Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Λευκάδα / Ίος / Άνδρος

Λευκάδα: 87€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον πανέμορφο Αγ. Νικήτα
Λευκάδα: 87€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον πανέμορφο Αγ. Νικήτα.Κάντε οικογενειακές διακοπές,οικονομικά όσο ποτέ, στο υπέροχο νησί του Ιονίου. Ιδανικό σημείο για κολύμπι, για φαγητό,δίπλα στο Κάθισμα μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού και πολύ κοντά στην πόλη της Λευκάδας για τα ψώνια σας!
Ίος:50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Brothers hotel στην πανέμορφη Ίο

Ίος:50€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Brothers hotel στην πανέμορφη Ίο. Περάστε ένα μαγευτικό 3ήμερο στο νησί που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με τα καταγάλανα νερά και τις υπέροχες παραλίες, τα γραφικά ταβερνάκια σε μία τιμή έκπληξη!

Λευκάδα:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πόλη της Λευκάδας.

Λευκάδα:58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην πόλη της Λευκάδας.Εξερευνήστε την πανέμορφη Λευκάδα με αφετηρία το Semiramis Hotel, κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες του νησιού και χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας δίπλα στην πισίνα, με απίστευτη πανοραμική θέα και δίπλα στην πόλη!

Άνδρος: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα

Άνδρος: 59€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Πολύ κοντά στην Αθήνα , ένα καταπράσινο νησί, κοσμοπολίτικο και με χαρακτήρα, ιδανικός προορισμός για ένα χαλαρό και όμορφο 3ήμερο και σε τιμή ακαταμάχητη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: