Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Νικόλ Σαραβάκου|Παρουσίαση Δίσκου "Πρόβα και Πάμε"


ΝΙΚΟΛ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
ΝΙΚΟΛ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ «ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ»

Η Νικόλ Σαραβάκου παρουσιάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «Πρόβα και πάμε» την Τετάρτη 25 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός που αποτελεί το πρώτο βήμα της νεαρής καλλιτέχνιδας που αναζητά την αλήθεια της μέσα από διαφορετικά ακούσματα και στυλ που όμως ενώνονται όλα αρμονικά με κοινό παρονομαστή την αέρινη και μελωδική φωνή της. Ένα πρώτο βήμα σαν πρόβα για αυτά που έρχονται.
Μια πρόβα όμως που γίνεται η πρώτη της παράσταση, η πρώτη ουσιαστική επαφή και συνομιλία με το κοινό, η πρώτη κατάθεση ψυχής της 21χρονης Νικόλ. Με κορυφαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μπάση, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Μανώλη Λιδάκη, τον Κώστα Λειβαδά, τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, τη Μάρω Μαρκέλου, τον Γιώργο Παπαδόπουλο,τον Δήμο Αναστασιάδη, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον Νίκο Μερτζάνο, τον Γιώργο Κυριάκο, τον Άρη Κλεισούρα, την Βίκυ Γεροθόδωρου, τον Σταύρο Σταύρου και τον Νίκο Γρίτση.
Καλεσμένοι όλοι οι συντελεστές του δίσκου και όχι μόνο, αλλά και πολλές κι ενδιαφέρουσες συμμετοχές επί σκηνής όπως ο Δημήτρης Μπάσης, ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, η Μάρω Μαρκέλλου και ο Νίκος Μερτζάνος.
Μαζί με την Νικόλ παίζουν οι μουσικοί:
Πλήκτρα, ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Κούρος
Τύμπανα: Μανώλης Τόμπρος
Βιολί: Μάριος Ιβάν Παπούλιας
Πνευστά: Αλέξανδρος Ζουγανέλης
Ακορντεόν: Γιώργος Μπίκουλης
Κιθάρα: Άγγελος Τσιμιδάκης
Μπάσο: Αντωνία Τσολάκη
Έγχορδα: Γιώργος Ντινάκος
Ώρα προσέλευσης: 9μμ
Είσοδος με κρασί ή μπύρα: 12€
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΣΕ ΜΙΑ PLAYLIST:

Artist Official Pages
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nicole-Saravakou/308399152652419
Instagram: https://instagram.com/nicolesaravakou/

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ-ΩΔΕΙΟ Ζ. ΦΩΤΙΑΔH ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Ζωή Τηγανούρια: 10 Χρόνια Συνθέσεις στον Ιανό - 23/04

