Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η ομάδα του Free Moodle (http://freemoodle.org) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δύο ηλεκτρονικών μαθημάτων με αντικείμενο τις Παρουσιάσεις και τα Λογιστικά Φύλλα.
Και τα δύο μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Δεκεμβρίου οι Παρουσιάσεις και στις 27 Δεκεμβρίου τα Λογιστικά Φύλλα.

Τα μαθήματα θα προσφερθούν δωρεάν με τη μέθοδο της Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης και είναι κατάλληλα για αρχάριους χρήστες τόσο της σουίτας Open Office όσο και για τους χρήστες της σουίτας Libre Office.
Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Στους επιτυχόντες δίδονται Βεβαιώσεις συμμετοχής.

Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο της ανακοίνωσης:
"Το FreeMoodle.org είναι μία πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές και μαθητές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, μέσω της πρόσβασης στην ελεύθερη εκπαίδευση με τη χρήση του Moodle. Γι' αυτό και στον ιστοχώρο αυτό φιλοξενούνται αποκλειστικά μαθήματα που είναι ελεύθερα προς όλους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτές και όχι μόνο, να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν ηλεκτρονικά μαθήματα, ώστε κάποιοι άλλοι, οπουδήποτε στον κόσμο να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με την αποκλειστική χορηγία και υποστήριξη της εταιρείας Human Resource Development International, επίσημου Συνεργάτη Moodle που εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία (http://www.hrdnz.com).
Σε αυτόν τον ιστοχώρο οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Moodle Βασίλης Παλίλης (Εκπαιδευτικός - Φυσικός), Γιώργος Χαλατζογλίδης (Φυσικός MEd) και η Άννα Κρασσά (Σύμβουλος Τηλεκπαίδευσης) θα προσφέρουν ξανά τα βραβευμένα με την Σφραγίδα Καλής Πρακτικής της Δράσης Μάθηση 2.0 Plus (http:www.mathisi20.gr), ηλεκτρονικά μαθήματα:
"Παρουσιάσεις με τη χρήση του Libre Office Impress", την περίοδο 22 Οκτωβρίου - 16 Δεκεμβρίου 2012 και "Λογιστικά Φύλλα με τη χρήση Libre Office Calc", την περίοδο 22 Οκτωβρίου - 27 Δεκεμβρίου 2012.
Τα παρόντα μαθήματα βασίζονται στα ηλεκτρονικά μαθήματα που είχε διεξάγει, υπό την εκπαιδευτική υπευθυνότητα των καθηγητών Κ. Μαργαρίτη και Β. Δαγδιλέλη, η Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας την περίοδο 2007-2009.
Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: anna@hrdnz.com
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2012. Θα τηρηθεί σειρά προταιρετότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες."

Προτάσεις μουσικοπαιδαγωγικών βιβλίων

Η Πιπίτσα ταξιδεύει ... στην ορχήστρα...
και μαθαίνει τα έγχορδα και τα πνευστα!!! βιβλίο με CD

Συγγραφέας:Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφος: Νίκος Μαρουλάκης
Έτος:2004
Σχήμα:22x24
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:960-87937-0-X  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 
Η Πιπίτσα ταξιδεύει... στο πεντάγραμο...
...και γνωρίζει τις νότες!!! βιβλίο με CD

Συγγραφέας:Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφος: Νίκος Μαρουλάκης
Έτος:2004
Σχήμα:22x24
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:960-88377-2-3  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Μουσικά ρυθμικά και κινητικά παιχνίδια (βιβλίο με 2 CD και 42 καρτέλες)
Συγγραφέας:Μαρία Κυνηγού-Φλάμπουρα
Έτος:2006
Σχήμα:22x22
Σελίδες:112
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:960-6638-22-7  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!

Ο μπαξές της Βερενίκης - τραγούδια με κίνηση. Ρυθμικά και κινητικά παιχνίδια για πολύ μικρά παιδιά με CD
Συγγραφέας:Μαρία Κυνηγού-Φλάμπουρα
Έτος:10 Μαρτίου 2009
Σχήμα:22x22
Σελίδες:60
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:978-960-6864-04-9 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!

Ρυθμικές ασκήσεις (λόγος, χώρος, ρόντο και ρυθμός) με CD ΝΕΟ
Συγγραφέας:Μαρία Κυνηγού-Φλάμπουρα
Μουσική: Μαρία Κυνηγού-Φλάμπουρα
Έτος:Οκτώβριος 2011
Σχήμα:17x24
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:978-960-6864-85-8  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  
Μουσικοκινητικά παιχνίδια με άξονα τα συναισθήματα - Μουσικοσυναισθηματική αγωγή. με CD ΝΕΟ
Συγγραφέας:Μάρω Θεοδωράκη
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Έτος:25 Οκτώβριου 2011
Σχήμα:17x24
Σελίδες:144
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:978-960-6864-84-1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Φίλοι και φίλες, καθημερινά διαβάζουμε στον ημερήσιο τύπο πολλές και αντιφατικές μεταξύ τους ειδήσεις. Είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα για όλα αυτά που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν στο μέλλον. Αυτό που φαίνεται είναι πως τα αναπηρικά επιδόματα δεν περικόπτονται. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στην τηλεόραση ο πρωθυπουργός. Το σχετικό βίντεο βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=47301
Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τον ΕΟΠΥΥ. Προς το παρόν έχουν ανασταλεί οι στάσεις διαμαρτυρίας τόσο από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ όσο και από τις κλινικές αλλά και τα κέντρα αποκατάστασης που «συνεργάζονται» με τον ΕΟΠΥΥ. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αλλά είναι πλέον βέβαιο πως το πρόβλημα δεν δημιουργείται από τις παροχές των ατόμων με σοβαρές αναπηρίες ούτε βεβαίως από τις παροχές των ατόμων με παραπληγίες, με τετραπληγίες, με ημιπληγίες και με ακρωτηριασμούς.
Εάν υπήρχε στοιχειώδης σοβαρότητα τόσο από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ όσο και από τους συνδικαλιστικούς ή άλλους ηγέτες θα μπορούσε να ζητηθεί για να υπάρξει ξεχωριστός προϋπολογισμός για τις παροχές των ασφαλισμένων με σοβαρές αναπηρίες. Ένα είναι πλέον βέβαιο πως όλες μαζί οι παροχές των έμμεσα και των άμεσα ασφαλισμένων με πολύ σοβαρές αναπηρίες και ανικανότητες δεν αντιστοιχούν σε κάποια σοβαρή δαπάνη. Είμαστε πολύ λίγοι και οι δαπάνες που αντιστοιχούν σε εμάς είναι πολύ μικρές για να επιβαρύνουμε στον κρατικό προϋπολογισμό.
Έχει δημοσιευθεί η πρόσκληση για τους δικαιούχους για την ένταξη στο πρόγραμμα «κατ' οίκον φροντίδα» στο http://www.disabled.gr/lib/?p=47478 αλλά ας μην περιμένουμε τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται τέτοια προγράμματα για την «κατ' οίκον φροντίδα, υποστήριξη, βοήθεια, νοσηλεία» που όμως δεν έχουν αποδώσει τίποτα στην υποστήριξη των ίδιων των ανθρώπων που έχουν ανάγκη από προσωπική βοήθεια από επαγγελματίες προσωπικούς βοηθούς. Αυτά τα προγράμματα συνήθως δημιουργούνται για να απορροφούνται κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια και να ανοίγουν θέσεις εργασίας σε ικανούς σωματικά. Αυτά τα προγράμματα μπορούν και λειτουργούν και χωρίς αποδέκτες με αναπηρίες. Εδώ το νέο κράτος μπόρεσε και λειτούργησε χωρίς πολίτες μόνο με πολιτικούς για τόσες δεκαετίες. Ένα πρόγραμμα τέτοιο δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς αποδέκτες;
Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ απογράφονται και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την απογραφή στο http://www.disabled.gr/lib/?p=47443 και αμέσως μετά πηγαίνετε να απογραφείτε. Δεν είναι καιρός για αναβολές. Το κράτος μπορεί να αντιμετωπίζει με επιείκεια τις πραγματικές παρανομίες αλλά όταν πρόκειται για παρατυπίες ΑμεΑ εξαντλεί την αυστηρότητά του. Ένα ενδιαφέρον βίντεο για την απογραφή βρίσκεται στο http://news.disabled.gr/?p=47544
Αναστέλλεται η επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ από τους γιατρούς για μια εβδομάδα http://news.disabled.gr/?p=47639
Στο http://news.disabled.gr/?p=47650 μπορείτε να διαβάσετε μια ιστορική αναδρομή στις περικοπές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.
Μια νέα ιστοσελίδα έχει γίνει από το γενικό λογιστήριο του κράτους για την ενημέρωση των συνταξιούχων http://news.disabled.gr/?p=47633 αλλά όπως είναι αναμενόμενο η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί. Είπαμε: Η κρατική υποστήριξη προς τους ΑμεΑ μπορεί να λειτουργεί και χωρίς τους ΑμεΑ.
Και για όλους εσάς που περιμένετε κάποια θαυματουργή «επιστημονική» ανακάλυψη που θα δώσει το θαυματουργό τέλος στην αναπηρία και στην ανικανότητα διαβάστε το http://news.disabled.gr/?p=47616 που αφορά την αύξηση των περιστατικών απάτης στην επιστημονική έρευνα. Τέτοια κείμενα δεν υπάρχουν πολλά επειδή μολονότι επενδύονται εκατοντάδες εκατομμύρια για την έρευνα και για την «έρευνα» δεν επενδύεται ούτε ένα ευρώ για την κριτική στην «έρευνα» και στην έρευνα.
Το σχολικό έτος ξεκίνησε αλλά δεν ξεκίνησε για όλους. Διαβάστε για το ειδικό σχολείο Περιστερίου στο http://news.disabled.gr/?p=47610 που δυστυχώς δεν είναι το μόνο.
Κάποιοι ισχυρίζονται πως οι περικοπές στα αναπηρικά επιδόματα θα γίνουν ντε φάκτο. Διαβάστε περισσότερα στο http://news.disabled.gr/?p=47581 και ας περιμένουμε τον από μηχανής θεό γιατί μόνο αυτός μπορεί να ασχοληθεί με τη μειονότητα των ανθρώπων με αναπηρίες.
Έρχονται άδειες για προσπελάσιμα ΤΑΧΙ πολύ σύντομα http://news.disabled.gr/?p=47567 αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θα είναι διαθέσιμα για τους ανεξάρτητους καταναλωτές. Οι ανάγκες των σωματείων, των σχολείων και των ιδρυμάτων είναι τόσο πολλές που δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερο ΤΑΧΙ για τους καταναλωτές.
Έχει πλάκα ο ΕΟΠΥΥ: Και χρωστάει και εκβιαστικά θα πληρώνει λιγότερα στα κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης, στις κλινικές και στα ιδιωτικά νοσοκομεία http://news.disabled.gr/?p=47541
Τον Νοέμβριο τα ασφαλιστικά ταμεία μένουν χωρίς λεφτά http://news.disabled.gr/?p=47512 και οι οικονομικές εφημερίδες σπανίως κάνουν λάθος σε αντίθεση με τις «πολιτικές» εφημερίδες.
Φίλοι και φίλες, πραγματικά η Ελλάδα βρίσκεται σε μια βαθιά οικονομική κρίση και πραγματικά τα λεφτά δεν φτάνουν για όλους. Το πρόβλημα είναι ο ορισμός των «όλων» και όπως φαίνεται η προτεραιότητα των πολιτικών, των παραγόντων και των τεχνοκρατών είναι μεν «όλοι», αλλά είναι όλοι οι όμοιοί τους. Λεφτά δεν περισσεύουν για τους φτωχούς και για αυτούς που έχουν αντικειμενικά πραγματικές ανάγκες.
Περισσότερα στο http://www.disabled.gr/ και στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνονται καθημερινά.

Πολλούς χαιρετισμούς http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

Αναβολή αφιερώματος «Μένης Κουμανταρέας» για τις 16/10

Αγαπητοί φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι το αφιέρωμα με τίτλο
«Μένης Κουμανταρέας – 50 χρόνια παρουσίας στα γράμματα»
στο Μέγαρο Μουσικής
αναβάλλεται για την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Μένης Κουμανταρέας
50 χρόνια παρουσίας στα γράμματα

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:00, πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αφιέρωμα με τίτλο
«Μένης Κουμανταρέας – 50 χρόνια παρουσίας στα γράμματα», στο πλαίσιο του Megaron Plus.
Ομιλητές:
Τίτος Πατρίκιος, ποιητής
Σταύρος Ξαρχάκος, συνθέτης
Αντιγόνη Βλαβιανού, πανεπιστημιακός
Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος. Ελεύθερη είσοδος με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 5:30 μ.μ.

Η Πελοπόννησος στα καλύτερά της!

Βλασία - Ορεινή Αχαία: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό 
Βλασία - Ορεινή Αχαία: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία, διαμονή μέσα στα έλατα, μοναδική θέα ,παραδοσιακή φιλοξενία,σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο που συνδυάζει την πολυτέλεια με την ζεστασιά και την θαλπωρή!
Καλάβρυτα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα για απόλυτη χαλάρωση

Καλάβρυτα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα για απόλυτη χαλάρωση. Ξεκούραση και ηρεμία σε μια πανέμορφη τοποθεσία, σε όμορφα και καθαρά δωμάτια , μια προσφορά για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα!

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Ένα πανέμορφο χωριό φωλιασμένο ανάμεσα στον Χελμό και τη Ζήρεια, δίπλα στην λίμνη Δόξα , μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς που προσφέρει την απόλυτη ξεκούραση! Μια μοναδική προσφορά για να εξερευνήσετε την περιοχή! ( Ισχύει από Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ )

Αρχαία Ολυμπία: 85€ ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε εξοπλισμένο στούντιο

Αρχαία Ολυμπία: 85€ ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε εξοπλισμένο στούντιο. Μια μοναδική ευκαιρία για οικογενειακή απόδραση. Εκπληκτικό φυσικό τοπίο και δεκάδες επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!

Οκτώβριος 2012, Νέα βιβλία

Οι αριθμοί και άλλες μαθηματικές ψηφίδες στο έργο του Οδυσσέα Ελύτη. Μαθηματικές ιχνηλασίες σε μη μαθηματικά κείμενα
Θανάσης Τριανταφύλλου
 ISBN: 9789604583607
Σελίδες: 344
Περισσότερα...
 
«Παιδομάζωμα» ή «Παιδοσώσιμο»;Παιδιά του Εμφυλίου στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη
Ειρήνη Λαγάνη, Μαρία Μποντίλα (επιμέλεια)
ISBN: 9789604583270
Σελίδες: 384
Περισσότερα... 

Μυστικές συναντήσεις στην Ελλάδα
Ion Brad. (Εισαγωγή, επιμέλεια μετάφρασης, σχόλια: Σπυρίδων Σφέτας)
ISBN: 9789604583706
Σελίδες: 264
Περισσότερα...

Η παράγκα~Σαββόπουλος Διονύσης

The Stranglers - Nice 'N' Sleazy

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η ομάδα του Free Moodle (http://freemoodle.org) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δύο ηλεκτρονικών μαθημάτων με αντικείμενο τις Παρουσιάσεις και τα Λογιστικά Φύλλα.
Και τα δύο μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Δεκεμβρίου οι Παρουσιάσεις και στις 27 Δεκεμβρίου τα Λογιστικά Φύλλα.

Τα μαθήματα θα προσφερθούν δωρεάν με τη μέθοδο της Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης και είναι κατάλληλα για αρχάριους χρήστες τόσο της σουίτας Open Office όσο και για τους χρήστες της σουίτας Libre Office.
Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στους επιτυχόντες δίδονται Βεβαιώσεις συμμετοχής.
Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο της ανακοίνωσης:
"Το FreeMoodle.org είναι μία πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές και μαθητές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, μέσω της πρόσβασης στην ελεύθερη εκπαίδευση με τη χρήση του Moodle. Γι' αυτό και στον ιστοχώρο αυτό φιλοξενούνται αποκλειστικά μαθήματα που είναι ελεύθερα προς όλους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτές και όχι μόνο, να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν ηλεκτρονικά μαθήματα, ώστε κάποιοι άλλοι, οπουδήποτε στον κόσμο να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με την αποκλειστική χορηγία και υποστήριξη της εταιρείας Human Resource Development International, επίσημου Συνεργάτη Moodle που εδρεύει στη Νέα

Ζηλανδία (http://www.hrdnz.com).
Σε αυτόν τον ιστοχώρο οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Moodle Βασίλης Παλίλης (Εκπαιδευτικός - Φυσικός), Γιώργος Χαλατζογλίδης (Φυσικός MEd) και η Άννα Κρασσά (Σύμβουλος Τηλεκπαίδευσης) θα προσφέρουν ξανά τα βραβευμένα με την Σφραγίδα Καλής Πρακτικής της Δράσης Μάθηση 2.0 Plus (http:www.mathisi20.gr), ηλεκτρονικά μαθήματα:
"Παρουσιάσεις με τη χρήση του Libre Office Impress", την περίοδο 22 Οκτωβρίου - 16 Δεκεμβρίου 2012 και
"Λογιστικά Φύλλα με τη χρήση Libre Office Calc", την περίοδο 22 Οκτωβρίου - 27 Δεκεμβρίου 2012.
Τα παρόντα μαθήματα βασίζονται στα ηλεκτρονικά μαθήματα που είχε διεξάγει, υπό την εκπαιδευτική υπευθυνότητα των καθηγητών Κ. Μαργαρίτη και Β. Δαγδιλέλη, η Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας την περίοδο 2007-2009.
Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: anna@hrdnz.com
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2012. Θα τηρηθεί σειρά προταιρετότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες."

Θύελλα από την απαγόρευση διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω Μέρκελ! | Βενιζέλος Vs Παπακωνσταντίνου | Κατάργηση τεκμηρίων διαβίωσης | Νέο πρόγραμμα ΕΠΑΝ

Απαγόρευση διαδηλώσεων στο κέντρο, λόγω Μέρκελ! - Οργή και πορείες
περισσότερα

Πακέτο μέτρων 13,5 δισ. ευρώ παρουσιάζει στο Eurogroup ο Γ. Στουρνάρας
περισσότερα

Στο 1 δισ. ευρώ η διαφορά κυβέρνησης - τρόικας για τα μέτρα

περισσότερα

«Κατηγορώ» Ευ. Βενιζέλου σε Γ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ
περισσότερα

Καταργούνται τα τεκμήρια διαβίωσης για μισθωτούς και συνταξιούχους
περισσότερα

Το ΔΝΤ θέτει θέμα νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους
περισσότερα

Υπέρ της στήριξης του πακέτου των μέτρων αποφάσισε η Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ

περισσότερα

Νέο πρόγραμμα ΕΤΕΑΝ για τραπεζική εγγύηση 50% σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
περισσότερα

Καθυστερεί ο προγραμματισμός για την κατάργηση - συγχώνευση 49 εφοριών
περισσότερα

ΕΣΕΕ: Οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα θα εντείνουν την ύφεση
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Η ιστορία με τα 600 δισ. λαμβάνει πλέον ιλαροτραγικές διαστάσεις - Ποιό είναι το μέλλον της Ελλάδας; - Τον γάμο μου δεν τον θυμάμαι καθόλου

Ο Μπράντ Πιτ πρότυπο για τις γυναίκες
Συμβουλές από τους Anonymοus για την αυριανή μέρα

Η ιστορία με τα 600 δισ. λαμβάνει πλέον ιλαροτραγικές διαστάσεις

Πότε και πόσο θα πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας;

Τον γάμο μου δεν τον θυμάμαι καθόλου

Τρία χρόνια είχαν κρυφό πως είχαν χωρίσει

Νέα απογραφή των μισθοδοτούμενων και γενικώς κρατικοδίαιτων υπαλλήλων

Real politik από το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου

Νεκρός ο άνθρωπος που μετέφερε μίζες στους λογαριασμούς του Άκη από την προμήθεια των TOR- M1

Ποιό είναι το μέλλον της Ελλάδας;

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Την Ροδόπη και τον Έβρο επισκέπτεται ο Νίκος Δένδιας
Σεισμός 4,4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Σαμοθράκης

Όταν η Μέρκελ ερχόταν στην Αθήνα με χαμόγελα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ)

Καταγγελία με ονόματα από την Φιλοζωική Κομοτηνής

Η Bild μας προτρέπει να υποδεχθούμε την Μέρκελ με αφίσες και γερμανικές σημαίες! - Πήρε δάνειο για να δώσει φακελάκι σε γιατρό! - Τα 10 πιο σ έ ξ ι πράγματα σε μία γυναίκα!

Η Bild μας προτρέπει να υποδεχθούμε την Μέρκελ με αφίσες και γερμανικές σημαίες!
Πήρε δάνειο για να δώσει φακελάκι σε γιατρό!

Τα 10 πιο σ έ ξ ι πράγματα σε μία γυναίκα

Τα παραμύθια του Γ.Παπακωνσταντίνου

Ο αδελφός του Κασιδιάρη τράβηξε πιστόλι μέσα σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Ο άνθρωπος δέντρο

Απαγορεύονται οι πορείες στην Αθήνα αύριο από τις 9 το πρωϊ ως τις 10 το βράδυ!!!

Ο Παπακωνσταντίνου δεν μου είπε τίποτα για τη λίστα Λαγκάρντ

Real.gr

Ο δρόμος προς το τρίτο μνημόνιο περνάει από το Λουξεμβούργο
«Πυρετός» στο Μαξίμου λόγω Μέρκελ και διαδηλώσεων

Πιο βαθιά το μαχαίρι σε μισθούς και συντάξεις

Στη διαδήλωση κατά Μέρκελ οι Τσίπρας και Ρίξινγκερ

Αποχαρακτήρισε «φιλέτο» Καρούζου με απόφαση-εξπρές!

Σε μια νύχτα έφτιαξε 11 offshore

Αγνόησαν τις προειδοποιήσεις

Κυρίαρχος ο Κουβέλης στην Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Νέο εργαλείο για το κατέβασμα video από το Youtube

Το πρώτο ιδιωτικό διαστημόπλοιο είναι γεγονός

Έβαλαν φωτιά σε συρμό του τραμ

Οι συμπτώσεις της Ιστορίας

Η. Μόσιαλος στο real.gr κατά «φθαρμένων πολιτικών προσώπων»

«Περνάει στα χέρια» του Κράτους ο κατώτατος μισθός

«Φρούριο» για τη Μέρκελ - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Η νομισματική αντιπολίτευση της Ευρώπης

Η νομισματική αντιπολίτευση της Ευρώπης
Η έδρα της Bundesbank στη Φρανκφούρτη προσφέρει εντυπωσιακή πανοραμική θέα από την πιο υψηλή επιχειρηματική ζώνη της πόλης. Η θέα από την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας περιλαμβάνει ένα νέο ουρανοξύστη δίπλα στον ποταμό Main, η οποία θα γίνει η μόνιμη κατοικία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) το 2014. Τα δύο κτίρια — οι μουντοί ορθόδοξοι της Bundesbank, η αριστοκρατική και τολμηρή ΕΚΤ — αντικατοπτρίζουν ορισμένες από τις εντάσεις μεταξύ αυτών των δύο θεσμικών οργάνων. 
Συνέχεια

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Η απαγόρευση διαδηλώσεων αν δεν ρίχνει λάδι στην φωτιά τότε τι κάνει;
Διαβολοσύναξη ανθελλήνων έχουν;

Έρχεται η Αντζολίνα η Αλεμάνια!

