Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 045 - ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 29-01-14/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 999 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 994 ΣΤΟ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΥΜΕΝΟ 999 ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΙΣ 29/12 UTC
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΑΠΟ 29/14 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8




ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ


Ο γεναρης είναι στο φευγα του μας κουναει το μαντήλι.
Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, και μαζί του κουβαλαει ένα σωρό πολιτικά πειράματα, άλλες τόσες μεγάλες κουβέντες, να χαμε να λέγαμε, του τύπου «παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του».
Η ουσία στη χώρα είναι αυτή.
Σαν λαός, «ξεψυχάμε» γιατί έτσι αποφάσισαν άλλοι, και αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν εκλεγεί από εμάς για να κυβερνήσουν τη χώρα, δεν είναι τίποτα άλλο από υπηρέτες των ξένων, απλοί εντολοδόχοι τους, η για να το πω πιο απλά, καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης.
Μιας Ευρώπης, που, πατώντας πάνω στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ κουφάρια βγαίνει ακόμα πιο «ισχυρή»….
Μιας Ευρώπης, που μας φτύνει κατάμουτρα ότι έχει παίξει βρώμικα παιχνίδια σε βάρος μας για να σωθεί, να εξασφαλιστεί.
Μήνας μπαίνει λοιπόν, μήνας βγαίνει, και τα μεγάλα λόγια δίνουν και παίρνουν.
Διάβασα κάπου, πως στις Βρυξέλλες, ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να “προπαγανδίσει” και πάλι για μια Ελλάδα η οποία δεν αποτελεί πλέον “άσχημα νέα” για την Ευρώπη.
Το μεγάλο στοίχημα είναι να επιβάλλει το κλίμα αυτό και στην εσωτερική σκηνή, στην τελική ευθεία για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Μα είναι πολύ φυσικό η Ελλάδα να μην αποτελεί «άσχημα νέα» για την Ευρώπη!
ΠΩΣ θα ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο τη στιγμή που η χώρα έχει ξεπουληθεί σε αυτήν;
Πως θα ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο τη στιγμή που μας κατάντησαν να χρωστάμε μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε στην Ευρώπη;
Οι ΙΔΙΟΙ οι ευρωπαίοι, τα αφεντικά των δικών μας ομολογούν όλο θράσος ότι μας χρέωναν για εξοπλισμούς, και ένα σωρό άλλα.
Μόνο καλά νέα μπορεί η Ελλάδα να είναι για τους ευρωπαίους, αφού πλέον τους ανήκει.
Τα «σχέδια» τους βγήκαν στο φως, και πετυχαν απόλυτα.
Και ΠΟΙΟ είναι το «μεγάλο στοίχημα» για το οποίο μιλούν οι πολιτικοί μας;
Να ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ την σύγχρονη «σκλαβιά» στην οποία μας έριξαν.
ΑΥΤΟ είναι στην ουσία.
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ σε ένα τραγούδι του της δεκαετίας του 90 αν θυμάμαι καλά, έλεγε…..
«400 χρόνια φάγαμε τους Τούρκους
συνηθίσαμε και τρώμε και τους Έλληνες μετά
ιστορίες θα μου πείτε, ε καλά
εμείς ΝΑ».
Τελικά ΕΜΕΙΣ ΝΑ στα όποια στοιχήματα βάζουν στην πλάτη μας;
Για πόσο ακόμα θα τους αφήνουμε;
«Ιδου λοιπόν η εποχή των….. στοιχημάτων
ο απέναντι ακούει με απορία και μετά
να κι αν είναι κι αν δεν είναι απαντά…»
Να είσαι καλά Δήμο Μούτση.
ΕΣΥ τα έλεγες, τα τραγουδούσες, προσπαθούσες να μας ταρακουνήσεις μπας και ξυπνήσουμε.
Αλλά ΕΜΕΙΣ και ΕΚΕΙΝΟΙ, οι «απέναντι», δε δίναμε σημασία, τα «γράφαμε» όλα.
Και τώρα;
Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, και τα παιχνίδια στις πλάτες μας δεν έχουν τελειωμό.
ΕΜΕΙΣ κλαίμε, με τα κακά νέα που μας έρχονται καθημερινά, και εκείνοι τρίβουν τα χέρια τους γιατί ΠΕΤΥΧΑΝ.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΤΣΑΡΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η συγγραφέας Χαρά Κατσαρή, οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν το Σάββατο  1 Φεβρουαρίου στις 12 το πρωί σε ένα υπέροχο πάρτι. Το καινούριο βιβλίο, 'Η Μάγισσα Τσαπατσούλα σώζει τον πλανήτη' θα μας δώσει την αφορμή να συναντηθούμε, να χορέψουμε, να παίξουμε και να μάθουμε για τις περιπέτειες της αγαπημένης μας ηρωίδας στον μακρινό πλανήτη Ασταναπάνε.
Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24 Αθήνα τηλ. 2103217371

