Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση νικητή "Καλύτερου Νέου Αγρότη"

 Εμφάνιση PANAGIOTIDIS 1 (Medium).JPG


  «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ» στην Ελλάδα ο Χρήστος Παναγιωτίδης
Ανακοινώθηκε ο νικητής του διαγωνισμού «Καλύτερος Νέος Αγρότης» στην ημερίδα  με τίτλο «Ελληνική γεωργία οι συντελεστές της αλλαγής» που διοργάνωσαν η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του Money Show 2013.
Την ημερίδα για την αγροτική επιχειρηματικότητα άνοιξε με την ομιλία του ο κ. Σπύρος Καχριμάνης Πρόεδρος του Κέντρου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν ευρύτερες συνεργασίες, ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να είναι βιώσιμες. Στη συνέχεια, ο κ. Θοδωρής Βασιλόπουλος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, παρουσίασε το σχέδιο και τις προτάσεις για ουσιαστική υποστήριξη και οργάνωση της νέας γενιάς γεωργών.
Τέλος, ο κ. Γιώργος Κεφαλάς, Πρόεδρος Ένωσης Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής Ελλάδος, σε μια μεγάλη συζήτηση με τους παρευρισκόμενους σχολίασε τα προβλήματα του γεωργικού και κτηνοτροφικού κλάδου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος που μαζί με τον κ. Γιώργο Παπαστάμκο, Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προσφέρουν πολύτιμη υποστήριξη στην ελληνική αποστολή για την συμμετοχή της στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό. 
Ο νικητής, Χρήστος Παναγιωτίδης από τη Θεσσαλονίκη, είναι μόλις 26 ετών και επελέγη διότι η φάρμα του διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά πολυλειτουργικότητας, βιωσιμότητας, «πράσινων» πρακτικών και κοινωνικής προσφοράς*.
Στα 800 στρέμματα του οικογενειακού αγροκτήματος στον οικισμό «Πλατεία» Θεσσαλονίκης, έχει δημιουργήσει μια καθετοποιημένη γεωργική και κτηνοτροφική βιολογική μονάδα (παραγωγή, συσκευασία, εμπορία). Τα ζώα του αγροκτήματος Παναγιωτίδη προέρχονται από αυτόχθονες φυλές και εκτρέφονται με βιολογικές ζωοτροφές που καλλιεργούνται στο χωράφι του (μηδική, καλαμπόκι, σιτηρά κ.α.). Τα γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγει, διατίθενται απευθείας στην ελληνική αγορά, χωρίς μεσάζοντες, ενώ έχουν βραβευτεί και με το Αργυρό Βραβείο Γεύσης στο 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού.
Ο Χρήστος Παναγιωτίδης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την γεωργία από την ηλικία των 15 ετών, όταν με την προτροπή και στήριξη της οικογένειάς του φοίτησε στο Γαλακτοκομικό Τεχνικό Λύκειο και στη συνέχεια στο Τμήμα Τεχνολογία και Ελέγχου Τροφίμων του ΤΕΛ Θεσσαλονίκης.  Σήμερα έχει καταφέρει να αναπτύξει την επιχείρησή του και να παράγει άριστης ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα παρά την ελλειπή κρατική υποστήριξη και το άγονο αγροτικό επιχειρηματικό περιβάλλον.
Ο νικητής θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες στις 29 Ιανουαρίου 2014 για να διεκδικήσει στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Βραβείο για τον «Καλύτερο Νέο Αγρότη»

ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: Δώρο ένα ταξίδι στο Παρίσι

Το Art Travel σε συνεργασία με το Travelplan.gr σας χαρίζουν ένα ταξίδι για τέσσερις ημέρες στο Παρίσι για δυο άτομα. paristravelplan.jpg

ΚΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Έχω αναφερθεί αμέτρητες φορές στο θέμα (ανάθεμα) των ΚΕΠΑ,, στην ατέλειωτη αναμονή των ασθενών μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη στιγμή να περάσουν επιτροπή, στις «ελλείψεις» που έχουν οι άνθρωποι όλο αυτό το διάστημα της αναμονής όπως έλλειψη ασφαλιστικής ικανότητας άρα και φαρμάκων και ιατρικής περίθαλψης, και όσοι παίρνουν κάποιο «επίδομα», να το πω στεγνά, «ψοφούν της πείνας» αφού ΚΑΙ το επίδομα είναι κομμένο έως ότου ολοκληρωθούν οι «υπηρεσιακές ενέργειες» και αρχίσουν πάλι να το εισπράττουν.
Η διαδικασία, μετά το ΚΕΠΑ, είναι ας πούμε «απλή»…
Ο «ασφαλισμένος», περιμένει να τον ειδοποιήσουν ότι παρελήφθη από το ΚΕΠΑ ης περιοχής του η «απόφαση» της επιτροπής.
Μόλις τον ειδοποιήσουν, μετά από καμιά εικοσαριά μέρες, ξαναπάει στο ΚΕΠΑ, παίρνει τα χαρτιά που θα του δώσουν, και πάει να τα καταθέσει ο ίδιος στον ασφαλιστικό φορέα του!
Τα χαρτιά που καταθέτει μπαίνουν ΕΚΕΙ στον φάκελο του, ο οποίος ΘΑ σταλεί ταχυδρομικά στα «κεντρικά» στην Αθήνα, για να ελεγχτεί και να «εγκριθεί»….
ΜΕΤΑ, ο φάκελος (πολύ ταξιδιάρης ρε παιδια) θα σταλεί ΠΙΣΩ, στην έδρα του ασφαλισμένου, και ΜΟΝΟ τότε θα αρχίσει ο ασφαλισμένος να ξαναεχει όλες τις παροχές του, αλλά και το επίδομα του.
Και όλα αυτά, ΑΝ όλα πάνε καλά, και δεν χρειαστεί να κάνει κάποια ένσταση κατά της απόφασης που ληφθηκε γι αυτόν.
Αν μπει σε τέτοια διαδικασία, φέξε μου και γλίστρησα και γκρεμοτσακίστηκα.
Για να μην το ξεχάσω, προκειμένου να μπει η απόφαση της επιτροπής στον φάκελο του ασφαλισμένου, πρέπει εκείνος να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεται το ποσοστό αναπηρίας που του έδωσε η επιτροπή.
Αυτή, είναι η πολύ «απλή» διαδικασία που ακολουθουν όσοι ανεβαίνουν τον Γολγοθά που λέγεται Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας.
Θα αναρωτιέστε όλοι ΠΟΣΟ καιρό θα πάρει η όλη διαδικασία, δηλαδή το ταξίδι του φακέλου, ο έλεγχος, ο επανέλεγχος, και το τελικό ΟΚ που θα στείλει τον ασφαλισμένο να θεωρήσει ξανά βιβλιάρια ασθενείας, να έχει ιατρική κάλυψη, και να πάρει το επίδομα του.
Γύρω στους ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ στην καλύτερη περίπτωση.
Μια δουλειά η οποία μπορεί να τελειώσει σε λίγες μέρες, ούτε καν σε μια εβδομάδα, τελειώνει (αν τελειώσει) σε τρεις μήνες…
Που είναι εδώ οι «φωστήρες», τα κομματόσκυλα να αρχίσουν να γαυγίζουν ότι «λασπολογώ» την «φιλανθρωπη» κυβέρνηση μας;
ΟΛΟΙ οι ασθενείς, είναι ηλεκτρονικά φακελωμένοι, και ιδιαίτερα ΟΛΟΙ εκείνοι που περνούν επιτροπές αναπηρίας, μια διαδικασία που την κάνουν ΧΡΟΝΙΑ.
Τη χαρτουρα ρε αφιλότιμοι τι την θέλετε;
Γιατί τους καταδικάζετε τους ανθρώπους σε μεγαλύτερη αναμονή όταν  μπορείτε να αποφύγετε ΟΛΕΣ αυτές τις γελοιότητες, τα πήγαινε έλα τους φακέλους και τα άλλα;
Τόσο δύσκολο είναι να περαστεί ΑΜΕΣΩΣ η απόφαση της επιτροπής ηλεκτρονικά;
Δύσκολο δεν είναι, ΕΣΕΙΣ δεν θέλετε να το κάνετε με τον εύκολο τρόπο.
Η γαϊδουριά σας (ας με συγχωρέσουν τα καημένα τα γαϊδουράκια) δεν έχει όριο.
ΕΣΕΙΣ θα κάνετε μια χαρά γιορτές πήρατε τους μισθούς σας τους «φτωχικούς».
Δεν σας νοιάζει ΤΙ θα κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που περιμένουν πως και πώς να πάρουν ξανά το επίδομα τους, να μπορέσουν να πάνε στο γιατρό, να πάρουν φαί για το σπίτι τους, να σταματήσουν να ζουν με ΔΑΝΕΙΚΑ.
Δεν φταίει όμως κανείς άλλος.
Οι ασθενείς φταίνε που δεν σας σέρνουν στα δικαστήρια και σας αφήνουν να τους καταστρέφετε τη ζωή.
Έμαθα ότι ετοιμάζονται αγωγές και ότι πολλοί  θα τρέχουν και δε θα φτάνουν χριστουγεννιάτικα.
Καιρός ήταν, για να καταλάβουν ορισμένοι ότι κανένας δεν μπορεί να παίζει με την υγεία, τις ζωές, και την αξιοπρέπεια του κόσμου.
Θα επανέλθω με νεότερα.
Βασίλης Τσούγκαρης

ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

   Μια πολύ όμορφη εκδήλωση από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ είδαν πανω από 1600 άτομα σε έξι παραστάσειςστις 17 & 18 του μήνα. Οι 1300 ήταν μαθητές όλων των δημοτικων και νηπιαγωγίων των Μουδανιών και της πειοχής.
Μια όμάδα 16 παιδιών από τα τμήματα μουσικής του Ωδείου Ζαφείρη Φωτιάδη παρουσίασαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα μουσικά όργανα και έπαιξαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ενορχηστρώσεις για 12 όργανα και 3 φωνές.
   Στη συνέχεια 25 παιδιά της σχολής χορού πατουσίασαν το έργο Μαίρη Πόπινς με πολύ όμορφα   σκηνικά και κοστούμια.  
Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες απο τμήματα Μπαλέτου και Χιπ Χοπ και
η εκδήλωση έκλεισε με την Χορωδία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ η οποία παρουσί- ασε  χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
    Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση.
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


Νέος τίτλος: ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, της Λίλι Τακ

Εμφάνιση TUCK_ZHSAME_THN_EYTYXIA.jpg
Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, της Λίλι Τακ Ένα ελεγειακό μυθιστόρημα για τη λειτουργία της μνήμης, τον έρωτα και το πώς η τύχη επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπου. Ένα δωρικό, συγκινητικό βιβλίο από τη σπουδαία Αμερικανίδα συγγραφέα του βραβευμένου με National Book Award The News from Paraguay.