Βιβλιοπαρουσίαση: "Οι άλλοι καπετάνιοι"

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΕΥΖΩΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Συνέντευξη του Λαέρτη Βασιλείου και πρόσθετη ενημέρωση για την χτεσινή αναβολή της χυδαίας παράστασης Corpus Christi (βιντεο)

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Οι Κούρδοι συγκροτούν τις Ταξιαρχίες του Τακτικού Στρατού του Δυτικού Κουρδιστάν, στη Συρία. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα για την Άγκυρα!!!
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΑΣΗ αλήθεια για την εμπλοκή

Η καρδιά του Πόντου και ολόκληρης της Ελλάδος χτυπά το Σάββατο στο κλειστό του ΟΑΚΑ

«Η Αγκυρα δεν επωφελείται από τη σύγκρουση» Τρεις ειδικοί εξηγούν γιατί

Τουρκία: αγωνία για τον πληθωρισμό του επόμενου μήνα

Αχ. Νταβούτογλου: Ιδού ποιός μπορεί να αντικαταστήσει τον Άσαντ

ΜΕ ΣΡΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ Παραλειπόμενα από ένα Συνέδριο

Νίκη Τσάβες στις εκλογές της Βενεζουέλας

Όχι σε κουρδική οντότητα στη Συρία, δήλωσε ο ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ...

Would you support a war against Iran if you knew that:

Όταν οι Έλληνες τραγουδούσαμε ποίηση. Πώς καταντήσαμε έτσι αδέλφια;

Παναγιώτης Ήφαιστος* προς Καγκελάριο Μέρκελ: Η Ελλάδα είναι ο στρατηγικός πυλώνας της Ευρώπης!

Έτοιμο το στρατιωτικό φαρμακείο της Ξάνθης, στο στρατόπεδο Στεφανίδη

Γρ. Ψαριανός: Αυτοί είναι που θα διαδηλώσουν κατά της Μέρκελ

ΣΤΟΡΙΑ Ο στρατός περνά τα σύνορα, ο στόλος εξορμά στο Αιγαίo

Επιχειρεί μέσω ΟΗΕ «κατάληψη» της ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Η Άγκυρα κάνει επίδειξη ισχύος

Προτείνει Frontex και στη Τουρκία

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ: Εκατό χρόνια δόξας!

Ερώτηση Ρεπούση για τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία. Ζητά λύση για την εγγραφή των μαθητών.

Θες να διαμορφώσεις τη μεταναστατευτική πολιτική;

«Μουσουλμανικά ονόματα σε δρόμους της Κομοτηνής»

Η μέρα που συνάντησα το τρολ μου

Κατάρριψη UAV από την ισραηλινή πολεμική αεροπορία

Και 35% φόρο και τεκμήρια διαβίωσης για τους ελεύθερους επαγγελματίες - Πουλούν τα σπίτια τους... - Κοσμοσυρροή για μία θέση βοσκού - Το 24ωρο του πιο "μισητού επισκέπτη" της Ελλάδας

Πέφτει η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και καταιγίδες
Κοσμοσυρροή για μία θέση βοσκού

Πουλούν τα σπίτια τους...

Πουλάει το νεφρό του για να ξεχρεώσει

Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τα μέτρα

Πρώτα η υλοποίηση των δεσμεύσεων και μετά η νέα δόση, διαμηνύει ο Σόϊμπλε

Τσάβες και πάλι στη Βενεζουέλα

Απόλυτος κυρίαρχος, έξι στα έξι ο Ολυμπιακός

Αναγέννηση μυών σε έξι μήνες

Στο τμήμα ο Φωτόπουλος και άλλοι συνδικαλιστές της ΔΕΗ

Το 24ωρο του πιο "μισητού επισκέπτη" της Ελλάδας

Και 35% φόρο και τεκμήρια διαβίωσης για τους ελεύθερους επαγγελματίες

«Με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ»

Βρίσκει τον βηματισμό του ο Παναθηναϊκός

O Πλατανιάς άλωσε την Θεσσαλονίκη και τον Άρη

Οι αόμματοι ανοικτομάτηδες της Χίου και της Ζακύνθου

Αυξάνονται οι πάγοι στην Ανταρκτική

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Απέκτησε η Ελλάδα… καγκελάριο; περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