Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ηττα Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής | Νέος πρόεδρος Βουλής | Αποφάσεις ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητων Ελλήνων | Η ανεργία στη Θεσσαλονίκη

«Ήττα» για τη Γερμανία η απόφαση της Συνόδου Κορυφής με παρέμβαση Μόντι
περισσότερα

Νέος πρόεδρος της Βουλής ο Μεϊμαράκης - Προανήγγειλε αλλαγή του κανονισμού
περισσότερα

Πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές: Θετικοί οι πολίτες για την κυβέρνηση
περισσότερα

Πώς θα λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή - Αντιπρόεδρος ο Γ. Δραγασάκης
περισσότερα

Καμμένος: Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ψηφίζουν κατά συνείδηση
περισσότερα

Η ανεργία και η φτώχεια μαστίζουν τη Θεσσαλονίκη - Τι δείχνει έρευνα του ΒΕΘ
περισσότερα

Προς συγχώνευση-κατάργηση 60 φορείς του δημοσίου - Στον αέρα 3.000 υπάλληλοι!
περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ: «Σκανδαλώδης ασυλία» της Χρυσής Αυγής από τη Δικαιοσύνη
περισσότερα

Άρμα: Επίθεση στο ΥΠ.ΕΞ για την περιοδεία του αρχηγού των «Γκρίζων Λύκων»
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ"

Στις 24 και 25 του μήνα το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ γιόρτασε τα 20 χρονια λειτουργίας του με δύο πολύ πετυχημένες παραστάσεις χορού.
  Μια αναδρομή στα προηγούμενα χρόνια με χορογραφίες που σημάδεψαν την πορεία της ΣΥΝΘΕΣΗΣ τόσο σε κλάσικό όσο και σύγχρονο χορό.    Ο κόσμος που γέμισε ασφικτικά και τις δύο βραδιές το Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών χειροκροτούσε ασταμάτητα τα παιδιά, που παρ΄όλες τις δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης και στενότητας χώρου, υπερέβαλαν τους εαυτούς τους παρουσιάζοντας ένα πανέμορφο παζλ από μπαλέτο, hip hop και σύγχρονο χορό.
Τελειώνωντας οι δύο παραστάσεις δόθηκε ραντεβου για την Τετάρτη  4 Ιουλίου στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών στις 9:00 μμ όπου το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ θα πραγματοποιησει την μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ όπου θα παρουσιασθεί ένα προγραμμα με πολύ Μουσική και Χορό απο τους προχωρημένους μαθητές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ.
  Σας καλούμε όλους εκεί να ενισχύσετε αυτή την εκδήλωση που εδώ και 12 χρόνια αποδυκνύει ότι οι συμπολίτες μας και όχι μόνο δίνουν ΕΛΠΙΔΑ αλλά και ΣΤΟΡΓΗ στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Του Δρ. Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ;

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΑΝΙΑΚΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Φίλοι και φίλες, καθυστέρησα να στείλω ενημέρωση ένα μήνα ίσως και περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα κάτι το «έξυπνο» ή ενδιαφέρον να γράψω. Η προεκλογική περίοδος ήταν ιδιαίτερα μακρά και αναμένεται να είναι ακόμη μακρύτερη. Τι θα μπορούσε να γραφτεί σε αυτές τις δύο προεκλογικές περιόδους; Μέσα ή έξω από το ευρώ; Στο ερώτημα αυτό οι ψηφοφόροι ψήφισαν. Οι πολιτικοί μας έχουν ήδη αποφασίσει και είναι ζήτημα χρόνου να βρεθούμε εκτός ευρώ. Δεν έχω την εξειδίκευση στα δημόσια οικονομικά αλλά τα πολιτικά κόμματα έχουν κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να καταστρέψουν ό,τι είχε απομείνει από την «αγορά», τα ασφαλιστικά ταμεία, την υγεία, το μη κερδοσκοπικό τομέα, την εκπαίδευση, την κοινωνική πρόνοια.
Ας μην κρυβόμαστε, τώρα πλέον μόνο από ατύχημα θα μπορούσε να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ. Οι επαγγελματίες της πολιτικής δεν φαίνεται να ανησυχούν. Και για ποιο λόγο να ανησυχήσουν; Για αυτούς δουλεύει το κράτος και οι δουλειές τους είναι προέκταση του κράτους. Για όσο υπάρχει κράτος αυτοί θα έχουν λεφτά και οι υπήκοοι θα πρέπει να πληρώνουν φόρους, χωρίς όμως κανένα αντάλλαγμα.
Σε όλο αυτό το διάστημα το
http://www.disabled.gr/ συνέχιζε να δημοσιεύει οτιδήποτε υπήρχε. Το ίδιο και το http://news.disabled.gr/ όπου καθημερινά καταχωρούμε σε προσπελάσιμη μορφή όλες τις νέες ειδήσεις και την αρθρογραφία από τον ημερήσιο και από το περιοδικό τύπο.
Την Παρασκευή ταχυδρομείται το περιοδικό Αυτονομία (το πρώην περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ) και από Δευτέρα θα αρχίσει να φτάνει στα σπίτια των συνδρομητών. Τη Δευτέρα το μεσημέρι πρόκειται να ανεβάσουμε στο http://www.disabled.gr/ την ψηφιακή του εκδοχή για online ανάγνωση ώστε να μπορεί να το διαβάσετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εκδίδεται μαζί με τις φωτογραφίες και τις διαφημιστικές καταχωρίσεις.
Όλα τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού Αυτονομία βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή.
Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε και τη μηχανή αναζήτησης. Κάτω από το http://www.disabled.gr/ βρίσκεται ένας θησαυρός από υποστηρικτικά κείμενα ειδικά για την παραπληγία, την τετραπληγία, τις κακώσεις νωτιαίου μυελού, την σκλήρυνση κατά πλάκας και τις άλλες «κινητικές» αναπηρίες και ανικανότητες. Δοκιμάστε τη μηχανή αναζήτησης και αποκλείεται να μην βρείτε αυτό που ψάχνετε. Η μηχανή αναζήτησης υπάρχει σε όλες τις σελίδες του Disabled.GR.
Σε ό,τι αφορά στα επιδόματα γίνεται ο μεγάλος χαμός με τις καθυστερήσεις. Σε ορισμένες πόλεις καθυστερεί η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων. Όλη η σχετική ειδησεογραφία υπάρχει στο http://news.disabled.gr/ και οτιδήποτε πιο έγκυρο δημοσιεύεται στο http://www.disabled.gr/
Πάντως όλοι μας καταλαβαίνουμε πως έρχονται δύσκολες εποχές. Μακάρι να μείνουμε στις καθυστερήσεις των πληρωμών. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει ολοκληρωτική παύση στις πληρωμές; Η κυβέρνηση; Η αντιπολίτευση; Η τρόικα; Η Ε.Ε.; Ο θεός; Η Τζούλια; Πολύ μεταξύ μας κανείς στον κόσμο δεν θέλει να ακούει πλέον για Ελλάδα και για Έλληνες. Ας μην τους παρεξηγήσουμε. Ούτε εμείς που είμαστε Έλληνες και μένουμε στην Ελλάδα θέλουμε να ακούμε για Έλληνες και για Ελλάδα. Για ποιον λόγο να ανεχθούν αυτή την νεοελληνική ιδιορρυθμία λαοί και πολιτισμοί όταν μπορούν να το αποφύγουν και, αποφεύγοντάς το, γλιτώνουν και λεφτά;
Όλοι μας καταλαβαίνουμε πως τα ζητήματα που αφορούν την ανεξάρτητη διαβίωση έχουν μετατεθεί για τον επόμενο αιώνα. Τα πολιτικά κόμματα δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Η Ελλάδα και οτιδήποτε συγκροτεί την Ελλάδα έχει καταρρεύσει και δεν υπάρχει καμία πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και «εθνική» δύναμη για να επιβραδύνει αυτή την κατάρρευση.
Δεν είμαι οικονομολόγος για να μπορέσω να ερμηνεύσω αυτά που συμβαίνουν. Αλλά, αισθάνομαι πως ούτε οι οικονομολόγοι μπορούν να ερμηνεύσουν αυτή την κατάρρευση. Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν έχει γίνει από τον μπακάλη της γειτονιάς ή από το χασάπη. Έχει γίνει από οικονομολόγους.
Όμως κάτι πρέπει να γίνει για να προστατεύσουμε τις ζωές μας. Αφού η πατρίδα δεν μπορεί να προστατεύσει τις ζωές των Ελλήνων θα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Πολύ σύντομα θα πρέπει να βρούμε μια διέξοδο και εάν δεν υπάρχει αυτή η διέξοδος θα πρέπει να την εφεύρουμε.
Νίκος,
http://www.disabled.gr/, 27 Ιουνίου 2012.

Καταργείται η ουροδυναμική μελέτη από το ΕΟΠΥΥ

Φίλοι και φίλες, εκτάκτως στέλνω αυτό το ενημερωτικό επειδή ο ΕΟΠΥΥ με νέα του εγκύκλιο αποφάσισε πως η εξέταση της ουροδυναμικής μελέτης ΔΕΝ θεωρείται πλέον προαπαιτούμενο δικαιολογητικό για τη χορήγηση καθετήρων για διαλείποντες καθετηριασμούς.
Το μόνο που απαιτείται είναι η ιατρική γνωμάτευση στην οποία να αναφέρεται ότι παρακολουθείται συστηματικά στα ειδικά ιατρεία.
Διαβάστε το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=45976
Τρεις εγκυκλίους και δύο ΦΕΚ χρειάστηκαν για να καταλήξει για μια ακόμη φορά ο ΕΟΠΥΥ σε αυτό που είχε καταλήξει από τη δεύτερη εγκύκλιο του. Έχουμε οικονομική κρίση και είπε να ανοίξει θέσεις εργασίας για συγγραφείς εγκυκλίων και ΦΕΚ. Τόση μαζεμένη ανοησία δεν θα μπορούσε να υπάρξει στον πραγματικό κόσμο και στις πραγματικές οικονομίες. Ύστερα πώς να μην καταρρεύσει οικονομικά ο ΕΟΠΥΥ με τέτοιους διαχειριστές;
Για την ταλαιπωρία των εκατοντάδων παραπληγικών και τετραπληγικών δεν θα αναφερθώ. Ούτε για την κοροϊδία των δεκάδων σοβαρών γιατρών που θέλουν να υποστηρίξουν τους «ασθενείς» τους.
Με τέτοια διαχείριση είναι δυνατόν να μην καταρρεύσει οικονομικά ο ΕΟΠΥΥ;
Νίκος, περιοδικό Αυτονομία,
http://www.disabled.gr/

ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

Λευκάδα / Ίος / Άνδρος

Λευκάδα: 87€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον πανέμορφο Αγ. Νικήτα
Λευκάδα: 87€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον πανέμορφο Αγ. Νικήτα.Κάντε οικογενειακές διακοπές,οικονομικά όσο ποτέ, στο υπέροχο νησί του Ιονίου. Ιδανικό σημείο για κολύμπι, για φαγητό,δίπλα στο Κάθισμα μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού και πολύ κοντά στην πόλη της Λευκάδας για τα ψώνια σας!
Ίος:50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Brothers hotel στην πανέμορφη Ίο

Ίος:50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Brothers hotel στην πανέμορφη Ίο. Περάστε ένα μαγευτικό 3ήμερο στο νησί που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με τα καταγάλανα νερά και τις υπέροχες παραλίες, τα γραφικά ταβερνάκια σε μία τιμή έκπληξη!

Λευκάδα:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πόλη της Λευκάδας.

Λευκάδα:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πόλη της Λευκάδας.Εξερευνήστε την πανέμορφη Λευκάδα με αφετηρία το Semiramis Hotel, κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες του νησιού και χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας δίπλα στην πισίνα, με απίστευτη πανοραμική θέα και δίπλα στην πόλη!

