Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ



ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Εναντίον όλων: Η απειλή της νεοναζιστικής εξάπλωσης
Συζήτηση με bloggers με αφορμή το βιβλίο του Κωστή Παπαϊωάννου Τα «καθαρά χέρια» της Χρυσής Αυγής, Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στις 7 μ.μ.
Λίγους μήνες μετά την έναρξη της δικαστικής έρευνας και τις προφυλακίσεις ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο δημόσιος διάλογος έχει απομακρυνθεί από το νεοναζιστικό φαινόμενο. Την ίδια ώρα, η δημοσκοπική αποτύπωση του ναζιστικού μορφώματος παραμένει πολύ υψηλή.
Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν για τις ρίζες του φαινομένου και τη σχέση αντιπροσώπευσης που έχει οικοδομηθεί με τμήμα του κοινωνικού σώματος. Θα διερευνήσουν αποτυπώσεις των ιδεών περί εθνοφυλετικής καθαρότητας στον λόγο και τα έργα του πολιτικού προσωπικού και ίχνη της διάχυσης αυτών των ιδεών σε άλλα πεδία του δημόσιου χώρου. Στη συζήτηση θα εξεταστούν οι προοπτικές του ελληνικού νεοναζισμού λίγους μήνες πριν από τις εκλογές που μπορεί να σηματοδοτήσουν μια ακροδεξιά, ξενοφοβική αντιευρωπαϊκή στροφή ολόκληρου του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.
Θα μιλήσουν οι bloggers
Απόστολος Φωτιάδης, δημοσιογράφος (apostolisfotiadis.wordpress.com)
Μιχάλης Παναγιωτάκης, δημοσιογράφος-webmaster στην εφημερίδα ΑΥΓΗ (histologion-gr.blogspot.gr)
Σπύρος Παπαδόπουλος (tovytio.wordpress.com)
Κωνσταντίνος Πουλής, συγγραφέας (pouliskonstantinos.blogspot.gr)
Συντονίζει ο Κωστής Παπαϊωάννου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟ Το ποιητικό έργο του Κ.Π. Καβάφη μέσα από τη ματιά των εφήβων: Τείχη, φωνές κι επιθυμίες
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, στις 6:30 μ.μ.
Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος. Η Κλειώ Φανουράκη, Δρ Θεατρολογίας- Θεάτρου/Δράματος στην Εκπαίδευση, συγγραφέας, σκηνοθέτρια, ηθοποιός, που έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί το πρόγραμμα θα παρουσιάσει το αντικείμενο και θα εξηγήσει τους στόχους του. Περισσότερα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ.
Εάν είστε εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, δηλώστε συμμετοχή στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ και τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Μια αλεπουδίτσα πονηριά σταλίτσα της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Ποιος δεν γνωρίζει την κυρα-Μαριώ, την παμπόνηρη αλεπού και τα κατορθώματά της;
Φαντάσου τώρα πόσο χάρηκε η κυρα-Μαριώ όταν γέννησε μια μικρή αλεπουδίτσα που της έμοιαζε σε όλα...
Σε όλα είπαμε; Αχ, όχι! Σε όλα εκτός από ένα: στην πονηριά.
Μια αλεπουδίτσα με πονηριά σταλίτσα γίνεται;
Αυτή η μικρή καληνύχτα κάτι ξέρει και θα σ’ το πει...
Έλα να το μάθεις! Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Αρμενιάκου σε περιμένει!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).



ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
Ημερίδα για το σύνδρομο Άσπεργκερ με αφορμή το βιβλίο Κόλιν Φίσερ.
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στις 7 μ.μ.
Η παιδοψυχολόγος-Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού Νατάσσα Γιάννακα και η ψυχολόγος-ψυχοπαιδαγωγός, Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου για το σύνδρομο Άσπεργκερ Μαρία Ηλιοπούλου με τον Κόλιν Φίσερ για οδηγό θα παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συνδρόμου Άσπεργκερ. Στην ημερίδα θα συζητηθούν βοηθητικοί τρόποι αντιμετώπισης των δυσκολιών στο σχολικό περιβάλλον.
Τι είναι το σύνδρομο Άσπεργκερ; Για τους περισσότερους είναι ένα μυστήριο, κάποιοι έχουν απλά κάποια «στοιχεία». Ο Κόλιν Φίσερ λύνει μυστήρια και μας ξεναγεί στον τρόπο που σκέφτεται ένα παιδί με σύνδρομο Άσπεργκερ, πώς κατανοεί τον κόσμο, τα ιδιαίτερα χαρίσματα και τις δυσκολίες του αλλά και πώς θα ήθελε να του συμπεριφέρονται οι άλλοι. Τα παιδιά και οι έφηβοι με σύνδρομο Άσπεργκερ, λόγω του υψηλού βαθμού λειτουργικότητας και της «αφέλειάς» τους, εμφανίζονται συχνά ως εκκεντρικοί ή παράξενοι και μπορούν εύκολα να γίνουν θύματα πειραγμάτων και επιθετικών συμπεριφορών. Η ζωή στο σχολείο μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για τα παιδιά που φαίνονται ιδιόρρυθμα και εκκεντρικά λόγω της κοινωνικής τους αδεξιότητας, των δυσκολιών στην επικοινωνία και στην προσαρμοστικότητα αλλά και των ειδικών ταλέντων τους.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και σε γονείς με έντονες ανησυχίες για το συγκεκριμένο θέμα.
Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας Μαίρη και Μαξ σε σκηνοθεσία του Άνταμ Έλιοτ (διανομή Odeon). Η ταινία (animated movie) περιγράφει την ιστορία της σχέσης δύο φίλων που αλληλογραφούν μεταξύ τους: της Μαίρη, μιας στρουμπουλής, μοναχικής 8χρονης κοπέλας που μένει στα προάστια της Μελβούρνης, στην Αυστραλία, και του Μαξ, ενός παχύσαρκου 44χρονου που πάσχει από το σύνδρομο Asperger και ζει στη χαοτική Νέα Υόρκη.
Για την παρακολούθηση της ημερίδας, αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά του βιβλίου Κόλιν Φίσερ (λιανική τιμή: 11,00 €, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ). Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης δύο ημέρες πριν από την ημερίδα. Στο τέλος της ημερίδας Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

118 COMEDY STREET!
Δύο κωμικοί με μεγάλη εμπειρία ο Κώστας και ο Θανάσης Παπαγεωργίου έρχονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ και φέρνουν άρωμα stand up comedy!
Ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου φεύγει. Η ανεβασμένη διάθεση έρχεται όμως με τους δύο stand up comedians να προσφέρουν κάτι που λείπει από τη μίζερη εποχή μας: το γέλιο!!! Αλλά μην το πιείτε… Λουστείτε!!! Τα υπόλοιπα επί σκηνής…
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, στις 8 μ.μ.
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580 και στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο).

