Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 222 - ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 30-08-14/03 UTC
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ
1009 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 30/18 UTC
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ, ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ, ΝΟΤΙΟΣ
ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 30/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 30/13 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 30/22
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

VHF / UHF ALINCO DJ-500 - RADIO ELEKTRON ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

«…να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς…»

melina

«…να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς…»

MM 2014 afisa
Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, τιμώντας τη Μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, διοργανώνει και σας προσκαλεί σε σειρά εκδηλώσεων, Μουσικής, Λόγου, Τέχνης και φυσικά Κινηματογράφου.
Ήταν Κυριακή 6 Μαρτίου 1994, όταν έφτασε από τη Νέα Υόρκη το αναμενόμενο και συνάμα απευχόμενο τηλεγράφημα: «Η Μελίνα έφυγε».
Δυο προτάσεις όλες κι όλες. Η Ελλάδα πάγωσε. Η Μελίνα, η δική μας Μελίνα, δεν είχε το δικαίωμα να πεθάνει. Οι θεές δεν πεθαίνουν, κι η Μελίνα ήταν, όπως την χαρακτήρισαν την επόμενη ημέρα οι δημοσιογράφοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, «Η τελευταία Ελληνίδα θεά».
Εκτενείς οι αναφορές στα Μέσα Ενημέρωσης, με δηλώσεις επιφανών, καθώς η Μελίνα υπήρξε το πιο αναγνωρίσιμο, το πιο αγαπητό, το πιο προβεβλημένο διεθνώς ελληνικό πρόσωπο. Αυτή που είχε υποσχεθεί και είχε καταφέρει να περάσει τον πολιτισμό στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων – σ’ αυτές που τώρα γέμιζαν με φωτογραφίες και τίτλους για την απώλειά της.
«Οι Έλληνες είμαστε οι καλύτερες μοιρολογήτρες», είχε πει κάποτε η ίδια, «και τους πεθαμένους τους περιποιούμαστε καλύτερα από τους ζωντανούς». Η κηδεία της έγινε με τιμές αρχηγού κράτους – όπως της άξιζε. Ποτέ στο παρελθόν σ’ αυτόν τον τόπο ένα πρόσωπο, και μάλιστα γυναίκα, δεν τιμήθηκε, δεν θρηνήθηκε τόσο μαζικά, με την τριπλή ιδιότητα του πολιτικού, του καλλιτέχνη, του ανθρώπου.
Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, το θεμέλιο λίθο του οποίου έθεσε η ίδια, στις 28 Φεβρουαρίου 1989, αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για τους Θεσσαλονικείς που έσπευσαν να καταθέσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της.
«…κανείς δεν μένει χωρίς πατρίδα, όσο θα υπάρχει η Θεσσαλονίκη», έγραψε ο εκ Θεσσαλονίκης λόγιος του 14ου αι. Νικηφόρος Χούμνος. Το Μουσείο έγινε το σπίτι, η πατρίδα της Μελίνας.
Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό της παραμένει ολοζώντανο σημείο πολλαπλής αναφοράς. Η Μελίνα δεν ανήκει στους «αξέχαστους ξεχασμένους».
Με τον γενικό τίτλο «…να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς…» το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού αποτίει ελάχιστο φόρο τιμής στην αλησμόνητη Μελίνα.
Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου, ώρα έναρξης 21.00, το βράδυ πριν ξημερώσει η βυζαντινή πρωτοχρονιά ή Ινδικτιών, όπως την ονόμαζαν, και εορτάζεται από την Εκκλησία εδώ και 2000 χρόνια περίπου, την 1η κάθε Σεπτέμβρη. Η Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού, με τη διπλή ιδιότητα, αυτή της επιστήμονος, διδάκτορος Αστρονομίας, καθώς και της ερμηνεύτριας, με τη μελωδική της φωνή και ο πολύ καλός της φίλος και συνοδοιπόρος Σάκης Κοντονικόλας στο πιάνο, θα αναλάβουν να μας οδηγήσουν «Στα μονοπάτια των αστεριών», με τον δικό τους ξεχωριστό και μαγικό τρόπο.
Ο πολυπράγμων Δημοσθένης Δαββέτας διαβάζοντας αποσπάσματα από τις ανέκδοτες συλλογές του, «Ήχοι του Σύμπαντος» και «Άσματα στη Νύχτα», θα αποτυπώσει μέσα από τον Ποιητικό Λόγο τα συναισθήματα που διαχρονικά προκαλούσε ο έναστρος ουρανός στους ανθρώπους.
Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης, ειδικά για τη βραδιά αυτή, ετοίμασε ένα πρωτότυπο βίντεο, το οποίο θα προβάλλεται καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης σε μια γιγαντοοθόνη.
Πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό από τους αστροφωτογράφους του Ομίλου θα κάνει τη βόλτα μας «Στα μονοπάτια των αστεριών» πιο ενδιαφέρουσα και γεμάτη χρώμα.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο θα απολαύσει μια ακόμη μοναδική εκδήλωση του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, σε συνδυασμό με την απόδοση τιμής σε μια Ελληνίδα, η οποία πρώτη τίμησε με όλες τις δυνάμεις της την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Επιμέλεια εκδηλώσεων: Δρ Παναγιώτης Καμπάνης, αρχαιολόγος – ιστορικός ΜΒΠ
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ - ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Νέο φθινοπωρινό πρόγραμμα με πολλές δράσεις www.metaixmio.gr/polychoros
Περισσότερες ιδέες, περισσότερες δράσεις στο νέο φθινοπωρινό πρόγραμμα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ πιστός στο ραντεβού του, όπως κάθε χρόνο, έχει ετοιμάσει για τη νέα σεζόν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για μικρούς και μεγάλους που περιλαμβάνει σεμινάρια για ενηλίκους, ενημερωτικές ημερίδες για γονείς και εκπαιδευτικούς, διαδραστικά εργαστήρια για γονείς που τους βοηθούν στη δημιουργία αρμονικής σχέσης με τα παιδιά τους, νέες θεματικές cinema therapy, Λέσχες Ανάγνωσης για μικρούς και μεγάλους, αφιερώματα σε συγγραφείς και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, πρωτότυπα εργαστήρια για παιδιά και πολλές παιδικές εκδηλώσεις. Ενημερωθείτε για το νέο μας πρόγραμμα ΕΔΩ και δείτε τα συνημμένα αρχεία.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες
Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτεί με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;
Ελάτε να γνωρίσετε την απίθανη παρέα που πετάει και να παίξετε κι εσείς σε ένα… αεροπλανικό περιπετειώδες σενάριο, με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη.
Η ομώνυμη ταινία της Disney κυκλοφορεί από σήμερα, 28 Αυγούστου, στους κινηματογράφους σε 3D από τη Feelgood, ενώ η απίθανη ιστορία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η απίθανη παρέα των Στρουμφ επιστρέφει!
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ γιορτάζουν την επιστροφή της απίθανης παρέας των ΣΤΡΟΥΜΦ!
Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια έρχονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ και ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάτος αφηγείται με διαδραστικά παιχνίδια τις διασκεδαστικές τους ιστορίες από τα νέα εικονογραφημένα βιβλία που θα ξετρελάνουν τα παιδιά!
Θα βρείτε ΕΔΩ όλες τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των ΣΤΡΟΥΜΦ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, αλλά και φανταστικά στρουμφοβιβλία δραστηριοτήτων για να παίξετε ατέλειωτες ώρες μαζί τους, βρίσκοντας διαφορές, ζωγραφίζοντας, σκιτσάροντας,
κολλώντας αμέτρητα αυτοκόλλητα κ.ά.

Γραφείο αστυνομικών ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ της Ιωάννας Μπουλντούμη
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 7 ετών
Κι αν μια μέρα ερχόταν αυτοπροσώπως ο Ηρακλής Πουαντιγιέ και ζητούσε τη βοήθειά σας για μία από τις υποθέσεις του; Μήπως διαθέτετε ταλέντο στην εξιχνίαση μεγάλων μυστηρίων και δεν το ξέρετε; Δεν έχουμε λοιπόν παρά να το ανακαλύψουμε παρέα μέσα από μια σειρά δοκιμασιών, πειραμάτων και… πειραγμάτων που το δίδυμο Ηρακλής-Αγαθή έχουν σχεδιάσει αποκλειστικά για σας! Ακονίστε την παρατηρητικότητα και την όρεξή σας για παιχνίδι κι ελάτε να μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες!
Με χαρά σας συστήνουμε τον Ηρακλή Πουαντιγιέ, έναν όχι και τόσο συνηθισμένο σκύλο Δαλματίας, πρώην αστυνομικό και νυν ιδιωτικό ντετέκτιβ, με λαμπρή καριέρα και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Η συγγραφέας Ιωάννα Μπουλντούμη σας περιμένει για να ζήσετε μαζί του μυστηριώδεις περιπέτειες.
Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Γίνε κι εσύ ένας μικρός φιλόσοφος
Ένα βιωματικό εργαστήρι τριών συναντήσεων για παιδιά 4-6 ετών με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.
Ημερομηνίες: Παρασκευή 12, 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2014
Κόστος: 30 € για κάθε παιδί -25 € για αδέρφια- οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν (και για τις τρεις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1 ώρα, από τις 18:30 έως τις 19:30
Ο μικρός Πίκολο μας διηγείται τις μικρές καθημερινές του ιστορίες. Ιστορίες που μπορεί να μοιάζουν με τις δικές σας. Στήνει το φιλοσοφικό του εργαστήρι και μας καλεί να παίξουμε και να αναρωτηθούμε:
• Μπορεί κανείς να απαγορεύσει τον πόνο;
• Μπορούμε να ξεχωρίσουμε το πραγματικό από το φανταστικό;
• Αν κάνουμε «σαν μεγάλοι», σημαίνει πως είμαστε κιόλας;
Ένα βιωματικό εργαστήρι που καλεί τα παιδιά να γίνουν «μικροί φιλόσοφοι»! Μέσα από την αφήγηση, το ομαδικό παιχνίδι και τη δράση τούς δίνεται η ευκαιρία να απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο σε ορισμένα καθημερινά, αλλά γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα.
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία της σειράς Ο μικρός φιλόσοφος.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 25 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ.
Δημιουργικό εργαστήριο φιλαναγνωσίας με την εκπαιδευτικό Μαρέττα Σιδηροπούλου
Για εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής, νηπιαγωγούς και δασκάλους
Το εργαστήρι αυτό έχει στόχο να επανεξετάσει τη σχέση με τα βιβλία και την αναγνωστική δραστηριότητα με αφορμή ένα βιβλίο που αγαπάει την ανάγνωση, αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες του και διαβάζεται ξανά και ξανά με περισσότερους από 1.000 διαφορετικούς τρόπους.
Με αφετηρία ευφάνταστες δραστηριότητες, μετατοπίζουμε το κέντρο βάρους από τη μάθηση στην ψυχαγωγία. Από τη θέση του εκπαιδευτικού το να εμπνεύσουμε τη χαρά της ενασχόλησης με τα βιβλία στα παιδιά είναι ο πιο πετυχημένος τρόπος να αναπτύξουμε μια καλή και σταθερή σχέση με την ανάγνωση. Στο πλαίσιο αυτό:
• συζητάμε για το βιβλίο ως αντικείμενο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
• εξερευνούμε πολλαπλές χρήσεις και αναγνώσεις των βιβλίων
• μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε ευνοϊκό κλίμα για ανάγνωση
• ανακαλύπτουμε πώς να διαβάζουμε με τα παιδιά ώστε να το απολαμβάνουμε
• προεκτείνουμε και σχεδιάζουμε συνδυασμούς με αφορμή τις δραστηριότητες που προτείνει ο συγγραφέας
Διαβάζω σημαίνει δημιουργώ, ανακαλύπτω, παίζω και απολαμβάνω. Μαζί θα δούμε πώς μπορούμε να τροφοδοτήσουμε και να διευκολύνουμε ως εκπαιδευτικοί αυτή τη σχέση, γιατί διαβάζω σημαίνει επίσης μοιράζομαι.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής, νηπιαγωγούς και δασκάλους. Οι συμμετέχοντες θα τροφοδοτηθούν με ιδέες που καλλιεργούν μορφές δημιουργικής ανάγνωσης και θα φύγουν με υλικό και τεχνικές για να εμπνεύσουν την αγάπη για το διάβασμα στους μαθητές τους.
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά του βιβλίου 1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο του Φιλίπ Μπρασέρ (λιανική τιμή: 12,20 ευρώ).
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ). Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης έως την ημερομηνία που θα τους ανακοινωθεί. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

Τα φιλολογικά μαθήματα στο Λύκειο σήμερα
Το νέο πλαίσιο διδασκαλίας και αξιολόγησης – Η Τράπεζα Θεμάτων – Η διδακτική πρακτική
Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στις 6:30 μ.μ.
Ενημερωτική συνάντηση για φιλολόγους
Από το 2011 έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στα Προγράμματα Σπουδών της Α΄ Λυκείου για τα φιλολογικά μαθήματα, κυρίως στα Αρχαία, στη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία, καθώς και στον τρόπο αξιολόγησής τους. Το 2012 υπήρξαν τροποποιήσεις και δόθηκαν νέες οδηγίες στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία, ενώ από το 2013 καθιερώθηκε νέος τρόπος αξιολόγησης με βάση Τράπεζα Θεμάτων, η οποία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2014.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση για τους φιλολόγους με στόχο την ενημέρωσή τους για τους νέους τρόπους διδακτικής και αξιολόγησης και με βασικούς άξονες:
• το νέο πλαίσιο διδασκαλίας και αξιολόγησης των φιλολογικών μαθημάτων,
• τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων,
• μεθοδολογικές οδηγίες και εργαλεία, νέες διδακτικές πρακτικές και κριτήρια αξιολόγησης για εκπαιδευτικούς και μαθητές σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα.
Την ενημέρωση θα κάνουν οι φιλόλογοι Αγάθη Γεωργιάδου, Κική Δεμερτζή, Γαβρίλης Λαμπάτος και Δημήτρης Λάππας, συγγραφείς των νέων εκπαιδευτικών βοηθημάτων για την Α΄ Λυκείου.
Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε για τα παραπάνω ζητήματα, να προβληματιστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Θα δοθούν στους εκπαιδευτικούς δωρεάν εκπαιδευτικά βοηθήματα Λυκείου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ).

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι πλέον πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ.1). Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) έχει χορηγήσει τη σχετική άδεια στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τα σεμινάρια εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που διοργανώνονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ και απευθύνονται σε ενηλίκους.
Τα σεμινάρια-εργαστήρια που έχουν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2014 είναι:
1. Εργαστήριο δημοσιογραφίας και επικοινωνίας για θέματα πολιτιστικού και κοινωνικού ρεπορτάζ (διάρκεια: 27 διδακτικές ώρες / 9 συναντήσεις) με τη Μικέλα Χαρτουλάρη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 15/10/2014, στις 6 μ.μ.
2. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: Ιστορική πεζογραφία / Ιστορικό μυθιστόρημα (διάρκεια: 24 διδακτικές ώρες / 8 συναντήσεις) με την Τατιάνα Αβέρωφ
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 7/10/2014, στις 6 μ.μ.
3. Εντατικό εργαστήριο δημιουργικής γραφής: Πεζογραφία (για αρχαρίους) (διάρκεια: 8 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
4. Εντατικό εργαστήριο δημιουργικής γραφής: Πεζογραφία (για προχωρημένους) (διάρκεια: 8 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
5. Η Δημιουργική Γραφή στο σχολείο: Μαθαίνουμε παίζοντας (διάρκεια: 10 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
6. «Επισκέπτες με σκοπό»: Σχεδιάζοντας μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο (διάρκεια: 18 ώρες / 6 συναντήσεις) με τη Μαρίζα Ντεκάστρο και την Ελένη Σβορώνου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 1/10/2014, στις 6 μ.μ.
7. Κατάρτιση Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων (διάρκεια: 50 διδακτικές ώρες / 15 συναντήσεις) με την Άννα Ιορδανίδου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 2/10/2014, στις 6 μ.μ.
8. Επιμέλεια – Διόρθωση Επιστημονικών και Δημοσιογραφικών Κειμένων: Συναντήσεις με συγγραφείς (διάρκεια: 15 διδακτικές ώρες / 5 συναντήσεις) με την Άννα Ιορδανίδου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 2/10/2014, στις 6 μ.μ.
9. Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών (διάρκεια: 22,5 διδακτικές ώρες / 3 κύκλοι συναντήσεων) με τους Δημήτρη Σούλτα, Αντώνη Λεκόπουλο, Χρίστο Χαραλαμπόπουλο
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 8/10/2014, στις 6 μ.μ.
Δείτε το συνημμένο αρχείο ή πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας. Στις ενημερωτικές συναντήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σύντομη παρουσίαση για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου - εργαστηρίου από τον/την εισηγητή/τριά του, ο οποίος/η οποία στη συνέχεια μπορεί να απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις. Τέλος, θα βρείτε σε ποιο σεμινάριο μπορείτε από φέτος να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Από τον Σεπτέμβριο 2014 έως τον Ιανουάριο 2015, μία Δευτέρα τον μήνα, 7 με 9 το βράδυ.
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
Θεματικές και ημέρες συναντήσεων
• Το στρες και η χαρά των αλλαγών Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014
Μετακόμιση, καινούργια δουλειά ή καινούργια σχέση, ο ερχομός ενός παιδιού στην οικογένεια... Ακόμα και θετικές αλλαγές όπως αυτές, μπορούν να αποτελέσουν πρόκληση και να επιφέρουν μεγάλο στρες. Ελάτε να δούμε πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε πιο αποτελεσματικά στις αλλαγές και να τις χαρούμε στο μέγιστο βαθμό, πάντοτε από μια σκοπιά κινηματογραφική!
• Επιλέγοντας σύντροφο: Κριτήρια και προσδοκίες Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, 8-10 μ.μ.
• Δεύτερες ευκαιρίες: Πότε αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις; Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014
• Η σχέση με τον εαυτό μας: Η πιο μακροχρόνια σχέση… Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

ΣΧΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
με τη Χριστίνα Ρασιδάκη, συμβουλευτική ψυχολόγο, σύμβουλο γονέων, συγγραφέα
Για γονείς με ανησυχίες και για όσους μεγαλώνουν παιδιά και εφήβους
Κύκλος διαδραστικών εργαστηρίων που βοηθούν τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.
• Τα θέλω όλα τώρα! Καταναλωτισμός, παιχνίδια, τηλεόραση, ηλεκτρονικά και άλλα δεινά Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
• Ατίθασα παιδιά: Πειθαρχήστε τα, χωρίς να τα τσακίσετε Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
• Τι λέμε για το σεξ, πότε και πώς! Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
• Γονιός εφήβου είσαι και φαίνεσαι Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, 7-9 μ.μ.
Τρόπος συμμετοχής
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 10 ευρώ πριν από κάθε εργαστήριο.
Στο διάλειμμα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες.
Με την ολοκλήρωση κάθε συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο νικητής του διαγωνισμού για τo Γαλαξίδι.


Μήπως είστε εσείς ο τυχερός που θα μείνει στο ατμοσφαιρικό Nostos Hotel;

Μύκονος: Τα καλύτερα τραπέζια της.

Θησαυροι του Αιγαίου μετατρέπονται σε έργα τέχνης στη κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων.

Xανιά | Παραλίες | Αξιοθέατα | Eleftheria Hotel

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Προτεινόμενο Ξενοδοχείο: Eleftheria Hotel - Χανιά

Η πλεονεκτική θέση του ξενοδοχείου "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" πάνω σε λόφο, μέσα στη φύση, και μακριά από τη φασαρία, προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα και τη δυνατότητα ήσυχων διακοπών μέσα σ'ένα φιλικό οικογενειακό περιβάλλον.

Χανιά: Πόλη για να την ερωτευτείς!
Δεν έχει υπάρξει ποτέ άνθρωπος που να μην έχει μαγευτεί, να μην έχει ενθουσιαστεί, να μην μιλάει επικά και μοναδικά για μία πόλη με απίστευτη φυσική ομορφιά, σημαντική πολιτιστική παράδοση, μία πόλη που δένει μαγικά και δημιουργεί εμπειρίες εικόνων, ήχων, γεύσεων, εμπειριών, στιγμών. Μια από τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα, σας περιμένει να την ανακαλύψετε, με σύμμαχό σας το ήπιο κλίμα της περιοχής αλλά και τις εξαιρετικές υποδομές της.
 
Αγνοπιτάκια κρητικά με σπιτική ζύμη και ανθότυρο
Μία απλή, κλασσική, παραδοσιακή κρητική συνταγή!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

4ήμερo ταξίδι στη Ρώμη με 120€ το άτομο

rome

4ήμερο ταξίδι στη Ρώμη, 2-5 Νοεμβρίου με 120€ το άτομο,
από Θεσσαλονίκη

Πακέτο για 2 άτομα, συνολικό κόστος πακέτου είναι 240 ευρώ.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται:
arrow Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη - Ρώμη - Θεσσαλονίκη με όλους τους φόρους
arrow Διαμονή 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 3*
Υπόλοιπες προσφορές
Από Θεσσαλονίκη

7ήμερo ROUND TRIP στη Μάλτα, Σόφια, Μπέργκαμο, 8-14 Νοεμβρίου με 235€ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΛΤΑ - ΣΟΦΙΑ -ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ

Πότε: 8-14 Νοεμβρίου

Πως: οδικώς + αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
235€/άτομο
 

8ήμερo ROUND TRIP στο Μιλάνο - Παρίσι - Ρώμη, 17-24 Νοεμβρίου με 320€ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΙΛΑΝΟ-ΠΑΡΙΣΙ-ΡΩΜΗ

Πότε: 17-24 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
320€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, 3-7 Νοεμβρίου με 215€ το άτομο, από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πότε: 3-7 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
215€/άτομο
 

3ήμερο ταξίδι στο Μιλάνο, 10-12 Νοεμβρίου με 125€ το άτομο, από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ

Πότε: 10-12 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
125€/άτομο
 

5ήμερo ταξίδι στη Μαδρίτη + Σόφια 6-10 Δεκεμβρίου με 245€ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΔΡΙΤΗ

Πότε: 6-10 Δεκεμβρίου

Πως: οδικώς + αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
245€/άτομο
 

4ήμερο ταξίδι στη Ρώμη, 23-26 Νοεμβρίου με 120€ το άτομο, από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΩΜΗ

Πότε: 23-26 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
120€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι στη Ρώμη, 8-12 Νοεμβρίου με 130€ το άτομο, από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΩΜΗ

Πότε: 8-12 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
130€/άτομο
 

4ήμερo ταξίδι στο Βερολίνο 17-20 Νοεμβρίου με 160€ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πότε: 17-20 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
160€/άτομο
 

5ήμερo ταξίδι στο Βερολίνο 22-26 Νοεμβρίου με 175€ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πότε: 22-26 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
175€/άτομο
 

Πρωτοχρονιά - 5ήμερo ταξίδι στο Βερολίνο 29 Δεκεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου με 285€ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πότε: 29 Δεκεμβρίου -2 Ιανουαρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
285€/άτομο
 

Χριστούγεννα - 5ήμερo ταξίδι στο Βερολίνο 22-26 Δεκεμβρίου με 235€ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πότε: 22-26 Δεκεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
235€/άτομο
 

4ήμερο ταξίδι στο Λονδίνο από Θεσσαλονίκη, 18-21 Οκτωβρίου με 285€ το άτομο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΟΝΔΙΝΟ

Πότε: 18-21 Οκτωβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
285€/άτομο
 

4ήμερο ταξίδι στη Φλωρεντία, 27-30 Σεπτεμβρίου με 210€ το άτομο, από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πότε: 18-21 Οκτωβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
210€/άτομο
 

4ήμερo ταξίδι στο Κολμάρ (Γαλλία) 7-10 Ιανουαρίου με 240€ το άτομο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΛΜΑΡ

Πότε: 7-10 Ιανουαρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
240€/άτομο
 
Από Αθήνα

5ήμερo ταξίδι στη Ρώμη 1-5 Νοεμβρίου με 165€ το άτομο από Αθήνα

ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ

Πότε: 1-5 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
165€/άτομο
 

4ήμερo ταξίδι στη Ρώμη 15-18 Νοεμβρίου με 150€ το άτομο από Αθήνα

ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ

Πότε: 15-18 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
150€/άτομο
 

5ήμερo ROUND TRIP στη Ρώμη - Παρίσι, 2-6 Νοεμβρίου με 270€ το άτομο από Αθήνα

ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ - ΠΑΡΙΣΙ

Πότε: 2-6 Νοεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
270€/άτομο
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να δούμε κάποιες άλλες ημερομηνίες που σας βολεύουν περισσότερο δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε την πλέον οικονομική προσφορά της αγοράς.
CDF TRAVEL
Σύλλογος Προμηθέας, Ανδρέου Δημητρίου 35-37, Ξάνθη
Άδεια ΕΟΤ:0104Ε60000033901
Για τη διαθεσιμότητα και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25411 04067 και
700 700 2139 (απλή αστική χρέωση)