___________________________________________________________________________________________________

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου σας προσκαλούν στο βιβλιοπωλείο Booktique για να γνωρίσετε τον Χαρούλη ένα σκανταλιάρικο χελιδονάκι που αποφάσισε να ξεχειμωνιάσει στην Ελλάδα. Ελάτε λοιπόν στην παρουσίαση του βιβλίου Ο Χαρούλης το χελιδόνι του Χειμώνα όπου η συγγραφέας και ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Νίκος Γαλανός θα μας γνωρίσουν το άτακτο χελιδονάκι το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 12 το πρωί!
Βιβλιοπωλείο Booktique
Πατριάρχου Ιωακείμ 21 & Λουκιανού , Κολωνάκι Τηλ. 2107235425
___________________________
________________________________________________________________
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Ι. ΤΖΑΝΑΚΑΡΗ "ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ"

ΒΑΣΙΛΗΣ Ι. ΤΖΑΝΑΚΑΡΗΣ
Φώτης Γιαγκούλας
Ο απέθαντος και άλλες ληστρικές ιστορίες

Φώτης Γιαγκούλας: Ο απέθαντος και άλλες ληστρικές ιστορίες

Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου
του Βασίλη Ι.Τζανακάρη ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ: Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, στις 8:30 μ.μ.,στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο σκηνοθέτης Βασίλης Παπαβασιλείου και ο δημοσιογράφος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και ιστορικός Φοίβος Οικονομίδης.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Μια αιματοβαμμένη τοιχογραφία της Ελλάδας των χρόνων 1910-1936, με πρωταγωνιστές τους τελευταίους ληστές και λήσταρχους. Μια Ελλάδα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από την Άγρια Δύση, γεμάτη παράνομους και επικηρυγμένους με μεγάλα χρηματικά ποσά που διαφέντευαν τα ελληνικά βουνά και τους λόγγους. Ένα σκηνικό τρόμου και φρίκης με πρωταγωνιστές τους ληστές Λιόλιο, Σκαρτσώρα, Γκαντάρα, Καραθανάση, Μπασμπάνη, Μπλαντέμη, Κοτσαδάμ, Περικλή Παπαγεωργίου, αδελφούς Μπαμπάνη, Τσαμήτα, Τζατζά πατέρα και γιο, Λόλα, καπετάν Γιάννη Καρατζοβάλη και τις πολυάριθμες και άγριες συμμορίες τους. Με κορυφαίο όλων, τον θρυλικό και φοβερό λήσταρχο Φώτη Γιαγκούλα, τον πλέον «ωραίο των ορέων», τον «βασιλέα» όλων των ληστών του Μεσοπολέμου, με αδιαμφισβήτητο βασίλειό του τον Όλυμπο.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης θα γνωρίσει μια εποχή άγνωστη, σκληρή, ηρωική και ταυτόχρονα δόλια. Μια εποχή φτώχειας και λεβεντιάς. Προδοσίας και μίσους. Έρωτα και θανάτου. Με τους πολιτικούς χαμένους στη διαπλοκή και τη διαφθορά της εξουσίας και τους ληστές δυνάστες της ζωής των ανθρώπων. Μια εποχή με κυρίαρχη την ελπίδα για το ξημέρωμα μιας καλύτερης και πιο δίκαιης μέρας. Μιας καλύτερης ζωής.
