Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κήρυξη Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης στη Λευκίμη Έβρου

Κήρυξη Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης στη Λευκίμη Έβρου                                   
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κου Θεόδωρου Μπούφη κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας η οριοθετημένη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου μεταξύ της τοπικής κοινότητας Λευκίμη –Σαράντα Σπίτια – Ερείπια Βυρίνης – ερείπια Κιτρινόπετρας – Ύψωμα Καρβουνιάρης – Μέλια – Β. Οικισμού Κοίλων – Ερείπια Αμυγδαλιάς, αμέσως μετά από το σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Αριστείδης Γιαννακίδης.                                    
Συγκεκριμένα, το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε σήμερα (Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011) το απόγευμα, ώρα 15.05, από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Αριστείδη Γιαννακίδη και η απόφαση εκδόθηκε από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρο Μπούφη εντός μιας ώρας, δηλαδή στις 15.55.

Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς - Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.gscp.gr) για αύριο Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις Περιφερειακές Ενότητες:                                               
•· Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Βόρειου Τομέα Αθηνών, Νότιου Τομέα Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιώς, Νήσων (Περιφέρεια Αττικής).                                   
•· Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας).                                         
•· Κορίνθου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας (Περιφέρεια Πελοποννήσου).                               
•· Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος).                                
•· Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Νάξου, Πάρου και Θήρας (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).                                           
•· Πρεβέζης (Περιφέρεια Ηπείρου).                                       
•· Λήμνου, Λέσβου και Χίου (Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου).                                       
•· Έβρου (Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).                                    
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.                             
Με βάση τα προβλεπόμενα, παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α.                                      
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Παρά θιν' αλός 2011


21 ΧΡΟΝΙΑ «ΠΑΡΑ ΘΙΝ' ΑΛΟΣ»
Με αναβαθμισμένους, ποιοτικά και ποσοτικά, τους δύο βασικούς πυλώνες του, τον μουσικό με τα «Ανοιχτά Παράθυρα 'Σταύρος Κουγιουμτζής'» και τον εικαστικό με το «Πεδίο Δράσης Κόδρα», αλλά και με σημαντικές καινοτομίες διοργανώνεται για 21η συνεχή χρονιά το «Παρά θιν' αλός», το μεγαλύτερο μουσικό και εικαστικό φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας.
Η μουσική ενότητα της φετινής διοργάνωσης, τα «Ανοιχτά Παράθυρα ‘Σταύρος Κουγιουμτζής'», περιλαμβάνει δώδεκα συναυλίες - μουσικά δρώμενα, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών και μουσικών συνόλων, καθώς και νέων δημιουργών.
Το εικαστικό φεστιβάλ, το «Πεδίο Δράσης Κόδρα», εκτός από το καθιερωμένο, στιβαρό εκθεσιακό πρόγραμμά του, ενσωματώνει και ένα πλήθος από παράλληλες δράσεις, επιχειρώντας ένα διπλό άνοιγμα, προς την πόλη αλλά και προς άλλες μορφές τέχνης.
Πέραν αυτών, στο φετινό «Παρά θιν' αλός» εισάγονται και ορισμένες καινοτομίες.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού διοργανώνεται συνέδριο, τριήμερης διάρκειας υπό τον γενικό τίτλο «Τέχνη, Αισθητική, Πολιτική» το οποίο φέτος θα διερευνήσει την «Τέχνη εν μέσω οικονομικής και αισθητικής κρίσης».
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι δημιουργοί από ευρύ καλλιτεχνικό φάσμα. Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου θα διοργανωθούν τέσσερα καλλιτεχνικά εργαστήρια.
Επίσης για πρώτη φορά οι δύο βασικές συνιστώσες του «Παρά θιν' αλός», τα «Ανοιχτά Παράθυρα» και το «Πεδίο Δράσης Κόδρα» συνεργάζονται για να παραγάγουν ένα κοινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνομιλίας ανάμεσα στη μουσική και στα εικαστικά.
Τέλος, για πρώτη φορά το «Παρά θιν' αλός» συναντάται με τα «Δημήτρια» μέσω του μνημειακού Musicircus του John Cage, το οποίο θα παρουσιαστεί στο χώρο του νέου κτηρίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 12 Σεπτεμβρίου.
Η εκδήλωση η οποία σηματοδοτεί τη λήξη του «Παρά θιν' αλός» και την έναρξη των 46ων «Δημητρίων», συμβολίζει και την πολιτική βούληση των δήμων Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δια των αντιδημαρχιών Πολιτισμού επιδιώκουν τη στενότερη συνεργασία των φορέων πολιτισμού της πόλης με στόχο να παραγάγουν μια κοινή καλλιτεχνική, δημόσια πρόταση.
Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ώρα έναρξης των συναυλιών είναι στις 9 το βράδυ. Εξαιρούνται οι συναυλίες: The Rok ‘n' Rolla Band και A kapela (3/9, στις 19:30), Ross Daly (6/9, στις 21:30), Ελληνική Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων (7/9, 22:00).
Για τις συναυλίες του Ross Daly και της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και 5 ευρώ (μειωμένο).
Για τις συναυλίες της Μαρίας Θωίδου και των Plaza ensemble το εισιτήριο έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

