Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
Εδώ είμαστε πάλι Συνέλληνες με το γνωστό σε όλους θέμα, που άλλους καίει, και άλλους, τους αφήνει να σφυρίζουν αδιάφορα, και να λένε τις θεωρίες τους, γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι εύκολο να το παίζεις κάπως όταν φρουρείσαι! Όπως καταλάβατε, μιλώ για τους πολιτικούς, είναι οι «άλλοι», που σφυρίζουν αδιάφορα, και ΟΤΑΝ θυμηθούν και τους πιάσει το «πατριωτικό» τους, πετούν και από καμιά κορώνα, έτσι, για να το παίξουν πως νοιάζονται και καλά για τον τόπο.
Έγραψα πρόσφατα χρονογραφήματα για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες που μπουκαρουν κατά χιλιάδες στη χώρα, διαβάσαμε ΟΛΟΙ για την υγειονομική ΒΟΜΒΑ που κουβαλούν αυτοί οι άνθρωποι, που για άλλους είναι «φουκαράδες», για τους περισσότερους όμως μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι, μάθαμε πως μπήκαν σε καραντίνα αστυνομικοί και λιμενικοί με θετικά αποτελέσματα σε τεστ μαντου, και εκτός αυτών, μαθαίνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για τα μύρια όσα προβλήματα δημιουργούνται όταν έχουμε συρράξεις μεταξύ τους.
Να μη ξεχάσω να αναφέρω και τις κλοπές και τους βιασμούς που πραγματοποιούν ορισμένοι εξ αυτών.
Αδέλφια, η χώρα μας είναι ένα ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, και οι κυβερνήσεις της φροντίζουν με κάθε επιμέλεια να αποδυναμώνουν το στρατό και τα σώματα ασφαλείας προκειμένου να γίνεται η είσοδος κάθε ξένου ανεμπόδιστα.
Θα ήθελα εγώ ο αφελής ΕΛΛΗΝΑΣ, να κάνω μια ερώτηση στην κυβέρνηση….
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;
Πριν απαντήσετε, για διαβάστε λίγο ένα άρθρο που κυκλοφορεί!

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΕΝΟΠΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ... ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ...!!!
Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στο ακριτικό Φαρμακονήσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών έφτασε στο νησί και μερικοί από αυτούς ήταν ένοπλοι, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.
Το αποτέλεσμα ήταν να κινηθούν απειλητικά προς το φυλάκιο που βρίσκεται στο νησί και οι εκεί στρατιώτες να ζητήσουν βοήθεια από τη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκεται στην κοντινή Κω. Τελικά το επεισόδιο έληξε χωρίς να υπάρχουν παρατράγουδα.»
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

ΛΟΙΠΟΝ; Περιμένω την απάντηση σας κύριε πρωθυπουργέ και λοιποί εκσυγχρονιστές της κυβέρνησης αυτής…
Θα βγει και η «άλλη», η ανεκδιήγητη γιαγιά να πει τις γνωστές της μπούρδες που έχουν εξοργίσει τον κόσμο, θα βγουν και οι «αντιρατσιστές» και θα με πουν ΡΑΤΣΙΣΤΗ και ΦΑΣΙΣΤΑ, αλλά δεν πειράζει…..
Λοιπόν κύριοι, τι απαντήσεις έχετε να δώσετε σε εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ που βλέπουμε αυτό το ΧΑΛΙ και τρέμει το φυλλοκάρδι μας, γιατί έχουμε την ΑΠΕΙΛΗ, την ΟΠΟΙΑ, στην πόρτα του σπιτιού μας, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει προσωπική φρουρά όπως το δικό σας;
Το ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ που λέγεται Ελλάδα και είναι ανοιχτό σε ΟΛΟΥΣ, θα αποκτήσει ποτέ κάποια ασφάλεια;
Αλλά ξέχασα, ΕΣΕΙΣ είστε ήσυχοι, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ δεν πρόκειται να πλησιάσει ούτε στο ένα χιλιόμετρο τις γειτονιές σας. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Σύντομα κύριοι ο κόσμος θα σας δώσει αυτό που σας αξίζει….
Για κακή σας τύχη, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..
Θα επανέλθω…

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΕΛΗΞΕ Η 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις εργασίες της η 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ και την Αυστριακή εταιρεία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων TETRAKTYS στα Ν. Μουδανιά από 11 έως 31 Ιουλίου.
Δύο πρωτόγνωρες για τα Μουδανιά Συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ από σπουδαστές και καθηγητές των σεμιναρίων με έργα κλασικής, σύγχρονης καθώς και έργα Blues και Jazz μουσική στις 29 και 30 του μήνα.
Στην τελετή λήξης την Πέμπτη 30 Ιουλίου παρευρέθηκε η πρόξενος της Αυστρίας στην Θεσσαλονίκη κα Εβελίνα Παπαδοπούλου, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από την προσπάθεια και από το επίπεδο των εργασιών και την προσπάθεια ανταλλαγής κουλτούρας μεταξύ Ελλάδας και Αυστρίας. Επίσης δήλωσε ότι στο μέλλον θα στηρίξει με όπιο τρόπο μπορεί την επόμενη Μουσική Ακαδημία ή όποια άλλη παρόμοια προσπάθεια.
Σπουδαστές και καθηγητές Έλληνες και ξένοι εξεδήλωσαν την μεγάλη τους επιθυμία να ξαναβρεθούν και στην επόμενη Μουσική Ακαδημία.
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

ALINCO DJ-500 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ!!! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 41!!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2314-004163 / 6932-239102!!
ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband IP54&MIL-STD810G

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Nεο στην αγορά το DJ-500  με προηγμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφες MILITARY STANDARD IP54&MIL-STD810G  ,προσφέρει ποιότητα
και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ,
μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση.
Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας
ευκολία. Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο με τέλεια απόδοση λήψης και ήχου ιδιαίτερα στην ραδιοφωνική μπάντα FM
σε προσιτή τιμή ALINCO!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

Κλικαρετε για να κατεβασετε το manual σε PDF
SPECIFICATIONS
General
Frequency range: [T: TX] 144 - 148MHz, 420 - 450MHz
[T: RX] 136 - 174MHz, 400 - 480MHz 88-108 FM wide
[E: TX/RX] 144 - 146MHz, 430 - 440MHz
Modulation: F3E (FM)
Frequency step: 2.5, 5, 6.25, 8.33, 10, 12.5, 20, 25, 30 and 50KHz
Memory channel: 200 memory channels in total
Antenna impedance: 50ohm unbalanced
Frequency stability: +/- 2.5ppm
Supply voltage: DC 7.4V (Battery)
Current consumption:
(Typical value)
1400mA TX / 300mA receive at Max audio output
70mA squelched
Battery-save ON: average 27mA
Temperature range: Unit -20 ~ +55digC (-4 ~ 131digF) / Battery packs: -10digC to +45digC (+14 to +113digF)
Ground: Negative
Dimensions: 59.0W~98.0H~35.0D mm or 2.32W~3.86H~1.38D inches w/o projection
Weight: approx.227g or 8.01oz inclusive of battery pack and antenna
Transmitter
Power output:
(Approx.value)
Approx.5 / 2.5 / 1W
Modulation: Variable reactance FM
Spurious emission: -60dB or less
Max. deviation: FM : +/- 5KHz NFM: +/- 2.5KHz
Receiver
System: Direct-conversion
Sensitivity: Wide -12dBu / Narrow -9dBu
Intermediate frequency: 1st IF 38.85MHz 2nd IF 450kHz
Selectivity: -6dB : Wide 12kHz /Narrow 10kHz or more
-60dB :Wide 30kHz / Narrow 24kHz or less 
AF output: 1W (10% distortion)