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Στις 550 και πλέον σελίδες του βιβλίου με τη βοήθεια των ντοκουμέντων που έχει συγκεντρώσει ο ανέκαθεν φιλέρευνος Βασίλης Τζανακάρης, αλλά και του γλαφυρού ύφους γραφής που τον χαρακτηρίζει, ο αναγνώστης κάνει μια ιλιγγιώδη διαδρομή σε βουνοκορφές και λαϊκά ξενοδοχεία, σε αίθουσες δικαστηρίων και στάνες. Εκεί θα γνωρίσει ανθρώπους που τηρούν τον λόγο τους, άλλους που δεν πιστεύουν στην «μπέσα», θα γνωρίσει έρωτες και αβυσσαλέα μίση, απαγωγείς και δολοφόνους. Τελικά θα γνωρίσει μια πλευρά της ελληνικής ιστορίας την οποία αγνοεί ή υποβαθμίζει η επίσημη ιστορία. […] Μια ιστορία που διαβάζεται και σαν αστυνομικό μυθιστόρημα ή σαν ένα γοητευτικό ανάγνωσμα, στο οποίο η κάθε αναφορά σε πρόσωπα και καταστάσεις είναι πλήρως τεκμηριωμένη.
Κώστας Μαρίνος, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γρανιτένιος κανόνας των ληστών ήταν η μπέσα, σημειώνει ο Τζανακάρης. […] Ο Τζανακάρης, με την εμβριθή μελέτη του, καταφέρνει να αναδείξει τις κρυμμένες, πικάντικες πλευρές, αλλά και να το αναπτύξει σε ιστορικό βάθος, εντάσσοντάς το στα ιστορικοκοινωνικά του συμφραζόμενα. Ο συγγραφέας καταβυθίζεται σε εφημερίδες και κάθε είδους πηγές (μαρτυρίες, ληστρική λογοτεχνία, αρχείο της Βουλής κ.ά.) και καταφέρνει να ανασυνθέσει την εποχή με τη ζωντάνια και την παραστατικότητα της αφήγησης που αρμόζει σε ένα τόσο λαοφιλές και πολυσύνθετο θέμα. Τα πρόσωπα του δράματος, ληστές και θύματα, πολιτικοί, άνθρωποι της πόλης και ατσαλωμένοι ορεσίβιοι παρουσιάζονται ως ήρωες μιας αφήγησης που ενδιαφέρεται όχι μόνο να διδάξει αλλά και να τέρψει. […]
Ο Τζανακάρης με τον ογκωδέστατο τόμο του επιτυγχάνει να πιάσει στα χέρια του την αναβράζουσα Ιστορία της εποχής και να μας δώσει ένα εμβριθές, διδακτικό και κυρίως συναρπαστικό αφήγημα.
Σοφία Νικολαΐδου, ΤΑ ΝΕΑ (Βιβλιοδρόμιο)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Βασίλης I. Τζανακάρης σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στο A.Π.Θ. και από τα γυμνασιακά του χρόνια ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Έχει εκδώσει τρεις εφημερίδες, είκοσι βιβλία, και έχει διοργανώσει πολλές εκθέσεις αρχειακού υλικού. Από το 1975, και για 34 χρόνια, εξέδιδε το μηνιαίο σερραϊκό περιοδικό Γιατί. Υπήρξε από τους πρωτοπόρους στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, με τα οποία ασχολήθηκε επί σειρά ετών. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων, του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος και αντεπιστέλλον μέλος της ΕΣΗΕΜΘ.
Το βιβλίο του Δακρυσμένη Μικρασία (ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, 2007) τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας 2008 στην κατηγορία «Χρονικό - Μαρτυρία». Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του Στο όνομα της προσφυγιάς (2009). Κείμενα, μελέτες, ποιήματα και συνεντεύξεις του υπάρχουν δημοσιευμένα σε πολλές εφημερίδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

"ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ : ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΟΥΡΤΖΙΕΦ" (Moυσικά σύνολα ΤΜΕΤ)

Εμφάνιση beelzeboul.jpg

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΙΒΛΙΑ: ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

www.metaixmio.gr

Αγαπάτε το βιβλίο; Θέλετε να συμμετέχετε σε έναν δημόσιο διάλογο; Γίνετε μέλη της νέας μας ομάδας.
Oι εκδόσεις Μεταίχμιο ανέλαβαν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν μία λέσχη ανάγνωσης, αυτή τη φορά στο facebook. Όσοι θελήσουν να εγγραφούν στην ομάδα μας ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΙΒΛΙΑ: Η βιβλιοφιλική παρέα του Μεταίχμιου (συντονιστής: Κώστας Ακρίβος, συγγραφέας) θα έχουν την ευκαιρία να διαβάζουν κάθε μήνα ένα βιβλίο, το οποίο θα επιλέγεται με φανερή ψηφοφορία των μελών από έναν κατάλογο βιβλίων ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σύγχρονης και παλαιότερης παραγωγής, ενώ σε καθορισμένο χρόνο θα διεξάγεται ανοιχτός διάλογος σχετικά με το βιβλίο που διαβάστηκε. Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε ΕΔΩ.

Τζουμέρκα: Στα μυστικά χωριά της αθωότητας. (φωτό)

Σκαρφαλωμένα σε απότομα ρέματα, βαθιές χαράδρες, γυμνά βράχια, ψηλές κορυφές και με λιγοστούς κατοίκους που σου μιλούν για το ένδοξο παρελθόν.36302.jpg

Ανάδειξη νικητή καλύτερου Ευρωπαίου Νεου Αγρότη την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

Ανάδειξη νικητή «Καλύτερου νέου Ευρωπαίου αγρότη» στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014
Από 19 κράτη μέλη της ΕΕ θα επιλεγεί φέτος ο καλύτερος νέος ευρωπαίος αγρότης στο πλαίσιο του 2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Νέων Αγροτών που διοργανώνεται την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.
Η ελληνική υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Παναγιωτίδη διεκδικεί μία διάκριση στον διαγωνισμό που θα αναδείξει (α) τον καλύτερο ευρωπαίο αγρότη, (β) τις πιο βιώσιμες πρακτικές και (γ) πιο καινοτόμες πρακτικές.
Η δράση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά πέρυσι, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου του Ε. Κοινοβουλίου, καθηγητή Γ. Παπαστάμκου.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει τις πιο καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές στην Ευρώπη και να ενισχύσει και να θεσμοθετήσει έναν δυναμικό ρόλο των νέων της υπαίθρου, σε μια εποχή που οι νέοι αγρότες αντιπροσωπεύουν μόλις το 10% του ευρωπαϊκού αγροτικού χώρου.
Της Επιτροπής Αξιολόγησης προεδρεύει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ε. Kοινοβούλιο, κος J.Daul, ενώ συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (EESC) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νέων Αγροτών (CEJA), της COPA-COGECA και της Steyr Traktoren.
Η ελληνική αποστολή, θα μεταβεί στις Βρυξέλλες την Τρίτη 28 Ιανουαρίου όπου κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ευρωπαϊκούς φορείς για την προώθηση και συζήτηση των θεμάτων της ελληνικής γεωργίας και των νέων αγροτών.

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-01-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-01-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΜΕΤΡΑ) ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30-01-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ
ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ
ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 7
ΜΠΟΦΟΡ.ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Queen - Under Pressure (HQ) (Live At Wembley 86)

Αυτοί είναι οι 20 χειρότεροι κωδικοί ασφαλείας!

