Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox

Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox 
Υλικό Κατασκευής: Ατσάλι,Αλουμίνιο
Προτεινόμενη Χρήση: Διάσωση 

Περιληψη
Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox
To αναδιπλούμενο διασωστικό μαχαίρι με φακό 19451 της Albainox είναι ένα μαχαίρι που διαθέτει ατσάλινη λάμα με επίστρωση τιτανίου και αλουμινένια χειρολαβή.
Το διασωστικό μαχαίρι έχει λεία λάμα που το καθιστά χρήσιμο σε όλες τις καταστάσεις.
Διαθέτει κόπτη για ζώνες (σε περίπτωση που κολλήσει η ζώνη σε κάποιο ατύχημα) και κρουστήρα για θραύση κρυστάλλων (για άμεσο απεγκλωβισμό).
Επίσης το μαχαίρι αυτό διαθέτει mini φακό στο μπροστινό μέρος του μαχαιριού για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και εκεί που υπάρχει λίγο η καθόλου φωτισμός.

R3016 w/ HALO-6 Radar

R3016 w/ HALO-6 Radar


Simrad R3016 HALO™-6 kit is a dedicated 16" widescreen Radar Control Unit and HALO-6 Pulse Compression Radar. Kit includes R3016 radar control unit, Halo pedestal and 6 ft antenna, RI-12 interface, Interconnection cable 20m (66 ft), 1.8 m (6 ft) Ethernet cable.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT SPACE VHF

CRT SPACE VHF
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
O ΝΕΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ MOBILE ΑΠΟ ΤΗΝ CRT ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ VHF136-17MHΖ MONOBANDER. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ 10.5 x 10.5 x 2.5 cm ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΕΞΟΔΟΥ 17w.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΟΝΟΜΑ 'Η VFO !
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕ SHIFT,TONES HI/LOW PWR ΜΝΗΜΕΣ ΚΛΠ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ,ΦΟΡΤΗΓΑ,KAIKIA,SECURITY,ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΛΠ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Norm VHF MOBILE RADIO PROFESSIONAL
Mode FM ( Wide / Narrow )
Frequency range RX / TX : 136 - 174 mHz programming by PC
Power HIGH : 17Watts / MIDDLE : 10Watts / LOW : 5Watts
Memories 199 channels
Channel spacing 12.5 kHz / 25 kHz
Step of increment 2,5 / 5 K / 6,25 / 10 / 12,5 / 20 / 25 / 30 / 50 kHz
RELAY MOD / OFFSET Yes : allows to enter a relay with two different frequency
SQUELCH Yes : elimination of background noise (adjustable)
MICRO GAIN Yes : (via menu) adjusts the gain of increasing or decreasing the audio power
CTCSS / DCS (encoder/decoder) 51 CTCSS / 1024 DCS : sub-audio code to activate repeater like selective tone manière sélective
TOT function Yes : time out timer
CTCSS / DCS SCAN function Yes
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
TX/OFF function Yes : forbidding emission
BCLO function Yes : busy Channel Lock
REVERSE function Yes : the current channel RX frequency will be switched to TX frequency
TALK AROUND function Yes : switch RX/TX frequencies and CTCSS/DCS code to avoid using repetear
APO function Yes : automatic power off (programmable)
Various functions Keyboard lock + channel name édit + RSSI
Bonus Power cord with plug cigarette lighter solder - External speaker jack 3.5mm
Mike UP/DOWN selection
Display LCD display
Level display Display channel / frequency / function setting
Programmable by software Yes
Includ Bracket, hardware kits, fixed microphone, fuse 5A, product manual in French and English
Size 10.5 x 10.5 x 2.5 cm
Weight 434 gr
Guaranty 2 years

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD)

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD)
Κέλλυ Σταμουλάκη
Εικονογράφος: Ελίζα Βαβούρη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-164-8
Ο μικρός Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρφιστεί προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει να φιλοξενηθεί στον συμμαθητή του τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της; Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός, και δύο πιτσαδόροι;
Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία, που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.
Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια. Τη μουσική έχει γράψει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τραγουδούν οι Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη, Ρένος Ρώτας, Λένα Σταμέλου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Έλενα ∆ελακούρα, Νένα ∆ρογγίτη και Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Γεωργία Χάρδα, «Το πιο τρελό τριήμερο» της Κέλλυς Σταμουλάκη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση, 8/10/2018, Timelink
Κώστας Κούλης, Συνέντευξη με την Κέλλυ Σταμουλάκη, 4/12/2018, NOIZY.GR
Απόστολος Πάππος, Το πιο τρελό τριήμερο, της Κέλλυς Σταμουλάκη, elniplex, 14/11/2018
Χρυσάνθη Κούτρη, Το «Πιο τρελό τριήμερο» ζουν μικροί και μεγάλοι στο θέατρο Ήβη, 22/12/2018, ARTVIEWS

Απ ευθείας διάθεση προϊόντων την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 στις "Καπναποθήκες" Ν.Κρήνης


Βιβλία στη θάλασσα – Θάλασσα στα βιβλία, 5 βιβλία με 25 ευρώ

Η νέα προσφορά των Εκδόσεων Καστανιώτη στους μικρούς μας φίλους  για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Βιβλία στη θάλασσα – Θάλασσα στα βιβλία
5 βιβλία με 25 ευρώ

(περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας)
 
Αγορά
Ένα «βαρετό ξερονήσι» των Κυκλάδων μετατρέπεται ξαφνικά σε μαγικό σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας για τη μικρή Έλσα και τους καινούργιους της φίλους.
Σ’ ένα άλλο νησί της άγονης γραμμής η Εύα θα γνωρίσει τη Ζωή και μαζί θα ταξιδέψουν στο όνειρο, στη φαντασία, τη μαγεία και την περιπέτεια ξεπερνώντας φόβους και προκαταλήψεις.
Ο μικρός Αλκιβιάδης, ένα νεαρό αγόρι που ζει στην αρχαία Ελλάδα, θα ζήσει μια απίστευτη θαλασσινή περιπέτεια μαζί με τους φίλους του.
Ο Τζακ Λόντον μας ταξιδεύει με τις ιστορίες του στις παγωμένες θάλασσες του Βορρά.
Και είκοσι οκτώ χιλιάδες μικρά, κίτρινα, πλαστικά παπάκια μπάνιου σκορπίζονται στον ωκεανό, όταν το φορτίο που τα μεταφέρει παρασύρεται από τις φουρτουνιασμένες θάλασσες ανοιχτά της Κίνας. 


Αγορές από το βιβλιοπωλείο και την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Καστανιώτη.
Δεκτές και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210-3816310.
Η προσφορά θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου.