Άνδρος: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Άνδρος: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Πολύ κοντά στην Αθήνα , ένα καταπράσινο νησί, κοσμοπολίτικο και με χαρακτήρα, ιδανικός προορισμός για ένα χαλαρό και όμορφο 3ήμερο και σε τιμή ακαταμάχητη!!!

“Pythagorean Tetraktys ”

ΚΕΛΛΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
“Pythagorean Tetraktys ”
29, 30 Ιουνίου, 1 Ιουλίου Ζάππειο / 30 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου 2012, Πάρος
Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012, στις 18:00, εγκαινιάζεται στο Ζάππειο η ατομική έκθεση γλυπτικής με τίτλο “ Pythagorean Tetraktys ” .
Η γλύπτρια Κέλλυ Αθανασιάδου παρουσιάζει την τελευταία της συλλογή, εμπνευσμένη από την Πυθαγόρειο Τετρακτύ.
Η Τετρακτύς αποτελούσε την ουσία της διδασκαλίας των Πυθαγορείων

Ένα σχήμα που αποτελείται από δέκα στιγμές τακτοποιημένες σε ένα τριγωνικό πρότυπο. Συνδέοντας τις στιγμές με διαφορετικούς τρόπους, προκύπτουν πολλά τρίγωνα και ορθογώνια σχήματα.
Εκτός από τις πρακτικές και επιστημονικές εφαρμογές, η περίφημη Τετρακτύς τού Πυθαγόρα, είναι ένα φιλοσοφικό και θεοσοφικό κατασκεύασμα, στη σφαίρα τού λογικού και του υπερβατικού με πολυδιάστατες ερμηνείες και συμβολισμούς οι οποίοι αποσυμβολιζόμενοι από τους μυημένους αποκαλύπτουν κοσμικές, βιολογικές, ηθικές ιδιότητες και γνώσειςΗ γλύπτρια, χρησιμοποιεί το ατσάλι ως βασικό υλικό έκφρασης σε μια αναδρομή στην αρχαιοελληνική γεωμετρική δομή. Σκοπός είναι η ανάδειξη της αρμονίας, όπως αυτή εφαρμόζεται με την χρήση του Πυθαγόρειου συστήματος. Στο οπτικό επίκεντρο του θεατή, οι αυστηρές αναλογίες των όγκων.
Η συλλογή θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στα πλαίσια του Συμποσίου για τα «100 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών», που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο στις 29,30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου και στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί στην γκαλερί «ΑΠΟΘΗΚΗ» στην Πάρο, για το διάστημα 30 Ιουλίου- 10 Αυγούστου 2012.

ΣΗΜΕΡΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Τεταμένο κλίμα στην πιο κρίσιμη σύνοδο της ΕΕ | Οι δύο πόλοι | Τι ζήτησε ο Σαμαράς | Ορκίστηκαν οι 300 | Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στη ΔΗΜΑΡ

Σε τεταμένο κλίμα ξεκίνησε το απόγευμα η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.
περισσότερα

Σε χαμηλούς τόνους η επιστολή του Αντ. Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους ηγέτες
περισσότερα

Αναγκαία η αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης, είπε από Βρυξέλλες ο Ευ. Βενιζέλος
περισσότερα

Εβδομάδες, όχι μέρες ίσως διαρκέσει ο έλεγχος της τρόικας στην ελληνική οικονομία
περισσότερα

Υπουργείο Διοικ. Μεταρρύθμισης: Οι περιορισμοί στις προσλήψεις έχουν τηρηθεί
περισσότερα

Στα βαθιά με το καλημέρα ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας
περισσότερα

Παραιτήθηκε και αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ ο Στέφανος Μπαγιώργος
περισσότερα

Ορκίστηκαν οι 300 βουλευτές που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Λάθος η πολιτική Μέρκελ για το ευρώ, για το 58,9% των γερμανών - Πιστολίδι και καταδίωξη κακοποιών, μέρα μεσημέρι στη Κηφισιά - Ιερείς με ακριβά γούστα στα Φάρσαλα

Έψαχναν για ένα, βρήκαν άλλα δύο
Δεν αλλάζει τίποτα στο Eurogroup

Λάθος η πολιτική Μέρκελ για το ευρώ, για το 58,9% των γερμανών

Ιερείς με ακριβά γούστα στα Φάρσαλα

Πιστολίδι και καταδίωξη κακοποιών, μέρα μεσημέρι στη Κηφισιά

Εκατόν είκοσι δύο ατόφιοι ισπανικοί ίπποι για το νέο SeatToledo

Να ντύνεστε ευπρεπώς...

Πέθανε από ασφυξία 82χρονος που έπεσε θύμα αγνώστων κακοποιώ

Σε χώρα ηλικιωμένων, μετατρέπεται η Ελλάδα

Κορμί θανατηφόρο...

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Παραπαίει ο Δημήτρης Μουζάς! Απάντηση στον Ματζαράκη … βγαλμένη από τα παραμύθια
Η «ανανέωση» στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται! Αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος η Εύη Χριστοφιλοπούλου

Ο Δήμαρχος του Γκίφχορν της Γερμανίας έρχεται στην Ξάνθη

Συνδιάσκεψη για το ΠΑΣΟΚ μέσα στον Ιούλιο! Συγκροτούνται Νομαρχιακές Οργανωτικές Επιτροπές

Παρουσιάστηκαν ως λογιστές και προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από ηλικιωμένη στην Καβάλα

Πολιτισμός και εκδηλώσεις στους Δήμους της Ξάνθης

Πρωτεύουσα της ακολασίας η Ορεστιάδα!!!

Γίνετε φίλοι με την Piazza del Popolo στο δεύτερο προφίλ μας στο Facebook…

Ξεκίνησε η ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ … με Χρυσοχοΐδη κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΜΑΡ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης

Εργαστήριο λογοτεχνίας θα λειτουργήσει στην Θάσο

Μάταιος κόπος η εφαρμογή των μέτρων αφού, σύμφωνα με την Ernst & Young το χρέος θα είναι λίγο κάτω από το 160% το 2020

"Σαρώνουν" οι κλοπές χρυσαφικών στους δρόμους στο Παρίσι
Μάταιος κόπος η εφαρμογή των μέτρων αφού, σύμφωνα με την Ernst & Young το χρέος θα είναι λίγο κάτω από το 160% το 2020

Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση το πρώτο μέτρο

"Nein", "no", "non" από την Μέρκελ

Σε δύο στρατόπεδα οι ευρωπαίοι ηγέτες στη σύνοδο κορυφής

Εστιατόριο στον ουρανό

Εσείς πόσες φορές την εβδομάδα;

"Πως θα λύσουμε το θέμα του Ιράν; Ας το αφήσουμε να φτιάξει βόμβα"...

Aπίστευτη περιπέτεια 30χρονης, που είχε χειρουργηθεί στο στήθος!

Πάτρα: Τουλάχιστον 60 άτομα "στο δρόμο"!

Βίντεο από τα μικροεπεισόδια έξω από το Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης

Αμερικανικές εταιρίες θέλουν στο δυναμικό τους 13χρονο Έλληνα χάκερ!

Ερωτευμένος με μικρότερή του ο Γκλέτσος

Ξανά στο Αττικόν ο Σαμαράς

Ορκίσθηκαν οι 300 της νέας Βουλής (vid)

H κατάρα της Πορτογαλίας (vids, pics)

Νεανικό δέρμα με βιταμίνη C

Μειώθηκαν κατά 13,3% τα τροχαία τον Απρίλιο

Εργαστήριο παραχάραξης νομισμάτων στην Επανομή

Εντυπωσιακή παρουσίαση του Nexus 7 και του Project Glass

Επαναπροωθούνται 101 αλλοδαποί

Τουρκικά στρατεύματα στα σύνορα με τη Συρία

Απηλλάγησαν επτά από τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής

Σύγκρουση Βορείων - Νοτίων στις Βρυξέλλες - Λύσεις τώρα ζητούν Ραχόι, Μόντι

Αν οι Οίκοι υποβαθμίσουν τη Γερμανία...

Αν οι Οίκοι υποβαθμίσουν τη Γερμανία…
Να αρχίσουν να υποβαθμίζουν την αξιολόγηση και τις προοπτικές της γερμανικής οικονομίας. Να αφήνουν υπονοούμενα για τις γερμανικές τράπεζες και τη ρευστότητά τους. Να εκτοξεύουν στα ύψη τα επιτόκια δανεισμού για τα γερμανικά ομόλογα [...]
Ο Σόιμπλε ενοχλήθηκε από τις εκλογές!

Ο κ. Σόιμπλε είπε πολλά. Κατηγόρησε την Ελλάδα για καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις που έχει δεσμευτεί να προωθήσει, μέσω των δυο Μνημονίων που υπεγράφησαν μετά το 2010 και την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης της τρόικας. [...]
Οι 30άρηδες… δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ

Μιλάμε για όσους γεννήθηκαν τουλάχιστον μετά το 1977, και έχουν πλήρη επίγνωση της... Αλλαγής, του... εκσυγχρονισμού και του... λεφτά υπάρχουν. [...]

Συμμαχία Γαλλίας-Ισπανίας-Ιταλίας εναντίον Γερμανίας

Συμμαχία Γαλλίας-Ισπανίας-Ιταλίας εναντίον Γερμανίας
Η Αμερική δεν είναι πια η γη της επαγγελίας
Ο «στρουθοκαμηλισμός» των ευρωπαίων και η κρίση
Μια νέα αρχή τελικά ή μήπως η αρχή του τέλους
Η κρίση στη Συρία, η Τουρκία και οι ευρωπαίοι σύμμαχοι
Έμπρακτη στήριξη από ευρωβουλευτές η πρωτοβουλία «Φίλοι της Ελλάδας»
Επιτυχία στο «δυσχερές έργο» της νέας κυβέρνησης ευχήθηκε ο κ. Βαρθολομαίος
Τρία κόμματα διεκδικούν την αριστερή πτέρυγα της Βουλής
Προτεραιότητα της κυβέρνησης η αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης, είπε ο Αντ.Μανιτάκης
Φωτιά ξέσπασε στην Άνω Γλυφάδα, υπό μερικό έλεγχο το πύρινο μέτωπο στην Επίδαυρο
Στον εισαγγελέα 13 άτομα για έκδοση πλαστών διπλωμάτων οδήγησης στην Κρήτη
Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ
Υπερβολικά σκληροί οι όροι για την Ελλάδα, λέει ο Τσ.Νταλάρα του IIF
Ολάντ και Μέρκελ συγκλίνουν στην ανάγκη αποφάσεων για ενίσχυση της ανάπτυξης
Δεν αποκλείει μείωση του επιτοκίου της ΕΚΤ την επόμενη εβδομάδα αξιωματούχος της
Στους 15.000 οι Έλληνες που μετανάστευσαν στη Γερμανία το β εξάμηνο του 2011
Αύξηση 8,7% της ανεργίας στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2012
Κλιμάκιο στην Κύπρο στέλνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Τις παραιτήσεις των μελών της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας ζήτησε η κυβέρνηση
Επιτακτική ανάγκη η αναθεώρηση του Μνημονίου, είπε στην ΕΕ ο Δ. Δασκαλόπουλος
ΕΤΕ: Παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών
Καμία συμφωνία με Alapis για ομαδικές απολύσεις
Κορρές:Αναβολή στη διανομή προιόντων σε Λ.Αμερική
Εθνική:Παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ, Β. Ράπανου
Βαρβαρέσος: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Intralot:Άδεια διαχείριση της λοταρίας της Μάλτας
Allianz:Μείωση ποσού απαλλαγής στο Health Classic
Eurobank: Υπεγράφη νέα επιχειρησιακή σύμβαση

