Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ανακλαστικό Μπουφάν Εργασίας 7 σε 1 Traffic RIS RT27 Portwest


Υλικό Κατασκευής: Πολυεστέρας
Προτεινόμενη Χρήση: Χαμηλές Θερμοκρασίες,Εξωτερικές εργασίες,Για βροχή και υγρασία
Συσκευασία: 1 Τεμάχιο
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Επένδυση: Πολυεστέρας,Βαμβάκι
Μέγεθος Ρούχων: 4XLarge,3XLarge,XXLarge,XLarge,Large,Medium,Small,XSmall,5XLarge
Περιληψη
Αυτό το ιδιαίτερα καινοτόμο 7 σε 1 ανακλαστικό μπουφάν εργασίας RT27 της Portwest είναι κατάλληλο για κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει. Αδιάβροχο (με θερμοκολλημένες ραφές) και αναπνέον με τα υψηλότερα πρότυπα EN, το ανακλαστικό μπουφάν αυτό έχει πολλαπλά χαρακτηριστικά και οφέλη, όπως άφθονο χώρο αποθήκευσης, κρυμμένη κουκούλα και ένα γιακά με επένδυση φλις.
Διαθέτει ανακλαστικές ταινίες σε πολλά σημεία πάνω στο μπουφάν για καλύτερη ορατότητα τη νύχτα, 2 ανακλαστικές ταινίες σε κάθε μανίκι, 2 ανακλαστικές ταινίες μέσης και 2 ανακλαστικές ταινίες ώμου.
Μπορεί να φορεθεί ως αδιάβροχο και αντιανεμικό μπουφάν (το πάνω μέρος), να γίνει αμάνικο ή να φορεθεί ως φλις ζακέτα (εσωτερικό) το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με ή χωρίς μανίκια.

Sector Scanning Sonar S-1800MBB

Βρείτε τα ψάρια που υπάρχουν γύρω από το σκάφος σας, όχι μόνο κάτω από αυτό.
Η δυνατότητα ανίχνευσης 360° ή η λεπτομερής σάρωση ενός συγκεκριμένου τομέα γύρω από το σκάφος, δίνουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα για ένα άκρως παραγωγικό ψάρεμα. Τα Sector Scanning Sonar S-1800MBB με συχνότητα 110kHz τύπος H110, σε διάταξη Black Box για χρήση οποιασδήποτε οθόνης, είναι ιδανικό όταν απαιτείται γρήγορή σάρωση σε τομείς των 45° για την ανίχνευση γρήγορων κοπαδιών.
τρομερά γρήγορη σάρωση (έως και 10πλάσια ταχύτητα σάρωσης σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα 80 ή 180 kHz)
ιδανικό για ανίχνευση γρήγορων κοπαδιών
ανίχνευση από +5° μέχρι τη γωνία κλίσης 90°
μεταβλητός δείκτης μέτρησης βάθους και απόστασης
η λειτουργία σταθεροποίησης (σε συνδυασμό με το προαιρετικό stabilizer) αποκαθιστά αυτόματα στην εικόνα την ταλάντωση (μπότζι) του σκάφους
απεικόνιση οριζόντιας σάρωσης (πλήρης ή μισός κύκλος), κάθετης σάρωση (βεντάλια), μετατόπιση κέντρου και βυθόμετρο
η λειτουργία κλειδώματος στόχων μπορεί να παρακολουθεί τα κοπάδια ψαριών ανεξάρτητα από την κίνηση του σκάφους
δυνατότητα σύνδεσης με GPS για παρακολούθηση του ίχνους του σκάφους
η λειτουργία βεντάλιας βοηθάει στην ανίχνευση ψαριών κάτω από τα «ρομπότ», καθώς και πληροφορίες όπως το πόσο ψηλά ή πατωμένα είναι τα ψάρια 

πλήρως ελληνικό μενού

Οθόνη   15 – 19 ίντσες LCD
Τάση Λειτουργίας20 - 30 VDC
Κατανάλωση110 W
Ισχύς Εκπομπής1,5 kW
Συχνότητα110 kHz
Κλίμακα0 - 2000m
Γωνία Ανίχνευσης45°, 12°, 8° ή 6° (Λειτουργία Σόναρ)
12° ή 6°             (Λειτουργία Βεντάλια)
Γωνία Κλίσης+5 έως -90 μοίρες
ΛειτουργίεςΛειτουργία Σόναρ, Μετατόπιση κέντρου, Βεντάλια, Βυθόμετρο
StabilizerΠροαιρετικό