● Κομνηνών 60, πεζόδρομος Καλαμαριάς, τηλ: 2313 314570
● ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

GALA των αστέρων τoυ Μπαλέτου της Μόσχας 25/8/2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ                                          
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ                                        
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ                                         
ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ                                      
ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ - ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ                                
ΤΗΛ. : 28210 87098 - 28210 87077                             
FAX : 28210 74332                                    
Web SIte : www.dipeh.gr                                  
Email : dipeh@otenet.gr                                       
GALA των αστέρων τoυ Μπαλέτου της Μόσχας 25/8/2011                                       
Διοργάνωση : Κέδρος - Υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα.                                      
Τόπος : Θέατρο Ανατολικής Τάφρου                                
Ώρα : 21.30 Είσοδος : 20 € - 10 €                                     
Η πρίμα μπαλαρίνα του Κρατικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου Κλασικού Μπαλέτου της Μόσχας (GRAND MOSCOW CLASSICAL BALLET), διακεκριμένη καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μαρίνα ΡΖΑΝΝΙΚΟΒΑ και 20 βραβευμένοι σολίστες των Κρατικών Μπαλέτων της Μόσχας θα παρουσιάσουν δύο ολόκληρες πράξεις από το πιο διάσημο μπαλέτο του Π. Τσαϊκόφσκι - «Λίμνη των κύκνων» καθώς και τα γνωστά αποσπάσματα από τα κλασικά μπαλέτα του 19-20 αιώνα, ενώ στο φινάλε την πρωτότυπη σύγχρονη χορογραφία «All by myself» βασισμένη στο γνωστό τραγούδι του Eric Carmen με το μουσικό θέμα από το 2ο Κοντσέρτο του Ραχμάνινοφ.                                  
Οι εκδηλώσεις του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και θερμή αποδοχή στις διάφορες πόλεις της Ελλάδος πριν από μερικά χρόνια.