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ανοίγει τις πόρτες του σε όσους ενδιαφέρονται για αυτομόρφωση και διά βίου μάθηση. Έπειτα από οκτώ χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ συνεχίζει δυναμικά συμπεριλαμβάνοντας στις δραστηριότητές του ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2014.
Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω σεμινάρια-εργαστήρια:
1. Εργαστήρι δημοσιογραφίας και επικοινωνίας για θέματα Πολιτιστικού και Κοινωνικού ρεπορτάζ (διάρκεια: 27 διδακτικές ώρες / 9 συναντήσεις) με τη Μικέλα Χαρτουλάρη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 22/1/2014, στις 6 μ.μ.
Έναρξη: 4 Φεβρουαρίου 2014
• Υπεύθυνη - Διδασκαλία: Μικέλα Χαρτουλάρη, πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και του Ινστιτούτου Τύπου του γαλλικού Πανεπιστημίου Paris II, ρεπόρτερ Πολιτισμού και υπεύθυνη των σελίδων του Βιβλίου στα ΝΕΑ έως το 2012, συμπαρουσιάστρια της σειράς τηλε-συνεντεύξεων «Οι κεραίες της εποχής μας»
• Αντικείμενο: Εξειδίκευση και κατάρτιση στα μυστικά της ανάλυσης-έρευνας, του σχολιασμού, της συνέντευξης, των πορτρέτων στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, του ρεπορτάζ και της σύνταξης ύλης. Το εργαστήρι θα εστιάσει σε σύγχρονα ζητήματα κοινωνίας, κουλτούρας και ιστορίας.
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Τρίτη 18:30-21:00
• Κόστος: 280 € - Για φοιτητές και ανέργους: 260 €
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Αυτοπροσωπογραφία ενός ρεπόρτερ του Ρίσαρντ Καπισίνσκι
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο.
2. Επτά τέχνες – επτά συναντήσεις, Η εμψύχωση και η θεατρική αγωγή ως μέσο εναλλακτικής επικοινωνίας (διάρκεια: 21 διδακτικές ώρες / 7 συναντήσεις) με την Κατερίνα Ανωγιαννάκη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 29/1/2014, στις 6 μ.μ.
Έναρξη: 12 Φεβρουαρίου 2014
• Υπεύθυνη – Διδασκαλία: Κατερίνα Ανωγιαννάκη, παιδαγωγός, εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής, συγγραφέας
• Μέρες και ώρες μαθημάτων: Τετάρτη, 16:30-19:00
• Κόστος: 180 € - Για φοιτητές και ανέργους: 160 €
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Η τέχνη του Δράματος στην εκπαίδευση της Άβρας Αυδή και της Μελίνας Χατζηγεωργίου.
Αντικείμενο: Με ερέθισμα τις επτά τέχνες (Γλυπτική, Ζωγραφική, Αρχιτεκτονική, Κινηματογράφος, Ποίηση-Λογοτεχνία, Φωτογραφία, Μουσική) ανακαλύπτουμε τις τεχνικές που μας οδηγούν σε μια διαδικασία θεατρικής προσέγγισης και επικοινωνίας κάθε τέχνης.
Αναλυτικά: Το σεμινάριο είναι βιωματικό και απευθύνεται σε παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών, εμψυχωτές και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τις τεχνικές εμψύχωσης με στόχο την δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.
Κάθε συνάντηση αφορά μια Τέχνη. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε κάθε τέχνη χωριστά μέσα από τεχνικές θεατρικής αγωγής και να ανακαλύψουμε τις μεθόδους που θα την κάνουν επικοινωνιακή σε ομάδες παιδιών ή ενηλίκων. Όλες οι θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθούμε μπορούν να βρουν εφαρμογή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες με ανάλογη προσαρμογή.
Σε κάθε συνάντηση θα επεξεργαστούμε αναλυτικά:
• Ζωγραφική - Συναισθήματα και τέχνες: Έλληνες και ξένοι εικαστικοί. Θεατρική προσέγγιση της εικόνας. Οι πίνακες ζωγραφικής γίνονται αφορμή για μυθοπλασία και παιχνίδια ρόλων.
• Γλυπτική - Σωματική έκφραση: Θέατρο και σωματικές φόρμες. Παντομίμα. Η κίνηση και η ακινησία ενός χαρακτήρα. Εκφράζομαι χωρίς λέξεις. Η ουδέτερη μάσκα. Αυτοσχεδιασμοί με στόχο τη μη λεκτική επικοινωνία.
• Μουσική - Ρυθμός και κίνηση: Ο προσωπικός και ο ομαδικός ρυθμός. Από την αυτοσχέδια στην οργανωμένη κινητική έκφραση.
• Ποίηση – Λογοτεχνία: Ένα λογοτεχνικό κείμενο γίνεται η αφορμή για να δομήσουμε τον χαρακτήρα ενός θεατρικού δρώμενου. Λέξεις-φράσεις και σωματική έκφραση. Το ένδυμα ως στοιχείο ενίσχυσης του ρόλου.
