Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Πλούσιο και φέτος το Πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης του
ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ που θα παρουσιασθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ με Ελεύθερη είσοδο.
Περίπου 100 «εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες» παρουσιάζουν:
-ΔΥΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
   Το πρώτο "Ο μαγικός ήχος της σιωπής" της Μαρίας Αργυρίου αναφέρεται στην διαφορετικότητα των ανθρώπων   αλλά και στον πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει η μουσική στη ζωή μας. (Ζωντανή αφήγηση και μουσική από 10μελή ορχήστρα).
   Το δεύτερο "Οι 12 κοκκινοσκουφίτσες και ο κουρδιστός λύκος" του Χρήστου Μπαλωτή αναφέρεται στης ανησυχίες των παιδιών στην αναζήτηση της περιπέτειας καθώς και στην θετική επίδραση της τεχνολογίας (Αφήγηση και Μπαλέτο).
-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ (Χορωδία)
-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ (Ομάδες Χορού-Μπαλέτο, Χιπ Χοπ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν 1300 περίπου μαθητές των Δημ. Σχολείων και Νηπιαγωγείων των Ν. Μουδανιών αλλά και του ευρύτερου Δήμου Ν. Προποντίδας
σε 6 πρωινές παραστάσεις στις 10 και 11 του μήνα.

Μια βραδιά αφιερωμένη στις Εκδόσεις Καστανιώτη

17 Δεκεμβρίου 2012
IANOS – ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

«ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ»
Μια βραδιά αφιερωμένη στις Εκδόσεις Καστανιώτη.
Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ συζητά με τον ΓΙΑΝΝΗ Ν. ΜΠΑΣΚΟΖΟ.
Παρεμβαίνουν συγγραφείς, συνεργάτες και φίλοι των βιβλίων και των Εκδόσεων Καστανιώτη.
Σταδίου 24, Αθήνα
Τηλ. 210-32.17.917
www.ianos.gr

Βραβείο Αναγνωστών 2012: Φετινός νικητής, η «Κάθετη έξοδος» του Πασχάλη Λαμπαρδή

Βραβείο Αναγνωστών 2012
Φετινός νικητής, η «Κάθετη έξοδος» του Πασχάλη Λαμπαρδή
Η ψηφοφορία για το μοναδικό βραβείο που δίνει το αναγνωστικό κοινό για το αγαπημένο ελληνικό μυθιστόρημα της χρονιάς, ολοκληρώθηκε.
Το Βραβείο Αναγνωστών 2012 απονέμεται στο βιβλίο «Κάθετη έξοδος» του Πασχάλη Λαμπαρδή (Εκδόσεις Πατάκη)
Ο Πασχάλης Λαμπαρδής (Σέρρες, 1960) έχει καταθέσει πέντε μυθιστορήματα στη μέχρι στιγμής λογοτεχνική διαδρομή του. Η «Κάθετη έξοδος» είναι μια ψυχολογική περιπέτεια με φόντο το σύγχρονο αστικό περιβάλλον, επικεντρώνοντας στην ανθρώπινη διάσταση – συναισθήματα, στοχαστικές αναζητήσεις, υπερβάσεις εντός της καθημερινότητας, υπαρξιακή διαδρομή προς την αυτογνωσία.
«H διάσταση ανάμεσα στο ιστορικό παρελθόν και το αφηγηματικό παρόν, που συναντάμε στα προηγούμενα μυθιστορήματα του συγγραφέα, εδώ μετασχηματίζεται σε μια νέα παραλληλία: το ρεαλιστικό και στο συμβολικό…» (Εριφύλη Μαρωνίτη, TheBook’sJournal, τ. 18, Απρίλιος 2012).
Βιβλιογραφική παραπομπή στη Βιβλιονέτ: www.biblionet.gr/book/170564
***
Στη φετινή διαδικασία του Βραβείου Αναγνωστών έλαβαν μέρος συνολικά πάνω από 5.000 βιβλιόφιλοι (από αυτούς 3.396 ψήφισαν με sms και οι υπόλοιποι ήταν μέλη των 38 Λεσχών Ανάγνωσης που πρότειναν τη «βραχεία λίστα»).
Η τελική βαθμολογία ανέδειξε δύο ακόμη μυθιστορήματα:
δεύτερο κατατάχθηκε το βιβλίο «Οι καιροί της μνήμης» του Θοδωρή Παπαθεοδώρου (Εκδόσεις Ψυχογιός) τρίτο κατατάχθηκε το βιβλίο «Αννα Σικελιανού: ο έρωτας και τ’ όνειρο» των Κ. Γουργουλιάνη και Ν.Κ. Κυριαζή (Εκδόσεις Καστανιώτη).
Η απονομή του Βραβείου Αναγνωστών λαμβάνει χώρα για όγδοη χρονιά. Διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) σε συνεργασία με την ΕΡΤ. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 10ης Διεθνούς Εκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
***
Τις προηγούμενες χρονιές τιμήθηκαν τα εξής μυθιστορήματα:
το 2011 «Ανεμώλια» του Ισίδωρου Ζουργού,
το 2010 «Όπως ήθελα να ζήσω» της Ελένης Πριοβόλου,
το 2009 «Ιμαρέτ», του Γιάννη Καλπούζου,
το 2008 «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη» του Δημήτρη Μπουραντά,
το 2007 «Ο κύριος Επισκοπάκης» του Ανδρέα Μήτσου,
το 2006 «Αμίλητα βαθιά νερά» της Ρέας Γαλανάκη,
το 2005 «Η μέθοδος της Ορλεάνης» της Ευγενίας Φακίνου.

Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παράσταση ΓΟΥΤΟΥ ΓΟΥΠΑΤΟΥ του κυρ' Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στον 'ΠΕΡΙΠΑΤΟ'

Kύκλος Σεμιναρίων πιάνου στο Κρατικό Ωδείο

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ!!! 99€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο ξενοδοχείο "ΑΛΚΙΦΡΩΝ"!!!
Η προσφορά περιλαμβάνει:
Διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο
2 διανυκτερεύσεις
Πλούσιο παραδοσιακό πρωινό
Το ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται στα Καλά Νερά, ένα παραθαλάσσιο χωριό σε απόσταση 18 χλμ από το Βόλο. Κατασκευάστηκε με προσωπική φροντίδα της οικογένειας Παπουτσή και η ανέγερσή του ολοκληρώθηκε το 2008 μετά από εργασίες 5 ετών. Διακρίνεται για την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή του διακόσμηση που το καθιστούν μοναδικό για την περιοχή. Είμαστε στη διάθεσή σας τόσο κατά τη θερινή περίοδο όσο και κατά τη χειμερινή.
Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 10 δωμάτια – από τα οποία τα 6 είναι τρίκλινα και 4 είναι δίκλινα. Δύο από τα δίκλινα δωμάτια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα, μπαλκόνι ή αυλή, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την ησυχία και τη γαλήνη. Τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν και τζάκι.
Όλα τα δωμάτια και τα στούντιος έχουν πολύ όμορφη διακόσμηση, με καλόγουστες πινελιές, που δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια του δεύτερου ορόφου διαθέτουν ξύλινη οροφή, που προσδίδει μια παραδοσιακή αλλά και ζεστή ατμόσφαιρα, ξυπνώντας μνήμες από τα παλιά. Τα κρεβάτια είναι πολύ άνετα με επώνυμα στρώματα "Coco Mat" για μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση.
Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων διαθέτει αίθουσα πρωινού με όμορφη διακόσμηση και ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους στο ζεστό περιβάλλον του, απολαμβάνοντας ένα γευστικό σπιτικό πρωινό. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει και μπαρ, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε το ποτό σας είτε καθισμένοι στον όμορφο χώρο του είτε στο μπαλκόνι ή την αυλή σας.
Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαμβάνετε τη δροσιά της όλη τη μέρα. Το ξενοδοχείο έχει εύκολη πρόσβαση τόσο σε κεντρικά σημεία του χωριού, όσο και σε διάφορα αξιοθέατα και ομορφιές του Πηλίου, που σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τη μαγεία του.
6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΠΗΛΙΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Τα Χριστούγεννα, το Πήλιο είναι πιο όμορφο από κάθε άλλη εποχή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα ζεστά σας ρούχα, να αφήσετε τα προβλήματα πίσω και να μας επισκεφθείτε.
Εμείς προτείνουμε ειδικά για εσάς, έξι δραστηριότητες που θα σας κάνουν να περάσετε τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σας, γνωρίζοντας τη φύση, τις γεύσεις και τις παραδόσεις του μαγευτικού βουνού των Κενταύρων.
Μια μαγευτική διαδρομή στο βουνό των Κενταύρων με άλογα
Το ξενοδοχείο Αλκίφρων σε συνεργασία με το φυσιολατρικό όμιλο Μηλεών σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μία μοναδική διαδρομή με άλογα στη φύση του Πηλίου. Σας δίνει 20% έκπτωση για μία ώρα, εφόσον η κράτηση γίνει από το ξενοδοχείο μας. Για οικογένειες, η έκπτωση είναι από 15 ευρώ για τους ενήλικες και από 10 ευρώ για τα παιδιά. Στο σύνολο, οι πελάτες του ξενοδοχείου μας κερδίζουν έκπτωση 50% .
Η διαδρομή μέσα στην πλούσια βλάστηση του Πηλίου και τα υπέροχα δρομάκια του είναι πραγματικά μαγευτική. Ξεκινάει από τον ιππικό όμιλο των Μηλεών και συνεχίζει προς την παραλία των Καλών Νερών. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε/ ιππεύσετε δίπλα στο κύμα και από εκεί να πάρετε το δρόμο της επιστροφής προς τον ιππικό όμιλο. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής συνοδεύεστε από άτομα-οδηγούς βουνού με άλογα που διαθέτουν ειδική κρατική πιστοποίηση από την Ιταλία. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα είναι μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Κάντε κράτηση σήμερα και επωφεληθείτε από την προσφορά μας.