Ερωτόκριτος με CD

Ερωτόκριτος με CD
Συγγραφέας: Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη
Εικονογράφος: Ίρις Σαμαρτζή
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Ημερομηνία έκδοσης: 19 Ιανουαρίου 2015
Σχήμα: 24Χ28
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-033-7
Ετικέτες Αγάπη, Συναισθήματα
Μια ξεχωριστή διασκευή της πιο τρυφερής και πολυτραγουδισμένης ιστορίας της κρητικής λογοτεχνίας, γραμμένη για παιδιά. Το όμορφο κείμενό της, ζωντανεμένο με εικόνες αληθινά ποιητικές, συνοδευμένο από μια εκπληκτική, πρωτότυπη μουσική, θα σας κάνει να ζήσετε τις περιπέτειες και τα παθήματα του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας. Μια ιστορία αληθινά συναρπαστική, που σίγουρα θα την αγαπήσετε και θα θελήσετε να τη διαδώσετε, όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενες γενιές.

Pontos TV! Έρχεται σε λίγες μέρες! Πότε και που θα εκπέμπει!


Πρώτο το e-Pontos.gr σας είχε ενημερώσει την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 για το νέο κανάλι που θα αφορά τον Ποντιακό Ελληνισμό.
Έτσι λοιπόν είναι όλα έτοιμα για να εκπέμψει ...
Μπορείτε να δείτε που και πότε θα εκπέμψει το νέο κανάλι εδώ ...

e-Pontos.gr

Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...
 

Νέα χειρόγραφα της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου στον τιμητικό τόμο εις μνήμην του καθηγητή Χρίστου Θεοδωρίδη από τον σημαντικό γερμανικό εκδοτικό οίκο De Gruyter

Νέα χειρόγραφα της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου
στον τιμητικό τόμο εις μνήμην του καθηγητή της κλασικής φιλολογίας Χρίστου Θεοδωρίδη

Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε στο Βερολίνο από τον σημαντικό για τις εκδόσεις του στον χώρο της κλασικής και μεσαιωνικής ελλήνικής φιλολογίας γερμανικό εκδοτικό οίκο De Gruyter ο τιμητικός τόμος εις μνήμην του καθηγητή της κλασικής φιλολογίας Χρίστου Θεοδωρίδη (Lemmata. Beitrage zum Gedenken an Christos Theodoridis) με την επιμέλεια συνεργατών και μαθητών του, κορυφαίων τώρα φιλολόγων (M. Tziatzi – M. Billerbeck – F. Montanari – K. Tsantsanoglou). Ανάμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα επισημαίνει κανείς στις σελίδες 550-575 έναν κατάλογο «Νέων χειρογράφων της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου», συνταγμένο από τον καθηγητή της ελληνικής παλαιογραφίας και κωδικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Σωτηρούδη και τον μοναχό Ζαχαρία Ξηροποταμηνό.
Ύστερα από τη δημοσίευση του τόμου Συμπληρωματικός Κατάλογος Ελληνικών Χειρογράφων Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου Αγίου Όρους (426-557) (περιγραφή: Παναγιώτης Σωτηρούδης, - μοναχός Ζαχαρίας Ξηροποταμηνός) από το Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη 2012 εντοπίστηκαν, κατά την τακτοποίηση των παλαιτύπων, εννέα χειρόγραφα μέσα σε κιβώτια. Επίσης, κατά τη συντήρηση όλων των χειρογράφων της μονής, κυρίως, βρέθηκαν και έξι σπαράγματα (δύο περγαμηνά και τέσσερα χάρτινα).
Τα σπαράγματα κρίθηκε σκόπιμο να ενταχθούν στους ήδη υπάρχοντες αριθμούς 554 (περγαμηνά) και 555 (χάρτινα), ενώ τα χειρόγραφα προστέθηκαν στη συλλογή με τους αριθμούς 558-566.
Η γενική κατάσταση των περγαμηνών φύλλων, που χρονολογούνται στον 12ο αιώνα, είναι μέτρια έως κακή: η μία όψη, αυτή που είχε επικολληθεί στη στάχωση η σε άλλο φύλλο, είναι δύσκολο να διαβαστεί. Επιπλέον, τα φύλλα είναι ψαλιδισμένα, με κηλίδες υγρασίας, εξίτηλα κτλ.
Την ίδια εικόνα παρουσιάζουν και τα χάρτινα σπαράγματα 555η-ια, με εξαίρεση τον αρ. 555ια (που έχει συντηρηθεί): τα περισσότερα είναι εξίτηλα από τη μέχρι τώρα χρήση τους και από τις εργασίες αποκολλήσεως, παρουσιάζουν εκτεταμένες κηλίδες υγρασίας και είναι σητόβρωτα σε μεγάλο βαθμό με μεγάλα χάσματα κειμένου. Πολλές φορές το κείμενο του ενός φύλλου έχει αποτυπωθεί στο άλλο, ώστε σε πολλά σημεία είναι σχεδόν αδύνατο να διαβαστούν. Πρόκειται για λυτά φύλλα η δίφυλλα που προέρχονται από διαφορετικούς κώδικες.

