Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ

Παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας με το ΔΡΑΜΑ των προσφύγων, ακούγοντας συζητήσεις από απλούς πολίτες, βλέπω πως τα πράγματα Συνέλληνες δεν πάνε καθόλου καλά. ΜΕΓΑ ζήτημα το προσφυγικό, και σα χώρα αποδείξαμε για πολλοστή φορά πως πάνω απ’ όλα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αδέλφια, ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά τι σημαίνει προσφυγιά και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ οι πρόσφυγες που αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία είναι εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, μόνο που οι γείτονες μας και οι ευρωπαίοι, κλείνουν συνέχεια σύνορα, με πιο πρόσφατη την Αλβανία (!) (εδώ μη σχολιάσω καλύτερα ….) παγιδεύοντας τόσο τους πρόσφυγες στη χώρα μας, όσο και εμάς, τις κοινωνίες στις οποίες στήνουν «καταυλισμούς» προκειμένου να φιλοξενήσουν αυτούς τους ανθρώπους….
Και εδώ Συνέλληνες, πάμε να δούμε μια «λεπτομέρεια», την οποία οι υποτιθέμενοι «αρμόδιοι» σκόπιμα δεν τη βλέπουν, αν και τη γνωρίζουν πολύ καλά….
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ…..
Μια ακόμα λεπτομέρεια την οποία ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν σχολιάζει (δεν τον συμφέρει άλλωστε), είναι πως εκτός από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες για τους οποίους σε χρόνο μηδέν το Ελληνικό κράτος έσπευσε να κατασκευάσει καταυλισμούς, να ανοίξει τα παλιά στρατόπεδα να, να, να, εκτός λοιπόν από ΟΛΟΥΣ αυτούς, είναι και οι Έλληνες «πρόσφυγες», οι ΑΣΤΕΓΟΙ, για τους οποίους το ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…
Μήπως δεν είναι έτσι Συνέλληνες;
Κύριοι των κυβερνήσεων, ΟΛΩΝ, και των προηγούμενων, μήπως δεν είναι έτσι; Άλλωστε, για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΥ……
Να είσαι πρόσφυγας μέσα στον τόπο σου……
Σε συζητήσεις που ακούω καθημερινά, ο κοσμάκης όχι άπλα ανησυχεί, έχει τρομοκρατηθεί, γιατί όπως είπαμε, ΔΕΝ είναι το θέμα των προσφύγων, αλλά ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, γιατί βλέπετε Συνέλληνες, οι ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ (για να μη ξεχνιόμαστε ε;) ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Και μια και μίλησα για «ανεξέλεγκτους», να θυμίσω πως μεγάλος αριθμός από αυτούς, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥΣ και έχουμε πολλά και πρόσφατα παραδείγματα στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Ξέρω πως πολλοί θα είναι εκείνοι που διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα μου κολλήσουν την ετικέτα του φασίστα και του ρατσιστή.
Και μιλώ για εκείνους, τους «προοδευτικούς»,που δείχνουν την όποια «ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ» αλλά όταν βλέπουν τα ζόρια, όταν απειλούνται, γίνονται οι χειρότεροι ρατσιστές από όλους.
Δεν είμαι ρατσιστής, κύριοι και κυρίες του καναπέ, απλά ανησυχώ για τον τόπο μου, γιατί η όλη κατάσταση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ, άσχετα με το τι δηλώνουν οι αρμόδιοι πίσω από την ασφάλεια των γραφείων τους.
Κάποιος αναρωτήθηκε ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ….. ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ….
Και δε μιλάμε για τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
Σκεφτείτε Συνέλληνες σε τι περιπέτειες έχουμε μπει ΟΧΙ ΤΩΡΑ, αλλά από τότε που η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι, και οι «γείτονες» έστελναν και στέλνουν κύματα λαθρομεταναστών.



Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Αγαπητοί αναγνώστες
Από Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου κυκλοφορούν 2 νέα βιβλία.
Επίσης στην ηλεκτρονική μας σελίδα έχουμε προσθέσει μια νέα κατηγορία στην οποία μπορείτε να δείτε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο που έχουν πλήρη γκάμα των εκδόσεων μας και να προμηθευτείτε αυτό που σας ενδιαφέρει χωρίς ταλαιπωρία! 
Η κατηγορία αυτή ονομάζετε ΣΗΜΕΊΑ ΠΩΛΗΣΗΣ και μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Τασούλα Τσιλιμένη - Ο κύριος Μπου ....σερφάρει!

Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Κώστας Μάγος - Η φεγγαρόπιτα

Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

Η πρόταση της εβδομάδας! Shadow Polmar UHF 3W - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Η πρόταση της εβδομάδας!
Shadow Polmar UHF 3W

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ PMR 446. 16ch 8+8 ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ,ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ,ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ,ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
* MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΗ ΜΕΧΡΙ 2 WATT ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ( OFSET,TONE ENCODER /DECODER /WIDE,NARROW)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. 
Ultra-small size design Easy to use
Monitor function
3,7V/1200mAh Li-ion battery
PC functions manageable:
- 50 CTCSS and 83 DCS codes
- Squelch treshold level
- TOT (Time-Out-Timer) function
- BCL (busy channel lock) function
Power Save function 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΒΑΣΗΣ, ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ / ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Φωνητικά παιχνίδια (με CD)

Φωνητικά παιχνίδια (με CD)
Από την ομιλία στο τραγούδι
Συγγραφέας: Γιούλα Μιχαήλ
Μουσική: Γιούλα Μιχαήλ
Τραγουδούν: Γιούλα Μιχαήλ
Ημερομηνία έκδοσης: 2 Νοεμβρίου 2015
Σχήμα: 17Χ24
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-082-5
Τα παιχνί́δια με τη φωνή́, ως ένας άμεσος τρόπος επικοινωνί́ας για τα παιδιά, ενισχύουν τη διαδικασία εκμά́θησης, βοηθώντας στη χαλάρωσή τους από σφιξί́ματα και εντάσεις, στη ρύθμιση της αναπνοής και στη σωστή́ λειτουργία του διαφρά́γματός τους. Επίσης, εξασφαλίζουν την ηρεμί́α που εί́ναι απαραίτητη στα παιδιά́ για να συγκεντρώνονται καλύτερα στα γνωστικά τους αντικείμενα και να βελτιώνουν την επικοινωνία τους στις ομαδικές τους δραστηριότητες.
Στο βιβλίο αυτό́ υπάρχουν παιχνίδια μίμησης, αναγνώρισης, δημιουργίας και αυτοσχεδιασμού, τα οποία συνδυάζονται με αποσπάσματα κομματιών της κλασικής μουσική́ς. Έχουν επιλεγεί γνωστά κομμάτια από́ την εποχή μπαρόκ έως τον 20ό αιώνα και έχουν στιχουργηθεί, ώστε να εί́ναι προσιτά στα παιδιά ό́πως οποιο-δήποτε άλλο παιδικό τραγούδι.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

👍WEEK OFFERS ...

YAMAHA Motif-XF6
Freestyle Ενισχυτής Ακουστικών Οργάνων 5 Watt
HD7 DJ Ακουστικά SENNHEISER
Sonic Port Interface Line 6

Εκλογές 6 Μαρτίου 2016 στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

Εκλογές 6 Μαρτίου 2016 στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, μετά από τακτική συνεδρίαση την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 αποφάσισε: 
Tη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης και τη διεξαγωγή εκλογώνγια την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται στο καταστατικό, την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και ΩΡΑ 16:00 στα γραφεία του συλλόγου, στον Επτάλοφο Κιλκίς.
Λόγω μη απαρτίας την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και όπως προβλέπεται στο καταστατικό, η διεξαγωγή γενικής συνέλευσης και η διεξαγωγή εκλογών. θα διεξαχθεί στην ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 και ΩΡΑ 16:00 στο Πνευματικό Κέντρο Επταλόφου, με όσα μέλη παραστούν.

    Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη, καθώς θα συζητηθούν σημαντικά θέματα για το μέλλον του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς 
    ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ
    του Πολιτιστικού Συλλόγου 
    «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» 
    νομού Κιλκίς 
     

    Συγκέντρωση αγαθών για τους πρόσφυγες στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας

    11694906 10153485013174604 2448903813574638917 n

    Συγκέντρωση αγαθών για τους πρόσφυγες

    2016-02-28 134512
    Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας,
    όπως όλοι γνωρίζετε η κατάσταση με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι δραματική. Στα σύνορα βρίσκονται εγκλωβισμένα χιλιάδες άτομα και οικογένειες (με τον αριθμό να αυξάνεται κάθε μέρα) περιμένοντας με αγωνία και απίστευτη υπομονή τη συνέχεια του ταξιδιού τους με στόχο μια καλύτερη ζωή με ασφάλεια γι' αυτούς και τα παιδιά τους.
    Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας συνδράμει στην προσπάθεια των εθελοντικών ομάδων υποστήριξης των προσφύγων και συγκεντρώνει αγαθά στα γραφεία του.
    Οι ανάγκες αυτών των ημερών:
    Ρουχισμός: ΜΟΝΟ παπούτσια (χοντρά και αθλητικά), ζώνες, μπουφάν (παιδικά), σακίδια.
    Τρόφιμα: μπισκότα, αυγά (ΜΟΝΟ βρασμένα), μπάρες, παστέλια, χυμοί (μικρές συσκευασίες), ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, γάλα μακράς διαρκείας (ΟΧΙ εβαπορέ), βρεφικό γάλα σε σκόνη (πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας), έτοιμη βρεφική τροφή σε βαζάκια, κρουασάν, μερέντες, κονσέρβες (ΟΧΙ με ΚΡΕΑΣ), νερά (μισού λίτρου)
    Είδη υγιεινής: Πάνες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπουνάκια, πιπίλες, μπιμπερό.
    Όποιος μπορεί, ότι μπορεί, όσο μπορεί...
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη σας!!!
    Τα αγαθά μπορείτε να τα αφήνετε στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113. Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη (7 με 9), την Τσικνοπέμπτη, και κάθε Σάββατο (6 με 8) που είναι προγραμματισμένο σεμινάριο. Η προώθηση τους θα γίνει μέσω της εθελοντικής ομάδας Εθελοντές Θεσσαλονίκης- Αγάπη χωρίς Σύνορα.
    ***
    ofa logo
    ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ www.ofa.gr

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ  ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΩΡΑ 11:30 π.μ.
    (ΧΑΝΘ – Τσιμισκή – Λ. Νίκης – Λευκός Πύργος)
    Αγαπητοί φίλοι,
    Έχοντας υπ’ όψιν μας μεταξύ άλλων ότι :
    - οι εξορύξεις χρυσού στη  Μακεδονία - Θράκη είναι πλέον εθνικό και όχι κομματικό θέμα
    -η λειτουργία της Εταιρίας δημιουργεί την ανατροπή των κανόνων της φύσης όπου τα παιδιά, ως πιο ευαίσθητοι οργανισμοί, υφίστανται πρώτα τις άμεσες  βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία τους
    - η δραστηριότητα αυτή, πέρα από την υγεία, καταστρέφει όλα τα μη συμβατά μ’ αυτήν επαγγέλματα (αλιεία, κτηνοτροφία, γεωργία, μελισσοκομία, τουριστικά και οικοδομικά επαγγέλματα κλπ) στα οποία απασχολούνται δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι,  δημιουργώντας συνθήκες ολικής καταστροφής της Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από αιώνες ύπαρξης ζωής σ’ αυτήν.
    - 36 Δημοτικά Συμβούλια της Μακεδονίας- Θράκης  είναι ΚΑΤΑ της συγκεκριμένης εξόρυξης και ΚΑΝΕΝΑ υπέρ της εξορυκτικής εταιρίας ( ELDORADO GOLD – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ)
    -οι σημερινές δραστηριότητες της Ελληνικός Χρυσός (σήμερα η εταιρία λειτουργεί, ενώ ο περισσότερος κόσμος από την πληροφόρηση των ΜΜΕ, την θεωρεί αδρανοποιημένη) στα βουνά της Χαλκιδικής, όπου είναι το ξεκίνημα της εξορυκτικής δραστηριότητας, οι βλάβες έχουν φτάσει στο επίπεδο πλέον να χαρακτηρίζονται ως  «μη αναστρέψιμες»
    Σας καλούμε να έρθετε για να φωνάξουμε όλοι μαζί οι επηρεαζόμενοι πολίτες από αυτή την καταστροφική δραστηριότητα :
    «ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ»