• Αρχιτεκτονική: Ο προσωπικός και ο αντικειμενικός χώρος. Τα αντικείμενα ως μέσο έκφρασης και αυτοσχεδιασμών. Αρχιτεκτονική και σκηνικός χώρος δράσης.
• Φωτογραφία: Η εικόνα γίνεται το μέσο για εικαστική έκφραση και επικοινωνία. Τεχνικές μυθοπλασίας με αφορμή την εικόνα. Σωματική έκφραση και φωτογραφία. Το σώμα μου μέρος της εικόνας. Παιχνίδια με το φως και τη σκιά.
• Κινηματογράφος: Προβολή ταινιών μικρού μήκους και ανακάλυψη των βασικών σκηνών τους. Το σενάριο και οι χαρακτήρες στο θεατρικό δρώμενο. Αναπαραγωγή σκηνών από την ταινία. Λόγος και κίνηση. Δημιουργία σεναρίου με μουσική, κίνηση, σωματική έκφραση.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν είναι απαραίτητη η γνώση θεάτρου. Οι τεχνικές που θα ακολουθηθούν είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να προσεγγίσει τις θεματικές ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Δήλωση συμμετοχής με αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμορφωτικού σεμιναρίου και σχεδιασμού εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ διοργανώνονται και άλλα σεμινάρια για ενηλίκους. Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας). Όπου απαιτείται βιογραφικό, θα πρέπει να επισυνάπτεται στο e-mail.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ιστορίες που τις είπε ο πόλεμος, Ιστορίες που τις είπε η θάλασσα, Ιστορίες που τις είπε ο δρόμος, Ιστορίες που τις είπε η αγορά της Μαρίας Αγγελίδου
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 7 ετών
Η Ιστορία δεν είναι μόνο ημερομηνίες και ονόματα, δεν είναι μόνο σελίδες, αριθμοί, αίτια και αποτελέσματα. Η Ιστορία είναι ζωή, είμαστε εμείς, και άλλοι σαν εμάς, που έζησαν πριν από μας, ή θα ζήσουν μετά από μας. Η Ιστορία δεν αποτελείται από σωστές και λανθασμένες απαντήσεις, δεν μετριέται με βαθμούς, δεν είναι χωμένη στα χρονοντούλαπα.
Είναι μέσα στα σπίτια μας, είναι έξω στους δρόμους, είναι παντού.
Η συγγραφέας Μαρία Αγγελίδου με αφορμή τα ιστορικά παραμύθια της συναντά τους μικρούς μας φίλους και τους καλεί σ’ ένα ταξίδι στον χρόνο για να ανακαλύψουν μαζί ότι… η Ιστορία δεν είναι μόνο μάθημα!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εργαστήριο δημιουργικής γραφής
Ένα εργαστήρι έξι συναντήσεων για παιδιά 8-10 ετών με την εκπαιδευτικό Άλκηστη Χρονάκη (2ος κύκλος)
Ημερομηνίες: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 8 και 22 Φεβρουαρίου, 22 και 29 Μαρτίου, 12 Απριλίου 2014
Κόστος: 80 € για κάθε παιδί -70 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013- (και για τις έξι συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 10.30 έως τις 12.00
Στόχος του δεύτερου κύκλου του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και με αφορμή κάποιο παιχνίδι, ζωγραφιά ή κείμενο, να εμπλακούν δημιουργικά στη διαδικασία παραγωγής μιας ιστορίας, να σκεφτούν και να συνεργαστούν, δηλαδή, για την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου.
Οι μικροί μας συγγραφείς μέσα από το πρόγραμμα:
• θα βελτιώσουν τις γλωσσικές ικανότητές τους,
• θα ενθαρρύνουν τη δημιουργική τους σκέψη,
• θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους,
• θα καλλιεργήσουν τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας.
Με την εγγραφή στο εργαστήριο δίνεται δώρο στους γονείς ένα λογοτεχνικό βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 70 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».
Για να κατοχυρωθεί η θέση θα πρέπει να δοθεί προκαταβολή (το 50% του συνολικού κόστους του εργαστηρίου) μία εβδομάδα τουλάχιστον πριν από την έναρξη του εργαστηρίου στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Μια καλή ευκαιρία για να επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ είναι οι εκδηλώσεις μας για παιδιά κάθε Σάββατο. Δείτε ΕΔΩ το ημερολόγιο των εκδηλώσεων και επιλέξτε όποια σας αρέσει. Η εξόφληση του εργαστηρίου γίνεται στην πρώτη συνάντησή του.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Το Μουσικό Χωριό στη Στέγη

Το Μουσικό Χωριό στη Στέγη
24-26 Ιανουαρίου 2014
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα)

Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Στέγη στηρίζει την αστική παρουσία του Μουσικού Χωριού στην πρωτεύουσα φιλοξενώντας ένα εκρηκτικά δυναμικό τριήμερο φεστιβάλ ήχων, με εύρος από την παλαιά μουσική μέχρι την ευρωπαϊκή πρωτοπορία, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, ψηφιακές εκθέσεις και προβολές, με τη συμμετοχή δεκάδων μουσικών.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
http://www.sgt.gr/gr/programme/event/1212
FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/796461280369648/?ref=22
ΤΕΑSER:
http://vimeo.com/84116565
Σχεδιασμός προγράμματος και συντονισμός συντελεστών: arTree – Θύμιος Ατζακάς, Κώστας Μακρυγιαννάκης | www.music-village.gr
MusicVillage artwork med.jpg

ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ - ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Εμφάνιση kvita.png

International performing arts camp - Italy

International performing arts camp is organized in Italy
with focus on physical theatre
and
performer's p
ractical training
Dates: 16/05 - 24/05 2014
Participants:
performers of physical theatre, circus artists, dancers, actors, choreographers -
performing arts practitioners of various creative techniques and skills
from different countries of the world.
Our programme:
practical physical training, rehearsals, creative tasks, discussions, sharing ideas, exchange skills, etc. -
contemporary practice of performance and methods of building up performances in short rehearsing time conditions,
multiculturality in the performance, performing in different languages, searching for universal language in today's performance.
The creative camp will be held in Tuscany region of Italy
at the seaside.
Hotel accommodation and food will be provided for the group.
To receive more information on the programme, accommodation and application procedure,
please contact
 stagearts@mail.com

PC System: DELL OptipLex 755 SFF από 149€, μόνο στην Alfanet!


Οι πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου (φώτο)

Οι ωραιότερες πόλεις για να πείτε σ' αγαπώ και να το εννοείτε.coupleparis.jpg

Η νυχτερινή εργασία βλάπτει


Η νυχτερινή εργασία βλάπτει
Η σχέση των γονιών με παχύσαρκο παιδί

Ο εγκέφαλος είναι ταχύτερος απ’ ό,τι νομίζαμε

Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Αντιμετωπίστε τις κράμπες με σωστή διατροφή

Ο πόνος σταματά με ένα χάδι

Νεκρός άνδρας από τη γρίπη των πουλερικών στο Βιετνάμ

Η διαδικασία της αρτοποίησης

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά απο την περιοδεία της σε διεθνή φεστιβάλ και θέατρα σε όλη την Ευρώπη, η Ομάδα Κουκλοθέατρου Merlin επιστρέφει στην Ελλάδα 22, 23 Φεβρουαρίου του 2014, καλεσμένη του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης της Κούκλας Unima-ΕΛΛΑΣ, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά την βραβευμένη παράστασή της “Clowns Houses” στο Aθηναϊκο κοινό.
 Εμφάνιση Merlin Puppetry4.jpg
Η παράσταση “CLOWNS' HOUSES” έκανε ευρωπαική πρεμιέρα στις 21 Απριλίου 2012 στο Βερολίνο και απο τότε μέχρι σήμερα εκπροσώπησε τη χώρα μας σε θέατρα και διεθνή φεστιβαλ σε περισσότερες απο 16 χώρες. Ηταν μέσα στις 10 θεατρικές προτάσεις, για τον μήνα Μάρτιο του 2013, της επίσημης ιστόσελίδας του Δημου του Βερολίνου (http://www.berlin.de/kultur-und-tickets/archiv/2964947-2805649-merlin-puppet-theatre-clowns-houses.html) ενώ τον Ιούλιο του 2012 βραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης παράστασης στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Kotor art και τον Οκτώβριο του 2012 με το βραβείο επίκαιρης παράστασης στο Διεθνές Φεστιβαλ Κουκλοθέατρου στο Torun της Πολωνίας. Toν Απρίλιο του 2014 η παράσταση θα κανει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικης.
H Ομάδα Κουκλοθέατρου “Merlin” δραστηριοποιείται στο χώρο του κουκλοθέατρου απο το 1995 με παραστάσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια για τη κούκλα και το θέατρό της. Έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όλου του φάσματος των παραστατικών τεχνών, μεταξύ αυτών οι Tiger Lillies, οι Dirty Granny Tales και οι Opera Chaotique. Είναι μέλος του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης της Κούκλας Unima Hellas.
“CLOWN'S HOUSES – A puppet theory for the human nothing”
“...Blind are those houses, paper-thin, Old shadows hid therein,
With sly and crazy movements creep, Like marionettes, and weep...” 
Edith Sitwell – “Clown's Houses” 1918
Με την Edith Sitwell να σιγοψυθιρίζει στο πίσω μέρος του μυαλού της, η ομάδα “Merlin”, δημιούργησε το “CLOWN'S HOUSES “, τη πρώτη της παράσταση για ενήλικο κοινό.
Ένα κτίριο, πέντε διαμερίσματα, έξι κεντρικοί χαρακτήρες. Χαρακτήρες κωμικοτραγικοί που 'σέρνουν' την ύπαρξη τους στην μίζερη ζωή τους. Ο θεατής παρακολουθεί μέσα απο ένα σκοτεινό κλειστοφοβικό περιβάλλον, τη συμβατική καθημερινότητα τους. Τους φόβους και τις εμμονές τους. Τη μοναξιά τους. Η ομάδα 'παίζει' με τις εμμονές αυτές, τις δαιμονοποιεί και στο τέλος, με τον πιο βίαιο τρόπο, τους τιμωρεί αλλά και τους λυτρώνει.
Στο “clowns houses” συνυπάρχει ένας συνδυασμός κουκλοθεατρικών τεχνικών. Χρησιμοποιούνται επιτραπέζιες κουκλες, μαριονέτες, θέατρο σκιών και αντικειμένων. Οι κούκλες είναι κατασκευασμένες απο ξύλο, χαρτοπολτό και χαρτί, ύψους 45 εκατοστών. Οι δύο κουκλοπαίχτες εμψυχώνουν κούκλες και αντικείμενα, χωρίς να είναι εμφανείς στο κοινό ενώ ο ρεαλισμός στη κίνηση, ο σκηνικός κόσμος,οι φωτιστικές καταστάσεις συμπληρώνουν τη σκοτεινή αισθητική της παράστασης.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Εμψύχωση: Ντέμη Παπαδά, Δημήτρης Στάμου Σκηνοθεσία: Δημήτρης Στάμου, Σκηνικά, Κούκλες, Φωτισμοί: Δημήτρης Στάμου, Ντέμη Παπαδά Μουσικη:Αχιλλέας Χαρμπίλας Αφήγηση: Χρήστος Ανδροβιτσανέας Φωτογραφίες: Δημήτρης Πούπαλος
Παραγωγή MERLIN PUPPET THEATRE - NO SPONSORS
ΕUROPEAN PRESS
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ελληνικο Κέντρο της Διεθνούς ΕΝΩΣΗΣ της Κούκλας Unima-ΕΛΛΑΣ




"Clowns Houses" is a black comedy similar to Topor's macabre pieces, or the movie "Delicatessen" with puppets perfectly animated by the founders of Merlin Puppet Theatre.

Arkadiusz Stern//Teatr dla Was Magazine (Poland)
The grave voice of an invisible speaker introduces each act with an english prologue, as if by Shakespeare. What follows may not have the power of royal drama, but the madness of a Learian frenzy. Especially through the contrast between the static facial expression of the puppets and the turbulent sound sphere the Merlin Puppet Theatre sparks its light. 
Nord Bayern Newspaper (Germany)
Humor negro y refinamiento detallista son las dos otras características de “Clowns’ Houses”. Y una manifiesta voluntad de crear un mundo propio, determinado por las obsesiones y las ideas de Demy Papada y Dimitris Stamou, poseídos por un grado de auto-exigencia muy elevado...Una obra que harecibido ya algunos premios y de la que oiremos a hablar en un futuro próximo.
Toni Rumbau / Titeresante Magazine (Spain)
A pair of actors, puppets and marionettes in a fantastic game. Animates household items. This play impressed me with its visuality.
Ilona Słojewska / e-Teatr (Poland)
And here everything is clear, brilliantly choreographed spectacle with the minimum of expressive means. The crowd shouted "Bravo" .... I think you will agree that such a restrained from Finnish audience, even given the preponderance of Russian mentality is a success.
Svetlana Loginova / Vyboer press (Rusia)
I admit frankly that put me in an embarrassing and think: what is the meaning of the concept of representation, which is unreal drama of life? Maybe that's the one that introduced the incredible tension that has remained with me long after the show. 
Magdalena Blanket//Teatr dla Was(Poland)
The name of the company is worth a note, if you planning a trip to the European capital of culture.
Matti Saarele (Finland)
The skilled puppeteers, the successful set design and the details of expressions of the puppets, reflect the fantastic world of different characters in the same apartment building. 
Υeni Asir (Turkey)
Dimitris Stamou and Demy Papada create a dark and gloomy atmosphere with grotesque puppets, shadows and objects reflecting in a very refined way the prevailing pessimism of the days.
Delo Press (Slovenia)
Hailing from Athens, the show in question, named after and framed by an Edith Sitwell poem, consists of five stories about anxieties of modern life – including loneliness, greed and despair – which often culminate in some form of a violent ending. Without much prompting, the jury understood that the show offered hope in the form of engendering the responsibility for a better life with the audience. 
Exeunt Magazine (London,UK)
THE AWARDS
1st PRIZE OF BEST PERFORMANCE
KOTORSKI ΤΗΕΑΤΕR FESTIVAL MONTENEGRO, JULY 2012
AWARD FOR GIVING SUGGESTIVE FORMS OF ANXIETY PRESENT
TORUN INTERNATIONAL PUPPET FESTIVAL, OCTOBER 2012
THE FESTIVALS 2012-2013
INTERNATIONAL CROSSROADS VISUAL THEATER FESTIVAL, ANTWERPEN, BELGIUM
PUPPET IS A HUMAN TOO INTERNATIONAL FESTIVAL, WARSAW, POLAND
SPECTACULO INTERESSE INTERNATIONAL FESTIVAL, OSTRAVA, CZECH REPUBLIC
OSTHAFEN V INTERNATIONAL THEATER FESTIVAL, FRANKFURT ODER, GERMANY
ATTENSION THEATER FESTIVAL, LARZ, GERMANY
INTERNATIONAL THEATRICAL FESTIVAL VALISE, LOMZA, POLAND
ARTISTI IN PIAZZA INTERNATIONAL FESTIVAL, PENNABILLI, ITALY
FIMFA - FESTIVAL INTERNACIONAL DE MARIONETAS, LISBON, PORTUGAL
BLACK AND WHITE INTERNATIONAL THEATER FESTIVAL, IMATRA, FINLAND
INTERNATIONALES FIGURENTHEATER-FESTIVAL, NÜRNBERG, GERMANY
INTERNATIONAL PUPPET DAYS FESTIVAL, IZMIR, TURKEY
UNIDRAM INTERNATIONAL THEATER FESTIVAL, POSTDAM, GERMANY
THE END OF THE DAYLIGHT SAVING TIME THEATRE FESTIVAL, OULU, FINLAND
XIXth INTERNATIONAL PUPPET THEATRES ` FESTIVAL MEETINGS, TORUN, POLAND
11th INTERNATIONAL FESTIVAL ANIMO, KWIDZIN, POLAND
“BABKARSKA BYSTRICA 2012” FESTIVAL, BANSKA BYSTRIKA, SLOVAKIA
XIV INTERNATIONAL FESTIVAL 'INTERLYALKA' UZHGOROD, UKRAINE
SOFIA PUPPET FAIR FESTIVAL, SOFIA, BULGARIA
'LUTKE' INTERNATIONAL PUPPET FESTIVAL, LIUBLIANA, SLOVENIA
52nd INTERNATIONAL CHILDREN'S FESTIVAL', SIBENIK, CROATIA
KOTORSKI FESTIVAL POZORISTA, KOTOR, MONTENEGRO
BISONTERE FESTIVAL, SANTILLANA DEL MAR, SPAIN
BELARUSIAN INTERNATIONAL PUPPET THEATRE FESTIVAL, MINSK, BELARUS

Ωραία που 'ναι την αυγή - Γιάννης Πάριος

Πορεία στον Κάκαβο 26/1

OGE - Αγγελική Ηλιάδη | Η πιο ανατρεπτική συνεργασία έρχεται από την Panik Records!

OGE
AGGELIKI ILIADI

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ
Μία ανατρεπτική συνεργασία που θα αγαπήσετε...
OGE Ο ταλαντούχος rapper, που υπογράφει τεράστια hits, "Μόνο Μπροστά" με την DEMY και τον T.N.S., "Στο Δρόμο Μου" με την Χριστίνα Σάλτη, "Νέα Μέρα" με τον Νίκο Γκάνο κ.α.  Μαζί του...
 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ
Μια από τις πιο δυνατές, αυθεντικές γυναικείες λαϊκές φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής... σε ένα ρόλο άκρως ανατρεπτικό!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ Μουσική OGE, Στίχοι OGE, Diamond, Produced by Alex Leon Οι δυνατοί urban hip hop και r’n’b ήχοι του OGE συναντούν την μοναδική χροιά της Αγγελικής Ηλιάδη,
σε παραγωγή του δημιουργού των επιτυχιών Alex Leon, και μία ρηξικέλευθη συνεργασία γεννιέται!
Η νέα μεγάλη επιτυχία έρχεται αυτή την Δευτέρα 20/01 αποκλειστικά από την Panik RecordsΤην εταιρεία που συνεχίζει να προτείνει, τις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες!
 Δείτε το teaser για το επερχόμενο πολύ εντυπωσιακό video clip που έρχεται σε σκηνοθεσία Alexi Konstantinidi!
Στο teaser βλέπουμε τον OGE να "χτυπά" tattoo στην Αγγελική, η οποία εμφανίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί,
καθισμένη πάνω σε μία Harley μηχανή, σε ρόλο "foxy lady"!
To styling επιμελήθηκε ο έλληνας στιλίστας που έχει ντύσει την Beyonce και την Nicole Scherzinger, Διονύσης Κολποδίνος, ενώ το make up και hair styling της Αγγελικής και του OGE επιμελήθηκαν ο Δημήτρης Σταματίου και η Ρούλα Μαρινοπούλου αντίστοιχα.
To official video clip έρχεται σύντομα! Stay tuned! WATCH OFFICIAL TEASER ON YOUTUBE

Kαϊμακτσαλάν 4* Ημιδιατροφή+Spa|3ή4Μέρες(-50%)


    ¤220 από ¤440
    Έκπτωση : 50%
220¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kaimak Inn Spa & Resort στο Καϊμακτσαλάν, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται 2 Light Lunch, 1 μπάλα με αρωματικά άλατα για ξεχωριστή απόλαυση και αναζωογόνηση σε Prive Jacuzzi στο δωμάτιο σας και ελεύθερη χρήση του Εξωτερικού Jacuzzi, της αίθουσας μπιλιάρδου, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του Παιδότοπου για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤220 
μόνο!  
  Αξία ¤440
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤220

220¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kaimak Inn Spa & Resort στο Καϊμακτσαλάν, με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχονται 2 Light Lunch, 1 μπάλα με αρωματικά άλατα για ξεχωριστή απόλαυση και αναζωογόνηση σε Prive Jacuzzi στο δωμάτιο σας και ελεύθερη χρήση του Εξωτερικού Jacuzzi, της αίθουσας μπιλιάρδου, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του Παιδότοπου για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Πλαστήρα με 89¤ από 178¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Tζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό!
89¤ από 178¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Δηλαδή 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 178¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Δηλαδή 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Αρκαδία με 209¤ από 420¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα σε Executive Villa με Ημιδιατροφή!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο, 2 βόλτες με άλογα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο, 2 βόλτες με άλογα συνολικής διάρκειας 30 λεπτών και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Κατερίνη Πιερίας με 195¤ από 390¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας!  Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Γρεβενά με 119¤ από 238¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Ημιδιατροφή!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Ναυπακτία με 67¤ από 150¤ (-55%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
67¤ από 150¤ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξενοδοχείο «H Ελατού»! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
67¤ από 150¤ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξενοδοχείο «H Ελατού»! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 79¤ από 168¤ (-53%) για Rafting, Ξενάγηση, Πεζοπορία και 2 Διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo με Πρωινό σε Μπουφέ!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Όλυμπος με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δελφοί με 99¤ από 220¤ (-55%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa!
99¤ από 220¤ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
99¤ από 220¤ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239¤ από 480¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Αριδαία με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 80¤ από 160¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
80¤ από 160¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Ξενοδοχείο Ανδρομέδα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!!!
80¤ από 160¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Ξενοδοχείο Ανδρομέδα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!!!
Ζαγοροχώρια με 95¤ από 200¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ!
95¤ από 200¤ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 200¤ (Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα, στο Αρχοντικό Ζαρκάδα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα καραφάκι Τσίπουρο κατά την άφιξη, ξύλα για το Τζάκι και παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καλάβρυτα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!