Οι 18 πιο όμορφες παραλίες της Πελοποννήσου.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4

Νέα Yπηρεσία Alfanet I.T Leasing


sANREMO 1967 cUORE MATTO - lITTLE tONY

4*Florida Blue Bay Ημιδιατροφή 2Ατομα+Παιδί|-50%

Ekdromi.gr

4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος

Ψαθόπυργος με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

149€ από 298€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa σε δίκλινο δωμάτιο, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Προσφέρεται Ένα Μπουκάλι Κρασί για Καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Όσοι πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€149 από €298 Κέρδος €149 Έκπτωση 50%
4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
Ψαθόπυργος


Περισσότερες Προσφορές

139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
Asterias Hotel - Πάρος
Πάρος
139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών στην Παροικιά της Πάρου, στο Asterias Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια με 265€ από 530€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€265 από €530 -50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια
ALL INCLUSIVE στην Εύβοια ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών επάνω στο κύμα, στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 265€ από 530€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων και απεριόριστη κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Τσάι, Καφές φίλτρου, Ούζο και Μπράντυ κατά την διάρκεια της ημέρας και Παγωτό για τους μικρούς μας φίλους κάθε απόγευμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί+Spa με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, ένα House Cocktail καθημερινά καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά και ένα Παγωτό στο χώρο του Πάρκου! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιό σας κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

Τήνος με 399€ από 798€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€399 από €798 -50%
Aeolos Bay Hotel - Τήνος
Τήνος
399€ από 798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), 5 λεπτά από την χώρα της Τήνου στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς το Λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κέρκυρα με 139€ από 278€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
Paloma Blanca Hotel - Κέρκυρα
Κέρκυρα
139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Δασιά της Κέρκυρας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Paloma Blanca Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένας καφές για κάθε άτομο στην πισίνα του ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χαλκίδα με 57€ από 114€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€57 από €114 -50%
4* LUCY ΗOTEL - Χαλκίδα
Χαλκίδα
57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων LUCY HOTEL στην Χαλκίδα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχονται προνομιακές τιμές στα προγράμματα Massage καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

Άνδρος με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Χρυσή Ακτή - Άνδρος
Άνδρος
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Μπατσί της Άνδρου, στο Ξενοδοχείο Χρυσή Ακτή, σε δίκλινο δωμάτιο με μερική θέα θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους τον Ιούλιο από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 ημέρες στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 549€ από 1098€ (-50%) για 6 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€549 από €1.098 -50%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
549€ από 1098€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Απασχόληση με δραστηριότητες στην εξωτερική πισίνα και Kids Club για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο με 219€ από 438€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Eυρύχωρο Studio

(Έκπτωση 50%)

€219 από €438 -50%
Elios Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος
ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Elios Hotel του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Ευρύχωρο Studio, μόνο με 219€ από 438€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμός, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 35% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από τη Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Αρχαία Ολυμπία με 209€ από 420€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€209 από €420 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
209€ από 420€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στην Ελούντα με 749€ από 1498€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€749 από €1.498 -50%
4* Elounda Breeze Resort - Ελούντα
Ελούντα
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elounda Breeze Resort ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow στην Ελούντα, μόνο με 749€ από 1498€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στα Καμένα Βούρλα με 799€ από 1598€ (-50%) για 6 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο


...