Όλα τα βιβλία σχετίζονται με τη θάλασσα, απευθύνονται σε ηλικίες 8-12 ετών και είναι τα:
Ελπίδα Λαμπάκη
Περιπέτεια στο Αιγαίο
Η Έλσα είναι ένα συνηθισμένο παιδί της πόλης, που ανυπομονεί να περάσει το καλοκαίρι με τους γονείς της στο εξοχικό τους, όπως κάθε χρόνο. Τελικά τη στέλνουν, σχεδόν χωρίς τη θέλησή της, στη θεία της, σε ένα «βαρετό ξερονήσι» των Κυκλάδων. Πολύ σύντομα όμως οι διακοπές της εξελίσσονται σε μια απίστευτη περιπέτεια, με μυστήριο, κρυμμένους θησαυρούς, νυχτερινές παρακολουθήσεις, απαγωγές και θεαματικές διασώσεις. Το «βαρετό ξερονήσι» μετατρέπεται για την Έλσα σε μαγικό σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας, στο οποίο διαδραματίζονται πρωτόγνωρα και απρόβλεπτα γεγονότα. Ωστόσο, αυτό που αγγίζει περισσότερο την ψυχή της είναι οι καινούριοι της φίλοι: η Φούλα, η Νατάσα, ο Αλέξης, ο Πέτρος και ειδικά ο Ορέστης. Το καλοκαίρι στο νησί θα σημαδέψει για πάντα τα έξι παιδιά, καθώς η περιπέτειά τους, εκτός από μικρούς ήρωες, θα τους κάνει να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τις αδυναμίες τους, αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητές τους.
Τζακ Λόντον
Μια Οδύσσεια στο Βορρά
O Νάας, ο Ινδιάνος, αρχηγός φυλής στο μακρινό Ακατάν, φεύγει αναζητώντας τη γυναίκα του, την Oύγκα, που του έκλεψε τη βραδιά του γάμου τους ένας ξανθός λευκός κυνηγός φώκιας. Μπαρκάρει σε πλοία και ταξιδεύει στις θάλασσες του Βορρά, διασχίζει στεριές, τη γυρεύει σε πολιτείες και καταυλισμούς χρυσωρύχων, υποφέροντας πείνα, στερήσεις και εξευτελισμούς. Όμως όταν την ξαναβρίσκει, τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμένει…
Στο Μια Oδύσσεια στο Βορρά, όπως και στα άλλα διηγήματα του βιβλίου, άλλοτε με φόντο το χρυσοφόρο Βορρά, τον ποταμό Γιούκον, άλλοτε κάποιο χωριό Ινδιάνων και άλλοτε κάποιον καταυλισμό χρυσωρύχων, ο Τζακ Λόντον συνταιριάζει τη φαντασία με τις εμπειρίες του, με το γνωστό φλογερό και ρωμαλέο ύφος του.
Βασίλης Παπαθεοδώρου
Το μεγάλο ταξίδι της κινέζικης πάπιας
Το μεγάλο ταξίδι της κινέζικης πάπιας είναι ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτεια, μυστήριο, αγωνία, ανθρωπιά και... οικολογικές ανησυχίες το οποίο βασίζεται σε ένα αληθινό γεγονός: Το 1992 στις φουρτουνιασμένες θάλασσες ανοιχτά της Κίνας, το φορτίο ενός εμπορικού πλοίου –28.000 μικρά, κίτρινα, πλαστικά παπάκια μπάνιου– παρασύρεται από τα κύματα και σκορπίζεται στον ωκεανό. Δεκαπέντε χρόνια μετά, τα παπάκια, ξασπρισμένα από τον ήλιο κι έχοντας γυρίσει όλη τη Γη παρασυρμένα από τα θαλάσσια ρεύματα, εμφανίστηκαν στα ανοιχτά της Αγγλίας. Το ταξίδι τους αυτό το παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια ινστιτούτα και επιστήμονες, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα μυστικά των θαλάσσιων ρευμάτων. Στο βιβλίο αυτό ανακαλύπτουμε τα μυστικά της φανταστικής πάπιας που συνόδευε τα παπάκια. Oι ήρωες και τα γεγονότα, αν και μοιάζουν φανταστικά, εντούτοις είναι επίκαιρα αληθινά, σε μια απρόβλεπτη ιστορία που απευθύνεται σε μικρούς, μεγάλους και σε... παπάκια.
Ελένη Πριοβόλου
Καπετάν Ζωή
Η Εύα δεν έχει καμιά διάθεση ν’ αφήσει την Αθήνα και τη «λατρευτή της κανονικότητα» και ν’ ακολουθήσει τους γονείς της σ’ ένα νησί της άγονης γραμμής. Όλα τής φαίνονται μαύρα... ώσπου φτάνει στο νησί. Εκεί γνωρίζει τη Ζωή, μιαν αληθινή καπετάνισσα της ζωής, και μαζί ταξιδεύουν στο όνειρο, στη φαντασία, στη μαγεία, στο παραμύθι και στην περιπέτεια.
Νίκος Μουρατίδης
Ο μικρός Αλκιβιάδης στο νησί των πειρατών
Η καινούργια περιπέτεια του μικρού Αλκιβιάδη: μια ιστορία γεμάτη φαντασία, τόλμη, ανατροπές και χιούμορ.Ευτυχισμένος που βρήκε τον πατέρα του, ο μικρός Αλκιβιάδης μένει πια μαζί του στον Πειραιά. Κοντά του έχει και τους φίλους του, τον Κρίτωνα και την Αριστίππη. Προσπαθεί να προσαρμοστεί στις καινούργιες συνθήκες, μα πιο πολύ τον απασχολεί ο μελλοντικός γάμος του πατέρα του με τη Δανάη. Υπάρχουν όμως κι άλλα σοβαρά θέματα: Ο Κρίτωνας δε θέλει να πάει σχολείο, η Αριστίππη έχει περίεργη συμπεριφορά και ο πατέρας του πρέπει να φύγει για τον Εύξεινο Πόντο, όπου ξέσπασε πόλεμος. Πριν από το ταξίδι ο πατέρας του του δείχνει ένα μπαούλο όπου φυλάει κάποια πράγματα της μητέρας του. Kαι ενώ εκείνος λείπει στον πόλεμο, επισκέπτεται το σπίτι στον Πειραιά η γιαγιά του Αλκιβιάδη, μια γυναίκα περίεργη – πολλοί μάλιστα λένε γι' αυτήν ότι είναι μάγισσα. Αυτά που θα συμβούν στη συνέχεια δεν τα χωράει ανθρώπου νους. Γιατί η Αριστίππη θα γίνει κλέφτρα; Πώς οι τρεις φίλοι θα βρεθούν σε ένα καράβι που ταξιδεύει με άσχημο καιρό για τη Δήλο; Πότε θα τους επιτεθούν πειρατές και θα αιχμαλωτίσουν την Αριστίππη; Πώς θα την απελευθερώσουν ο Αλκιβιάδης και ο Κρίτωνας, ρεζιλεύοντας αυτούς τους αδίστακτους ληστές των θαλασσών; Θα τα καταφέρουν να το σκάσουν από τη Δήλο; Και ταξιδεύοντας για τον Πειραιά θα έχουν την εύνοια των θεών ή θα συνεχιστούν οι περιπέτειές τους;
Αγορά

Ποτέ πια

Ποτέ πια 
Ρίχνει ανάποδα τα ζάρια ο Θεός και ευνοεί τη νύχτα ν’ ανθίσει... Ο μανιασμένος άνεμος χτυπά το παραθύρι και το ράμφος απ’ το κοράκι του Πόε γράφει στις μεταλλικές πόρτες το Ποτέ πια...
Η Ντέπη χαϊδεύει με νοσταλγία το κατάμαυρο χρώμα του και το καλεί να έρθει προς τα μέσα για να το κεράσει ένα βερμούτ. Το κοράκι του Πόε δεν επισκέπτεται κανέναν τυχαία. Ψάχνει τις ραγισμένες καρδίες που πενθούν. Ψάχνει τους ποιητές που έχασαν τα δάκτυλά τους στο δρόμο της αλήθειας.
Ψάχνει να παλέψει με τα σκοτάδια και επιστρέφει λαβωμένος θριαμβευτής απ’ την ύλη του φωτός. Ακούει σαν ψυχοναύτης την ιστορία των κόσμων και μεταφέρει μηνύματα απ’ τη φωτιά στις πυρκαγιές. Παλεύει με τ’ αναπάντητα ερωτήματα και σαν χρονοναύτης απαγγέλει αυτούσια τα όνειρα σε μια παλάμη ντυμένη με τα νύχια της νύχτας. Αγκαλιάζει με πάθος την μνήμη και επουλώνει το πένθος κουνώντας ρυθμικά το κεφάλι καθώς οι βροχές σκάνε στα ξεχασμένα κουτιά του έρωτά μας...
Το κοράκι του Πόε δεν γνώρισε τη Ντέπη ποτέ. Όπως κανείς μας δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον εσώτατο εαυτό του. Κι ας έκρουσε την θύρα... Κι ας μεταμορφώθηκε σε άνθρωπο... Κι ας έχασε στα σημεία... Κι ας έγινε αστερόσκονη ξανά... Οι άνθρωποι περπατάμε μπροστά μα οι ψυχές μας βαδίζουν ανάποδα. Κάποιες φορές ξημερώνει μέσα στη νύχτα και ρίχνει ξανά τα ζάρια ο Θεός... (Από τον πρόλογο του Ιάσωνα Σταυράκη)
Ποτέ πια 
συγγραφέας: Ντέπη Χατζηκαμπάνη
ΣΕΙΡΑ: Ποίηση
Isbn: 978-960-579-094-3
Διαστάσεις: 17X 24
Σελίδες: 56
Λιανική Τιμή: 10.00 ευρώ

Λονδίνο εμπιστευτικό: 10 «μυστικά» εστιατόρια που σερβίρουν καλό φαγητό

Λονδίνο εμπιστευτικό: 10 «μυστικά» εστιατόρια που σερβίρουν καλό φαγητό

Σημειώστε...


Χταποδοσαλάτα με πατάτες και φασολάκια
Αθήνα: 8 καταπράσινα cafe για την άνοιξη
Τα καλύτερα wine bars της Θεσσαλονίκης

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) Σε Ισχύ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Κεντρική και τη
Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου έως και το
μεσημέρι της Κυριακής με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η
Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και
τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και
ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες
Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. 

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και
την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Σπυριδούλα - Νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια

-28% Παραλία Κατερίνης 5*Sentido Mediterranean με 2 παιδιά Δωρεάν+Spa+Ημιδιατροφή

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης-28%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 7 και ένα έως 3 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2019
 Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο Ευεξίας Spa Venus!
✔ Παιδική Χαρά ✔ Free WiFi ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης
★ Οικογενειακά δωμάτια ★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εσωτερική Πισίνα ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Γυμναστήριο ★ Παιδική Χαρά ★ Spa
€990 από €1.370Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μία δωρεάν χρήση ανά διαμονή του ACQUAZONE!
€488 από €976Δες το Τώρα!
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα του ξενοδοχείου!
€539 από €1.078Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 46%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€559 από €1.040Δες το Τώρα!
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 12/07/2019 έως 18/08/2019
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα!
€599 από €1.199Δες το Τώρα!
5* Cronwell Platamon Resort - Πλαταμώνας Πιερίας
5* Cronwell Platamon Resort - Πλαταμώνας Πιερίας
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 15 ετών
 All Inclusive
 Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Παραλία του Ξενοδοχείου
€1.475Δες το Τώρα!
4* Mythic Summer Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Mythic Summer Hotel - Παραλία Κατερίνης- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+14 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 22/08/2019
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€350 από €580Δες το Τώρα!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 20/07/2019 έως 26/08/2019
 Δωρεάν χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna!
€345 από €495Δες το Τώρα!
5* Negroponte Resort - Ερέτρια
5* Negroponte Resort - Ερέτρια
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 20/07/2019 έως 31/08/2019
 Καθημερινή απασχόληση των παιδιών!
€960Δες το Τώρα!
Margarita Hotel - Κόρφος Κορινθίας
Margarita Hotel - Κόρφος Κορινθίας- 34%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και στην πισίνα!
€450 από €680Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μία δωρεάν επίσκεψη στο Spa του Ξενοδοχείου!
€299 από €598Δες το Τώρα!
Corali Hotel - Κύμη Ευβοίας
Corali Hotel - Κύμη Ευβοίας
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 09/08/2019 έως 17/08/2019
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00!
€220Δες το Τώρα!
4* Ramada Athens Attica Riviera - Νέα Μάκρη
4* Ramada Athens Attica Riviera - Νέα Μάκρη- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 25/08/2019
 Free WiFi!
€336 από €672Δες το Τώρα!
Lalloudes Hotel - Νύφι, Λακωνίας
Lalloudes Hotel - Νύφι, Λακωνίας- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€598 από €1.200Δες το Τώρα!
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 5 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Παιδική δημιουργική απασχόληση με παιδαγωγό στο Mini Club!
€263 από €480Δες το Τώρα!
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 25/08/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€492 από €984Δες το Τώρα!
4* Sunshine Corfu Hotel & Spa - Κέρκυρα
4* Sunshine Corfu Hotel & Spa - Κέρκυρα- 42%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+10 επιλογές)
 All Inclusive
 19/07/2019 έως 24/08/2019
 Ιδιωτική Παραλία!
€910 από €1.580Δες το Τώρα!
Bianco Olympico Beach Resort - Σιθωνία Χαλκιδικής
Bianco Olympico Beach Resort - Σιθωνία Χαλκιδικής- 40%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών (+4 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην παραλία!
€799 από €1.340Δες το Τώρα!
4* Amaronda Resort & Spa - Ερέτρια Εύβοιας
4* Amaronda Resort & Spa - Ερέτρια Εύβοιας- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Free WiFi!
€392 από €560Δες το Τώρα!
footer