Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

divider

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ         ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ       ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ




Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι χριστούγεννιάτικη γιορτή με την Σγουρή Γεωργιάδη

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Σγουρή Β. Γεωργιάδη, σας προσκαλούν το Σάββατο  13  Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ,στο CAFÉ  στην παρουσίαση των βιβλίων με τίτλο: Είναι Χριστούγεννα Λαλού και Χριστούγεννα στο Δάσος.
Κι αν περιμένετε κι εσείς, όπως ο Λαλού το μικρό ρακούν, τον Άγιο Βασίλη, μες το χιόνι με αγωνία, μάθετε πως φέτος, ίσως καθυστερήσει λίγο, αφού  διάλεξε να κάνει “Χριστούγενννα στο Δάσος”. Μέχρι λοιπόν να έρθει ο Άγιος Βασίλης, να σας βρει, ακολουθήστε την παρέα των καλικάντζαρων, τρυπώστε μαζί τους κάτω από το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λαλού, διασκεδάστε με τις γιορτινές τους περιπέτειες και φωνάξτε: “Είναι Χριστούγεννα Λαλού”


Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγιάς “Χρυσαλλίδα” στις 11.30 π.μ. η έλενα Σταμούλη, οι κούκλες και ο άνεμος

Σας αρέσουν τα βιβλία;
Θέλετε να ταξιδέψετε με οδηγό τον άνεμο;
Οι εκδόσεις Διάπλαση, η συγγραφέας Έλενα Σταμούλη και οι μικροί χορευτές της Σχολής Χορού  “Έκφραση”   σας παρουσιάζουν τη γλυκιά ιστορία “Οι κούκλες και ο άνεμος”  ,σε μια ξεχωριστή παρουσίαση τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγιάς “Χρυσαλλίδα” στις 11.30 π.μ.
Αφήγηση: Λένα Χαιδούτη
Χορογραφίες: Δήμητρα Ζαχρούλη, Δέσποινα Μπουνίτση
”Μόνο όταν χαρίσεις κάτι με αγάπη δεν το χάνεις ποτέ…”
Είσοδος ελεύθερη



 Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: