Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πρόταση ΣΕΒ: Πλαφόν στο δώρο και τήρηση του κατώτατου μισθού

Η επιβολή πλαφόν στο ύψος του 14ου μισθού, η κατάργηση ή ο περιορισμός των «αυτόματων» αυξήσεων στους μισθούς που προβλέπονται από τις συλλογικές συμβάσεις μέσω των ωριμάνσεων και το πάγωμα των μισθών για την επόμενη τριετία είναι ορισμένες από τις προτάσεις που συζητώνται μεταξύ των εργοδοτικών οργανώσεων ενόψει του κοινωνικού διαλόγου για τα εργασιακά.                        
Οι εκπρόσωποι του ΣΕΒ, της ΕΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ και του ΣΕΤΕ συνεδρίασαν απόψε στα γραφεία του ΣΕΒ, σε μια προσπάθεια να καταλήξουν σε κοινές θέσεις ενόψει του κοινωνικού διαλόγου.                          
Στη συνάντηση είχε προσκληθεί και η ΓΣΕΕ η οποία όμως δεν παρίσταται, καθώς εκκρεμεί συνεδρίαση της διοίκησης της Συνομοσπονδίας για τα θέματα αυτά.                                
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Παίδες μάλλον έχουν έρθει τα δύσκολα.                                 
Σήμερα, σε αρκετά Ι.Κ.Α. που κάποιοι γιατροί δεν απεργούσαν και «έγραφαν» συνταγές για συστήματα ουροσυλλογής, πεοκαλύπτρες, ουροσυλλέκτες και καθετήρες για διαλείποντες καθετηριασμούς ενημέρωναν τους ασφαλισμένους με παραπληγία και με τετραπληγία πως πλέον ισχύουν οι νέες τιμές του ΕΟΠΥΥ.                            
Πριν από λίγο μου τηλεφώνησαν από το Βόλο και με πληροφόρησαν πώς πλέον δεν συνταγογραφούν ούτε τα άλλα αναλώσιμα.                         
Ενδεχομένως να πρόκειται για παρεξήγηση ενός παρεξηγημένου κράτους που έχει παρεξηγήσει τον ρόλο του και προκαλεί αδικαιολόγητες παρεξηγήσεις μεταξύ των πολιτών και των δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονται στα ασφαλιστικά ταμεία.                          
Από το κράτος αφέντης διολισθαίνουμε στο κράτος παράγκα!                        
Και το χειρότερο είναι πως δεν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της κρατικής παράνοιας εδώ. Όλα δείχνουν πως οι περικοπές θα συνεχίσουν με καθυστερήσεις πληρωμών από τα «ασφαλιστικά» ταμεία και το ΕΟΠΥΥ που τα διαδέχθηκε.                        
Μπρος γκρεμός και πίσω η κυβέρνηση!                         
Οι εφημερίδες ασχολούνται με άλλα πιο σοβαρά ζητήματα.                              
Όπως θα διαπιστώσετε από το http://news.disabled.gr/ στον ημερήσιο και στον περιοδικό τύπο δεν αναφέρεται τίποτα και προφανώς δεν θα προλάβουν οι επαγγελματίες της δημοσιογραφίας να ασχοληθούν με τα συστήματα ουροσυλλογής των παραπληγικών και των τετραπληγικών.                       
Ο μόνος τρόπος για να ενημερωθούμε είμαστε εμείς οι ίδιοι.                         
Διαβάστε με προσοχή τις εγκυκλίους και τη νομοθεσία που διέπει τις παροχές του ΕΟΠΥΥ στο http://www.disabled.gr/ και όταν συναντήσετε προβλήματα με την συνταγογραφήση ή με τις παροχές ή με τις πληρωμές ενημερώστε και εμάς στο admin@disabled.gr ώστε με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τους χιλιάδες αναγνώστες του newsletter και τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του http://www.disabled.gr/                         
Επιπλέον στο http://www.disabled.gr/forum/ βρίσκεται πάντα ανοιχτός διάλογος για όλα αυτά που μας αφορούν.                            
Ας συγκεντρώσουμε τα δεδομένα μας για να δούμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε.                   
Στη χειρότερη των περιπτώσεων αντί για Autonomia EXPO να περικυκλώσουμε τον ΕΟΠΥΥ!                        
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Το ESO συμπληρώνει 50 χρόνια πρωτοπορίας και επιτευγμάτων στην Αστρονομία