Το Αόρατο και το Ορατό Χέρι


Το Αόρατο και το Ορατό Χέρι
Κώστας Π. Αναγνωστόπουλος
Πρόλογος: Ευάγγελος Βενιζέλος
Εκδόσεις Επίκεντρο
ISBN: 9789604583058
Έχοντας ως φόντο το περιλάλητο «αόρατο χέρι» (Adam Smith) και το μάλλον άγνωστο «ορατό χέρι» της διοίκησης (Alfred Chandler), τα κείμενα αναφέρονται στη χρηματοπιστωτική κρίση, τις αγορές και οργανώσεις, τη διοίκηση και διαχείριση έργων, την ανάπτυξη και ενσωμάτωση του τεχνητού στην κοινωνία, και τις φυσικές καταστροφές.
Όπως αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, «Οι διανοούμενοι, με λίγες αξιοσημείωτες εξαιρέσεις, είτε σιωπούν είτε επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια στερεότυπα, συνήθως με τόνο βαρύγδουπης καταστροφολογίας.
Μέσα σε αυτό το αρνητικό και στείρο περιβάλλον συνιστά ευχάριστη έκπληξη ο θεωρητικός λόγος του Κ. Αναγνωστόπουλου.
Ο συνδυασμός όλων αυτών των παραμέτρων του επιτρέπει να ασχολείται εξίσου άνετα με την εξέλιξη της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής κρίσης από το 2007 έως σήμερα, με τις φυσικές καταστροφές, με τις κοινωνικές και αναπτυξιακές τους συνέπειες, αλλά και με μικρά, γλαφυρά παραδείγματα οργάνωσης του δημόσιου χώρου, όπως η ιστορία του εστιατορίου ή με εξίσου γοητευτικές, μικρές «ανασκαφές» στην ιστορία της τεχνολογίας, όπως η ανακάλυψη της γραφομηχανής, που διασώζεται σήμερα μέσα σε κάθε υπολογιστή και σε κάθε κινητό τηλέφωνο νέας γενιάς.»
Ο συγγραφέας τονίζει πως χρειαζόμαστε μεν τις θεωρίες προκειμένου να οργανώσουμε την σκέψη μας, αλλά ουδέποτε θα πρέπει να πάψουμε να εμπιστευόμαστε τα μάτια μας.
Άλλωστε, το γεγονός ότι και η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη χειρότερη μεταπολεμική οικονομική κρίση, με το μεταπολιτευτικό μοντέλο ανάπτυξης να βρίσκεται εμφανώς στα όριά του – με ότι αυτό σημαίνει για το πολιτικό σύστημα, τη λειτουργία δημόσιων και ιδιωτικών οργανώσεων, ακόμη και για τον τρόπο ζωής και τις συμπεριφορές μας- καθιστά την μελέτη αυτή επίκαιρη όσο ποτέ, καθώς το ορατό και το αόρατο χέρι θα πρέπει επιτέλους να λειτουργήσουν αρμονικά και αποτελεσματικά.
Ο Κώστας Π. Αναγνωστόπουλος είναι καθηγητής στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δ.Π.Θ. και διευθύνων σύμβουλος στην Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.
Για να διαβάσετε την εισαγωγή του συγγραφέα, τον πρόλογο του Ευάγγελου Βενιζέλου και να δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου:
http://www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604583058

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ - HORRIBLE BOSSES

Συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα...έως Τετάρτη 31-08-2011                                          
ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ - HORRIBLE BOSSES                               
Περίληψη                       
Για τον Νικ, τον Κερτ και τον Ντέιλ το μόνο πράγμα που θα έκανε τη δουλειά τους πιο ανεκτή θα ήταν να δουν τα αφεντικά τους να γίνονται σκόνη.                      
Η παραίτηση δεν είναι επιλογή, έτσι με τη βοήθεια λίγων παραπάνω ποτηριών και τις αμφίβολες συμβουλές ενός πρώην κομπιναδόρου, οι τρεις φίλοι θα σκαρώσουν ένα πολύπλοκο και φαινομενικά αλάνθαστο σχέδιο να ξεφορτωθούν μια για πάντα τα αφεντικά τους.                         
Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: ακόμα και τα πιο καλοσχεδιασμένα σχέδια είναι τόσο αποτελεσματικά, όσο τα μυαλά που κρύβονται από πίσω τους.                           
Στους ρόλους των τριών φίλων θα δούμε τους Τζέισον Μπέιτμαν, («Couples Retreat»), Τσάρλι Ντέι («Going the Distance») και Τζέισον Σουντέικις («Saturday Night Live», «Going the Distance»), ενώ αφεντικά τους είναι η Τζένιφερ Άνιστον («He's Just Not That Into You», «The Break-Up», «Marley & Me») και ο Κόλιν Φάρελ («Crazy Heart», «In Bruges»). Στον «καταλυτικό» ρόλο του κομπιναδόρου, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Τζέιμι Φοξ («Ray»).                                     
Δύο προβολές καθημερινά στις 21:00 μ.μ και 23:00 μ.μ                                     
Δείτε το τρέιλερ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ e-Pontos

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ e-Pontos

70% Έκπτωση στο ξενοδοχείο Capsis στη Ρόδο!