    SOS ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ»
    ΟΧΙ   ΣΤΗΝ   ΕΞΟΡΥΞΗ   ΧΡΥΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    http://soskentrikimakedonia.org/

    Θεσσαλονίκη 5 Μαρτίου - Πορεία ενάντια στις εξορύξεις

    Τα πιο "νόστιμα" της εβδομάδας που μας πέρασε

    Πως να κάνω το μπαγιάτικο ψωμί ξανά σαν φρέσκο.

    Μονεμβασιά: Τα καλύτερα τραπέζια της

    Μονεμβασιά: Τα καλύτερα τραπέζια της.

    Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

    ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

    ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 / 0400 UTC

    - ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
    - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
    ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
    ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 01-03-16/21 UTC
    ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ 1010 ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΗΝ ΤΥΡΡΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
    ΜΕΡΟΣ 3
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 04 UTC
    ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
    ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΜΠΟΥΤ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΜΕΛΙΤΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΓΚΑΜΠΕΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
    ΣΙΔΡΑ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
    ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
    ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΤΑΥΡΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΔΕΛΤΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 H 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 H 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΚΑΡΠΑΘΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 H 6.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 H 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 H 6.
    ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 H 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 H 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
    ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΕΜΗ
    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
    ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΕΜΗ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΘΡΑΚΙΚΟ
    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΕΜΗ.
    ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
    ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 2 Η 3. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

    ΜΑΡΜΑΡΑ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4.
    ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7.
    ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
    ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

    Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

    ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 
    ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-03-2016 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

    ΜΕΡΟΣ 1
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-03-2016
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΦΕΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΕΙΝΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ
    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΑΤΤΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    ΜΕΡΟΣ 2
    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 03-03-2016
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ
    ΒΑΘΜΙΑΙΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

    Demis Roussos Gold Album Vol. 2

    All Inclusive 4*Μετέωρα Απόκριες+Παιδί Δωρεάν|-50%


    4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
    All Inclusive Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, με 318€ από 636€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο
    (Έκπτωση 50%)
    ALL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 318€ από 636€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές και Κούλουμα καθώς και Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια, κρουασάν και κάστανα! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική από τον Λάμπη Λιβιεράτο και την ορχήστρα του το Σάββατο και Μπαλ Μασκέ Party με DJ την Κυριακή με διαγωνισμό μεταμφίεσης! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και ομαδικά παιχνίδια! Γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 μοναδικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
    €318 από €636Κέρδος €318Έκπτωση 50%
    4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
    Μετέωρα - 4* Amalia Kalambaka
    Περισσότερες Προσφορές
    Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στον Ψαθόπυργο με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
    (Έκπτωση 50%)
    €149 από €298-50%
    4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
    Ψαθόπυργος - 4* Florida Blue Bay
    Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στο 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
    Τσαγκαράδα με 219€ από 450€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Premium Suite με Τζάκι, σε 5* Ξενοδοχείο
    (Έκπτωση 51%)
    €219 από €450-51%
    5* 12 Months Luxury Resort - Τσαγκαράδα Πηλίου
    Τσαγκαράδα - 5* 12 Months Resort
    219€ από 450€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών, στο 5 αστέρων 12 Months Luxury Resort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο) σε Premium Suite με Τζάκι, στην Τσαγκαράδα Πηλίου! Προσφέρεται Καθημερινή Ωριαία Χρήση του Spa (Sauna, Hamam, Jacuzzi) καθώς και Ελεύθερη Χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 14:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
    Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό
    (Έκπτωση 51%)
    €99 από €200-51%
    4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
    Λίμνη Πλαστήρα - 4* Nevros Hotel
    99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη Χρήση μίας ώρας του κέντρου Spa το οποίο περιλαμβάνει Sauna και Hamam! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!
    Καρπενήσι με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό
    (Έκπτωση 50%)
    €99 από €198-50%
    Deluxe Hotel Anesis - Καρπενήσι
    Καρπενήσι - Deluxe Hotel Anesis
    99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στo Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!
    Δελφοί με 169€ από 340€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο
    (Έκπτωση 50%)
    €169 από €340-50%
    4* Amalia Delphi Hotel - Δελφοί
    Δελφοί - 4* Amalia Delphi Hotel
    169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Amalia Delphi Hotel του Ομίλου Amalia Hotels, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στο εντυπωσιακό σημείο στους πρόποδες του Παρνασσού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!
    Ελατοχώρι Πιερίας με 99€ από 198€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ Ένα Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
    (Έκπτωση 50%)
    €99 από €198-50%
    Πιερίων Μούσες - Ελατοχώρι Πιερίας
    Ελατοχώρι Πιερίας - Πιερίων Μούσες
    99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στο Ελατοχώρι Πιερίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Πιερίων Μούσες! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και μια χρήση της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
    Βυτίνα με 215€ από 436€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο
    (Έκπτωση 51%)
    €215 από €436-51%
    4* Nymfasia Arcadia Resort - Βυτίνα
    Βυτίνα - 4* Nymfasia Arcadia Resort
    215€ από 436€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό σερβιριζόμενα στα Κόκκινα Πιθάρια για να απολαύσετε τις νοστιμιές του Chef), στο 4 αστέρων Nymfasia Arcadia Resort σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, στην Βυτίνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται χρήση της Sauna για αναζωογόνηση και χαλάρωση, ποδήλατα καθημερινά για να απολαύσετε τις βόλτες σας στη φύση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Προσφέρεται Welcome Drink την ημέρα της άφιξής σας στη βεράντα του ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
    Κήποι Ζαγορίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό
    (Έκπτωση 50%)
    €98 από €196-50%
    Ξενοδοχείο Μαχαλάς - Ζαγοροχώρια
    Ζαγοροχώρια - Ξενοδοχείο Μαχαλάς
    98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενοδοχείο Μαχαλάς! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
    Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου στο Λουτράκι με 86€ από 175€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή
    (Έκπτωση 51%)
    €86 από €175-51%
    Isthmus Prime Hotel - Λουτράκι
    Λουτράκι - Isthmus Prime Hotel
    Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ 25η Μαρτίου μια ανάσα από το Λουτράκι στον Ισθμό Κορίνθου, στο Isthmus Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή ( Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 86€ από 175€ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
    Γαλατάς με 89€ από 180€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Σουίτα με Πρωινό+Spa
    (Έκπτωση 51%)
    €89 από €180-51%
    Arcadia Suites & Spa - Γαλατάς Πόρου
    Γαλατάς - Arcadia Suites & Spa
    89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Γαλατά Πόρου, σε Σουίτα με Πρωινό, στο Arcadia Suites & Spa! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!
    Ναύπλιο με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό
    (Έκπτωση 50%)
    €99 από €198-50%
    Dias Hotel - Ναύπλιο
    Ναύπλιο - Dias Hotel
    99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο κέντρο του Ναυπλίου, στο Dias Hotel σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά για την Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙ την 25η Μαρτίου!