Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ



ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Εναντίον όλων: Η απειλή της νεοναζιστικής εξάπλωσης
Συζήτηση με bloggers με αφορμή το βιβλίο του Κωστή Παπαϊωάννου Τα «καθαρά χέρια» της Χρυσής Αυγής, Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στις 7 μ.μ.
Λίγους μήνες μετά την έναρξη της δικαστικής έρευνας και τις προφυλακίσεις ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο δημόσιος διάλογος έχει απομακρυνθεί από το νεοναζιστικό φαινόμενο. Την ίδια ώρα, η δημοσκοπική αποτύπωση του ναζιστικού μορφώματος παραμένει πολύ υψηλή.
Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν για τις ρίζες του φαινομένου και τη σχέση αντιπροσώπευσης που έχει οικοδομηθεί με τμήμα του κοινωνικού σώματος. Θα διερευνήσουν αποτυπώσεις των ιδεών περί εθνοφυλετικής καθαρότητας στον λόγο και τα έργα του πολιτικού προσωπικού και ίχνη της διάχυσης αυτών των ιδεών σε άλλα πεδία του δημόσιου χώρου. Στη συζήτηση θα εξεταστούν οι προοπτικές του ελληνικού νεοναζισμού λίγους μήνες πριν από τις εκλογές που μπορεί να σηματοδοτήσουν μια ακροδεξιά, ξενοφοβική αντιευρωπαϊκή στροφή ολόκληρου του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.
Θα μιλήσουν οι bloggers
Απόστολος Φωτιάδης, δημοσιογράφος (apostolisfotiadis.wordpress.com)
Μιχάλης Παναγιωτάκης, δημοσιογράφος-webmaster στην εφημερίδα ΑΥΓΗ (histologion-gr.blogspot.gr)
Σπύρος Παπαδόπουλος (tovytio.wordpress.com)
Κωνσταντίνος Πουλής, συγγραφέας (pouliskonstantinos.blogspot.gr)
Συντονίζει ο Κωστής Παπαϊωάννου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟ Το ποιητικό έργο του Κ.Π. Καβάφη μέσα από τη ματιά των εφήβων: Τείχη, φωνές κι επιθυμίες
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, στις 6:30 μ.μ.
Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος. Η Κλειώ Φανουράκη, Δρ Θεατρολογίας- Θεάτρου/Δράματος στην Εκπαίδευση, συγγραφέας, σκηνοθέτρια, ηθοποιός, που έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί το πρόγραμμα θα παρουσιάσει το αντικείμενο και θα εξηγήσει τους στόχους του. Περισσότερα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ.
Εάν είστε εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, δηλώστε συμμετοχή στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ και τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Μια αλεπουδίτσα πονηριά σταλίτσα της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Ποιος δεν γνωρίζει την κυρα-Μαριώ, την παμπόνηρη αλεπού και τα κατορθώματά της;
Φαντάσου τώρα πόσο χάρηκε η κυρα-Μαριώ όταν γέννησε μια μικρή αλεπουδίτσα που της έμοιαζε σε όλα...
Σε όλα είπαμε; Αχ, όχι! Σε όλα εκτός από ένα: στην πονηριά.
Μια αλεπουδίτσα με πονηριά σταλίτσα γίνεται;
Αυτή η μικρή καληνύχτα κάτι ξέρει και θα σ’ το πει...
Έλα να το μάθεις! Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Αρμενιάκου σε περιμένει!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).



ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
Ημερίδα για το σύνδρομο Άσπεργκερ με αφορμή το βιβλίο Κόλιν Φίσερ.
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στις 7 μ.μ.
Η παιδοψυχολόγος-Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού Νατάσσα Γιάννακα και η ψυχολόγος-ψυχοπαιδαγωγός, Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου για το σύνδρομο Άσπεργκερ Μαρία Ηλιοπούλου με τον Κόλιν Φίσερ για οδηγό θα παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συνδρόμου Άσπεργκερ. Στην ημερίδα θα συζητηθούν βοηθητικοί τρόποι αντιμετώπισης των δυσκολιών στο σχολικό περιβάλλον.
Τι είναι το σύνδρομο Άσπεργκερ; Για τους περισσότερους είναι ένα μυστήριο, κάποιοι έχουν απλά κάποια «στοιχεία». Ο Κόλιν Φίσερ λύνει μυστήρια και μας ξεναγεί στον τρόπο που σκέφτεται ένα παιδί με σύνδρομο Άσπεργκερ, πώς κατανοεί τον κόσμο, τα ιδιαίτερα χαρίσματα και τις δυσκολίες του αλλά και πώς θα ήθελε να του συμπεριφέρονται οι άλλοι. Τα παιδιά και οι έφηβοι με σύνδρομο Άσπεργκερ, λόγω του υψηλού βαθμού λειτουργικότητας και της «αφέλειάς» τους, εμφανίζονται συχνά ως εκκεντρικοί ή παράξενοι και μπορούν εύκολα να γίνουν θύματα πειραγμάτων και επιθετικών συμπεριφορών. Η ζωή στο σχολείο μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για τα παιδιά που φαίνονται ιδιόρρυθμα και εκκεντρικά λόγω της κοινωνικής τους αδεξιότητας, των δυσκολιών στην επικοινωνία και στην προσαρμοστικότητα αλλά και των ειδικών ταλέντων τους.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και σε γονείς με έντονες ανησυχίες για το συγκεκριμένο θέμα.
Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας Μαίρη και Μαξ σε σκηνοθεσία του Άνταμ Έλιοτ (διανομή Odeon). Η ταινία (animated movie) περιγράφει την ιστορία της σχέσης δύο φίλων που αλληλογραφούν μεταξύ τους: της Μαίρη, μιας στρουμπουλής, μοναχικής 8χρονης κοπέλας που μένει στα προάστια της Μελβούρνης, στην Αυστραλία, και του Μαξ, ενός παχύσαρκου 44χρονου που πάσχει από το σύνδρομο Asperger και ζει στη χαοτική Νέα Υόρκη.
Για την παρακολούθηση της ημερίδας, αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά του βιβλίου Κόλιν Φίσερ (λιανική τιμή: 11,00 €, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ). Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης δύο ημέρες πριν από την ημερίδα. Στο τέλος της ημερίδας Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

118 COMEDY STREET!
Δύο κωμικοί με μεγάλη εμπειρία ο Κώστας και ο Θανάσης Παπαγεωργίου έρχονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ και φέρνουν άρωμα stand up comedy!
Ο πρώτος μήνας του νέου χρόνου φεύγει. Η ανεβασμένη διάθεση έρχεται όμως με τους δύο stand up comedians να προσφέρουν κάτι που λείπει από τη μίζερη εποχή μας: το γέλιο!!! Αλλά μην το πιείτε… Λουστείτε!!! Τα υπόλοιπα επί σκηνής…
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, στις 8 μ.μ.
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580 και στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο).

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ανοίγει τις πόρτες του σε όσους ενδιαφέρονται για αυτομόρφωση και διά βίου μάθηση. Έπειτα από οκτώ χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ συνεχίζει δυναμικά συμπεριλαμβάνοντας στις δραστηριότητές του ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2014.
Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω σεμινάρια-εργαστήρια:
1. Εργαστήρι δημοσιογραφίας και επικοινωνίας για θέματα Πολιτιστικού και Κοινωνικού ρεπορτάζ (διάρκεια: 27 διδακτικές ώρες / 9 συναντήσεις) με τη Μικέλα Χαρτουλάρη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 22/1/2014, στις 6 μ.μ.
Έναρξη: 4 Φεβρουαρίου 2014
• Υπεύθυνη - Διδασκαλία: Μικέλα Χαρτουλάρη, πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και του Ινστιτούτου Τύπου του γαλλικού Πανεπιστημίου Paris II, ρεπόρτερ Πολιτισμού και υπεύθυνη των σελίδων του Βιβλίου στα ΝΕΑ έως το 2012, συμπαρουσιάστρια της σειράς τηλε-συνεντεύξεων «Οι κεραίες της εποχής μας»
• Αντικείμενο: Εξειδίκευση και κατάρτιση στα μυστικά της ανάλυσης-έρευνας, του σχολιασμού, της συνέντευξης, των πορτρέτων στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, του ρεπορτάζ και της σύνταξης ύλης. Το εργαστήρι θα εστιάσει σε σύγχρονα ζητήματα κοινωνίας, κουλτούρας και ιστορίας.
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Τρίτη 18:30-21:00
• Κόστος: 280 € - Για φοιτητές και ανέργους: 260 €
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Αυτοπροσωπογραφία ενός ρεπόρτερ του Ρίσαρντ Καπισίνσκι
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο.
2. Επτά τέχνες – επτά συναντήσεις, Η εμψύχωση και η θεατρική αγωγή ως μέσο εναλλακτικής επικοινωνίας (διάρκεια: 21 διδακτικές ώρες / 7 συναντήσεις) με την Κατερίνα Ανωγιαννάκη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 29/1/2014, στις 6 μ.μ.
Έναρξη: 12 Φεβρουαρίου 2014
• Υπεύθυνη – Διδασκαλία: Κατερίνα Ανωγιαννάκη, παιδαγωγός, εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής, συγγραφέας
• Μέρες και ώρες μαθημάτων: Τετάρτη, 16:30-19:00
• Κόστος: 180 € - Για φοιτητές και ανέργους: 160 €
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο Η τέχνη του Δράματος στην εκπαίδευση της Άβρας Αυδή και της Μελίνας Χατζηγεωργίου.
Αντικείμενο: Με ερέθισμα τις επτά τέχνες (Γλυπτική, Ζωγραφική, Αρχιτεκτονική, Κινηματογράφος, Ποίηση-Λογοτεχνία, Φωτογραφία, Μουσική) ανακαλύπτουμε τις τεχνικές που μας οδηγούν σε μια διαδικασία θεατρικής προσέγγισης και επικοινωνίας κάθε τέχνης.
Αναλυτικά: Το σεμινάριο είναι βιωματικό και απευθύνεται σε παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών, εμψυχωτές και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τις τεχνικές εμψύχωσης με στόχο την δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.
Κάθε συνάντηση αφορά μια Τέχνη. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε κάθε τέχνη χωριστά μέσα από τεχνικές θεατρικής αγωγής και να ανακαλύψουμε τις μεθόδους που θα την κάνουν επικοινωνιακή σε ομάδες παιδιών ή ενηλίκων. Όλες οι θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθούμε μπορούν να βρουν εφαρμογή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες με ανάλογη προσαρμογή.
Σε κάθε συνάντηση θα επεξεργαστούμε αναλυτικά:
• Ζωγραφική - Συναισθήματα και τέχνες: Έλληνες και ξένοι εικαστικοί. Θεατρική προσέγγιση της εικόνας. Οι πίνακες ζωγραφικής γίνονται αφορμή για μυθοπλασία και παιχνίδια ρόλων.
• Γλυπτική - Σωματική έκφραση: Θέατρο και σωματικές φόρμες. Παντομίμα. Η κίνηση και η ακινησία ενός χαρακτήρα. Εκφράζομαι χωρίς λέξεις. Η ουδέτερη μάσκα. Αυτοσχεδιασμοί με στόχο τη μη λεκτική επικοινωνία.
• Μουσική - Ρυθμός και κίνηση: Ο προσωπικός και ο ομαδικός ρυθμός. Από την αυτοσχέδια στην οργανωμένη κινητική έκφραση.
• Ποίηση – Λογοτεχνία: Ένα λογοτεχνικό κείμενο γίνεται η αφορμή για να δομήσουμε τον χαρακτήρα ενός θεατρικού δρώμενου. Λέξεις-φράσεις και σωματική έκφραση. Το ένδυμα ως στοιχείο ενίσχυσης του ρόλου.
• Αρχιτεκτονική: Ο προσωπικός και ο αντικειμενικός χώρος. Τα αντικείμενα ως μέσο έκφρασης και αυτοσχεδιασμών. Αρχιτεκτονική και σκηνικός χώρος δράσης.
• Φωτογραφία: Η εικόνα γίνεται το μέσο για εικαστική έκφραση και επικοινωνία. Τεχνικές μυθοπλασίας με αφορμή την εικόνα. Σωματική έκφραση και φωτογραφία. Το σώμα μου μέρος της εικόνας. Παιχνίδια με το φως και τη σκιά.
• Κινηματογράφος: Προβολή ταινιών μικρού μήκους και ανακάλυψη των βασικών σκηνών τους. Το σενάριο και οι χαρακτήρες στο θεατρικό δρώμενο. Αναπαραγωγή σκηνών από την ταινία. Λόγος και κίνηση. Δημιουργία σεναρίου με μουσική, κίνηση, σωματική έκφραση.
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν είναι απαραίτητη η γνώση θεάτρου. Οι τεχνικές που θα ακολουθηθούν είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να προσεγγίσει τις θεματικές ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Δήλωση συμμετοχής με αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμορφωτικού σεμιναρίου και σχεδιασμού εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ διοργανώνονται και άλλα σεμινάρια για ενηλίκους. Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας). Όπου απαιτείται βιογραφικό, θα πρέπει να επισυνάπτεται στο e-mail.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ιστορίες που τις είπε ο πόλεμος, Ιστορίες που τις είπε η θάλασσα, Ιστορίες που τις είπε ο δρόμος, Ιστορίες που τις είπε η αγορά της Μαρίας Αγγελίδου
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 7 ετών
Η Ιστορία δεν είναι μόνο ημερομηνίες και ονόματα, δεν είναι μόνο σελίδες, αριθμοί, αίτια και αποτελέσματα. Η Ιστορία είναι ζωή, είμαστε εμείς, και άλλοι σαν εμάς, που έζησαν πριν από μας, ή θα ζήσουν μετά από μας. Η Ιστορία δεν αποτελείται από σωστές και λανθασμένες απαντήσεις, δεν μετριέται με βαθμούς, δεν είναι χωμένη στα χρονοντούλαπα.
Είναι μέσα στα σπίτια μας, είναι έξω στους δρόμους, είναι παντού.
Η συγγραφέας Μαρία Αγγελίδου με αφορμή τα ιστορικά παραμύθια της συναντά τους μικρούς μας φίλους και τους καλεί σ’ ένα ταξίδι στον χρόνο για να ανακαλύψουν μαζί ότι… η Ιστορία δεν είναι μόνο μάθημα!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εργαστήριο δημιουργικής γραφής
Ένα εργαστήρι έξι συναντήσεων για παιδιά 8-10 ετών με την εκπαιδευτικό Άλκηστη Χρονάκη (2ος κύκλος)
Ημερομηνίες: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 8 και 22 Φεβρουαρίου, 22 και 29 Μαρτίου, 12 Απριλίου 2014
Κόστος: 80 € για κάθε παιδί -70 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013- (και για τις έξι συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 10.30 έως τις 12.00
Στόχος του δεύτερου κύκλου του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και με αφορμή κάποιο παιχνίδι, ζωγραφιά ή κείμενο, να εμπλακούν δημιουργικά στη διαδικασία παραγωγής μιας ιστορίας, να σκεφτούν και να συνεργαστούν, δηλαδή, για την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου.
Οι μικροί μας συγγραφείς μέσα από το πρόγραμμα:
• θα βελτιώσουν τις γλωσσικές ικανότητές τους,
• θα ενθαρρύνουν τη δημιουργική τους σκέψη,
• θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους,
• θα καλλιεργήσουν τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλοβοήθειας.
Με την εγγραφή στο εργαστήριο δίνεται δώρο στους γονείς ένα λογοτεχνικό βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 70 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».
Για να κατοχυρωθεί η θέση θα πρέπει να δοθεί προκαταβολή (το 50% του συνολικού κόστους του εργαστηρίου) μία εβδομάδα τουλάχιστον πριν από την έναρξη του εργαστηρίου στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Μια καλή ευκαιρία για να επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ είναι οι εκδηλώσεις μας για παιδιά κάθε Σάββατο. Δείτε ΕΔΩ το ημερολόγιο των εκδηλώσεων και επιλέξτε όποια σας αρέσει. Η εξόφληση του εργαστηρίου γίνεται στην πρώτη συνάντησή του.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.