Οι καλύτερες διακοπές είναι του Σεπτεμβρίου – και ακόμα περισσότερο όταν τις βρίσκεις με έκπτωση 70%!                                       
Κλείστε όμορφα το καλοκαίρι σας στο ξενοδοχείο Capsis της Ρόδου με πλήρη διατροφή και τα ποτά δωρεάν, μόνο με 48 €* το άτομο all-inclusive!                                  
Το Capsis Hotel βρίσκεται στην ιστορική περιοχή της Ιαλυσσού, μπροστά από την υπέροχη παραλία της Ιξιάς και σε απόσταση 5 λεπτών από την μαγευτική Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Χαλαρώστε στους πολύχρωμους κήπους και τις μεγάλες πισίνες του και θαυμάστε την απέραντη θέα προς τη θάλασσα και μια μικρή λίμνη.                                            
Ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων!                                  
Κάντε κράτηση τώρα!                                         
* Η τιμή περιλαμβάνει διαμονή, πλήρη διατροφή, ποτά, καθώς και ένα παιδί δωρεάν (έως 12 ετών, όταν μοιράζεται το δωμάτιο με δύο ενήλικες) και είναι ανά άτομο και ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο (ισχύει για την περίοδο 1-20 Σεπτεμβρίου και για ένα ελάχιστο 3 διανυκτερεύσεων).                          
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις.                                                  
Mid East Travel & Tourism Ltd.                                     
www.mideast.gr                               
Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα                                             
τηλ: 210 645 1881 / 211 211 8888 - fax: 210 642 6147                                         
Ε-mail: mideast@mideast.gr - website: www.mideast.gr                                            
ISO 9001:2000                                                 
Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ: 0206Ε61000259300                                        
Ανακαλύψτε την Ελλάδα “πατήστε εδώ”                               
Ανακαλύψτε τον κόσμο “πατήστε εδώ”

ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΚΟΒΟΣΤΗ

Πανεπιστήμιο - Επιχείρηση και Κοινωνία της Από-γνωσης                                  
Υπότιτλος Μαρξιστικά Προλεγόμενα                                       
Παράλληλος τίτλος Νέα Κριτική της Πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση                               
Συγγραφέας - Συντελεστές Χρύσης, Αλέξανδρος Α.                                    
Εκδότης Γκοβόστης                                       
ISBN 960-446-153-0                                  
Δέσιμο Μαλακό εξώφυλλο                                
Σχήμα 16,5 χ 11,5 εκ.                         
Σελίδες 96

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ taxalia

Να ρε γιατί δεν πεθαίνει η Ελλάδα !                                      
Κουίζ: ποιό είναι αυτό το κοριτσάκι;                                          
Η μαφία του ...λουκουμά. Μπράβοι ελέγχουν τους λουκουμάδες στην παραλία!

Γάμος,πάχος και γυναίκα πάνε μαζί!

medicalnews.gr                                       
Πρόγραμμα αποτοξίνωσης και σε νοσοκομεία                                       
Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν                                            
Ανακουφιστείτε από το ηλιακό έγκαυμα                                         
Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής                                             
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σωστό πρωινό                                 
Ασκήσεις για… κουρασμένους                                     
Κίνδυνος από φάρμακα που διακινούνται στο Διαδίκτυο                                            
Φάτε μελιτζάνες για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου                                                  
Γάμος,πάχος και γυναίκα πάνε μαζί!                                    
Η πνευμονική εμβολή απειλεί τις γυναίκες

Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε μια φορά

Εξασφαλισμένες οι συντάξεις του ΙΚΑ ως το τέλος του έτους- Στο μικροσκόπιο της τράπεζας της Ελλάδας οι αυθαίρετρες πρακτικές ελληνικών τραπεζών

