις ξεχωριστές και επιτυχημένες πρωτοποριακές ερμηνείες του σε όλα τα είδη της φωνητικής και τραγουδιστικής μουσικής έκφρασης, συμμετέχει συχνά στα μεγαλύτερα μουσικά κέντρα του κόσμου, σε διεθνή φεστιβάλ, Όπερες και συναυλίες, ερμηνεύοντας το τ ρ α γ ο ύ δ ι σε όλες τις μορφές του (lied, όπερα, σύγχρονο), από την εποχή του μεγάλου πολιτισμού - της Αρχαίας Ελλάδας- μέχρι σήμερα!!
Διέπρεψε ιδιαίτερα στο Γερμανικό Lied όπου έχει τραγουδήσει σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος όλων των έργων των μεγάλων συνθετών του 18ου, 19ου και 20ου αιώνα, καθώς και τα σημαντικότερα έργα στο έντεχνο τραγούδι του υπόλοιπου δυτικού πολιτισμού μαζί και της Αμερικής.
Οι ερμηνείες του στο έντεχνο και ποιητικό τραγούδι στάθηκαν μοναδικές, αφού του χάρισαν την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και την αναγνώριση του παγκοσμίου τύπου στην πρωτοπορία και την δεινότητα της φωνής του, η οποία έχει ήδη χαράξει νέους δρόμους στην ερμηνεία του Lied!
Έχει τραγουδήσει με τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου όπως, Philharmonia, B.B.C, London Symphony, Mozarteum and Camerata Academica (SALZBURG,) B.R Symphony (Muenchen), Nouvelle Orch. Philharmonique, Toscanini Orch. Boston Orch. New York, e.t. και μαέστρους όπως, R. Kempe, J. Keilberth, R. Kubelik, J. Metha, P. Eotvos, M. Janovsky, E.P. Salonen, M. Tabachnik, και πολλοί άλλοι!! Το μοναδικό του ταλέντο στην σύγχρονη μουσική και στην πρωτοπορία της τέχνης, έκανε πολλούς διάσημους συνθέτες να γράψουν έργα, ειδικά για την φωνή του, J. Cage, G. Crumb, I. Xenakis, J. Taverner, R. Koering, G. Apergis, J. Christou, W. Rihm, Th. Antoniou, W. Ligetti, G. Bialas, G. Couroupos, W. Killmayer, W. Hiller, N. Mamangakis, M. Chadjidakis e.t.
Καθοριστική ήταν η συνεργασία του με τον Μάνο Χατζιδάκι και μια φιλία από το 1961 έως τον θάνατο του συνθέτη, έργα του οποίου ερμήνευσε με τον ίδιο στο πιάνο και στο Pontium, σε 250 και πλέον συναυλίες σε όλον τον κόσμο! Ο Ιάννης Ξενάκης, επίσης στενός φίλος και συνεργάτης επί 30 χρόνια και επιστήμονας ο οποίος ερεύνησε με τον Σακκά τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος και της φωνής του, συνέθεσε για τον Σπ. Σακκά τα μοναδικά σολιστικά έργα για φωνή, "AIS" 1981, "Pour Maurice" 1984, «Κασσάνδρα» 1988, «Θεά Αθηνά» 1992, ενώ είχε αρχίσει την προετοιμασία του Προμηθέα, χωρίς όμως να τον προλάβει.
Ο Σπύρος Σακκάς έχει τραγουδήσει πάνω 500 παγκόσμιες πρεμιέρες σύγχρονων μουσικών έργων (όπερες, μουσικό θέατρο, συναυλίες), από τις οποίες τουλάχιστον οι μισές γράφτηκαν για την φωνή του!! Ο Σπ. Σακκάς σκηνοθετεί όπερες, μουσικό θέατρο, μονοδράματα, στην Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία, Η.Π.Α. και διευθύνει διεθνώς πολλά προγράμματα-εργαστήρια-έρευνες για την ανθρώπινη φωνή, σε σχέση πάντα με την σωματική και ψυχική δραστηριότητα!! Ίδρυσε στις Η.Π.Α, το 1973 το εργαστήριο φωνητικής έρευνας το οποίο διευθύνει έως σήμερα, ενώ από το 1985 μετονομάστηκε στην Αθήνα σε «Κέντρο Φωνητικών Τεχνών» (Κ.Φ.Τ.) και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να ερευνά και να συλλέγει σημαντικές «πληροφορίες» και πρακτικές φωνητικής αγωγής, που αφορούν στο πολύ σκοτεινό μέλλον της ανθρώπινης φωνής!
Δίδαξε φωνητική αγωγή και φιλοσοφία του ανθρώπινου ήχου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1994–2002). Επίσης, στο «Καθολικό Πανεπιστήμιο» Washington DC (1973-1977), στο Πανεπιστήμιο «Παραστατικών Τεχνών» της Φιλαδέλφειας (1977-1991) και στα Πανεπιστήμια της Βοστώνης και στο Salt Lake City. Το Κ. Φ. Τ., έχει παρουσιάσει πολλές μουσικοθεατρικές παραγωγές και ερευνητικά προγράμματα στον ποιητικό και θεατρικό λόγο παγκοσμίως! (Αντιγόνη 1991 και 2006, και «Πέρσες» 1999, με τον Λ. Βογιατζή. «Φωνές του μύθου – Φωνές του οίστρου» 1996 και «Χρησμολογία» (Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Δελφών), «Υπό το ίσον φως» 1997 (Πολ. Πρωτεύουσα Θες/κης), «Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα» Λυρική Σκηνή Αθήνα (2009-2010). Επίσης έχει σκηνοθετήσει στη Λυρική Σκηνή τις όπερες «Προφορική προδοσία» του Μ. Κάγκελ (1995) και « Η μάσκα του κόκκινου» του Δ. Μαραγκόπουλου (1999).

Directing Course at Repertory Theatre

Directing Course at Repertory Theatre  

January 13 - March 3, 2014
The intensive Lab-performance production with Russian actors at Russian Drama Theatre.
Directors will gain reliable practical toolkit and valuable tips for mounting contemporary professional productions in limited rehearsal time,
the
understanding of how the professional director can develop a variety of relationships with all kind of professionals - technical crew, artistic crew, performers, audiences, boards of management, etc. in order to develop a practical knowledge applied to a specific project in a repertory theatre.
Course programme and registration:
http://www.iugte.com/projects/labfordirectors

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΛΟΥΖ

 Metaixmio
Έρχεται ο ντετέκτιβ Κλουζ…
Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Τον αγαπήσατε, διαβάσατε τις περιπέτειές του,
τον ακολουθήσατε και τον βοηθήσατε να διαλευκάνει μυστηριώδεις υποθέσεις,
μάθατε τους φίλους και τους εχθρούς του,
ΤΩΡΑ θα γνωρίσετε από κοντά τον δημιουργό του!
Ο Γίργκεν Μπανσέρους,
ο «πατέρας» του ανεπανάληπτου ντετέκτιβ Κλουζ,
έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα
και σας περιμένει όλους εσάς, τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Κλουζ,
την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013, στις 6:30 το απόγευμα,
στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν
να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα του Κλουζ
και με τη βοήθεια του εμψυχωτή Γιώργου Λυμπέρη
να ακολουθήσουμε τα ίχνη του Κλουζ και να εξιχνιάσουμε
το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο».
Φέρτε μαζί σας: αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη,
καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω από όλα διάθεση για παιχνίδι!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ

Συντονιστείτε στον Αθήνα 9.84,
από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου 2013,
και λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας.

Πόσο καλά γνωρίζετε τον μεγαλύτερο μικρό ντετέκτιβ του κόσμου;
Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας, απαντήστε σε ερωτήσεις
και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε όλες τις περιπέτειες του ΚΛΟΥΖ.
Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν και τα δεκατέσσερα (14) βιβλία του Κλουζ!
Η κλήρωση θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου 2013
από τον συγγραφέα του Κλουζ Γίργκεν Μπανσέρους
κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84,
στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει μυστήρια και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων. Έχει πουλήσει περισσότερα από 850.000 αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχει τιμηθεί με το Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων. Έχει μεταφραστεί σε 14 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 850.000 αντίτυπα.
Κυκλοφορούν οι περιπέτειες του Κλουζ
Η συνωμοσία της τσίχλας
Βρόμικα κόλπα στο γήπεδο
Το μυστήριο του τσίρκου
Ο Κλουζ στο διαδίκτυο
Το μυστήριο των ιπτάμενων αγελάδων
Το φάντασμα του σχολείου
Η μονομαχία των ντετέκτιβ
Η παγίδα της μοτσαρέλας
Η αφρικάνικη μάσκα
Η υπόθεση του κόκκινου σκύλου
Ο κλέφτης των εφημερίδων
Η εκδίκηση της σοκολάτας
Τα μυστηριώδη μπαλάκια
Τα Χριστούγεννα του Κλουζ

Διαβάστε ΕΔΩ το πρώτο κεφάλαιο από την ολοκαίνουργια περιπέτεια του Κλουζ Τα μυστηριώδη μπαλάκια που μόλις κυκλοφόρησε.