Το 2012 είναι η 50η επέτειος της ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Νότιου Αστεροσκοπείου, του σημαντικότερου διακυβερνητικού αστρονομικού οργανισμού στον κόσμο.                         
Προσφέρεται έτσι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε την ιστορία του οργανισμού, τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα του αλλά και να προσβλέπουμε στα νέα και φιλόδοξα προγράμματά του.                       
Στις 5 Οκτωβρίου 1962, αντιπρόσωποι πέντε ευρωπαϊκών κρατών (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Σουηδία) υπέγραψαν την συνθήκη του ESO στο Παρίσι. Ήταν μια επίσημη δέσμευση στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Αστρονομικής Έρευνας στο Νότιο Ημισφαίριο, ή Ευρωπαϊκού Νότιου Αστεροσκοπείου όπως το γνωρίζουμε σήμερα.                            
“Η 50η επέτειος του ESO συμπίπτει με την πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για την ευρωπαϊκή αλλά και διεθνή επίγεια αστρονομική έρευνα.                              
Ο οργανισμός έφτασε πολύ μακρυά από την ίδρυση του το 1962. 50 χρόνια μετά είναι ο ηγέτης της αστρονομικής ερευνητικής κοινότητας καθώς πρόκειται για το πιο παραγωγικό αστεροσκοπείο στον κόσμο” δηλώνει ο γενικός διευθυντής του ESO, Tim de Zeeuw.                       
Το πρώτο αστεροσκοπείο του ESO κατασκευάστηκε στην La Silla, ένα βουνό 2400 μέτρων, 600 χιλιόμετρα βόρεια του Santiago de Chile.                      
Είναι εξοπλισμένο με αρκετά τηλεσκόπια με διάμετρο έως και 3,6 μέτρα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το Τηλεσκόπιο Νέας Τεχνολογίας (ΝΤΤ), μια καινοτομία στον σχεδιασμό και στην κατασκευή τηλεσκοπίων καθώς ήταν το πρώτο που χρησιμοποίησε υπολογιστή για τον έλεγχο του κατόπτρου (ενεργά οπτικά, active optics), μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε στο ESO και πλέον εφαρμόζεται σε όλα τα μεγάλα τηλεσκόπια.                                   
Στο τηλεσκόπιο των 3,6 μέτρων φιλοξενείται ο κυριότερος “κυνηγός εξωπλανητών”, το όργανο HARPS.                          
Το δεύτερο αστεροσκοπείο που ίδρυσε το ESO ήταν το Paranal το οποίο φιλοξενεί την συστοιχία του Πολύ Μεγάλου Τηλεσκοπίου (VLT) του οποίου οι επιστημονικές εργασίες ξεκίνησαν το 1999                           
Σήμερα αποτελεί την ναυαρχίδα της ευρωπαϊκής αστρονομικής έρευνας και μαζί με το συμβολόμετρο VLT είναι το μόνο συμβολομετρικό τηλεσκόπιο συνεχούς λειτουργίας στον κόσμο.                          
Στο Paranal βρίσκεται και το μεγαλύτερο ερευνητικό τηλεσκόπιο που παρατηρεί στο υπέρυθρο τμήμα του φάσματος, το VISTA, καθώς και το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο έρευνας στο ορατό τμήμα του φάσματος το VST (VLT Survey Telescope).                            
Στο υψίπεδο Chajnantor και σε συνεργασία με εταίρους από την βόρειο Αμερική και την ανατολική Ασία, το ESO κατασκευάζει ένα επαναστατικό τηλεσκόπιο, το ALMA (Atacama Large Millimeter/submillimeter Array) το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο σύγχρονο αστρονομικό έργο.                              
Πρόκειται για μια συστοιχία 66 κεραιών υψηλής ακρίβειας που θα ερευνήσει τα δομικά στοιχεία των άστρων, τα πλανητικά συστήματα, τους γαλαξίες αλλά και την ύπαρξη ζωής.                             
Η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί το 2013, ενώ ήδη από το 2011 ξεκίνησαν επιστημονικές παρατηρήσεις μερικής συστοιχίας. (ofa.gr/news/eso1137)                       
To επόμενο βήμα του ESO είναι το 40 μέτρων τηλεσκόπιο E-ELT (European Extremely Large Telescope) το οποίο θα αποτελέσει το “μεγαλύτερο μάτι του κόσμου προς τον ουρανό”.                      
Με την έναρξη λειτουργίας του την επόμενη δεκαετία, θ΄ αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες επιστημονικές προκλήσεις της εποχής μας. (ofa.gr/news/eelt)                        
Για τον εορτασμό των 50 χρόνων, το ESO έχει προγραμματίσει αρκετές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις χώρες - μέλη κατά την διάρκεια της χρονιάς, ανάμεσα στις οποίες ένα επιστημονικό συμπόσιο όπου θα καλυφθούν θέματα όπως οι εξωπλανήτες, το Ηλιακό σύστημα, η δημιουργία των άστρων κλπ., αλλά και εκθέσεις και εκδηλώσεις με την συμμετοχή του κοινού.                               
“Ανυπομονώ για τα επόμενα 50 χρόνια του ESO, στα οποία χωρίς αμφιβολία θα παρουσιαστούν πρωτοπόρες έρευνες και αποτελέσματα πέρα από την φαντασία μας, με την βοήθεια του VLT, του VLTI, του ALMA, του E-ELT και των μελλοντικών εργαλείων.                        
Χάρη στην αφοσίωση, το πάθος και τον επαγγελματισμό του προσωπικού του ESO, βρίσκεται ο οργανισμός στην κορυφή της επίγειας αστρονομίας σήμερα.                        
Καλή 50η επέτειο σε όλους!” καταλήγει ο Tim de Zeeuw.                             
ESO / ΟΦΑΟ Όμιλος Φίλων Αστρονομίας αφιέρωσε το αστρονομικό ημερολόγιο 2012 στα 50 χρόνια του ESO, και στις σελίδες του προβάλλονται μερικές από τις 100 καλύτερες εικόνες που δημιουργήθηκαν με τα τηλεσκόπια του.                      
Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία του Ομίλου στην τιμή των 5 Ευρώ.                          
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ                          
Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου, τηλ: 2310 423133                     
www.ofa.gr

ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ


ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
Author: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ
Title: ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
ISBN: 978-960-691-841-4
Pages: 428
Dimensions: 15Χ23
Cover_Type: ΜΑΛΑΚΟ
Κείμενα απρόβλεπτα, ανόσια, ανίερα, τρυφερά, θυμωμένα, συγκινητικά, σατιρικά, χλευαστικά, κείμενα ιλαροτραγικά.
Σαν μικρές αυτόνομες ιστορίες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σαν επιθεωρησιακά «νούμερα» για την πολιτική, την οικονομία, το κράτος, το… σύστημα.
Σαν αφηγήσεις για την οικογενειακή ζωή, τη ζωή στους δρόμους, στα σαλόνια και τα πεζοδρόμια, στα πανεπιστήμια και τα λιμάνια.
Υπουργοί, αρχιερείς, απατεώνες και άγιοι, κοσμικές κυρίες και τσογλάνια, εφησυχασμένοι και επαναστάτες, μια Ελλάδα της τρέλας, του oχαδελφισμού, της απόγνωσης και της πλάκας, παρελαύνουν με λουστρίνια αλλά και τσόκαρα.
Κείμενα που δημοσιεύτηκαν ως άρθρα, χρονογραφήματα και κριτικά σημειώματα σε εφημερίδες και περιοδικά χθες, αλλά είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα. Κείμενα που θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί διακόσια χρόνια πριν, αλλά κανένας να μην το καταλάβει.
Γιατί, σ’ αυτήν εδώ τη χώρα, ο ύπνος παραμένει η μόνη σταθερή αξία!

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ


ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ: ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μία ημέρα

Μία ημέρα                             
Συγγραφέας: ΝΙΚΟΛΣ ΝΤΕΪΒΙΝΤ                          
Mεταφραστής: ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ                                
Κατηγορία: Λογοτεχνία - Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία - Κοινωνικό                      
Ημ/νία πρώτης έκδοσης: 08/2011                       
Σελίδες: 592                          
ISBN: 978-960-481-390-2                               
Κωδικός: 35182 Διαστάσεις: 14,1 x 20,4 εκ.                       
Σύντομη περιγραφή                       
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BEST SELLER                            
Έμεινε ένα χρόνο στη λίστα με τα Best Seller του Amazon και των Sunday Times, πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε 36 γλώσσες.                     
Μπορεί κανείς να περάσει όλη του τη ζωή χωρίς να καταλάβει ότι αυτό που ψάχνει βρίσκεται μπροστά στα μάτια του.                         
15 Ιουλίου 1988. Η Έμμα και ο Ντέξτερ γνωρίζονται τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Την επόμενη ημέρα ο καθένας πρέπει να πάρει το δρόμο του.                       
Άραγε πού θα βρίσκονται τον επόμενο χρόνο, την ίδια ημέρα; Και τον επόμενο; Θα ανακαλύψουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο;                        
«Ευφυέστατο. Ένα μυθιστόρημα για το σπαρακτικό κενό ανάμεσα σε αυτό που ήμασταν και σε αυτό που έχουμε γίνει. Η πιο όμορφη και παράξενη ιστορία αγάπης…                        
Κάθε αναγνώστης θα αγαπήσει αυτό το βιβλίο, και κάθε συγγραφέας θα ευχηθεί να το είχε γράψει».                          
Tony Parsons, συγγραφέας του Best Seller Man and Boy

Οι Kwoon live και στη συναυλία των Mogwai στη Θεσσαλονίκη | Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, Block 33


Απαλλαγείτε από τον βήχα με φυσικό τρόπο

medicalnews.gr                                     
Πείτε «όχι» στις γλυκές απολαύσεις                                 
Καλύτεροι μαθητές όσοι αθλούνται                                  
Hλεκτρονικούς φακούς επαφής για διαβητικούς ετοιμάζει η Microsoft                                
Απαλλαγείτε από τον βήχα με φυσικό τρόπο

OLYMPIANS ΣΥΓΝΩΜΗ με τον ΠΑΣΧΑΛΗ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο αποτελεσματικότερος και σίγουρος τρόπος για να χάσετε τα κιλά των εορτών                        
Read more                     
Υποφέρετε από καούρες; Τι είναι η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και τι πρέπει να κάνετε;.                    
Read more                         
Θωρακικός Πόνος. Τι μπορεί να είναι; Τι άλλο προκαλεί πόνο εκτός από την καρδιά; Ποια τα συμπτώματα της καρδιακής προσβολής;                          
Read more                             
Χειμερινή κολύμβηση. Το καλό που προσφέρει στην υγεία αλλά και τι κινδύνους κρύβει;                      
Read more                     
Πως θα προλάβουμε το μεθύσι και τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα και το hangover                        
Read more                               
Οι κίνδυνοι για γιατρούς και ασθενείς από την λειτουργία, του θηριώδους, ΕΟΠΥΥ                     
Read more

"Δεν μου ζητήθηκε να κάνω σεξ για να πάρω ένα ρόλο"

Ορυκτός πλούτος δεκάδων δισ. ευρώ στο υπέδαφος της χώρας                                    
Δικαιολογίες ψάχνει ο Κουλούρης που αρνείται πως παραβίασε ερυθρό σηματοδότη                           
Κινηματογραφική η κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη                         
Κυριαρχούν οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες στην αμερικανική αγορά                                  
"Η Ελλάδα δεν είναι απλώς χρεοκοπημένη, έχει πραγματικά χρεοκοπήσει"                            
Κάντε έρωτα, φροντίζετε την υγεία σας...                                  
"Δεν μου ζητήθηκε να κάνω σεξ για να πάρω ένα ρόλο"

Ανατροπή με Χατζηνικολάου

Ανατροπή με Χατζηνικολάου                                  
[...]                                      
Έντονο παρασκήνιο και φήμες                          
[...]                                           
Μόνο την Ακρόπολη… να κρατήσουμε                      
[...]                                 
Ο Βενιζέλος… ανέλαβε ήδη                                      
[...]                                 
Η λαθρομετανάστευση ως “εθνική ευκαιρία”                              
[...]                                         
Όσα… δεν είπε ο Καψής                           
[...]                                         
Οι τύψεις που είχε ο Ανδρέας…                              
[...]                                 
Άλλαξαν “δραματικούς” ρόλους                              
[...]

Γιατί η παρέμβαση του Κύπριου κεντρικού τραπεζίτη για εγκατάλειψη του ελληνικού PSI προκαλεί αναταράξεις

Γιατί η παρέμβαση του Κύπριου κεντρικού τραπεζίτη για εγκατάλειψη του ελληνικού PSI προκαλεί αναταράξεις                      
Την εγκατάλειψη του σχεδίου συμμετοχής των ιδιωτών πιστωτών στη μείωση του ελληνικού χρέους ζήτησε με ισχυρά επιχειρήματα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ και διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Αθανάσιος Ορφανίδης, ωστόσο δεν υπάρχουν ενδείξεις πως η έκκλησή του κερδίζει έδαφος στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.                          
Συνέχεια

Independent Greek Net

Οι Γενίτσαροι στον Οθωμανικό Στρατό                                   
Ο Γκλιγκόροφ και τα λάθη της δεκαετίας του '90 στο Σκοπιανό                                    
Οι χαμένες Βρεττανικές καραμπίνες.                                 
H Αρχαία Τραπεζούντα της Αρκαδίας                             
Κηδεία με... αγροτικό για τον Κίρο Γκλιγκόροφ                             
Read more                             
Νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!                            
Read more

iPad λειτουργεί μετά από πτώση 30.480 μέτρων (Video)

iPad λειτουργεί μετά από πτώση 30.480 μέτρων                                    
Η Κίνα τα βάζει και με την Apple                                     
Νέο «είδος» Denial of Service                              
Όταν το Facebook ζήλεψε το LinkedIn                            
Και τα κατοικίδια θέλουν το Facebook τους                             
Φανατικοί του iPad και οι ουρακοτάγκοι                            
Hλεκτρονικούς φακούς επαφής για διαβητικούς ετοιμάζει η Microsoft                                    

Ο Παπουτσής υποψήφιος των "προεδρικών"

Ο Παπουτσής υποψήφιος των “προεδρικών”                            
[...]                                   
Θα θέσει υποψηφιότητα η Διαμαντοπούλου;                             
[...]                                  
Ο Γιώργος κάνει την έκπληξη                             
[...]                                       
Σε Εθνική Συνδιάσκεψη η ΝΔ                            
[...]                               
Αν δεν παλέψουμε, δεν θα μάθουμε ότι μπορούμε                          
[...]

Greek Alert

Greek Alert                           
Για όλα φταίει η αναθεματισμένη η μάσκαρα!                                   
Πέντε χρόνια πριν από την τουρκική εισβολή, η Κύπρος έψαχνε για πετρέλαιο...!!!                              
ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Πρόταση για… 20 ώρες εργασίας

www.marketbeast.gr                                  
Πρόταση για… 20 ώρες εργασίας                             
2012: Οι… καραμπόλες της αγοράς αυτοκινήτου                          
«Σκληρά εργαζόμενοι οι Έλληνες»                                
Singer: Έξοδος από το ευρώ η μόνη λύση για Ελλάδα                           
Δεν χρειάζονται νέα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα                           
Έχασε 18 δισ. το λιανεμπόριο το 2011                     
«Δεν πρόκειται να καταργηθεί το ευρώ»                        
Αποζημίωση από την Apple ζητά η Κίνα