Τα Χριστούγεννα έχουν τη δική τους γεύση στο Πήλιο
Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τις χριστουγεννιάτικες γεύσεις του Πηλίου. Στο βουνό μας, τα Χριστούγεννα έχουν τη δική τους γεύση, την οποία μπορείτε να απολαύσετε σε όλα τα παραδοσιακά ταβερνάκια της περιοχής. Πεντανόστιμα εδέσματα όπως ζεστές σούπες, σαλάτες με ρόδι και γεμιστό κοτόπουλο, είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα απολαύσετε στο Πήλιο τις γιορτινές ημέρες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα άγρια μανιτάρια που μαζεύονται με προσοχή από το δάσος και έχουν την τιμητική τους το χειμώνα σε διάφορες πρωτότυπες συνταγές.
Νύχτες με μουσική και μαγεία, οι νύχτες των γιορτών στο Πήλιο.
Στα Καλά Νερά, τις ημέρες των γιορτών, διοργανώνονται διάφορα μουσικά events και η ατμόσφαιρα είναι πιο ζεστή και χαρούμενη από ποτέ. Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας, είτε δοκιμάζοντας γεύσεις από το Πήλιο και ακούγοντας παραδοσιακή μουσική, είτε πίνοντας κάποιο κοκτέιλ στους ρυθμούς της έντεχνης ή εναλλακτικής ροκ σκηνής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρασυρθείτε από τη μαγεία που έχουν οι γιορτινές νύχτες στο Πήλιο.
Βόλτες και εκδρομές στα στολισμένα Χριστουγεννιάτικα χωριά του Πηλίου
Σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα να κάνετε πολλές βόλτες στα ορεινά χωριά του Πηλίου. Ντυθείτε ζεστά και ανεβείτε σε υψόμετρο για να θαυμάσετε την απίστευτη γιορτινή ατμόσφαιρα με τα χιλιάδες λαμπάκια να στολίζουν τους δρόμους. Η θέα του Παγασητικού κόλπου από ψηλά θα σφραγίσει μια αξέχαστη εμπειρία. Και για το τέλος, απολαύστε μια ζεστή σοκολάτα σε ένα παραδοσιακόκαφενεδάκι και αφήστε το τοπίο να σας παρασύρει με τη δύναμη της ομορφιάς του.
Σκι, χιόνι και Χριστούγεννα, μόνο στο Πήλιο
Λένε πως αν δε χιονίσει πρώτα στο Πήλιο, δε θα χιονίσει πουθενά στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο μας, σας προτείνει να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, «Αγριόλευκες». Βρίσκεται μόλις 30 λεπτά από τα Καλά Νερά και είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσετε ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη εκδρομή. Το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου είναι οργανωμένο και διαθέτει πίστες για μικρούς και μεγάλους, καθώς και δάσκαλους που παραδίδουν μαθήματα ομαδικά και ατομικά. Εσείς, φορέστε τον εξοπλισμό σας και ετοιμαστείτε για σλάλομ στις χιονισμένες πίστες.
25η Δεκεμβρίου στο Πήλιο: Χριστούγεννα της παράδοσης, Χριστούγεννα της ελπίδας
Στα χωριά συνηθίζεται να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα ήθη και στα έθιμά μας. Το ξενοδοχείο Αλκίφρων σας υπόσχεται κάποιες πρωτόγνωρες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες. Ανήμερα των Χριστουγέννων, σας προτείνουμε να έρθετε μαζί μας στη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία η οποία ξεκινά στις 6.00 το πρωί. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να νιώσουμε την κατάνυξη και την ευλάβεια της ημέρας. Όλοι μας έχουμε ανάγκη από την ελπίδα που γεννιέται με το Θεάνθρωπο αυτή την ημέρα, την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Αμέσως μετά, στο ξενοδοχείο, σας περιμένει ένα πλούσιο, γιορτινό πρωϊνό. Φτιαγμένο από ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα και μοναδικές παραδοσιακές πηλιορείτικες συνταγές (πίτες, παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο κέικ με πορτοκάλι, σπιτικές μαρμελάδες φτιαγμένες από εμάς, τυρόψωμο κ.ά.) σας δίνει μία πρώτη υπέροχη γεύση της πιο γιορτινής μέρας του χρόνου. 

Το Πήλιο και εμείς σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί τις πιο όμορφες γιορτές!
Ξενοδοχείο Αλκίφρων
Καλά Νερά
37010, Πήλιο Μαγνησίας
http://alkifron.info/
info@alkifron.info
Τηλ: (+30) 24230 23 255
Κιν: (+30) 6977 900 491
Φαξ: (+30) 24230 23 255

Ακούστε την νέα επιτυχία του Conor Maynard - Animal(Feat Wiley)

CONOR MAYNARD Feat Wiley
“ANIMAL”
Ο Conor Maynard με το album «Contrast», κατέκτησε από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας το #1 του UK Album Chart με 17,000 πωλήσεις.
Το πρώτο του single ήταν η συνεργασία του με τον Ne-Yo στο τραγούδι “Turn around” ενώ τώρα ο 20χρονος Conor Maynard μας χαρίζει άλλη μία επιτυχία του με τίτλο “Animal”.

Δείτε το video clip εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=3THA7HN6who
Στην επίσημη κυκλοφορία του single ο Conor συνεργάζεται με τον Wiley!
To πρώτο του album "Contrast" περιέχει συνεργασίες με καλλιτέχνες και παραγωγούς όπως οι Pharrell Williams, Ne-Yo, Midi Mafia, Stargate, Rita Ora, Frank Ocean αλλα και με τους παραγωγούς Invisible Men.
Το «Can’t Say No» έφτασε μέχρι το #2 του UK singles chart.Το «Vegas Girl» έφτασε μέχρι το #4 του UK singles chart.

Στο #1 του UK Top έχει σκαρφαλώσει το "The Power Of Love" της Gabrielle Aplin

GABRIELLE APLIN
“THE POWER OF LOVE”

Στο #1 του UK Top έχει σκαρφαλώσει το “The Power Of Love” της Gabrielle Aplin, με άνοδο 5 θέσεων
ενώ παραμένει στο # 1 του iTunes singles chart.
Εδώ μπορείτε να δείτε το video clip:
http://www.youtube.com/watch?v=zNpeK7sDLzE&list=UUNWusKbBheusw-yvZ9kn1Ig&index=2

DJ KAS feat CHRISTINA SALTI "READY TO GO" !

DJ KAS feat. CHRISTINA SALTI
"READY TO GO"
The New Dance Hit

Η ώρα για το νέο Dance track από τον μάγο των decks, DJ KAS έχει φτάσει!
Are you... "Ready To Go" ?
Dj Kas feat. Christina Salti
Μετά την μεγάλη επιτυχία "Party like A Freak " ο Dj Kas επιστρέφει με μια καυτή συνεργασία! Αυτή τη φορά η συμμετοχή της μοναδικής Χριστίνας Σάλτη υπόσχεται να δώσει ένα πιπεράτο τόνο στο τραγούδι με αυστηρό Dance DNA που θα γίνει το soundtrack του φετινού Χειμώνα!
Σε μουσική και παραγωγή από τον Diveno, στίχους από τον DJ KAS και Diveno, το νέο dance single κυκλοφορεί!
Το βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, εξάπτει ίντριγκα μεταξύ των πρωταγωνιστών με απρόσμενες καταλήξεις...
Το νέο Hit Single, Dj Kas feat. Christina Salti "Ready To Go" είναι εδώ για να «παίξει» δυνατά!
Be Ready .. It's here!
Κυκλοφορεί από την Panik Records, την εταιρεία που συνεχίζει να στηρίζει τους νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες!
WATCH THE VIDEO CLIP TEASER HERE: http://goo.gl/INByQ
www.panikrecords.gr
http://twitter.com/PanikRecords
https://www.facebook.com/panikrecords
http://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube
http://www.dailymotion.com/PanikRecords

Λευτέρης Μυτιληναίος - Γιατί μου την θυμίσατε

Δακρυσμένος μετά την τραγωδία στο Κονέκτικατ εμφανίστηκε ο Ομπάμα - in.gr

Δακρυσμένος μετά την τραγωδία στο Κονέκτικατ εμφανίστηκε ο Ομπάμα
Σε ισχύ τέθηκε η ρύθμιση «δεν πληρώνω χωρίς απόδειξη»
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης
Σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού το Σάββατο στην Αθήνα

Μακελειό με 20 παιδιά νεκρά σε δημοτικό σχολείο στις ΗΠΑ
«Ηθικά αμφιλεγόμενη» μία υποψηφιότητα Μόντι, λέει η κεντροαριστερά
Παραιτήθηκε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών μετά τη δίωξη

Τι θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι με τις νέες ρυθμίσεις
Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών από τον ESM θα μείωνε το χρέος κατά 50 δισ.
Συνταγματικός ο μικρότερος τόκος υπερημερίας για τα χρέη του Δημοσίου

Για πρώτη φορά, τα θύματα της παχυσαρκίας περισσότερα του υποσιτισμού
Πληθαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα τα κρούσματα λύσσας σε ζώα
Οι τεχνητές λίμνες «αυξάνουν τις τοπικές βροχοπτώσεις»

Με επτά υποψηφιότητες το Λίνκολν ηγείται της κούρσας των Χρυσών Σφαιρών
Πράσινο φως από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων στην αποκατάσταση τριών κτηρίων στο Τατόι
Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Παρασκευή

Νίκησε αλλά «έχασε» το... αιώνιο ραντεβού ο Ολυμπιακός στους «16»
Μετωπική Μαρινάκη με ΠΑΟ για τα περί... παράγκας στη διαιτησία
«Στον ΠΑΟ ο εύκολος στόχος, στον ΠΑΟΚ έχω υψηλό στόχο»

"Οδύσσεια" Ο Robert Wilson εμπνέεται από το ομηρικό έπος - Προσκλήσεις
Mε χριστουγεννιάτικα γκράφιτι θα στολιστούν κτίρια στο κέντρο της πόλης
Μουσικές επιλογές για όλα τα γούστα: Που να πάτε, τι να ακούσετε!
Video: "Ο Μοναχικός Καβαλάρης" η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ!
"Το Μερίδιο των Αγγέλων": Κερδίστε ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Σκωτία!
Τηλεπαρέα το Σαββατοκύριακο: πρεμιέρες, χριστουγεννιάτικα cartoons και νέες εκπομπές!
Οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές υποψηφιότητες για τις "Χρυσές Σφαίρες"
Skoda Octavia RS 2013: Κατά λάθος "αποκάλυψη"
Χειμερινές εκπτώσεις έως και 2.100 ευρώ για τα μοντέλα της Fiat
Toyota Aygo MMT 2013: Βελτίωση στον... αυτόματο
Καούρ εκάνατε το Μέανε! Καλώς ήρθατε στα Μέλανα!
Στην καρδιά της Λακωνικής Μάνης
Έχει ο καιρός γυρίσματα!
Υποδεχθείτε τη Μούσα του Marie Claire
Βράβευση για την Sarah Burton
Οι χριστουγεννιάτικες γόβες της Charlotte Olympia
Τα πιο σέξι look αυτή τη στιγμή (και πώς θα τα πετύχετε)
Σταρ vs Ψύχους: πώς ντύνονται ζεστά χωρίς να θυσιάζουν το στιλ τους
10 συν ένας κανόνες της μόδας που δεν ισχύουν πια
Οι «έξυπνες» συσκευές μήπως μας κάνουν λιγότερο έξυπνους;
Ανακοπή: Η καρδιά γιατρεύεται, αλλά η ψυχή πονά!
Κατακτήσαμε τη μακροζωία, αλλά και τη νοσηρότητα!
Χριστου-γεννιάτικο δέντρο από γάλα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
www.imommy.gr: Το site για τη μέλλουσα και τη νέα μαμά, το παιδί και το νέο μπαμπά!
Εσείς τι τύπος μαμάς είστε;
Εύκολη συνταγή: δύο σοκολάτες σε μία τούρτα
Μπαμπάς και γιος: Μια σχέση ζωής
Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα βιβλία
Στο εξής, δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε στο Facebook
Επιτρεπτές οι εκπτώσεις e-book στην Ευρώπη, μετά την μεταμέλεια Apple και εκδοτών
Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις στο Google ανά τον κόσμο το 2012
Ο Skroutz συγκρίνει προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet
Δεν υπήρξε ομοφωνία για την σύναψη Διεθνούς Συνθήκης για τις Επικοινωνίες
«Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την καταστροφή του Κόσμου!», μας προ(σ)καλεί το ΝΟΗΣΙΣ
Δείτε προσφορές, κληρώσεις και προτάσεις δώρων τεχνολογίας
Regina Yacht: Μια «ανατολίτισσα» βασίλισσα στην υπηρεσία του Τζέιμς Μποντ
Bavaria Vision 46: Ριζική ανανέωσ