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

UHF PMR PNI-R30-PRO

Φορητός πομποδέκτης walkie-talkie επαγγελματικού τύπου.
Δεν χρειάζεται ειδική άδεια. Είναι κατάλληλο για ξενοδοχεία, μαγαζιά εστίασης, για εκδρομές, για ψάρεμα, για κυνήγι κ.α. με μεγάλη αυτονομία καθώς έχει μπαταρία λιθίου 1200mAh.
Η συσκευασία περιέχει, μπαταρία, επιτραπέζιο φορτιστή, κεραία και μικροακουστικά.
Διαθέτει ευρωπαϊκά πιστοποιητικά συμμόρφωσης.
Για παρουσίαση του φορητού πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.youtube.com/watch?v=-FArq0uiHxs&feature=emb_title
Product identification
Product code PNI-R30-PRO
Product color Black
Type PMR PMR446
Working distance
The urban area ~ 3 Km
Open field ~ 10 Km
Frequency and channels
Frequent PMR (UHF) 446 MHz
channels 16 channels (8 + 8 pre-programmed)
General characteristics
Security codes Yes
LCD screen Not
Emission power 0.5 W
feeding 3.7V 1200mAh Li-Ion Battery
Autonomy 5/5/90 Up to 8 hours
Working temperature -26 ° C ~ + 60 ° C
Number of pins audio accessories 2 pins (PNI type)
Antenna length 75 mm
Special features
Scan channels Yes
Battery indicator low Yes
Automatic energy saver Yes
Channel monitoring Yes
TOT (Time Out Timer) Yes
MicroUSB plug Yes, for loading
The package contains
Radio station 1 piece
Belt support Yes, 1 piece.
Battery 1 piece (1200 mAh)
User manual Yes
Office charger Yes
Antenna Yes
Cord Yes, 1 piece.
Headset with microphone Yes

Ο ελέφαντας στη σκιά

Ο ελέφαντας στη σκιά 
Ναντίν Ρομπέρ
Εικονογράφος: Βαλέριο Βιντάλι
Σειρά: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 29Χ24
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-223-2
Έλεγαν πως ο ελέφαντας ήταν κατσούφης.
Έλεγαν πως ο ελέφαντας έκρυβε τη λύπη του.
Έλεγαν ότι προτιμούσε τη σκιά.
Τα άλλα ζώα προσπαθούσαν να του φτιάξουν τη διάθεση με παιχνίδια και χορούς και λαχταριστά κεράσματα.
Εκείνος όμως είχε ανάγκη από παρηγοριά, κάποιον που να μπορεί να του εμπιστευτεί το μυστικό του…
Μια τρυφερή ιστορία που συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 100 Εξαιρετικών Εικονογραφημένων Παιδικών Βιβλίων
της χρονιάς στη διεθνή έκθεση της Φραγκφούρτης.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ


ΡΑΝΤΑΛ ΝΤ. ΛΩ


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Μια παγκόσμια ιστορία 

Κυκλοφορεί 
 
Σήμερα, τον 21ο αιώνα, η τρομοκρατία σχεδόν αποτελεί μια σταθερά του κόσμου μας: δεν υπάρχει μέρα που στο ένα ή το άλλο σημείο του πλανήτη να μη γίνεται μια μικρή ή μεγάλη τρομοκρατική επίθεση, της οποίας ο αντίκτυπος να μην είναι δυνητικά αισθητός ακόμα και στο σύνολο της διεθνούς κοινότητας. Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη σηματοδότησαν για πολλούς την αφετηρία μιας νέας εποχής στο ιστορικό γίγνεσθαι, και στις μέρες μας χιλιάδες άνθρωποι στη Μέση Ανατολή, την Αφρική αλλά και στην Ευρώπη χάνουν τη ζωή τους ή πλήττονται από ενέργειες που χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές.