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Αυτοί είναι οι 20 χειρότεροι κωδικοί ασφαλείας!
Apple: Ρεκορ πωλήσεων για iPhone και iPad με έσοδα 57,6 δισ. δολαρίων

timimas.gr - Το πιο σύγχρονο, εύχρηστο και έμπιστο site σύγκρισης τιμών supermarket στην Ελλάδα

Θέσεις εργασίας που δεν υπήρχαν πριν 5 χρόνια

"IamAlive" : Το app για ανθρώπους που ζουν σε εμπόλεμες ζώνες της Μ. Ανατολής

Δείτε πως το προφίλ σας θα είναι επαγγελματικό σε κάθε κοινωνικό δίκτυο (Infographic)

Χρήστος Παπαπολύζος : Τα 5 «μυστικά» για να κάνεις business στα Βαλκάνια

5* Μέτσοβο Ημιδιατροφή+Spa|2Ατομα+Παιδί (-51%)


    ¤200 από ¤410
    Έκπτωση : 51%
200¤ από 410¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό A la carte), σε δίκλινο δωμάτιο στο Μέτσοβο! Προσφέρονται 2 θεραπείες Face or Foot, Απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna στο κέντρο Ευεξίας και Spa! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤200 
μόνο!  
  Αξία ¤410
  Έκπτωση 51%
  Κέρδος ¤210

200¤ από 410¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό A la carte), σε δίκλινο δωμάτιο στο Μέτσοβο! Προσφέρονται 2 θεραπείες Face or Foot, Απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna στο κέντρο Ευεξίας και Spa! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ελατοχώρι Πιερίας με 109¤ από 220¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Πρωινό!
109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Ελατοχώρι Πιερίας, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Πρωινό στο Atrion Highland Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και δύο ποτήρια Kρασί στο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες σε μια πόλη με παράδοση και φυσικές ομορφιές! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Ελατοχώρι Πιερίας, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Πρωινό στο Atrion Highland Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και δύο ποτήρια Kρασί στο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες σε μια πόλη με παράδοση και φυσικές ομορφιές! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 188¤ από 400¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
3-5 Πηγάδια με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3ή4 Ημέρες για 2 ¶τομα + 2 Παιδιά σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι και Υλικά για Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα στο Remos Villas! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Προσφέρονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα στο Remos Villas! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Προσφέρονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ζαγοροχώρια με 119¤ από 238¤ (-50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, στο Σπίτι του Ορέστη! Παρέχεται Early check in και Late check out για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον πανέμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, στο Σπίτι του Ορέστη! Παρέχεται Early check in και Late check out για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον πανέμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Αρκαδία με 209¤ από 420¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα σε Executive Villa με Ημιδιατροφή!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο, 2 βόλτες με άλογα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο, 2 βόλτες με άλογα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ναύπλιο με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Υλικά για Πρωινό!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 14 ετών στο Ναύπλιο, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με υλικά για Πρωινό, στο Κτήμα Δάφνες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 14 ετών στο Ναύπλιο, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με υλικά για Πρωινό, στο Κτήμα Δάφνες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Κατερίνη Πιερίας με 195¤ από 390¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας!  Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Κορινθία με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δελφοί με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
Καϊμακτσαλάν με 220¤ από 440¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο Comfort δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Prive Jacuzzi, σε 4* Ξενοδοχείο!
220¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kaimak Inn Spa & Resort στο Καϊμακτσαλάν, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται 2 Light Lunch, 1 μπάλα με αρωματικά άλατα για ξεχωριστή απόλαυση και αναζωογόνηση σε Prive Jacuzzi στο δωμάτιο σας και ελεύθερη χρήση του Εξωτερικού Jacuzzi, της αίθουσας μπιλιάρδου, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του Παιδότοπου για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
220¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kaimak Inn Spa & Resort στο Καϊμακτσαλάν, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται 2 Light Lunch, 1 μπάλα με αρωματικά άλατα για ξεχωριστή απόλαυση και αναζωογόνηση σε Prive Jacuzzi στο δωμάτιο σας και ελεύθερη χρήση του Εξωτερικού Jacuzzi, της αίθουσας μπιλιάρδου, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του Παιδότοπου για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μάνη με 119¤ από 250¤ (-52%) για 3 ή 4 Ημέρες για έως KAI 5 ¶τομα σε παραδοσιακές, πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη Θάλασσα!
119¤ από 250¤ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας!
119¤ από 250¤ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239¤ από 480¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!