IANOS  |  10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ  |  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 12:30, με αφορμή τα 10 Χρόνια συνθετικής καλλιτεχνικής πορείας της Ζωής Τηγανούριαθα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και επίσημη προβολή του νέου της βίντεο κλιπ στον ΙΑΝΟ(Σταδίου 24).
Είσοδος ελεύθερη.
Κεντρικοί παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος Ελένη Χρονά, ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος, η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου και ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπΜάνος Αντωνίου.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν ζωντανά από την ίδια τη συνθέτη & σολίστ του ακορντεόν με ολιγομελή ορχήστρα, συνθέσεις και τραγούδια της.
Με αλφαβητική σειρά θα ερμηνεύσουν οι: Αγάθωνας, Βολάκος Νίκος, Βασιλείου Λάμπρος, Βουδουράκη Ελένη (μέτζο σοπράνο Εθνικής Λυρικής Σκηνής), Υακίνθη Λάγιου, Γκαντζούρας Στάθης, Πελαγία, Πολυτίμη, Τηγάνης Κώστας.
Θα συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιάννης Ταυλάς (κιθάρες), Στέφανος Χατζηαναγνώστου (φλάουτο), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Γιώργος Πολίτης (μπάσο), Στέλιος Γενεράλης (κρουστά).
Λίγα λόγια για την Ζωή Τηγανούρια
Η Ζωή Τηγανούρια είναι συνθέτρια & σολίστ του ακορντεόν, με αξιοζήλευτες συνεργασίες με καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και πολλές τιμητικές διακρίσεις. Οι νότες του ακορντεόν της ακούγονται σε περισσότερα από χίλια κομμάτια στην Ελληνική δισκογραφία, ενώ συνθέσεις της κοσμούν πολλές συλλογές με διεθνή εμβέλεια.
Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε σε παραστάσεις με δική της καλλιτεχνική επιμέλεια, να ελίσσεται με γοητεία σε πολυποίκιλα στυλ μουσικής, ενώ το θεατρικό στοιχείο έχει έντονη παρουσία σε κάθε performance.
Πέρασαν 10 και πλέον χρόνια από τότε που αποφάσισε να αποχωρίσει από τα μεγάλα μουσικά σχήματα όπου συνόδευε τα “μεγαθήρια” της Eλληνικής δισκογραφίας, να αφήσει τα σίγουρα -τότε ακόμα- μεγάλα μεροκάματα και να ξεκινήσει την δική της προσωπική καριέρα…
Που πάς μ’ ένα ακορντεόν” της έλεγαν κάποιοι υποννοώντας ότι προσπαθεί το ακατόρθωτο δίχως οικονομικές πλάτες να τη στηρίζουν και δίχως μια μεγάλη δισκογραφική εταιρία στο πλευρό της. Εκείνη όμως ήξερε καλά που πάει έχοντας για οδηγό την προίκα της από τα πολλά διαφορετικά μεταξύ τους ακούσματα, το πάθος της να δώσει καινούρια μουσικά ερεθίσματα στην αγορά και τις προσωπικές της συνθέσεις, που ξεχείλιζαν η μία μετά την άλλη από πολλαπλές μουσικές κατευθύνσεις: Tango, Λαϊκά και Pop, μέχρι Συμφωνικά έργα και Παραδοσιακές μελωδίες…
Το ακατέργαστο και πηγαίο ταλέντο της δεν μπόρεσε να το σταματήσει κανένα εμπόδιο και καμιά συμβουλή του τύπου “αν δεν τραγουδήσεις, καριέρα δεν θα κάνεις…
Σήμερα πλέον, πολλοί νέοι ακορντεονίστες ακολουθούν τα βήματά της, τόσο μελετώντας το ιδιαίτερο παίξιμο της, όσο και την σκηνική της παρουσία, αφού είναι η πρώτη ακορντεονίστα που παραμέρισε το κάθισμα και -όρθια πλέον- “πήρε στις πλάτες της” ολόκληρη την ορχήστρα και έκανε ορχηστρικές συναυλίες.
Έτσι, χωρίς να το καταλάβει, μετά από τις δύο πρώτες δισκογραφικές της παραγωγές, βρέθηκε να έχει πλέον τη δική της εταιρία παραγωγής που ονόμασε -τί άλλο;  “Zoe Music”..!
Δεκαεννέα (19) προσωπικά άλμπουμ αριθμεί η Ζωή Τηγανούρια από τότε μέχρι σήμερα και τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε πλέον να κυκλοφορεί παραγωγές κι άλλων καλλιτεχνών -πρωτοεμφανιζόμενων κυρίως- βοηθώντας τους έμπρακτα φιλοξενώντας τους στις παραστάσεις της, δείχνοντας στο κοινό πως υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες που αξίζει να ανακαλύψει, να στηρίξει και να αναδείξει.
Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα επιλέγει, πολύ συχνά, να επικοινωνεί με το κοινό της μέσω δημιουργιών πρωτότυπων και ιδιαιτέρως απρόβλεπτων.
Μία από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της είναι η ορχηστρική σύνθεση “Last Tango by Zoe”, της οποίας το βίντεο κλιπ είναι σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου και Γιώργου Ευαγγελόπουλου, ο οποίος υπογράφει και τη διεύθυνση φωτογραφίας, με δράση που τοποθετείται στο παρελθόν και με απτές βιωματικές μνήμες που αφορούν στη ζωή της Ζωής Τηγανούρια, σε παραγωγή της Zoe Music Ltd. 
Τα γυρίσματα έγιναν στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας και θα το δούμε σε πρώτη επίσημη προβολή τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 12:30 το μεσημέρι στον Ιανό (Σταδίου 24).
Είσοδος ελεύθερη.
Στο βίντεο κλιπ συμμετέχουν:
Αλίκη Μαυροειδή

Μιχάλης Παπούκας
Στέλιος Γενεράλης
κι η μικρή μουσικός-έκπληξη Μαριάνα Μαυρογιάννη

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας στο video clip:
Espresse Portioli     και     Signature Travel
        

Το Δήμο Π. Πεντέλης -ιδιαιτέρως τον κο Λευτέρη Κοντουλάκο
για την παραχώρηση του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας για τα γυρίσματα-

και το Κτήμα Βασιλείου για την ευγενική προσφορά στην εκδήλωση

Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social:

Δύο Gus G Clinics που κανείς δεν θέλει να χάσει! 🎸 Στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας!

eNakasMusic Store
Gus G
Φίλιππος Νάκας
Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
19o χλμ. Λεωφόρος Λαυρίου
19002 Παιανία - Αττική, Ελλάδα
Αποστολή Mail: paianiaecom@nakas.gr
Τηλ.: 210- 6686 000
Φαξ.: 210- 6686 108

🔉 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία | Ήχος που τα σπάει!











Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
19o χλμ. Λεωφόρος Λαυρίου
19002 Παιανία - Αττική, Ελλάδα
Αποστολή Mail: paianiaecom@nakas.gr
Τηλ.: 210- 6686 000
Φαξ.: 210- 6686 108

15 50 - Έρωτας Πρόσφυγας (Όλα Είναι Δρόμος) | Νέο τραγούδι & Video Clip


 

15 50
ΕΡΩΤΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ (ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ)


«Έρωτας πρόσφυγας (Όλα είναι δρόμος)» ένα ροκ ζεϊμπέκικο από τους 15 50
«Έρωτας Πρόσφυγας (Όλα είναι δρόμος)» είναι ο τίτλος του νέου οπτικοποιημένου τραγουδιού των 15 50 σε στίχους και μουσική του Ρουσσέτου Δημητρόγλου.
Η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιάννη Σιγάλα, ενώ το συγκινητικό σενάριο είναι του Αργυρή Διαβολίκη.
Ένα ζόρικο απτάλικο ζεϊμπέκικο ντυμένο με την γνωστή ευαισθησία και την χειμαρρώδη ορμή των 15 50. Τα ρυθμικά  του Γιάννη και του Χάρη τα ντύνουν οι «σκληρές» κιθάρες του Ρουσσέτου και του Ιωσήφ και τα «στολίζουν» το πιάνο του Τάσου και το Νέι του Θανάση Βασιλόπουλου.
Τους υπέροχους ερωτικούς στίχους που μοιάζουν να είναι βγαλμένοι από ποίημα τους ερμηνεύει με περίσσιο πάθος η φωνή των 15 50, ο Μηνάς Τσίγκος.
Ο «Έρωτας Πρόσφυγας» είναι ένα ακόμη βιωματικό τραγούδι που ήρθε για να μείνει και να τραγουδιέται από όποιον ψάχνει να βρει μια αγκαλιά για να στεριώσει ...
Κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/1550_ErotasProsfigas
ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL VIDEO CLIP ΕΔΩ

 

Mercedes Actros 2541 LS 6x2 2010

New in stock
Mercedes Actros 2541 LS Megaspace 6x2
Year 2010
820.000 km
Dutch registration
Night Heating,night airco,fridge,radio cd,special interieur
Netto export price deliverd Antwerp port € 30.500
Zundert Trucks
Hazeldonk 6255
4836 LG Breda
Nederland
Tel + 31 76 596 4252
Mobile + 31 653 949 549

ΠΑΟΛΑ |KAΡABI|ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP !


 
 
 ΠΑΟΛΑ

ΚΑΡΑΒΙ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το “Καράβι” σε Video Clip.

Η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, Πάολα και ο συνθέτης των πιο διαχρονικών επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους μαζί με τον  Κωνσταντίνο Ρήγο δίνουν εικόνα στο ‘Καράβι’  απο το νέο album  "ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΡΑΝΕ"!
Ένα βαθιά συναισθηματικό κομμάτι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνουςκαι στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το «Καράβι» ταξιδεύει μέσα σε ένα βαθύ ωκεανό με εικόνες και συναισθήματα.

Δείτε το video clip

Πάολα - Καράβι | Paola - Karavi - Official Music Video


ΠΑΟΛΑ - ΚΑΡΑΒΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

© 2018 PANIK PLATINUM

TAG feat MIKE - Come To Me | ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ENGLISH VERSION - Lyric Video


TAG feat MIKE
“Come To Me”
Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους
Στίχοι: Gabriel

TAG feat MIKE
“Come To Me”
Οι TAG με τον ταλαντούχο ράπερ Mike ενώνουν τις δυνάμεις τους με την EveryDay και δημιουργούνμαζί μία καμπάνια ευαισθητοποίησης για την αξία του να είσαι αληθινή κάθε μέρα! Ποιο είναι το motto τους; Stay #RealEveryDay.
Έχοντας στο πλευρό τους πάντα τον Γιώργο Θεοφάνους και την Panik Records μας αναδεικνύουν την ήδη αγαπημένη επιτυχία “Μάτια Μου” που ξεπέρασε τις 100.000 προβολές στο YouTube σε μία English version με τίτλο "Come to me" που είναι σίγουρο πως θα αγαπηθεί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL LYRIC VIDEO

Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους Στίχοι: Gabriel
Lyric Video powered by #EveryDay
Artists Official Pages
https://www.facebook.com/PanikMike/
https://www.facebook.com/Tag.TheGroup/
https://www.instagram.com/mike.official_profile/
https://www.instagram.com/tag_thegroup/

Everyday
https://www.facebook.com/myeveryday/
https://www.instagram.com/everydaygr/

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ - ΝΕΟ SINGLE - ΝΟΜΙΖΑ

Γιάννης Καρατζάς
Νέο Single
“Νόμιζα”
Μουσική: Ιορδάνης Παύλου
Στίχοι: Πάνος Ανδριτσάκης
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://GiannisKaratzas.lnk.to/NomizaPR
Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο 23χρονος Γιάννης Καρατζάς τραγουδάει επαγγελματικά ήδη από 15 χρονών, ενώ το 2018 και λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στο The Voice of Greece, πραγματοποιεί το δισκογραφικό του ντεμπούτο.
Με τη μοναδική λαϊκή φωνή του, ο ανερχόμενος Γιάννης Καρατζάς έρχεται να μας παρασύρει στους ρυθμούς της ανεβαστικής ερωτικής ρούμπας «Νόμιζα».
«Νόμιζα ότι μπορώ χωρίς εσένα
Νόμιζα μα ήταν μόνο ένα ψέμα
Μου έχεις λείψει και σε θέλω απεγνωσμένα
Νόμιζα πως θα σε αντικαταστήσω
Νόμιζα μα όλα σε ζητάνε πίσω
Είσαι η σελίδα που δε θέλω να γυρίσω»
Τη μουσική στο «Νόμιζα» υπογράφει ο Ιορδάνης Παύλου, ενώ τους στίχους ο Πάνος Ανδριτσάκης.
Το «Νόμιζα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΟΥ | Polis Art Αθήνα

Animado - Ooh La La

ANIMADO
Ooh La La
Music: Έρση Βατικιώτη, Alex Leon
Lyrics: Έρση Βατικιώτη

Η εκρηκτική Animado επιστρέφει δυναμικά με ένα άκρως ερωτικό κομμάτι.
Ooh La La”
Μετά τις μοναδικές εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο BOX, που συνεχίζονται με επιτυχία, και την πρώτη της εκπομπή στο MAD TVThrowBack Hits”, η νεαρή τραγουδίστρια έρχεται με ένα κομμάτι γεμάτο υπονοούμενα που θα ακούσουμε δυνατά αυτό το καλοκαίρι.
Το κομμάτι υπογράφουν οι υπέρ ταλαντούχοι Αναστάσιος Ράμμος και Alex Leon και μας παρουσιάζεται σε ένα βίντεο κλιπ που θα μας κάνει στην κυριολεξία να πούμε Ooh La La
Κυκλοφορεί από την Panik Records: http://smarturl.it/Animado_OohLala 




Artists Official Pages
https://www.instagram.com/animado_official/
https://www.facebook.com/marilenanimadob/

Νίκος Τσαμπάσης - Hey | New Song & Music Video

Νίκος Τσαμπάσης
HEY


Ο Νίκος Τσαμπάσης, ο πιο ανατρεπτικός κιθαρίστας της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και ο Γιώργος Σαμπάνης, κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα με το τραγούδι "Hey".
Ένα τραγούδι με έντονους στίχους, επηρεασμένο από τα όσα συμβαίνουν στη σημερινή κοινωνία, που έρχεται για να ταράξει τα νερά μαζί με ένα εκρηκτικό βίντεο κλιπ το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς οπτικοποιεί με ευρηματικό τρόπο τα όσα μας περιγράφουν οι στίχοι, σε σκηνοθεσία τουΔημήτρη Γκάνιου.
Στο βίντεο κλιπ συμμετέχει και η γνωστή χορογράφος Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου! Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής ήρθε για να δώσει μια εναλλακτική ματιά στην ελληνική ροκ σκηνή που σίγουρα δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει κάποιες live εμφανίσεις για την παρουσίαση του νέου
του single.


Νίκος Τσαμπάσης - ΗΕΥ
Μουσική - Στίχοι: Νίκος Τσαμπάσης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γκάνιος

PANIK RECORDS 2018

Κύθνος: 48 ώρες της αρκούν

ArtTravel

1

Κύθνος

48 ώρες αυθεντικό Αιγαίο.
Κάντε κλικ
2

Μυστικό

Εσείς ξέρετε πώς να βγάζετε σωστές φωτογραφίες;
3

Βαρκελώνη

10 λόγοι για να πάτε την άνοιξη.
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Θεσσαλονίκη

Πού σερβερίρεται το καλύτερο πρωινό;
Κάντε κλικ