Όμως η τρομοκρατία δεν είναι φαινόμενο του καιρού μας. Είναι παλιά όσο κι η ανθρώπινη ιστορία. Τον 1ο αιώνα π.Χ. ο ρωμαίος πατρίκιος Κλώδιος Πούλχερ χρησιμοποιούσε συμμορίες φονιάδων για να εκφοβίζει τους αντιπάλους του. Οι μουσουλμάνοι Ασσασίνοι του 12
ου αιώνα σκότωναν και τρομοκρατούσαν τους εχθρούς τους. Κατά τη Γαλλική Επανάσταση, οπότε εμφανίζεται και ο όρος τρομοκρατία, επιβάλλεται ένα καθεστώς τρόμου. Τον 19ο αιώνα στην τρομοκρατία κατέφυγαν ρώσοι επαναστάτες που αγωνίζονταν για το όραμα του σοσιαλισμού, αλλά και ευρωπαίοι αναρχικοί ταγμένοι στην κατάργηση κάθε εξουσίας. Οι αμερικανοί εργάτες τη χρησιμοποίησαν ως φόβητρο προς τους βιομηχάνους, ενώ οι γερμανοί φασίστες προλείαναν με αυτήν το έδαφος για να καταλάβουν την εξουσία. Τόσο οι σιωνιστές όσο και οι Άραβες χρησιμοποίησαν τρομοκρατικές μεθόδους στην προσπάθειά τους να ιδρύσουν κράτη στην Παλαιστίνη. Κι ακόμη, διάφορες παραθρησκευτικές κινήσεις τρέφουν την ελπίδα ότι με πράξεις τρομοκρατίας θα επισπεύσουν την Αποκάλυψη.

Η ανάλυση του Ράνταλ Λω βασίζεται σε τρεις βασικές προσεγγίσεις της τρομοκρατίας: ως τακτικής, ως στρατηγικής και ως γλωσσικής ή κοινωνικής κατασκευής, εντάσσοντας το τρομοκρατικό συμβάν στα κοινωνικοπολιτικά συμφραζόμενά του. Αποσκοπεί στο να προσφέρει στον αναγνώστη μια κατανοητή και περιεκτική ιστορία της τρομοκρατίας, στην οποία παρουσιάζονται τόσο οι κεντρικοί δρώντες και οι μείζονες οργανώσεις όσο και οι σημαντικότερες πολιτικές, κοινωνικές, πολιτισμικές, θρησκευτικές και οικονομικές παράμετροι που έδωσαν νόημα στις πράξεις τους. Με άλλα λόγια, το βιβλίο συνυφαίνει την ιστορία της τρομοκρατίας με την ιστορία των κοινωνιών που τη γέννησαν.

Ο Randall D. Law είναι καθηγητής ιστορίας στο Birmingham-Southern College της Αλαμπάμα, ενώ έχει διδάξει επίσης στο Northwestern College στο Όραντζ Σίτυ της Αϊόβα καθώς και στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα και στο Northwestern College στο Σωλτ Λέικ Σίτυ. Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η ιστορία της τρομοκρατίας, η ρωσική ιστορία του ύστερου 19ου και του 20ού αιώνα, καθώς και η ευρωπαϊκή ιστορία από τη Γαλλική Επανάσταση και εξής. Εκτός από την Τρομοκρατία, που έχει χαρακτηριστεί έργο αναφοράς για τη μελέτη του φαινομένου, επιμελήθηκε την έκδοση The Routledge History of Terrorism (2015).
ΣΕΙΡΑ | ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
ISBN 978-960-524-575-7, σχήμα 17x24 εκ., 520 σελ., τιμή: 18 ευρώ 

Μουργκάνα



Μουργκάνα
Απαιτητική διηγηματική γραφή και με ποιοτικό αισθητικό αντίκρυσμα, που τη δικαιώνει: λειτουργική αφήγηση, ζεστής λιτότητας γλώσσα, με άρωμα ιδιωματικής εντοπιότητας (Μουργκάνα), πονεμένα θέματα και πολύς ...ηπειρώτικος καημός!
Λαοκράτης Βάσσης, συγγραφέας
Οι τόποι δεν είναι, γίνονται. Οι τόποι δεν υπάρχουν πρώτα και μετά σχετίζονται. Συγκροτούνται μέσα από σχέσεις. Το τοπικό με το υπερτοπικό, με το εθνικό, με το παγκόσμιο. Το εδώ με το εκεί και το αλλού. Το δικό μας με το ξένο. Η πατρίδα με την ξενιτιά... Η Μουργκάνα με τον κόσμο. Μια άλλη, δυναμική και ουσιαστικά πολιτική ματιά στον γενέθλιο τόπο...
Βασίλης Νιτσιάκος, καθ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - συγγραφέας
Μέσα στη μόδα της αστικής, φλύαρης πεζογραφίας, η Τζένη Σιούτη με τη συλλογή διηγημάτων της επιχειρεί, επιτυχώς, να συνδυάσει το χθες με το σήμερα, με κάποια ίσως μονομέρεια, το εδώ και το εκεί. Χωρίς να απεμπολεί το άστυ, σκύβει με σεβασμό στον αγώνα και την αγωνία, ολιστικά, της χώρας των τελευταίων εβδομήντα χρόνων. Χαρακτηριστικό της τεχνικής της, εκτός των άλλων, είναι το «εξαίφνης» του τέλους, με πληθώρα λαογραφικών στοιχείων και γλώσσα ρέουσα, εμπλουτισμένη με τοπικούς ιδιωματισμούς της καταγωγής της, τη Μουργκάνα.
Αντώνης Σανουδάκης-Σανούδος, καθ. Πανεπιστημίου Κρήτης - συγγραφέας
Η γραφή της Τζένης Σιούτη κατεβαίνει από τη Μουργκάνα και διακλαδίζεται με τα τρέχοντα διατρέχοντα της καθημερινότητας που κάνουν αβάστακτη τη ζωή, της κρίσης, της λιτότητας, της προσφυγιάς και της απανθρωπιάς που ντύνεται τα μαύρα ρούχα, όχι από θάνατο και πένθος αλλά τον φασισμό, νεοναζισμό, που σκοτώνει στο όνομα της καθαρότητας, της τάξης και της ασφάλειας. Υπάρχει όμως «ο Φώτης» που κλείνει τις χαραμάδες για να μη μπει η γλίτσα του φασισμού. Η συγγραφέας δεν περιορίζεται στο τι γίνεται ή έγινε στη χώρα μας, ταξιδεύει εκεί που οι ηπειρώτες γνωρίζουν τι είναι «ξένα» και η Τζένη Σιούτη με δεξιοτεχνία προσθέτοντας και αφαιρώντας με οικονομία λόγου στήνει τα διηγήματά της βουτώντας το λόγο της στα βιώματά της που γίνονται τέχνη και τρόπος ζωής.
Δημήτρης Παπαχρήστος, συγγραφέας
Μουργκάνα 
Διηγήματα
συγγραφέας: Τζένη Σιούτη
Isbn:978-960-579-111-7
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 160

Τα καλύτερα τραπέζια της Ύδρας


ArtTravel

1

2

Κρήτη

Οι πιο αυθεντικές ταβέρνες της
3

Αθήνα

Οι καλύτερες street food επιλογές
στα Δυτικά Προάστια

4

Καραβοστάσι

Καλοκαιρινή απόδραση στον παράδεισο

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ - ΟΜΟΡΦΗ

4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη
4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη-30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους χώρους ✔ Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Εσωτερική Πισίνα
€330 από €469Δες το Τώρα!

Ελληνοτουρκικά : Τι φοβάται η Αθήνα, ποια τα πιθανά χτυπήματα της Τουρκίας

Ελληνοτουρκικά : Τι φοβάται η Αθήνα, ποια τα πιθανά χτυπήματα της Τουρκίας
%CE%95%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%9F-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9A%CE%99%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99-600x291.jpg

Θεοδωρικάκος για «Βοήθεια στο Σπίτι»: Πρέπει να προσληφθούν και νέοι (βίντεο)

Θεοδωρικάκος για «Βοήθεια στο Σπίτι»: Πρέπει να προσληφθούν και νέοι (βίντεο)
Προσλήψεις 379 συμβασιούχων στους Δήμους (προκηρύξεις)
Παιδικοί σταθμοί: 20% περισσότερα voucher τη νέα χρονιά
Συντάξεις Ιουλίου: Καλά νέα για τους συνταξιούχους με την ταυτόχρονη πληρωμή
Κορωνοϊός: Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία στην Παραμυθιά μετά τα 7 κρούσματα
Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Κάτω τα ξερά σας από τα ΒΑΕ – Κινητοποίηση στις 30 Ιουνίου
Κούγιας: Με προσέγγισαν για να δοθούν χρήματα στην οικογένεια της Μαρκέλλας

Επίσημη... τοκογλυφία στα «δάνεια των φτωχών»!

SofokleousIn
Επίσημη... τοκογλυφία στα «δάνεια των φτωχών»!
Πεδίο δόξης λαμπρό για αυθαίρετα και υπερβολικά επιτόκια στα λεγόμενα «δάνεια των φτωχών», δηλαδή στα δάνεια μ...