Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 346 - ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014/1430 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 08-12-14/09 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1004 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ KAI ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ
ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1002 ΣΤΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΙΣ 09/03 UTC. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1019
ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 1015 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
ΚΡΗΤΙΚΟ, ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΜΕΧΡΙ 09/00 UTC
ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΧΡΙ 09/04 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΠΟ 08/20 UTC ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 09/04 UTC ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 345 - ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 08-12-14/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1004 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ KAI ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ
ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1001 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ
ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΙΣ 09/00 UTC. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 1016 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΜΕΛΙΤΑ, ΓΚΑΜΠΕΣ, ΣΙΔΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 08/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 22.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 08/16 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ ΑΜΕΣΟ
Ελληνικό, 08-12-2014/1100 B
Α.Α. 41/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Α.Α. 40 ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (07-12-14) ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-12-2014) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
2. ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (09-12-14).
3. ΟΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (09-12-14).
4. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (09-12-14).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ


Όλοι μας είδαμε αυτές τις μέρες από τα διάφορα δελτία ειδήσεων εικόνες καταστροφής, που μας έκαναν να σταυροκοπιόμαστε με τις ζημιές που έπαθαν συνάνθρωποι μας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Παρόμοιες εικόνες βέβαια έχουμε δει πάρα πολλές φορές, και οι περισσότεροι σκέφτονται «ευτυχώς που είναι μακριά από εμάς», μόνο που το «μακριά», είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε.
Διάβασα μια από τις τελευταίες ειδήσεις, ΜΙΑ, σχετικά με τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην Νέα Χαλκηδόνα, δίπλα μας.
Να δούμε την είδηση, (άσε που την είδαμε να «παίζει» στα κανάλια) και να πούμε μερικές λεπτομέρειες, μερικά ερωτηματικά καλύτερα που έχουν προκύψει….
«Θεσσαλονίκη
Νεκρός εντοπίστηκε 77χρονος στη Νέα Σάντα Κιλκίς, όταν το τρακτέρ το οποίο οδηγούσε παρασύρθηκε από χείμαρρο, στην προσπάθειά του να διασχίσει παραπόταμο του Γαλλικού Ποταμού.
Ο άτυχος ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε μέσα στο κουβούκλιο του αγροτικού του οχήματος. Η Πυροσβεστική επιστράτευσε ερπυστριοφόρο όχημα που «σήκωσε» μέσα από τα νερά το αναποδογυρισμένο τρακτέρ, εντοπίζοντας νεκρό μέσα στο όχημα τον 77χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 77χρονος πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του.
Εικόνες βιβλικής καταστροφής καταγράφονται στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, λόγω της  ισχυρής βροχόπτωσης.
Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπίτια και αυλές πλημμύρισαν, αυτοκίνητα βούλιαξαν, ενώ πολλοί κάτοικοι ανέβηκαν στις ταράτσες των σπιτιών τους, καλώντας σε βοήθεια.
Δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με τους κατοίκους λόγω υπερχείλισης παραπόταμου, έσπασε το φράγμα της περιοχής με αποτέλεσμα όλα τα νερά του ποταμού να κατέβουν στο χωριό.
Προβλήματα προκλήθηκαν και σε άλλες περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη, λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης.
Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί από νωρίς η Πυροσβεστική Υπηρεσία για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια σπίτια στις περιοχές, όπως το Καλοχώρι, η Επανομή, τα Βασιλικά και η Νέα Ραιδεστός, στα δυτικά και ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Κάτοικοι του δήμου Θέρμης αναφέρουν ότι πλημμύρισαν χωράφια σε οικισμούς του δήμου.
Επίσης, λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε διάφορους επαρχιακούς δρόμους του νομού Κιλκίς.»
ΠΗΓΗ: ΙΝ.GR
Αυτή είναι η είδηση, είναι άλλωστε γνωστή σε όλους, μόνο που αναρωτιέμαι όπως και πάρα πολύς κόσμος, ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 (να πω) ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ;
Να πούμε πως έγιναν από ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;
Παρακολουθούσα στις ειδήσεις τους ανθρώπους πάνω στην απόγνωση τους να λένε πράγματα παράλογα, όπως για παράδειγμα να «πήγαινε η πυροσβεστική να κάνει αντλήσεις νερών» (στη Χαλκηδόνα), σα να λέμε δηλαδή, να αδειάσουν με τα αντλητικα τους ΤΙ: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!
Είπαμε, στην απελπισία του κανείς πολλά μπορεί να πει….
Να ρωτήσω ΟΛΟΥΣ τους Αυτοδιοικητικούς, τους τέως Νομάρχες, τους Βουλευτές, ΟΛΟΥΣ όσους διαχειρίστηκαν Δημόσιο Χρήμα για «έργα» αντιπλημμυρικά, και άλλα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΓΙΑ «ΜΕΛΕΤΕΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ;
Και μη μου πείτε πως με τη φύση ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να τα βάλει, γιατί εγώ δεν τα βάζω με τη φύση, αλλά με τους ανθρώπους, οι οποίοι ΚΑΙ την καταστρέφουν, αλλά δεν κάνουν τίποτα, προκειμένου να μην αντικρίζουμε τέτοιες εικόνες, η τουλάχιστον όταν γίνονται ζημιές, να μην είναι σε τέτοια έκταση.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΦΡΑΓΜΑΤΑ», ΟΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ, ΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ, ΤΑ «ΠΑΚΕΤΑ» ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;
Προσωπικά πιστεύω ότι πήγαν σε τσέπες επιτηδείων, και σε ταμεία κομμάτων.
Και να σκεφτεί κανείς, πως τόσο νερό ΟΛΑ αυτά τα χρόνια πάει χαμένο και τα καλοκαίρια όλα είναι μες’ την ξεραΐλα.
Ελλάδα 2014 – 2015, με συνθήκες του 1935 – 1940.
ΝΑΙ, Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΗΡΘΕ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕ.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

divider

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ         ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ       ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ




Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι χριστούγεννιάτικη γιορτή με την Σγουρή Γεωργιάδη

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Σγουρή Β. Γεωργιάδη, σας προσκαλούν το Σάββατο  13  Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ,στο CAFÉ  στην παρουσίαση των βιβλίων με τίτλο: Είναι Χριστούγεννα Λαλού και Χριστούγεννα στο Δάσος.
Κι αν περιμένετε κι εσείς, όπως ο Λαλού το μικρό ρακούν, τον Άγιο Βασίλη, μες το χιόνι με αγωνία, μάθετε πως φέτος, ίσως καθυστερήσει λίγο, αφού  διάλεξε να κάνει “Χριστούγενννα στο Δάσος”. Μέχρι λοιπόν να έρθει ο Άγιος Βασίλης, να σας βρει, ακολουθήστε την παρέα των καλικάντζαρων, τρυπώστε μαζί τους κάτω από το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λαλού, διασκεδάστε με τις γιορτινές τους περιπέτειες και φωνάξτε: “Είναι Χριστούγεννα Λαλού”


Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγιάς “Χρυσαλλίδα” στις 11.30 π.μ. η έλενα Σταμούλη, οι κούκλες και ο άνεμος

Σας αρέσουν τα βιβλία;
Θέλετε να ταξιδέψετε με οδηγό τον άνεμο;
Οι εκδόσεις Διάπλαση, η συγγραφέας Έλενα Σταμούλη και οι μικροί χορευτές της Σχολής Χορού  “Έκφραση”   σας παρουσιάζουν τη γλυκιά ιστορία “Οι κούκλες και ο άνεμος”  ,σε μια ξεχωριστή παρουσίαση τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγιάς “Χρυσαλλίδα” στις 11.30 π.μ.
Αφήγηση: Λένα Χαιδούτη
Χορογραφίες: Δήμητρα Ζαχρούλη, Δέσποινα Μπουνίτση
”Μόνο όταν χαρίσεις κάτι με αγάπη δεν το χάνεις ποτέ…”
Είσοδος ελεύθερη



 Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

TTI TCB 900 CB RADIO - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON


TTI TCB 900 CB RADIO
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Multi Channel CB Mobile Transceiver - 12/24 Volt
Το CB radio TTI TCB-900 είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς CB ΤΤΙ με ενσωματωμένο εμπρός ηχείο για να δώσει εξαιρετική απόδοση με σαφή και ευκρινή ήχο. Εχει τη δυνατότητα είτε για να στηριχθεί σε βάση τοποθέτησης ή μπορεί να τοποθετηθεί σε μια DIN μεγέθους τρύπα.
Το TCB-900 είναι επίσης πολύ κοντό σε μέγεθος και έτσι είναι εύκολο να χωρέσει σε ανοίγματα περιορισμένου μεγέθους. Επίσης περιλαμβάνει τριών χρωμάτων επιλογής οθόνη LCD.
Διατίθεται επίσης και με όλες τις μπάντες (400 κανάλια, Ru Band) έκδοση export.
Διαβάστε το manual εδώ