Εξασφαλισμένες οι συντάξεις του ΙΚΑ ως το τέλος του έτους                                    
Σχέδιο παροχής εγγυήσεων έναντι δανείων, συζητούν στην ευρωζώνη                                    
Στο μικροσκόπιο της τράπεζας της Ελλάδας οι αυθαίρετρες πρακτικές ελληνικών τραπεζών                                               
Γερουλάνος: "Το ποιοι θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, είναι θέμα της ΕΠΟ "                                      
Σε πολιτικά ελατήρια αποδίδει η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Ζήση τον υποβιβασμό Βόλου και Καβάλας                                           
Τρεις μαχαιριές σε έγκυο στην Κω                                      
Ακόμη και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο επιστρατεύει η Μέρκελ για τις παρεκκλίσεις χρέους των χωρών της ευρωζώνης                                       
Σόϊμπλε: "Να δώσουμε μεγαλύτερη πίστωση χρόνου στην Ελλάδα"                                         
Επικίνδυνες τοξικές ουσίες ανιχνεύθηκαν σε ρούχα και παπούτσια γνωστών οίκων                             
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας κινδυνεύει από έναν μπερμπάντη πολιτικό

ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ                                   
O Κέινς, ο φόβος της ζημιάς και η… προσφορά χρήματος                                        
Πλησίασε προς τις 900 μονάδες το ΧΑ – Συνέχεια στο ανοδικό ριμπάουντ για διεθνείς αγορές μετοχών

Πως η Ευρώπη θα μολύνει το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα(;)

www.banksnews.gr                                  
Πως η Ευρώπη θα μολύνει το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα(;)                                             
Εξαιρετικά ανήσυχες μήπως το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα μολυνθεί από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές εποπτικές αρχές των ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους στις αμερικανικές θυγατρικές των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών τραπεζών.                                   
Συνέχεια

Greek Alert

Greek Alert                                               
Λείπει η γάτα και … χορεύουν οι απατεώνες στην Λιοσίων 104!!!                                     
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Στο τραπέζι κλιμάκια και βαθμοί

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ                                     
Κλειδώνει το νέο μισθολόγιο                                       
Σήμερα κοινή σύσκεψη των δύο συναρμόδιων υπουργείων. Κούρεμα ώς και 40% στα εισοδήματα                                        
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥΤΟΥΣΗ                                                  
Μικρές αυξήσεις στους βασικούς μισθούς αλλά μαχαίρι στα επιδόματα και αυστηρότερες καθώς και πολύχρονες διαδικασίες για την εξέλιξη σε ανώτερους βαθμούς σηματοδοτεί το πλαίσιο για το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο, το οποίο δεν αποκλείεται να κλειδώσει σήμερα.                            
Το ενιαίο μισθολόγιο είναι το αντικείμενο της σημερινής σύσκεψης που θα έχουν οι ηγεσίες των δύο συναρμόδιων υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών.                                     

Συνεχίζεται η πτώση στις τιμές των ακινήτων

www.marketbeast.gr                                        
Συνεχίζεται η πτώση στις τιμές των ακινήτων                                         
«Σφίγγουν» το ζωνάρι οι Βρετανοί                                        
Σπάει κάθε ρεκόρ ο χρυσός                                  
«Θα αποσυρόμασταν χωρίς εγγυήσεις»                                      
Απελευθερώνονται λιμνάζοντα κονδύλια για ανεργία                                           
Μέρκελ: Όχι σε ειδική μεταχείριση της Φινλανδίας                                     
Συνάντηση Π. Οικονόμου με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ                                     
"Οχι" Γερμανού βουλευτή σε επιπλέον εγγυήσεις                                         
Συνεδριάζει το υπουργικό με έξι νομοσχέδια                                       
Βενιζέλος: Κρίση έως τα μέσα του 2014

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics                                                       
400 δις δολάρια η αξία των ενεργειακών αποθεμάτων της Κύπρου, σύμφωνα με τους Αμερικανούς!                                      
Όταν ο πολυδιαφημισμένος "έξυπνος" αποδεικνύεται ένας απλός εξυπνάκιας                                
Η Τουρκία μεταφέρει κομάντος στα σύνορα με το Ιράκ                                        
Αφιερώνεται στη μνήμη του δημιουργού του, του Σμυρνιού Απόστολου Χατζηχρήστου!                               
Ο Σαΐφ αλ-Ισλάμ, δεύτερος γιος του Καντάφι εμφανίζεται ελεύθερος στην Τρίπολη                                    
Χαμένοι στο Μέτρημα                                           
Υγειονομική ασφάλιση από την Τουρκία για τους κατοίκους της Δυτικής Θράκης                                   
Διπλό τουρκικό χτύπημα σε Αιγαίο και Έβρο                                               
Επίθεση Κούρδων ανταρτών εναντίον φυλακίου της στρατοχωροφυλακής, στην Εργάνη του Ντιγιαρμπακίρ                                       
Αλλάζει η όψη των Σκοπίων                                              
Οι Τούρκοι έκαιγαν πτώματα Ε/κ στη Μεσαορία το 1974                                          
Οι τουρκικές αντιδράσεις και πως ήρθε η Νoble                                              
¨Ο Αλλάχ δεν υπάρχει και ο Προφήτης είναι σε άδεια¨                                          
Αγοράσαμε καινούρια ελικόπτερα με μεταχειρισμένα εξαρτήματα                                          
Το Ισραήλ δεν θα υποκύψει στα 'καπρίτσια' της Τουρκίας                                          
ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ- Πολλά τα όπλα - και τα πετρέλαια                                             
ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Αυξημένη επαγρύπνηση για Κύπρο                                            
Η αγωγή Τσιμπίδη εναντίον της «ΤΔΒΚ» και το Νομοσχέδιο 2597 που δεν αναγνωρίζει την «ΤΔΒΚ»                                                
Χαστούκια, Ευρώπη και πετρέλαια…                                               
Η σύγκρουση με το ΡΚΚ-ΤΗ ΣΥΡΙΑ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ                                                
Τουρκία: Το 10% των ανώτατων αξιωματικών του Στρατού, είναι στη φυλακή - Νέες συλλήψεις σήμερα                                                   
Τρίτωσε το κακό-ΤΡΙΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ                                                       
Frontex:Συναγερμός για λαθρομετανάστες στην Ελλάδα από Λιβύη

Μειώνονται οι επικουρικές, αλλά ¨πέφτουν" τέσσερα δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανεργίας-Η Μοοdy's "έριξε" και την Ιαπωνία

Τέσσερα δισ. για την αντιμετώπιση της ανεργίας                                                 
Η ευρωζώνη θα πρέπει να δώσει πολιτική λύση στο θέμα των εγγυήσεων                                        
Η Μοοdy's "έριξε" και την Ιαπωνία                                                  
Μειώνονται οι επικουρικές συντάξεις                                                    
Τα ονόματα των 546 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμια εκπαίδευσης που διορίζονται                                                           
Σε κίνηση τακτικής απέδωσε ο Καντάφι την φυγή του από την Τρίπολη                                              
Γερμανός πολιτικός προτρέπει την Ιταλία να πουλήσει χρυσό για να σωθεί!!!                                               
Οι πλουσιότεροι για φέτος "ένοικοι" του Χολυγουντ                                                    
Η Amy Winehouse δεν πέθανε από ναρκωτικά                                        
Στην Ελλάδα είναι ο τρόμος και φόβος των ψαράδων, στην Ιαπωνία ο "παράδεισος" των καλοφαγάδων                                                   
Πεσκανδρίτσα με φρέσκα κρεμμύδια και χυμό ντομάτας                                                 
Ζώδια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):                                   
- Αλαλούμ με τις εγγυήσεις, ενώ η Μεσόγειος φλέγεται!                                    
Περισσότερα…                                      
- Η πικρή αλήθεια για τις (φινλανδικές) εγγυήσεις                                    
Περισσότερα…                                
Ελεύθερη Ζώνη                                           
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.                                         
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα                                 
Τηλ. 210-3643601

Νέα από το e-Pontos


Νέα από το e-Pontos                                       
Για το Αρμενικό, Ελληνικό, Κουρδικό και Αλεβίτικο Ζήτημα