Πρόσκληση για συνεργάτες


Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού /Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) ενδιαφέρεται να προσλάβει δύο συνεργάτες.
Ι. Συνεργάτη τεχνικών θεμάτων (Μερικής ή/και Πλήρους Απασχόλησης) αρμοδιότητες:
Σχεδιασμός και ανάπτυξη εφαρμογών κυρίως σε PHP, wordpress και MySQL
Διαχείριση της πληροφοριακής υποδομής της ΕΕΛ/ΛΑΚ
Διαχείριση και ανάπτυξη περιεχομένου των δικτυακών τόπων της ΕΕΛ/ΛΑΚ
Συνεργασία και υποστήριξη κοινοτήτων Ανοιχτών Τεχνολογιών
Εκπροσώπηση της ΕΕΛ/ΛΑΚ σε συναντήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Απαιτούμενα Προσόντα
Επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση 2 ετών
Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας
PHP Programming
Debian Linux System Administration
Postfix mail administration
RDBMS, Mysql
LDAP management
Monitoring tools (Nagios, Monit, etc)
Διαχείριση αποθετηρίων κώδικα (Git, Github, Subversion etc)
WordPress CMS deployment & administration
Redmine deployment & administration
CKAN deployment & administration
Επιθυμητά Προσόντα
Ικανότητα καλής προσωπικής επικοινωνίας
Sibboleth federated SSO
KVM virtualization
Cloud cluster management
Postgresql administration
Python Programming
Ruby Programming
Απαιτείται καθημερινή 4ώρη παρουσία στα γραφεία της ΕΕΛ/ΛΑΚ.
Για την τεκμηρίωση της εμπειρίας στη χρήση εργαλείων ή/και ανάπτυξη/παραμετροποίηση εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ να αναφερθεί η συμμετοχή στην ανάπτυξη εφαρμογών ή/και η συνεισφορά σε κώδικα. Για συνεισφορά σε κώδικα να αναφερθεί ο σύνδεσμος του δημόσιου αποθετηρίου(π.χ. Github ή οποιοδήποτε άλλο δημόσια προσβάσιμο αποθετήριο) που έχει συμπεριληφθεί ο κώδικας που έχει αναπτυχθεί.
ΙΙ. Συνεργάτη διαχειριστικών θεμάτων (Πλήρους Απασχόλησης) αρμοδιότητες
Διοικητική & διαχειριστική υποστήριξη της ΕΕΛ/ΛΑΚ
Επεξεργασία & εισήγηση δράσεων προς το ΔΣ και μέριμνα για την υλοποίηση των αποφάσεων
Παρακολούθηση και διαχείριση των λιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των φόρουμ, και των wiki της ΕΕΛ/ΛΑΚ
Διαχείριση των λογαριασμών της ΕΕΛ/ΛΑΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υποστήριξη δράσεων/εκδηλώσεων που υλοποιούνται από την ΕΕΛ/ΛΑΚ
Κινητοποίηση κοινοτήτων εθελοντών, σύμφωνα με την μελέτη: “Χτίζοντας μια κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού”
Συνδρομή στις επικοινωνιακές ενέργειες προβολής της ΕΕΛ/ΛΑΚ και των δράσεων της
Εκπροσώπηση της ΕΕΛ/ΛΑΚ σε συναντήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Εμπειρία στη Διαχείριση Έργων Απαιτούμενα Προσόντα
Επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση 2 ετών
Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας
Άριστη γνώση Η/Υ Επιθυμητά Προσόντα
Επαγγελματική εμπειρία στη σύνταξη, επιμέλεια και διόρθωση κειμένων στην ελληνική και αγγλική γλώσσα που αφορούν θέματα τεχνολογίας και επιστήμης
Εμπειρία σε χρήση εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης
Ικανότητα καλής προσωπικής επικοινωνίας και παρουσιάσεων Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τα βιογραφικά τους στο info AT eellak DΟΤ gr έως τις 30 Δεκεμβρίου 2013.
Τα βιογραφικά να ακολουθούν το πρότυπο europass: http://europassd.cedefop.europa.eu/img/dynamic/c1624/type.FileContent.file/CVTemplate_el_GR.odt και να περιέχουν συνδέσμους στα προφίλ των υποψηφίων συνεργατών σε κοινωνικά δίκτυα(π.χ. linkedin, facebook, κλπ).

ΚΘΒΕ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 22-12-13/21 UTC
ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1021 ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΡΤΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1036
ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΤΟΥΡΚΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ
ΝΟΤΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.30 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 21.00 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5. ΗΡΕΜΗ ΣΤΑ
ΝΟΤΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5. ΗΡΕΜΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ
ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΟΠΑΖΟΥΣΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕΧΡΙ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-12-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-12-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -4 (ΜΕΙΟΝ 4) ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -1 (ΜΕΙΟΝ 2) ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -2 (ΜΕΙΟΝ 2) ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -1 (ΜΕΙΟΝ 1) ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 24-12-2013 (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ)
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ, ΠΟΥ
ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ. ΛΙΓΑ
ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εμφάνιση ΕΥΧΕΣ 2014.jpg
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ 
         ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Τέρμα Λεωφ.Δημοκρατίας-Επισκευαστική ζώνη
ΤΚ.18863 Πέραμα 
Πειραιάς
Τηλ-Φαχ 210 4413031-032
Για την αποφυγή πυρκαγιάς κατά την περίοδο των εορτών
Περιεχόμενα 1 από 1
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ  ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ
  • Χρησιμοποιείτε πάντα φωτιστικά και διακοσμητικά προϊόντα που φέρουν πιστοποίηση καταλληλότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Επιθεωρείτε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο τα χριστουγεννιάτικα φωτιστικά σας για διαρροές, κοψίματα, ή καμένες λάμπες καθώς και το φις για καλή προσαρμογή με την πρίζα για την αποφυγή σπινθηρισμών.
  • Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή για την τοποθέτηση των φωτιστικών, καθώς κάποια είναι κατασκευασμένα για εσωτερική ή εξωτερική χρήση, αλλά  όχι και για τα δύο.
  • Αν σκοπεύετε να στολίσετε με φωτιστικά και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, να το κάνετε πάντα κατά τη διάρκεια της μέρας για να μπορείτε να βλέπετε τυχόν φθορές στις καλωδιώσεις ή υγρασία που μπορεί να έχει εισχωρήσει στις επαφές. Αν έχουν επαφή με μεταλλικά αντικείμενα μην τα ανάψετε, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος και λειτουργούν κανονικά.
  • Ελέγξτε τα volt των φωτιστικών με αυτά της πρίζας καθώς και σημάνσεις του ΕΛΟΤ για βεβαίωση ελέγχου από αρμόδιο εργαστήριο.
  • Μην αφήνετε τα φωτιστικά να ακουμπούν σε υλικά που πιάνουν εύκολα φωτιά όπως χαρτιά ή υφάσματα κ.α.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ
  • Το χριστουγεννιάτικο  δέντρο τοποθετήστε το κάπου που να σας ικανοποιεί σαν θέση, αλλά θα πρέπει να απέχει τουλάχιστον ένα μέτρο από το τζάκι ή άλλες εστίες και να έχει και την απαιτούμενη ασφάλεια σε ότι αφορά την στήριξη του και να μην είναι σε επαφή με άλλα αντικείμενα του χώρου σας ή να φράσει εξόδους του σπιτιού.
  • Αν στολίσετε «φυσικό» δέντρο προσέξτε να μην είναι ξεραμένο και προσπαθήστε να το διατηρείτε υγρό με συχνό πότισμα.
  • Εάν αγοράσετε τεχνητό δέντρο, βεβαιωθείτε πως φέρει πιστοποίηση ότι είναι κατασκευασμένο από  βραδυφλεγή υλικά.
  • Τα παιδιά μαγεύονται από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν θα πρέπει ποτέ να τα αφήνετε να παίζουν χωρίς επιτήρηση κάτω από αυτό. Αναπτήρες, σπίρτα, καλώδια, πρίζες και φωτάκια θα πρέπει να μην είναι προσεγγίσιμα από τα παιδιά. Για να αποφύγετε ανατροπές ή τραυματισμούς, μπορείτε να κόψετε τα χαμηλότερα κλαδιά ή να το στερεώσετε στο ταβάνι με πετονιά.
  • Αποσυνδέετε πάντα τα φωτιστικά του χριστουγεννιάτικου δέντρου  πριν φύγετε από το σπίτι ή πριν πάτε για ύπνο.
ΚΕΡΙΑ
  • Αν ανάβετε κεριά στο χώρο σας, πρέπει πάντα να τα τοποθετείτε σε σταθερές  βάσεις (όχι πλαστικά ή άλλα εύφλεκτα υλικά), να τα έχετε σε απόσταση από κουρτίνες και ποτέ μην τα αφήνετε αναμμένα όταν φεύγετε. Κράτησε τα μακριά από χώρους που μπορεί να υπάρξει ρεύμα αέρα.
  • Μην τα τοποθετείτε κάτω από ράφια ή άλλες επιφάνειες και αφήστε 10 cm τουλάχιστον απόσταση μεταξύ δύο κεριών.
  • Ποτέ μη χρησιμοποιείτε αναμμένα κεριά για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και βεβαιωθείτε ότι κάθε αναμμένο κερί στο χώρο είναι τοποθετημένο μακριά από τα κλαδιά του δέντρου.
Προληπτικά μέτρα λόγω χρήσης θερμαστρών σε οικίες, video.
Μη χρησιμοποιείτε θερμάστρες ανοικτού τύπου με γυμνή φλόγα. Να αποφεύγετε συσκευές που έχουν ορατές ή εκτεθιμένες πυρακτωμένες επιφάνειες, όπως μαγγάλια κλπ.
Να τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή.
Να προτιμάτε επώνυμες κατασκευές που έχουν πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένο εργαστήριο.
Να προβαίνετε σε τακτική συντήρηση (τουλάχιστον κατ’ έτος).
Να τηρείται απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον 1 μέτρου από καυστά υλικά, όπως κουρτίνες, ξύλινα έπιπλα, χαλιά, ξύλινους τοίχους κλπ. Σε καμία περίπτωση μην τοποθετείτε τις θερμάστρες πάνω σε χαλιά.
Να επιλέγετε κατάλληλη θέση ώστε να μην ελλοχεύει ο κίνδυνος ανατροπής. Επίσης, δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση των θερμαστρών σε οδεύσεις διαφυγής- εξόδους κινδύνου και γενικά σε χώρους που τυχούσα δυσλειτουργία της συσκευής θα καταστήσει ανενεργή την έξοδο.
Τα υγρά καθαρισμού για ρούχα, δάπεδα και συσκευές, είναι γενικά εύφλεκτα. Μην ενεργοποιείτε τις συσκευές αμέσως μετά τη χρήση αυτών των υγρών, επειδή μπορεί να υπάρχουν ακόμη στο χώρο ατμοί τους. Επίσης, μην τοποθετείτε τις θερμάστρες σε χώρους όπου υφίσταται βενζίνη, άλλοι εύφλεκτοι ατμοί ή εύφλεκτα αέρια.
Τα παιδιά εντυπωσιάζονται μπροστά στη θέα της φωτιάς, γι αυτό και αρέσκονται να παίζουν με αυτή, μη γνωρίζοντας τους κινδύνους.
Πριν φύγετε από το σπίτι σας, ελέγξτε αν υπάρχουν αναμμένες θερμάστρες.
Οι καμινάδες πρέπει να διαθέτουν σπινθηροπαγίδες.
Σχεδιάστε και εξασκηθείτε στην εκκένωση της οικίας σας σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Ο πυροσβεστήρας αναμένεται να συνδράμει σημαντικά σε κάποια δύσκολη στιγμή. Διαβάστε προσεκτικά και τηρήστε τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτόν. Ο πυροσβεστήρας συστήνεται να είναι ξηρής σκόνης ελάχιστης κατασβεστικής ικανότητας 21Α-113Β-C και κατάλληλος για κατάσβεση πυρκαγιών παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος. 
Η εγκατάσταση έστω και φορητών (απλών) πυρανιχνευτών, αν και δεν επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία πυροπροστασίας, θα σημάνει συναγερμό σε περίπτωση φωτιάς. Υπάρχουν πυρανιχνευτές διαφόρων τεχνολογιών ανάλογα με τις συνθήκες του χώρου εγκατάστασης (ιονισμού, θερμότητας, φωτοηλεκτρικοί).
Ομοίως συστήνεται η τοποθέτηση φορητών ανιχνευτών αερίου εφόσον στο χώρο τοποθετούνται θερμάστρες υγραερίου- φυσικού αερίου.
Τέλος, συστήνεται η τοποθέτηση ανιχνευτών μονοξειδίου του άνθρακα, στις περιπτώσεις χρήσης καυσίμων.
Αν χρησιμοποιείτε Τζάκι ή Σόμπα Καυσόξυλων-πέλετ
ΓΕΝΙΚΑ
Να προτιμάτε επώνυμες κατασκευές που έχουν πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένο εργαστήριο.
Το στερεό καύσιμο να μην έχει υγρασία.
Η εγκατάσταση να γίνεται από άτομα-συνεργεία που έχουν τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις.
Μη ρίχνετε εύφλεκτο υγρό, όπως βενζίνη, οινόπνευμα κλπ. για την ενίσχυση ή αναζωπύρωση της φωτιάς επειδή δημιουργούνται απότομα πολλές εστίες πυρκαγιάς, που μπορεί να μεταδοθούν σε διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά ή να κινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι.  
Όταν αφαιρείτε τη στάχτη από το τζάκι ή την σόμπα καυσόξυλων χρησιμοποιείτε ένα μεταλλικό φαράσι και προσέχετε να μην σας πέσουν αναμμένα κάρβουνα πάνω στα χαλιά και ποτέ να μην αδειάζετε τη στάχτη σε πλαστικό σκουπιδοτενεκέ. 
Μην τοποθετείτε καθρέπτες πάνω από το τζάκι, ή κοντά στη σόμπα, επειδή προσελκύουν τα άτομα και πλησιάζουν χωρίς να το αντιλαμβάνονται κοντά στην φωτιά.
Τζάκια
Τα προκατασκευασμένα τζάκια να στηρίζονται με κατάλληλο τρόπο ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα μετακίνησης. 
Τα τζάκια από άλλα συμπαγή δομικά υλικά (σκυρόδεμα κλπ), πρέπει να στηρίζονται σε επαρκείς για το φορτίο κατασκευές, ελάχιστου δείκτη πυραντίστασης τουλάχιστον 3 ωρών. 
Απαιτείται επέκταση του δαπέδου κατασκευασμένης από πέτρα, σκυρόδεμα και άλλα πυράντοχα υλικά μπροστά και εκατέρωθεν του ανοίγματος του τζακιού.
Μην αφήνετε μικροαντικείμενα, στο περβάζι στο τζάκι. Είναι βέβαιο πως τα παιδιά θα πλησιάσουν να τα πάρουν.
Συστήνεται η τοποθέτηση πόρτας ή άλλου κατάλληλου μηχανισμού μπροστά από το άνοιγμα.
Σόμπες
Ο όγκος του χώρου να είναι τουλάχιστον 15 κυβ. μέτρα με κατάλληλη διαστασιολόγηση και τοποθέτηση της συσκευής που θα επιτρέπει την σωστή ανακυκλοφορία του αέρα. 
Αν το δάπεδο είναι ξύλινο ή είναι κατασκευασμένο από καυστά υλικά, τοποθετήστε τη σόμπα πάνω σε βάση ελάχιστου πάχους της τάξης των 5-10 εκατοστών, από πυράντοχα υλικά με ελάχιστο δείκτη πυραντίστασης τουλάχιστον 2 ωρών (μάρμαρο, σκυρόδεμα κλπ) ώστε αν πέσει αναμμένο κάρβουνο από την θυρίδα που ξεχάστηκε για λίγο ανοικτή, να μην έρθει σε επαφή με υλικά που αναφλέγονται. Η ανωτέρω βάση να εκτείνεται περιμετρικά της σόμπας σε απόσταση τουλάχιστον μισού μέτρου. Η ανωτέρω βάση, πρέπει στην επιφάνειά της να καλύπτεται από μεταλλικό έλασμα ελάχιστου πάχους 0,62 χιλιοστών. Αν η απόσταση μεταξύ βάσης σόμπας και δαπέδου είναι μικρότερη από 50 χιλιοστά, η σόμπα δεν πρέπει να τοποθετείται σε δάπεδο ξύλινο ή κατασκευασμένο από καυστά υλικά. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η κατασκευή να μην παρεμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα. Επίσης, το δάπεδο να αντέχει το φορτίο της σόμπας.
Η ελάχιστη απόσταση του 1 μέτρου από καυστούς τοίχους ή οροφές, δύναται να μειωθεί με χρήση κατάλληλων κατασκευών από μη καυστά υλικά που τοποθετούνται στους τοίχους- οροφές και δεν παρεμποδίζουν την ανακυκλοφορία του αέρα.
Αν χρησιμοποιείτε Σόμπα Πετρελαίου ή λαδιού
Να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα την στεγανότητα των σωλήνων και των ρακόρ μήπως τρέχει πετρέλαιο στο πάτωμα. 
Να χρησιμοποιείτε το καύσιμο που προτείνει ο κατασκευαστής.
Να ελέγχετε την καλή κατάσταση του μπέκ γιατί αν είναι χαλασμένα θα γίνει υπερχείλιση στο χώρο καύσεως.
Όταν θέλετε να κλείσετε τη σόμπα, κλείνετε απαραίτητα το διακόπτη παροχής. 
Ποτέ να μην βάζετε καύσιμο στην σόμπα όταν είναι σε λειτουργία ή ζεστή. 
Ποτέ μην προσπαθήστε να ανάψετε τη σόμπα, όταν μέσα στο καυστήρα της υπάρχει περισσότερη ποσότητα καυσίμου. Υπάρχει κίνδυνος να υπερθερμανθεί προκαλώντας πυρκαγιά ή να γίνει ακόμα και έκρηξη της δεξαμενής του καυσίμου. 
Αν για τη λειτουργία της απαιτείται και ρεύμα να είστε προσεκτικοί με το άνοιγμα και το κλείσιμο του διακόπτη κατά το άναμμα και σβήσιμο της σόμπας. 
Ποτέ μη ξεχάσετε το μοτέρ του ρεύματος σε λειτουργία ενώ η σόμπα είναι σβησμένη. 
Μην την τοποθετείτε πάνω σε χαλιά.
Απαιτείται η ύπαρξη μηχανισμού ασφαλείας που δεν θα επιτρέπει την τροφοδοσία καυσίμου σε περίπτωση σβησίματος της φλόγας.
Αν χρησιμοποιείτε Σόμπα Ηλεκτρική
Μην τη χρησιμοποιείτε ποτέ χωρίς προστατευτικό μεταλλικό πλέγμα.
Μην την τοποθετείτε πάνω σε χαλιά. Μπορεί να ανατραπεί και να προκαλέσει πυρκαγιά. Να προτιμάτε συσκευές που διαθέτουν ειδική ασφάλεια κλεισίματος που ενεργοποιείται σε περίπτωση ανατροπής.
Κουρτίνες, τραπεζομάντιλα κλπ. να μην βρίσκονται κοντά στην ηλεκτρική σόμπα. 
Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε σόμπες με αντίσταση που είναι ορατή γιατί αν και φθηνότερες είναι επικίνδυνες. 
Σβήστε τη συσκευή όταν δεν είστε στο δωμάτιο ή κοιμόσαστε.
Η συσκευή να απέχει τουλάχιστον 1 μέτρο από οτιδήποτε μπορεί να καεί.
Ελέγχετε συχνά την κατάσταση των καλωδίων. Γυμνά καλώδια και ελαττωματικές πρίζες προκαλούν πυρκαγιά. 
Μην ξεχνάτε πως ασφαλέστερες στη λειτουργία τους και πιο ακίνδυνες είναι οι ηλ. συσκευές με κυκλοφορία λαδιού (πχ. τα ηλ. σώματα). Παρόλα αυτά όμως, απαραίτητο είναι: 
Να μην βάζετε πάνω στις συσκευές αυτές ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες κλπ. να στεγνώνουν. Αν τα ξεχάσετε για αρκετή ώρα πάνω στην αναμμένη συσκευή θα αναφλεγούν.
Αν χρησιμοποιείτε Σόμπα Υγραερίου

Κατά το άναμμα αφού ανοίγετε τη στρόφιγγα της φιάλης να βάζετε και το μπουτόν στην ανάλογη θέση. 
Κατά το σβήσιμο κλείνετε τη στρόφιγγα της φιάλης και επίσης βάζετε το μπουτόν στην ανάλογη θέση. 
Μην ξεχνάτε πως οι πολλοί τύποι σομπών υγραερίου πρέπει να λειτουργούν με τον ειδικό ρυθμιστή χαμηλής πιέσεως. 
Προσέχετε ώστε ο ελαστικός σωλήνας τροφοδοσίας του υγραερίου να μην είναι τσακισμένος. 
Μην αφήνετε τη σόμπα αναμμένη μέσα στο δωμάτιο όταν κοιμόσαστε ή φεύγετε από το σπίτι. Διατηρείτε τη σόμπα μακριά από υγρασία. 
Μην τη χρησιμοποιείτε στο μπάνιο. 
Μην τη μεταφέρετε από δωμάτιο σε δωμάτιο αναμμένη. 
Μην τοποθετείτε τη σόμπα κοντά σε εύφλεκτα αντικείμενα, ρούχα, πολυθρόνες κλπ. 
Μην σκεπάζετε τη σόμπα κατά τη λειτουργία της με καλύμματα και μην απλώνετε πάνω σ' αυτή ρούχα για στέγνωμα. 
Μην την τοποθετείτε κοντά σε έπιπλα, κουρτίνες και άλλα καυστά υλικά. 
Κάνοντας αλλαγή της φιάλης, φροντίστε ώστε ο διακόπτης της φιάλης να είναι κλειστός, να μην υπάρχει κοντά φλόγα και κυρίως μην καπνίζετε. 
Ορισμένες μεταβολές του χώρου εγκατάστασης μπορεί να επηρεάσουν την απόδοσή της θερμάστρας με δυσμενείς επιπτώσεις για την ασφάλειά σας.
Απαγορεύεται η εγκατάσταση φιαλών υγραερίου σε υπόγειους χώρους, καθώς και ισόγειους, που επικοινωνούν απευθείας με υπόγειους χώρους. 
Αν διαπιστώσετε διαρροή υγραερίου
Μην ανάψετε σπίρτο, αναπτήρα, ηλεκτρικό φως κλπ. Σβήστε αμέσως κάθε γυμνή φλόγα. 
Βεβαιωθείτε ότι κλείσατε καλά τη φιάλη. 
Αερίστε καλά το χώρο και καλέστε αμέσως συντηρητή. Ακόμα μην ξεχνάτε κατά τους θερινούς μήνες (προκειμένου να την αποθηκεύεστε), να σκεπάσετε καλά τη σόμπα σας και ιδιαίτερα τον καυστήρα, για να τον προστατέψετε από την σκόνη.
Σόμπα Φυσικού Αερίου
Ισχύουν κατ’ αντιστοιχία τα προληπτικά μέτρα που αναφέρθηκαν για τις σόμπες υγραερίου εξαιρουμένων εκείνων που αφορούν τις φιάλες. 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ cafe bar ΑΙΩΡΟΔΡΟΜΙΟ (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΣΑΒ 28 ΔΕΚΕΜ)

Εμφάνιση POSTER TALEAS FRAGOULI ALBANOS VELLIS DEC 2013 AIORODROMIO.jpg

8 μυστικά, πανέμορφα, ελληνικά χωριά ίσως δεν ξέρετε

Εγκαταλείπουμε την πόλη και κλείνουμε ραντεβού άγνωστα χωριά-διαμάντια.xenodoxeio029.jpg

Μέτσοβο: Ανεπιτήδευτα Φολκλόρ

Εορταστική πρόποση με Φλογερό Αβέρωφ και αχνιστό τραχανά. aroma.jpg

Βιβλία για Χρόνια Πολλά από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

 








ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ

Εμφάνιση Christmas_card_2014.jpg

Καλά Χριστούγεννα

 

Άνθρωπε αγάπα, Ήλιε μου - Ρόμπερτ Ουίλλιαμς (Ζωντανά)

ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ

logo small
 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου, Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας), τκ 73100
Τηλ. : 28210342002821034201, Fax: 2821034202
Email: info@keppedih-cam.gr  – Web Site: http://www.keppedih-cam.gr
  

Θεατρική παράσταση "Ο Ψαροτρομάρας"

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 19:00psarotromarasΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2013 - 2014" που διοργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ του Δήμου Χανίων, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα 19.00, ο Κουκλοθίασος Κου-Κλο θα παρουσιάσει το έργο
«Ο Ψαροτρομάρας». Η παρουσίαση του έργου θα είναι και στη Νοηματική.

Είσοδος ελεύθερη
Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας! Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους την Γοργόνα να τον...ΨΑΡΕΨΟΥΝ; Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την Οικολογία!
Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

«Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του PeterWright

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 20:00Nutcracker 01Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιάζει στα Χανιά παραστάσεις από τα πιο φημισμένα μπαλέτα του κόσμου για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το COVENT GARDEN του Λονδίνου.
Πρόκειται για μια νέα σπουδαία συνεργασία με το Royal Ballet, τον διασημότερο θίασο μπαλέτου της Μεγάλης Βρετανίας, με έδρα τη RoyalOperaHouse στο CoventGarden του Λονδίνου, που εξασφάλισε ο Όμιλος ANTENNA για τη σεζόν 2013-14, μεταδίδοντας πέντε συνολικά σπουδαίες παραστάσεις.
Το Royal Ballet διαθέτει ένα ευρείας κλίμακας ρεπερτόριο. Παρουσιάζει μεγάλα κλασικά μπαλέτα, έργα κληρονομιά του FrederickAshton και του KennethMacMillan, καθώς και νέες παραγωγές από τους διασημότερους σύγχρονους χορογράφους.
Οι παραστάσεις που μεταδίδονται στο πλαίσιο του προγράμματος «RoyalOperaHouselivecinema» έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η προβολές ξεκινούν με τη γιορτινή παράσταση για όλη την οικογένεια  «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του PeterWright, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρα 20.00.
Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με την παράσταση «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του Peter Wright! Το αγαπημένο υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, μεταδίδει το πνεύμα των γιορτών και χαρίζει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους θεατές!
Γενική Είσοδος: 15 €Φοιτητικό / Άνεργοι / Παιδιά κάτω των 15 ετών: 10 €
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, έως τις 28 Δεκεμβρίου 2013, ώρες 09.00 – 14.00 εκτός Σαββάτου.
«Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του PeterWright
Σύμφωνα με τη χορογραφία του Lev IvanovΜουσική: Pyotr Il’yich TchaikovskyΜπαλέτο σε δύο πράξεις
Από τις πρώτες κιόλας νότες της ουβερτούρας του Τσαϊκόφσκι στον Καρυοθραύστη, μια αίσθηση μαγείας και μυστηρίου πλημμυρίζει τη σκηνή. Ο Χερ Ντρόσελμάγιερ, δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσουν τα γεγονότα που θα καταλήξουν στην απελευθέρωση του αγαπημένου του ανιψιού, Χανς Πέτερ, από τα μάγια του κακού Βασιλιά των Ποντικών, με τη βοήθεια της πολυμήχανης Κλάρα.
Ο Καρυοθραύστης ξεδιπλώνεται σε δύο εκθαμβωτικές πράξεις.
Στην Πράξη Ι βρισκόμαστε στην παραμονή των Χριστουγέννων, σε μια γιορτή όπου ο Ντρόσελμάγιερ χαρίζει στη μικρή Κλάρα μια κούκλα καρυοθραύστη – απ’ όπου ξεκινάει μια νύχτα που περιλαμβάνει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που μεγαλώνει μαγικά, μια νυχτερινή μάχη με μολυβένια στρατιωτάκια, στην οποία ο Καρυοθραύστης νικά τον επίβουλο Βασιλιά των Ποντικών και τη στρατιά των ποντικιών του,  καθώς και ένα εξαίσιο “pas de deux”, όπου η Κλάρα και ο Χανς Πέτερ συναντιούνται και γιορτάζουν τον θρίαμβό τους, λίγο πριν τους τυλίξει μια μαγική χιονοθύελλα.
Η Πράξη ΙΙ βρίσκει το νεαρό ζευγάρι στο Βασίλειο των Ζαχαρωτών όπου τους ψυχαγωγεί η Βασίλισσα των Ζαχαρωτών με τον ωραίο Πρίγκιπά της και την εκθαμβωτική αυλή της, με μια σειρά από συναρπαστικούς χορούς.
Η κλασική σκηνοθεσία του Peter Wright που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Covent Garden το 1984, είναι ένα κομμάτι των Χριστουγέννων για θεατές κάθε ηλικίας.
Ορχήστρα της Royal Opera House
Μουσική: Pyotr Il’yich TchaikovskyΧορογραφία: Peter Wright σύμφωνα με τον Lev Ivanov
Διεύθυνση ορχήστρας: Tom SeligmanΣκηνικά: Julia Trevelyan Oman
Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι)

Aπίστευτες Χριστουγεννιάτικες Προσφορές από -50%


    ¤219 από ¤440
    Έκπτωση : 50%

¤219 
μόνο!  
  Αξία ¤440
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤221

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Υψίβατον Mountain Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, με 219¤ από 440¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Βόλο με 339¤ από 680¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Βόλο, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 339¤ από 680¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μπουφέ και συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου και Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών για 5 ώρες καθημερινά! Παρέχεται Early Check In και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Βόλο, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 339¤ από 680¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μπουφέ και συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου και Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών για 5 ώρες καθημερινά! Παρέχεται Early Check In και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα στην Ορεινή Καστοριά με 329¤ από 658¤ (-50%) για 4 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε 4* Ξενοδοχείο, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Χριστούγεννα στο Νεστόριο Καστοριάς, στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με 329¤ από 658¤ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα στο Νεστόριο Καστοριάς, στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με 329¤ από 658¤ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Κόρινθο με 275¤ από 550¤ (-50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron  Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά  έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 275¤ από 550¤ ( Έκπτωση 50%)!  Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά στα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με ζωντανή Μουσική από τον Μιχάλη Κουμιώτη και την ορχήστρα του και Ανήμερα διασκεδάστε με τον Πασχάλη και τους Prestige Band σε ένα χορευτικό party με αξέχαστες επιτυχίες των Olympians και Disco Νon Stop!  Αλλάξτε τον χρόνο με την Κοπή της Βασιλόπιτας και με το Παραδοσιακό σπάσιμο του Ροδιού για Καλή Χρονιά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 275¤ από 550¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά στα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με ζωντανή Μουσική από τον Μιχάλη Κουμιώτη και την ορχήστρα του και Ανήμερα διασκεδάστε με τον Πασχάλη και τους Prestige Band σε ένα χορευτικό party με αξέχαστες επιτυχίες των Olympians και Disco Νon Stop! Αλλάξτε τον χρόνο με την Κοπή της Βασιλόπιτας και με το Παραδοσιακό σπάσιμο του Ροδιού για Καλή Χρονιά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τα Φώτα στο Ναύπλιο με 219¤ από 440¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Alexandros Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 219¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια ποικιλία αλλαντικών για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση στο Blue Health Club για Jacuzzi, Sauna και Γυμναστήριο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Alexandros Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 219¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια ποικιλία αλλαντικών για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση στο Blue Health Club για Jacuzzi, Sauna και Γυμναστήριο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι με 449¤ από 898¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa+ Εορταστικό Gala, σε 5* Ξενοδοχείο!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 449¤ από 898¤ ( Έκπτωση 50%)! Απολαύστε Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Buffet Menu και Μουσική! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Παιδικά Πάρτυ την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς και Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους. Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας!! Απολαύστε για 4 ημέρες τον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 449¤ από 898¤ ( Έκπτωση 50%)! Απολαύστε Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Buffet Menu και Μουσική! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Παιδικά Πάρτυ την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς και Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους. Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας!! Απολαύστε για 4 ημέρες τον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!!
Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας με 226¤ από 455¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ),  σε δίκλινο δωμάτιο με 226¤ από 455¤ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με Παραδοσιακά Εδέσματα και συνοδεία ζωντανής μουσικής! Προσφέρεται Welcome drink με παραδοσιακά γλυκά και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ζωντανή μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου, παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών για τους μικρούς μας φίλους! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 226¤ από 455¤ ( Έκπτωση 50%)! Την Παραμονή των Χριστουγέννων παρέχεται Ρεβεγιόν με Παραδοσιακά Εδέσματα και συνοδεία ζωντανής μουσικής! Προσφέρεται Welcome drink με παραδοσιακά γλυκά και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ζωντανή μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου, παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών για τους μικρούς μας φίλους! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα με 269¤ από 540¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Eορταστικό Gala+Spa σε Ξενοδοχείο 5*!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Welcome drink στο Lounge Bar Scorpios, 1 Θεραπεία Προσώπου ή ένα Massage 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Welcome drink στο Lounge Bar Scorpios, 1 Θεραπεία Προσώπου ή ένα Massage 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Eορταστικό Gala!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μουσικό Πρόγραμμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μουσικό Πρόγραμμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Mάνη με 109¤ από 220¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Χάνια Πηλίου με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες ξεγνοιασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες ξεγνοιασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Τριχωνίδα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ιτέα με 90¤ από 180¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό ΚΑΙ θέα τη Θάλασσα!
90¤ από 180¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ιτέα, στο Trokadero Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη Θάλασσα και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!!!
90¤ από 180¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ιτέα, στο Trokadero Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη Θάλασσα και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!!!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι με 149¤ από 298¤ (-50%) για Rafting, Ξενάγηση, Πεζοπορία και 3 Διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo με Πρωινό σε Μπουφέ!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι για Rafting! 3 διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομο στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%), για να απολαύσετε τρεις υπέροχες δραστηριότητες! Η προσφορά περιλαμβάνει Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση στο Μοναστήρι του Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς και Via Ferratta! Προσφέρεται Προσιούτο με τσίπουρο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι για Rafting! 3 διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομο στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%), για να απολαύσετε τρεις υπέροχες δραστηριότητες! Η προσφορά περιλαμβάνει Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση στο Μοναστήρι του Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς και Via Ferratta! Προσφέρεται Προσιούτο με τσίπουρο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Ναύπλιο 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, με 99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, με 99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!