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ | ΧΟΜΠΣΜΠΑΟΥΜ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ


ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΕΛΛΙΟΤΤ
ΧΟΜΠΣΜΠΑΟΥΜ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μετάφραση: Παρασκευάς Ματάλας
Πρόλογος: Χρήστος Χατζηιωσήφ

Ο ιστορικός Έρικ Χομπσμπάουμ είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος αναλυτής της σύγχρονης εποχής. Οι πανοραμικές μελέτες του για τον δέκατο ένατο και τον εικοστό αιώνα, για την εποχή που εκτείνεται από τη Γαλλική Επανάσταση ως την πτώση του σοβιετικού κομμουνισμού, έχουν διαμορφώσει την ιστορική συνείδηση τόσο των ειδικών όσο και του ευρύτερου αναγνωστικού κοινού. Αλλά και τα κείμενά του πάνω στα εργατικά κινήματα και την σοσιαλιστική πολιτική κατέχουν κεντρική θέση στις συζητήσεις της Αριστεράς. Παρ' όλα αυτά, δεν είχε επιχειρηθεί μέχρι τώρα καμιά εκτεταμένη μελέτη για το έργο του Χομπσμπάουμ. Ο Γκρέγκορυ Έλλιοττ καλύπτει αυτό το κενό με υποδειγματικό τρόπο. Αναλύει τόσο τα επιστημονικά επιτεύγματα του Χομπσμπάουμ όσο και την διανοητική και πολιτική του πορεία. Και με τον τρόπο αυτό θέλει να τοποθετήσει τη σκέψη του Χομπσμπάουμ μέσα στο πλαίσιο μιας γενικευμένης κρίσης αυτοπεποίθησης στην Αριστερά μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ| ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ISBN-13: 978-960-524-418-7 | 14 x 21 εκ. | 272 σελ. | Λιανική τιμή: 16,00

Η ιστορία του Kλίμαξ

Νέος τίτλος: Ο ΚΥΚΛΟΣ, του Dave Eggers

Βραδιά αφήγησης παραμυθιών για μεγάλους "Κι αν σου μιλώ με παραμύθια είναι γιατί τ΄ακούς γλυκύτερα"

Bραδιά παραμυθιών με το φως των κεριών!
Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2014, ώρα 20.30-21.30

Για μεγάλους που ακόμα ονειρεύονται
(και παιδιά άνω των 6 ετών)
 

Μια βραδιά ζωντανεμένης αφήγησης παραμυθιών από τη λαϊκή παράδοση
της Ελλάδος αλλά και άλλων λαών και τόπων του κόσμου, όπουμιλούν για πολλές διαφορετικές πραγματικότητες που αντίθετους
κόσμους οριοθετούν και ένα καλειδοσκόπιο διαφορετικοτήτωνδημιουργούν. Όμως όλοι οι αντίθετοι κόσμοι των παραμυθιών, μα και της ζωής ξεδιπλώνονται κάτω από τον ίδιο ουρανό.
Μπορούν άραγε οι αντιθέσεις συνθέσεις να γενούν και ένα όραμα δημιουργικό για το νέο κόσμο να μεταδώσουν;

Πώς το βάρος μπορεί δώρο πολύτιμο να γίνει και πώς η αγάπη μπορεί το δέντρο να ανθίσει; Θα καταφέρει ένας παπουτσής να φτιάξει παπούτσια με φτερά; Αυτά και άλλα παραμύθια μας περιμένουν να τ΄ακούσουμε.
Ανάψτε το φαναράκι σας κι ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί εκεί που τα παραμύθια μιλούν σαν τα πουλιά...
Η αφήγηση των παραμυθιών συνοδεύεται από ήχους ιδιόφωνων απόδιάφορα μέρη του κόσμου που ηχητικά τοπία δημιουργούν και παραμυθιακές ατμόσφαιρες υποβάλλουν.
Το παραμυθοταξίδι μας θα συνοδεύσει κι ένα ποτήρι κρασί φτιαγμένο χειροποίητα.
Σχεδιασμός προγράμματος, αφήγηση παραμυθιών: Ζωή Νικητάκη

Ημερομηνία: 19 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 20.30-21.30
Κόστος συμμετοχής με ένα ποτήρι κρασί: 7 ευρώ
Στον όμορφο χώρο τεχνών Συμμορία του Ήλιου
Διεύθυνση: Δημοφώντος 136, Άνω Πετράλωνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6974828873 (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η κράτηση είναι απαραίτητη)

H Zωή Νικητάκη αφηγείται παραμύθια για παιδιά και για μεγάλους που ακόμα ονειρεύονται, γράφει παραμύθια ενίοτε μα και τα εικονογραφεί. Ζωγραφίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της και έχει διδάξει επί δυο δεκαετίες παιδιά όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ως φιλόλογος και από το 2006 έως το 2014 ως μουσειοπαιδαγωγός στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης.
Αγαπά τα παραμύθια γιατί είναι σαν τα πουλιά. Τα ακούνε μόνον τα παιδιά και όσοι έχουν καθαρή καρδιά, όπως και η γιαγιά της, που τον παραμυθοαέρα εμφύσησε στο νου και στην καρδιά της.
Aφηγείται παραμύθια από τη γραπτή και την προφορική παράδοση του τόπου μας, καθώς κι άλλων λαών και τόπων του κόσμου, παραμύθια δικά της μα και ποιητικές ιστορίες. Αγαπά τα μαγικά παραμύθια και τις ιστορίες σοφίας που την αλήθεια απάνω στα φτερά τους κουβαλούν απ΄την αυγή του χρόνου. ‘Εχει σχεδιάσει και υλοποιήσει διαδραστικές παραστάσεις αφήγησης παραμυθιών με ποικίλες θεματικές σε μουσεία, σχολεία, γκαλερί, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, σε θέατρα, στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας, στο Αθηναϊκό Ωδείο, στο Σχολείο Παιχνιδιού, σε Φεστιβάλ για παιδιά, στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου, στο θέατρο Φούρνος, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ακρίτας, στη Στοά του Βιβλίου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Εν Πλω, κλπ. Έχει λάβει μέρος σε ημερίδες και συνέδρια με διαλέξεις για το παραμύθι και τη θεραπευτική λειτουργία του. Έχει υλοποιήσει σεμινάρια για φοιτητές παιδαγωγικής και προσχολικής αγωγής.

Εστιάζει στη θεραπευτική δράση και λειτουργία των παραμυθιών και θεωρεί ότι η αφήγηση είναι μια πράξη για μετάδοση δύναμης, μια διαδικασία μύησης για το ταξίδι της ψυχής και την ανέλιξη της συνειδητότητας.
Το 2000 κυκλοφόρησε για τα σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου από την Actionaid και το Υπουργείο Παιδείας το βιβλίο “Τα παραμύθια ταξιδεύουν”, με παραμύθια του κόσμου που επέλεξε και εικονογράφησε, στο πλαίσιο του διαπολιτισμικού προγράμματος “Παιδιά του κόσμου - Πολίτες του κόσμου”.
Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Τρίμορφο το βιβλίο "Λαϊκά παραμύθια της Ζακύνθου" που ανθολόγησε, διασκεύασε και εικονογράφησε.
Ως εικονογράφος έχει συνεργαστεί με την Αctionaid Ελλάς και το Υπουργείο Παιδείας, το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, τους Ερευνητές της εφημερίδος Καθημερινής, κλπ. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και στην Ινδία. Η πρώτη της ατομική έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο του Λουτρού των Αέρηδων με έργα από την εικονογράφηση του βιβλίου της "Λαϊκά παραμύθια της Ζακύνθου".
Ετοιμάζεται η έκδοση δυο νέων βιβλίων που έχει γράψει και εικονογραφήσει:
“Παραμύθια για της καρδιάς μας την αλήθεια”, εκδόσεις Κονιδάρη και “Το παραμύθι της Ροδιάς”, εκδόσεις Παρρησία.
Περισσότερα στοιχεία για την ίδια μπορείτε να βρείτε στους ιστότοπους:
https://www.facebook.com/zoe.nikitaki?fref=ts
https://www.facebook.com/laikaparamythiazakynthou?fref=ts
www.en-gr.com/index.php/el/authors/1183-zoi-nikitaki

Αυτά που σας άρεσαν την εβδομάδα που πέρασε.

ArtTravel
Τα ομορφότερα χωριά της Βρετανίας.    
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

HP Elitebook 8440P με Intel Core i5 μόνο 219€!


IBM SurePos 300 Base Unit!


Γιατί η μουσική κάνει καλό


Γιατί η μουσική κάνει καλό
Κληρονομικότητα, η προίκα που
δεν μπορούμε να αποφύγουμε

Κοιμηθείτε νωρίς για… περισσότερη αισιοδοξία

Με AIDS μολύνθηκαν δυο μικρά παιδιά
που εξωθήθηκαν στη πορνεία

Βιταμίνη C, η καλύτερη προστασία για το χειμώνα

Πόσο νερό είναι ικανό να σκοτώσει έναν άνθρωπο;

Τα τέσσερα μυστικά της μακροζωίας

Το πόσο κοιμάται κανείς είναι και θέμα γονιδίων

Μέχρι και οκτώ χρόνια «κόβει» η παχυσαρκία

Δυσχέρια ρινικής αναπνοής, Επικονδυλίτιδα, Παχυσαρκία - Διατροφή, Φιλοσοφικό Καφενείο 2014

Image here

ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ:

Δύο νέες μελέτες για τη διατροφή «ασπίδα» από την παχυσαρκία
Δυσχέρεια ρινικής αναπνοής
Επικονδυλίτιδα ή Αγκώνας των τενιστών
Λαπαροσκοπική Γαστρική Πτύχωση
Πρόγραμμα και συναντήσεις του Φιλοσοφικού Καφενείου 2014-2015

Image here

Image here Image here Image here Image here
Image Here

Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας | Διονύσης Σαββόπουλος

4*Εορτές Porto Rio με Πλήρη Διατροφή+Παιδί|-50%


4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Ρίο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4* Porto Rio Hotel & Casino στο κτίριο Artemis, στο Ρίο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με πλούσιο Μπουφέ και Ζωντανή Μουσική καθώς και κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί για τον τυχερό! Διασκεδάστε και απολαύστε Ανήμερα Εορταστικό Γεύμα συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Δωρεάν Είσοδος στο Καζίνο και Παιδική Απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!
€299 από €598 Κέρδος €299 Έκπτωση 50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο


Περισσότερες Προσφορές

Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι με 199€ από 398€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
Deluxe Hotel Anesis - Καρπενήσι
Καρπενήσι
Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι, στο Deluxe Hotel Anesis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 199€ από 398€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στον μοναδικό χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Μονεμβασιά με 125€ από 250€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€125 από €250 -50%
Panorama Hotel - Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Μονεμβασιά, στο Panorama Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 125€ από 250€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!

Χάνια Πηλίου με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€119 από €240 -50%
4* Anamar Pilion Resort - Πήλιο
Χάνια Πηλίου
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών στο 4* Anamar Pilion Resort, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Tζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στα Χάνια Πηλίου 2χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, δηλαδή 4 ημέρες στον μοναδικό χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Τρίκαλα Κορινθίας με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Το Σαλέ των Χρωμάτων - Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Σαλέ των Χρωμάτων σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Λικέρ στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, δωρεάν αναψυκτικά και νερό στο δωμάτιο και αποξηραμένα φρούτα! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ευχάριστες και ξεκούραστες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 99€ από 210€ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 53%)

€99 από €210 -53%
The House Project Hotels - Ναύπλιο
Ναύπλιο
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Βόλος με 239€ από 478€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €478 -50%
5* Domotel Xenia Volou - Βόλος
Βόλος
239€ από 478€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη και ένα Massage πλάτης ή ποδιών διάρκειας 10 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Elxis Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής Πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!

Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Λουτρά Πόζαρ με 119€ από 238€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Superior Studio με Τζάκι

(Έκπτωση 50%)

€119 από €238 -50%
Morfeas Guest House - Λουτρά Πόζαρ
Λουτρά Πόζαρ
119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών στα Λουτρά Πόζαρ, σε Superior Studio με Τζάκι στο Morfeas Guest House! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται Πρωινό και Ξύλα για το Τζάκι Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Λευκάδα με 269€ από 540€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€269 από €540 -50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες και να μαγευτείτε από το τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€89 από €180 -51%
Lidra Hotel - Αριδαία
Αριδαία
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Νάουσα με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα με Πρωινό