Οι μνηστήρες για την ΕΡΤ

Ρόλος-έκπληξη για τον Πικραμμένο
Μπροστά στις κάμερες, ο Αντώνης Σαμαράς είχε μιλήσει εγκωμιαστικά για τον προκάτοχό του, υπηρεσιακό πρωθυπουργό και άλλοτε πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. [...]
Με ποιους θα δουλέψει ο Στουρνάρας

Το ΙΟΒΕ είναι η βασική δεξαμενή στην οποία θα απευθυνθεί ο Γιάννης Στουρνάρας, και ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Νίκου Καραβίτη. [...]
Ο Πάγκαλος άνοιξε θέμα ηγεσίας

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την αναγκαιότητα διεξαγωγής συντακτικού Συνεδρίου, όπου θα συζητηθούν τα πάντα, ακόμη και το ποιος θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου. [...]
Οι μνηστήρες για την ΕΡΤ

Η Νέα Δημοκρατία έχει καταλήξει στο να προτείνει τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχάλη Σφακιανάκη, που είναι στέλεχος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Rass, καθώς και τον δημοσιογράφο Νίκο Σίμο, επί σειρά ετών στέλεχος του "Ελεύθερου Τύπου". [...]
Ο “θάνατός” της… οι ζωές μας

Εμείς δεν ξέρω που θα είμαστε είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση. Ελπίζω ότι θα ζούμε ώστε να απολαύσουμε την πτώση του τείχους του Βερολίνου, ελπίζοντας να κρατήσουμε ως αναμνηστικό ένα απ’ τα «μπάζα» που θα μείνουν [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
"ΧΛΩΜΕΣ ΚΟΤΕΣ" Ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ" ΤΟΥ... ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Στέλνει email στα blogs και απειλεί με μηνύσεις για....πολιτική κριτική!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ: ΣΚΑΤΑ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!

Οι επιθέσεις του ΕΛΑΣ εναντίον του ΕΔΕΣ τον Μάιο του 1943

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ...

Tουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονικη (βιντεο)

Αντιδράσεις για την επίσκεψη Μπαχτσελί στην Ξάνθη (βίντεο)

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Η επικράτηση του ΕΛΑΣ στην Ελληνική ύπαιθρο και η βρετανική εμπλοκή (1942-1944)

Τι είναι Μασονία ;

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή: H λίστα των εταιριών της νεοταξικής Monsanto!

God bless Assad!!! αναφωνεί η μοναχή Πελαγία, από το ελληνορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Θέκλας, VIDEO από ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΣΑΝΤ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!

ΣΧΕΔΙΟ '' ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ‏

Συνοριοφύλακες "Εθνικό Έγκλημα"..Πληρώνουμε το Μεταναστευτικό «Μνημόνιο» ελεύθερης εισόδου των λαθρομεταναστών!!

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΨΕΥΔΟΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ-ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM

Θύελλα για το γένος και την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές

Συρία :Λεηλατούν τις Εκκλησίες...Το Πατριαρχείο σιωπά Γιατί ;

Θρύλοι για την Άλωση της Πόλης

Χρόνια πολλά Μέρκελ!

Είστε Τούρκοι και μητέρα σας η Τουρκία !!! ούρλιαξε ο " γκρίζος λύκος " στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ !!

Οι Συνιστώσες των εξαρχείων ξαναρχισαν τον "αγώνα"...

Συμβουλές ασφάλειας για την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία

Το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο είναι γεγονός!

Αυξήσεις 5% στα τιμολόγια η ΔΕΗ;

www.marketbeast.gr
Αυξήσεις 5% στα τιμολόγια η ΔΕΗ;
Λαγκάρντ: Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε ομάδα στην Κύπρο »
«Η νέα ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα»
Σύνοδο διαρκείας μέχρι να βρεθεί λύση θέλει ο Μόντι
Κυνήγι ανεξόφλητων οφειλών ξεκινά η ΔΕΗ μέσω τηλεφωνικής υπενθύμισης!

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Με αντιδράσεις η επίσκεψη Μπαχτσελί στην Ξάνθη
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ «Σκοτώστε τους Τούρκους είπε ο Σαμαράς όταν ήταν ΥΠΕΞ…»

Γκρίζοι λύκοι,

Μιλλιέτ: «Θερμαίνεται» η μεθόριος Τουρκίας – Συρίας

Πολεμικές προετοιμασίες στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας Αυξημένη η στρατιωτική κινητικότητα της Τουρκίας.

Το ΡΚΚ ανήρτησε σημαίες του Κουρδιστάν στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας

«Ο χρόνος εξαντλείται» για τη Συρία

Oι Κύπριοι της Ξάνθης καταδικάζουν την επίσκεψη Μπαχτσελί στη Θράκη

Ομάδα ακτιβιστών διαρρέει απόρρητα έγγραφα που αφορούν δωροδοκίες από Γερμανούς κατασκευαστές όπλων

Αεροπορική επίδειξη της ΠΑ, στο Βέλγιο

Τζ. Σόρος: Σε μισητή ιμπεριαλιστική δύναμη εξελίσσεται η Γερμανία

Στην Κομισιόν τα πυρηνικά σχέδια της Τουρκίας

Επεισόδια στην «πρεσβεία» της Τουρκίας στα κατεχόμενα Εκδήλωση διαμαρτυρίας τ/κ συντεχνιών

Συρία: Ο Άσαντ αποφασισμένος να κερδίσει τον «πόλεμο»

Ο Πρετεντέρης αναδεικνύει άλλη μια πτυχή της ελληνικής πολιτικής ψυχοπαθολογίας

Φίλε μου Γιάννη

Τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν: Τέσσερις στρατιώτες νεκροί στο Έρουχ, σε συγκρούσεις με το ΡΚΚ

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Η ώρα της μεγάλης κρίσης για τον Ελληνισμό

H «ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Πώς να αλλάξει η Ελλάδα πρός το καλύτερο αν δεν αλλάξουμε Εμείς;

Συμφωνίες δισεκατομμυρίων της Κίνας στη Λατινική Αμερική

Αυστηρή προειδοποίηση Ερντογάν προς Συρία Λόγια πολέμου από τον Τούρκο πρωθυπουργό

Κι΄ας έρθει ο Χάρος για να δει με τι κορμιά θα μπλέξει. Ας έρθει κι ας διαλέξει,

"Δίναν" βιάγκρα σε πεντάχρονα - Ο Πάγκαλος ξεκίνησε τον πόλεμο στον Βενιζέλο

Η Ελλάδα πριν και μετά τις εκλογές: “Μια επονείδηστη εικόνα Δημοκρατίας”
Εκβιάζει την Μέρκελ ο Μόντι

58.000 ευρώ στην Γιόχανσον για τις γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

Ευρωβουλευτές γίνονται "Φίλοι της Ελλάδας"

"Έδιναν" βιάγκρα σε πεντάχρονα

Ζητούσαν λύτρα χρυσό και τιμαλφή

Ο Πάγκαλος ξεκίνησε τον πόλεμο στον Βενιζέλο

Αδυνατίστε, τεμπελιάζοντας

Αποζημίωση γιατί την άφησε έγκυο και δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη του παιδιού του

Διαβάζουν για να βγουν γρηγορότερα από τη φυλακή

Τέσσερις συλλήψεις για το φονικό στον Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο της Κρήτης

Δικαστικό μέγαρο δίχως άδεια οικοδομής!!!

Ιατρικό θαύμα στις ΗΠΑ με άρωμα ελληνίδας χειρουργού

Τι άρωμα να φοράτε το καλοκαίρι

Μικρά μυστικά για να παραγγείλετε χωρίς… εκπλήξεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Να κλείσει εδώ και τώρα η συζήτηση για τις off-shore περισσότερα
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Παρχάρια 2012 στο Αμμοχώρι Φλώρινας

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ "ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ"

Π.Α.Σ. «ΠΟΝΤΟΣ» ΧΟΡΤΟΚΟΠΙΟΥ

Η ελληνοαρμενική συμμαχία