Οι πιο εντυπωσιακές πόλεις της Ασίας (φωτό)

Οι μητροπόλεις πόλεις της Ανατολής μαγεύουν με τις αντιθέσεις τους. Ανακαλύψτε τες.  bangkok.jpg

H καρδιά προειδοποιεί πριν σταματήσει «αιφνιδίως»


H καρδιά προειδοποιεί πριν σταματήσει «αιφνιδίως»
«Κανένας αγρότης χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη»

Υποστελεχωμένες οι δομές υγείας στη Λακωνία

Νέο τεστ διάγνωσης της ανδρικής στειρότητας

«Οι καρκινοπαθείς να πεθάνουν;»

Πώς το ζώδιό σας σχετίζεται με την υγεία σας

Πηγή σιδήρου τα δημητριακά ολικής άλεσης


Πηγή σιδήρου τα δημητριακά ολικής άλεσης
Η γυμναστική μπορεί να προλαμβάνει την κατάθλιψη

Το πρόγραμμα στον ύπνο βοηθά στο αδυνάτισμα

Πρωτοποριακή τεχνολογία για άτομα με προβλήματα ακοής

Εθελοντική αιμοδοσία στην Πάτρα

Τα αντισυλληπτικά μπορεί να απειλήσουν τα μάτια

Ουσίες σε καλλυντικά φέρνουν πρόωρα μωρά

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #432
Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα στο Ολύμπιον η πολυσυζητημένη ταινία Η Ζωή της Αντέλ του Αμπντελατίφ Κεσίς, που βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών ενώ στην αίθουσα Παύλος Ζάννας προβάλλεται η ταινία Η Αφροδίτη με τη γούνα του Ρομάν Πολάνσκι που έκλεψε τις εντυπώσεις στις Ειδικές Προβολές των Ανοιχτών Οριζόντων του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης καθώς και το ντοκιμαντέρ της Χρύσας Τζελέπη και του Άκη Κερσανίδη Το χρονικό μιας καταστροφής για το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης, η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης επανέρχεται αυτή την εβδομάδα με ένα αφιέρωμα στον Μεξικάνικο Κινηματογράφο.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (21-27/11/2013)
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ
Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι
Γαλλία - Πολωνία
2013
  Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛ 
Σκηνοθεσία: Αμπντελατίφ Κεσίς
Γαλλία
2013
 
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Χρύσα Τζελέπη, Άκης Κερσανίδης
Ελλάδα
2013
 
 
 
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το αφιέρωμα Μεξικάνικος κινηματογράφος: θρησκεία, οικογένεια και επανάσταση το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος.
Το ΦΚΘ ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα!
Mέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις το 54ο ΦΚΘ φέρνει το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες. Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Καβάλα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Σέρρες και Φλώρινα θα φιλοξενήσουν μια επιλογή ταινιών από το πρόγραμμα του 54ου ΦΚΘ.
Κινηματογραφικό Εργαστήρι
Το Μουσείο Κινηματογράφου-Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στις θεματικές εκδηλώσεις «Big Days» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, διοργανώνοντας το κινηματογραφικό εργαστήριο με θέμα Ο Ίψεν μέσα από το φακό.

Internet παντού χωρίς τηλεφωνική γραμμή


Εξασφαλίστε πρόσβαση στο internet χωρίς τηλεφωνική γραμμή με το
3G/GSM router RUT500 από την Teltonika
στην μοναδική τιμή των
179 € + ΦΠΑ
και ειδικές τιμές για επαγγελματίες
Εξαιρετικά αξιόπιστο, γρήγορο, με ενσωματωμένη υποδοχή για την SIM.

Ιδανικό για internet σε:
Φωτοβολταϊκά πάρκα
Εργοτάξια
Σημεία άντλησης
Θερμοκήπια
Αρδευτικά και αποχετευτικά έργα
Σκάφη
Λεωφορεία και μέσα μαζικής μεταφοράς
Εξοχικές κατοικίες
Δυνατότητες και λειτουργίες:
Ταχύτητα 14.4Mbps downlink και 5,75Mbps Uplink.
Επικοινωνία σε 4 ζώνες συχνοτήτων GSM και UMTS 800,900,1800,2100MHz. Συμβατό με όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας).
Τέσσερις Ethernet εξόδους.
Αποσπώμενες προεκτάσιμες εξωτερικές κεραίες για βελτιστοποίηση της λήψης.
Υποστηρίζει Open VPN και Dynamic DNS για ενημέρωση της δυναμικής IP του router και απομακρυσμένη πρόσβαση.
Δυνατότητα λειτουργίας και με σταθερή γραμμή WAN μπαίνοντας σε 3G λειτουργία όταν κοπεί η WAN παροχή.
Δυνατότητα επανεκκίνησης στέλνοντας SMS.
Εύκολο στην παραμετροποίηση με εύχρηστο και γρήγορο interface.
Δυνατότητα απομακρυσμένου firmware update διατηρώντας την παραμετροποίησή του.
Ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου με ενσωματωμένη εσωτερική υποδοχή για την κάρτα SIM (δεν χρειάζεται stick, μόνο την κάρτα SIM).
Δυνατότητα προσαρμογής στην ράγα του ηλεκτρολογικού πίνακα (προαιρετικά).
Με την σιγουριά της κορυφής:
Αξιοποιήστε το 3G router που εμπιστεύεται η συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων και οι μεγαλύτερες εταιρίες αυτοματισμού για απομακρυσμένη πρόσβαση σε κάμερες, καταγραφικά και όργανα ελέγχου.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε την συσκευή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://plantron.gr/3G-GSM-router-internet-apomakrismeni-prosvasi-security-VPN-fotovoltaiko-RUT500-Teltonika
Δείτε επίσης...

Gianni Morandi - Parla piu piano

Η νέα εποχή των καζίνο είναι εδώ. Παίξτε σε πραγματικά τραπέζια black jack & ρουλέτα από το σπίτι σας!

Oρεινή Κορινθία Τζάκι|3Mέρες 2Ατομα (-50%)


    ¤119 από ¤240
    Έκπτωση : 50%

¤119 
μόνο!  
  Αξία ¤240
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤121

119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ιτέα με 90¤ από 180¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό ΚΑΙ θέα τη Θάλασσα!
90¤ από 180¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ιτέα, στο Trokadero Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη Θάλασσα και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!!!
90¤ από 180¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ιτέα, στο Trokadero Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη Θάλασσα και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!!!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Mάνη με 109¤ από 220¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται  Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα!  Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πλατύστομο Φθιώτιδας με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Iαματική Πισίνα+2Massage, σε 4* Ξενοδοχείο!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη, 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 επιπλέον χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη, 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 επιπλέον χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Spa Weekend στο Καρπενήσι με 129¤ από 260¤ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ+Massage+Spa+Solarium, σε 5* Ξενοδοχείο!
Spa Weekend στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με 129¤ από 260¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται ένα Massage σώματος, μια Θεραπεία προσώπου και μια συνεδρία Solarium! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για το σύνολο της διαμονής σας! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να αφιερώστε 2 αξέχαστες ημέρες στον εαυτό σας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Spa Weekend στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με 129¤ από 260¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται ένα Massage σώματος, μια Θεραπεία προσώπου και μια συνεδρία Solarium! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για το σύνολο της διαμονής σας! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να αφιερώστε 2 αξέχαστες ημέρες στον εαυτό σας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Ναυπακτία με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Τζάκι!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ζαγοροχώρια με 95¤ από 200¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ!
95¤ από 200¤ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 200¤ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 156¤ από 312¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
156¤ από 312¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
156¤ από 312¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Παράλιο ¶στρος με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
79¤ από 160¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Παράλιο ¶στρος Κυνουρίας στο Astros Beach Boutique Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
79¤ από 160¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Παράλιο ¶στρος Κυνουρίας στο Astros Beach Boutique Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
Δελφοί με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!
Καλάβρυτα με 95¤ από 190¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Spa!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στο Filoxenia Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση ανά άτομο και για κάθε ημέρα διαμονής της Sauna ή του Jacuzzi ή του Hamam καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στο Filoxenia Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση ανά άτομο και για κάθε ημέρα διαμονής της Sauna ή του Jacuzzi ή του Hamam καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρδίτσα με 199¤ από 400¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+ 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης  προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ερέτρια με 91¤ από 227¤ (-60%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Deluxe δωμάτιο με Θέα + Ημιδιατροφή σε 5* Ξενοδοχείο!
91¤ από 227¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 5* Ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια, σε Deluxe Δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και Πρωινό! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα Καλάθι με φρούτα στο δωμάτιο σας! Παρέχεται Απεριτίφ και ένα Πλήρες Δείπνο στο εστιατόριο Λεβάντε με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο και ένα Μπουκάλι Κρασί ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ καθώς και ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Κάντε Ελεύθερη Xρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου!  Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
91¤ από 227¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 5* Ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια, σε Deluxe Δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και Πρωινό! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα Καλάθι με φρούτα στο δωμάτιο σας! Παρέχεται Απεριτίφ και ένα Πλήρες Δείπνο στο εστιατόριο Λεβάντε με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο και ένα Μπουκάλι Κρασί ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ καθώς και ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Κάντε Ελεύθερη Xρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
Ελατοχώρι Πιερίας με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Ελατοχώρι Πιερίας, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Πρωινό στο Atrion Highland Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και δύο ποτήρια κρασί στο δωμάτιο το βράδυ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Ελατοχώρι Πιερίας, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Πρωινό στο Atrion Highland Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και δύο ποτήρια κρασί στο δωμάτιο το βράδυ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 79¤ από 168¤ (-53%) για Rafting, Ξενάγηση, Πεζοπορία και 2 Διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo με Πρωινό σε Μπουφέ!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!