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics                                   
Συνεχίζεται η πίεση στους οικονομικούς εισαγγελείς                             
Το φυσικό αέριο αλλάζει τα γεωοικονομικά και γεωπολιτικά δεδομένα                            
Repo(we)r Greece                             
Επιθυμία της Καμπούλ να αποκτήσει πρεσβεία στην Αθήνα                             
Ακάθεκτος προχωρεί ο εκσυγχρονισμός της Ελλάδος                         
ΒΟΜΒΑ : Εξι «φωτιές» Αβραμόπουλου στα ελληνοτουρκικά!                      
H νέα Τουρκία                                
Την Κερασούντα θα την σώσει το χρυσόμαλλο δέρας του Ηρακλή!                              
Αντιστάσεις Την Ελλάδα, θέλωμεν, κ. Πρόεδρε…                              
Ειρήσθω Κι εσύ λαέ... ξεφτιλισμένε                         
Στίβεν Χόκινγκ: Έλυσε το μυστήριο του σύμπαντος, όχι όμως αυτό των γυναικών!                             
Κηρύσσουν κυβερνοπόλεμο στους εχθρούς                                
Αμμόχωστος με αντάλλαγμα απευθείας εμπόριο                             
Γενοκτονία των Ποντίων: Η αναγνώριση δεν επαρκεί                                      
Τα Κουρδικά Χωριά Ομορφα Καίγονται και Καταστρέφονται                                
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα φύγει από τον Ελλάδα                                
Ο Χρόνος και οι τέσσερεις Εποχές                         
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΑΝΤΙΤΣ                                  
Οταν η γλώσσα της Αλήθειας Τσακίζει τον Νεο-Οθωμανισμό και τον Τουρκο-Ισλαμικό Φασισμό                                  
Ιράν: Στρατιωτικά γυμνάσια στα σύνορα με το Αφγανιστάν                                         
Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά Χριστιανών στη Νιγηρία                                 
Η Τουρκία ζητά από το Λίβανο να παγώσει την συμφωνία με Κύπρο                                      
Πρώτη επίσημη επίσκεψη ΥΠΑΜ στο Ισραήλ                                 
«Πάγωσαν» τα κονδύλια;                                
Η Κύπρος ξανά στο μάτι του κυκλώνα

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Κατάργηση του κατώτατου μισθού, θέτει ως προϋπόθεση η τρόϊκα                                   
Έξι δισ. επιπλέον σε φόρους και έκτακτες εισφορές για το 2012                            
Ενεργειακό πιστοποιητικό από σήμερα και άλλο ένα χαράτσι δεκάδων ευρώ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων                                  
Αντιμέτωποι ακόμη και με ποινική σε βάρος τους δίωξη οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς                              
Ποινική δίωξη στον Κίμωνα Κουλούρη                                        
"Οι αδυναμίες της οικονομίας της αγοράς"                           
Τέλος εποχής για τα golden boys στη Βρετανία                                 
Υπέρ ευρωομολόγου ο Μόντι                                 
Και εγένετο τεχνητό σπέρμα                             
Οι πρωτεϊνούχες τροφές οδηγούν και σε απώλεια βάρους                                
Ο Ολυμπιακός "πήρε" το Χ από τη Δόξα                                  
Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):                                         
-Σερβίρουν σενάριο χρεοκοπίας μετά το μαγείρεμα και το κούρεμα                               
περισσότερα…                             
-Βρισκόμαστε στο 1922 και όχι στο 1999, κ. Χαρδούβελη...                               
περισσότερα…                         
-Τι Μπασμπούγ, τι Οτζαλάν!                           
περισσότερα…                          
-Τα διαγγέλματα της υποτέλειας                                      
περισσότερα…                                            
Ελεύθερη Ζώνη                                 
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.                             
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα                       
Τηλ. 210-3643601

Νέα από το e-Pontos

Νέα από το e-Pontos                                    
Γεννιέται μια νέα τουριστική πόλη, η ιστορική Σαντά                                  
Ελληνικά μνημεία, άλλα θύματα του τουρκισμού                              
Ποντιακά κάλαντα στην Αλεξανδρούπολη                                  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ "ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ"