Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Του Δρ> Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Η ΨΩΡΙΑΣΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ή ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ.

Επειδή και η ψωρίαση πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα, η οποιαδήποτε θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας μπορεί να έχει άμεση επήρεια και στις διαταραχές της ψωρίασης. Αυτό ήδη είναι γνωστό από τη χρήση της κορτιζόνης που έχει ευεργετικά αποτελέσματα˙ δυστυχώς όμως προσωρινού χαρακτήρα. Στην περίπτωση που συνυπάρχουν τα δυο νοσήματα είναι αναγκαία μια μακροχρόνια αντιμετώπιση, φαρμακευτικά, και των δυο νοσημάτων, προκειμένου να κερδίσουμε με μια θεραπευτική αγωγή δυο θεραπευτικά αποτελέσματα.

Η ΜΠΛΟΦΑ [ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ]

Η ΜΠΛΟΦΑ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και στο ΟΞΥΓΟΝΟ
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Βιβλία υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές!

Καλοκαιρινές «αποδράσεις» με έκπτωση έως και 75%!
Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου, αλλά και την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 2,99 € έως 9,99 €.
Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:

22, 23, 29 και 30 Ιουνίου 2012

• Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές από -50% έως -75% αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, όπως του Ελβετού Αλέν Κλοντ Ζούλτσερ, του Ολλανδού Γερούν Μπράουερς, του Ισπανού Αντρές Τραπιέγιο κ.ά. Οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως ο Ίαν Ράνκιν, η Ρουθ Ρέντελ, η Λέσλι Γκλάιστερ κ.ά. Βιογραφίες γραμμένες από έγκυρους μελετητές, όπως του Γαλιλαίου, του Σαίξπηρ, του Λόρδου Μπάιρον και της οικογένειας Βιτγκενστάιν, η βιογραφία του Che σε graphic novel, η ερωτική αλληλογραφία των ποιητών Ντίλαν Τόμας και Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι, αλλά και εκδόσεις-σταθμοί, όπως το βιβλίο του Oλλανδού Χέιρτ Μακ με τίτλο Στην Ευρώπη, Ταξίδια στον 20ό αιώνα, δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.
Επιπλέον, με αγορές άνω των 20 ευρώ κερδίζετε 2 ευρώ και με αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζετε 3 ευρώ!
ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου

Το ΟΞΥΓΟΝΟ σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό του παζάρι για να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην πόλη ή στις διακοπές.
Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ με θέα τη Ρωμαϊκή Αγορά, στην Ολύμπου 81, από την Πέμπτη 21 έως το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.
Εκεί θα βρείτε με έκπτωση 50% έως 75% αριστουργήματα κλασικών συγγραφέων, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, αστυνομικές περιπέτειες και θρίλερ, ενδιαφέρουσες βιογραφίες, δοκίμια και μελέτες από κορυφαίους διανοούμενους, καθώς και άλλες εκδόσεις που θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας και διαφορετικές προτιμήσεις. Οι μικροί αναγνώστες θα βρουν συναρπαστικά βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα παραμύθια και απολαυστικές ιστορίες.
Τέλος, εκείνες τις ημέρες πολλοί, σπάνιοι και παλαιότεροι, τίτλοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα είναι στη διάθεσή σας στη μοναδική τιμή των 3 ευρώ.
Ώρες λειτουργίας

Πέμπτη: 10.00-21.00
Παρασκευή: 10.00-21.00
Σάββατο: 10.00-21.00
Σας περιμένουμε με καλή μουσική, δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FLORAL

Βλέπουμε Euro στο Floral
To Floral, πιστό στο ραντεβού του με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα προβάλλει από τις γιγαντοοθόνες του όλους τους αγώνες του Εuro 2012.
Παρασκευή 22 Ιουνίου, 21.45

Φάση των 8 | Ελλάδα – Γερμανία
Κυριακή 24 Ιουνίου, 21.45
Φάση των 8 | Αγγλία – Ιταλία
Σάββατο 23 Ιουνίου, 20.00

Live/Party 3 Χρόνια Floral | Penny & the Swingin’ Cats Live

+ dj sets Bill Hunchback & Mανώλης Οικονόμου (Εν Λευκώ)
Δευτέρα 25 Ιουνίου, 20.00

Ανοιχτή συζήτηση
3 λόγοι για να διαγράψουμε το Χρέος
1. Το τεχνητά διογκωμένο έλλειμμα του 2009
Πώς τα πειραγμένα στατιστικά στοιχεία οδήγησαν στη διόγκωση του ελλείμματος φέρνοντας τη χώρα στην παγίδα της Τρόικας.
Ομιλήτρια: Ζωή Γεωργαντά , καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,
πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ
2. Ο μύθος των απαραβίαστων μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων
Όσο κι αν κυβερνήσεις και ΜΜΕ- παπαγάλοι παρουσιάζουν απαραβίαστα τα μνημόνια, αυτά δεν είναι διεθνείς συμβάσεις και δεν εμπίπτουν στο διεθνές δίκαιο.
Ομιλητής: Γιώργος Κατρούγκαλος , Συνταγματολόγος, καθηγητής ΔΠΘ
3. Η καταστροφή του περιβάλλοντος (και της ζωής μας)
Η άλλη όψη της κρίσης: τα μνημόνια δεν λεηλατούν μόνο τους ανθρώπους αλλά και το περιβάλλον της Ελλάδας.
Ομιλητής: Μάκης Ζέρβας , επίκουρος καθηγητής ΕΑΠ
Συντονισμός: Ήρα Σινιγάλια /δημοσιογράφος.
Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΛΕ στο www.elegr.gr
Τετάρτη 27 Ιουνίου, 19.00

Παρουσίαση βιβλίου
Βασίλης Λιόσης - Ιμπεριαλισμός και Εξάρτηση
Τετάρτη 27 Ιουνίου, 21.45

Α' Ημιτελικός

Πέμπτη 28 Ιουνίου, 21.45
Β' Ημιτελικός
Κυριακή 1 Ιουλίου, 21.45
Τελικός
Παρασκευή 29 Ιουνίου, 20.30

Παρουσίαση βιβλίου/Party
Νίκος Τράντας - Ιστορίες 33 1/3 στροφών
Σάββατο 30 Ιουνίου, 22.00

Live Moussas FarmSummer Live

Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ:
210 3800070 / fax: 210 3800071
e-mail: info@floralcafe.gr

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ HOVHANNES BERBERIAN

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
HOVHANNES BERBERIAN
ΚΔ : 17103018
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : CD HOVHANNES BERBERIAN- WHISPERS OF THE SOUL
ΣΤΙΧΟΙ - ΜΟΥΣΙΚΗ : HOVHANNES BERBERIAN
BARCODE : 5201364730182
1-IN A WINK OF MY EYE
2-I'LL BE LEAVIN'YOU
3-I CAN'T BELIEVE
4-ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ
5-ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
6-MELT THE SNOW
7-DOWN IN ASIA (FOR THE SOLDIER)
8-NEVER LEAVES MY MIND
9-ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΜΙΛΑΣ
10-PLEASANT YESTERDAY
- Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε πρώτο του single "I' ll Be Leaving You" :
http://www.fmrecords.net/~fmpartners/tracks/Ill_be_leaving_you.zip 

Ο Γιάννης Μπερμπεριάν ξεκίνησε σε ηλικία 12 χρονών μαθήματα κλασσικής και ηλεκτρικής κιθάρας,με καθηγητή τον Βασίλη Αρχιτεκτονίδη. Αργότερα, έκανε μεταπτυχιακό στο Trinity College of Music, στο Λονδίνο. Έπαιξε σε πολλά ροκ συγκροτήματα, όπως οι Baronetti και οι Pop's μαζί με τον Κώστα Δουκάκη (κιθαρίστα των «Εξαδάκτυλλο» και «Socrates»), τον Αντώνη Τουρκογιώργη και πολλούς άλλους αξιόλογους μουσικούς. Μετοικώντας στον Καναδά για πέντε χρόνια, συνεργάστηκε με ντόπια ροκ συγκροτήματα. Τελευταία συνεργασία του, με τους «Νόμος 4000»- δίνοντας συναυλίες στο Κύτταρο και άλλους συναυλιακούς χώρους.

Δεν ξανάγινε.... Δωρεάν είσοδο στο Cavo Paradiso

Cavo Paradiso
Ένα από τα 10 διασημότερα club του κόσμου το Cavo Paradiso, σε συνεργασία με το Νο1 τουριστικό site Touristorama.com, υποσχόμενοι να ανεβάσουν τους ρυθμούς στο κόκκινο στα καλοκαιρινά πάρτι που θα στηθούν, σας προσφέρουν μέχρι τέλος Ιουνίου δωρεάν είσοδο για 1 άτομo και 1 σφηνάκι σε μια τοποθεσία – Παράδεισο, για να γλεντήσετε με την ψυχή σας στους ξέφρενους ρυθμούς των διασημότερων DJ!
Μύκονος: 15€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Ανέπλωρα

Μύκονος: 15€ για ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων στο εστιατόριο Ανέπλωρα.Σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Μυκόνου, απολάυστε ελληνικά παραδοσιακά πιάτα , σε έναν καλαίσθητο χώρο , με τα χρήματα που θα δίνατε για ένα πιάτο μόνο!

Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 168€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Argo Hotel

Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 168€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Argo Hotel. Ανάμεσα στα καλντερίμια, δίπλα από τις εκκλησιές,τις παραδεισένιες αμμουδιές της και τη ζωντάνια της νύχτας, η Μύκονος σας περιμένει να ζήσετε αξέχαστες στιγμες!

Μύκονος, Ορνός: 139€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον γραφικό Ορνό στο Asteri Apartments

Μύκονος, Ορνός: 139€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον γραφικό Ορνό στο Asteri Apartments. Η Μύκονος διατηρεί ακέραιη την ομορφιά της στο πέρασμα του χρόνου, είναι ένας άψογος οικοδεσπότης για τον επισκέπτη της, προσφέρει διακοπές χωρίς όρια και σας περιμένει, να εξερευνήσετε κάθε της γωνιά!

Μύκονος: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον ονειρεμένο Ορνό στο Asteri Hotel

Μύκονος: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Hotel. Ιδανικό για χαλαρωτική απομόνωση, αλλά και για εύκολη πρόσβαση στα διάφορα events του νησιού, το ξενοδοχείο αυτό θα αποτελέσει το ιδανικό ορμητήριο για απίθανες διακοπές στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων!

Μύκονος, Ορνός: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Apartments

Μύκονος: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Apartments. Ένα μοναδικό ταξίδι στο ονειρεμένο νησί των Κυκλάδων με τα αμέτρητα σοκάκια, τα όμορφα ταβερνάκια, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, που σφύζουν από ζωή, τόσο ελκυστικό που κανείς δεν μπορεί να το επισκεφτεί μόνο μια φορά!

Μύκονος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Anna Maria Studios

Μύκονος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων σας περιμένει για ένα υπέροχο τριήμερο , με κολύμπι στην περίφημη Ψαρρού, διασκέδαση στην Χώρα και χαλάρωση με ρομανικά ηλιοβασιλέματα στην Μικρή Βενετία, μην το χάσετε!!!

Μύκονος: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Hotel

Μύκονος: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Hotel. Ένα ονειρεμένο ταξίδι στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου με χίλιες δυνατότητες για διασκέδαση, χαλάρωση και ότι άλλο φανταστείτε σε μία τιμή που δεν ξανάγινε!!!!

Στην προστασία της πολυφωνίας στοχεύει η Google

Στην προστασία της πολυφωνίας στοχεύει η Google
Google Assistant, σύντομα έτοιμος ο ανταγωνιστής του Siri (;)

Κυκλοφόρησε το patch 1.0.3 για το Diablo 3

Κράνος ποδηλάτου που «βγάζει» φλας

Οι φωτογραφίες σας γίνονται φόντο στο gmail σας

Παράνομη ανασκαφή οδηγεί σε κύκλωμα αρχαιοκάπηλων

Η Microsoft στο κινητό μας

Αναπτύσσονται ραγδαία τα ρομποτικά έντομα

Το Google Play eBooks διαθέσιμο σε Γερμανία και Ισπανία

Σύστημα φωνητικών εντολών από την LG

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΥΚΟΣ
εικόνες: Μυρτώ Δεληβοριά

Σελίδες: 32 

Μαρία Αγγελίδου
Η ΤΡΙΤΗ ΜΑΓΙΣΣΑ

εικόνες: Κατερίνα Βερούτσου

Σελίδες: 32 

ΤΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Σελίδες: 32 

Αντώνης Παπαθεοδούλου
Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

εικόνες: Ίρις Σαμαρτζή

Σελίδες: 32

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ - ΤΟ ΡΟΛΟΪ

Stop στις απολύσεις στο δημόσιο τομέα

Υπόθεση κατασκοπίας με πρωταγωνίστρια 25χρονη φοιτήτρια, ταράζει την Τουρκία
Αλβανός εισαγγελέας έπαιρνε επίδομα και φάρμακα από το δήμο Ιωαννίνων!!!

Βρέθηκαν εκρηκτικά σε εγκαταστάσεις πυρηνικού σταθμού στη Σουηδία

Σαμαράς, ο άνθρωπος της τελευταίας ευκαιρίας

Έστειλαν ειδοποιητήριο στον Νικόλα Άσιμο για να πάψει να είναι ελεύθερος επαγγελματίας!!!

Η Παπαρίζου και το ροζ μπικίνι

Stop στις απολύσεις στο δημόσιο τομέα

Οδεύουμε προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης

Αντικείμενο του πόθου 38χρονη αεροσυνοδός

Κάμερα με ανάλυση ενός gigapixel

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Αν υπάρχει θεός…
Δαχτυλίδια σε πελαργούς στο Δέλτα του Έβρου για τη μελέτη της μετανάστευσής τους

Έχω μια απορία…

Και η Τζότζολα στην κρατική μηχανή!

Απειλές προς του εργαζομένους της ΕΡΤ από τον υπεύθυνο προπαγάνδας της ΝΔ

Υπουργός Επικρατείας ο πρώην Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Δημήτρης Σταμάτης

Διώξαμε μια κυβέρνηση ΓΑΠ…

29η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση στην Κομοτηνή

Σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τον Δήμο Δράμας

Σημαντικό έργο για τον αγροτικό κόσμο του Έβρου ο αναδασμός του Πέπλου

Η Ελλάδα βραβεύεται από την Αμερική για την … πολιτική της πρωτοτυπία!!!

Θανάσης Ράσιος: «Τηλεπερσόνα» ο Λοβέρδος … «αδιάβαστος» ο Χρυσοχοΐδης

Σούπερ μεταγραφή ο Πανθρακικός! Ο Adrian Gunino ντύνεται στα πράσινα

Ξεκινά το 3ο Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης

Συνεδριάζει στις 25 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου Ξάνθης

Κι όμως αυτοί θα μας σώσουν…

Το πιο τραγικό της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Αναψυκτικό «Του Βουνού» από την Κομοτηνή και για όλο τον κόσμο

Ελλείψεις νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Καβάλας

Έκθεση με θέμα τη μετανάστευση στην Αλεξανδρούπολη

Ευνοϊκή διάταξη Νόμου για τους οφειλέτες των Δήμων

Γιορτή της Μουσικής στην Καβάλα

3ημερο εθελοντικής αιμοδοσίας στη Σαμοθράκη

Η ΝΔ ψάχνει Γραμματέα και διευθυντή

Η ΝΔ… ψάχνει Γραμματέα και Διευθυντή
Αυτή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, που κατείχε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, και εκείνη του Γενικού Διευθυντή, που βρισκόταν στα χέρια του Θανάση Σκορδά. [...]
Τα “παιχνίδια” της Μέρκελ

Τα κράτη μέλη έχοντας εκχωρήσει τα χρηματοπιστωτικά εργαλεία των κεντρικών τους τραπεζών στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μοιάζουν όμηροι της γραφειοκρατίας της Ένωσης και της στρατηγικής της Άνγελα Μέρκελ. [...]

Πρωθυπουργός ο Σαμαράς | Ποιοι «υπουργοποιούνται» | Η προγραμματική συμφωνία των 3 και οι εσωκομματικές αντιδράσεις | ΣΥΡΙΖΑ: Συντηρητική η κυβέρνηση

Νέος πρωθυπουργός της χώρας, ο Α. Σαμαράς - Μετά την ορκωμοσία, η νέα κυβέρνηση
περισσότερα

Υπουργός Οικονομικών ο Β. Ράπανος - Ποιοι υπουργοποιούνται
περισσότερα

Προγραμματική Συμφωνία: Τι περιλαμβάνει
περισσότερα

ΠΑΣΟΚ: Εγκρίθηκε η πρόταση Βενιζέλου για συμμετοχή μόνο τεχνοκρατών αλλά...
περισσότερα

Η προγραμματική συμφωνία θα κρίνει τη συνοχή και της κυβέρνησης και της ΔΗΜΑΡ
περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση με συντηρητικά χαρακτηριστικά - «Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί»...
περισσότερα
Θα επαναληφθεί η ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων!
περισσότερα

Ποινική δίωξη κατά του Ι. Αμυρά για τις δηλώσεις περί αντάρτικου πόλεως
περισσότερα

Υπουργείο οικονομικών: Απαντήσεις σε ερωτήσεις για τις φορολογικές δηλώσεις
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Grexit κινδύνου ... για ΗΠΑ και Γερμανία

Grexit κινδύνου ... για ΗΠΑ και Γερμανία
Ανάσα εκλογικής ανακούφισης ή ... ??

Διαπραγμάτευση ουσίας

Καμία ανακούφιση για Ισπανία και Ιταλία από τις ελληνικές εκλογές

Το νέο «επικείμενο» λάθος του Α. Σαμαρά

Σύσταση εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας ζητεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Αντίθετος με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντ.Σαμαρά ο Οδ.Βουδούρης της ΔΗΜΑΡ

Με το βλέμμα στη Σύνοδο Κορυφής οι διεργασίες στο επιτελείο Σαμαρά

Σε εξέλιξη η συνάντηση Βενιζέλου - Κουβέλη για το σχηματισμό κυβέρνησης

Ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ με αλλαγή και του ονόματος σχεδιάζει ο Ευ.Βενιζέλος

Αρχίζει η διαδικασία μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ

Κοντά στον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας η χώρα

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για τον εμπρησμό της κάλπης στα Εξάρχεια

Ανοικτές όλες οι επιλογές για τη διεθνή βοήθεια, λέει η Κύπρος

Ανεπαρκής η διαβούλευση με τη γερμανική Βουλή για τον ESM, κρίνει η Καρλσρούη

Στο επίκεντρο της κρίσης χρέους η Ισπανία, στα ύψη το κόστος δανεισμού

Πλαφόν 2.400 ευρώ στις συντάξεις και περικοπές προνομίων βουλευτών προτείνει το ΚΕΠΕ

Έρχεται η δεύτερη παρτίδα εκκαθαριστικών με «φουσκωμένους» φόρους

Δημοπρασία 3μηνων εντόκων γραμματίων την Τρίτη

Ένεση 465 δισ. δολάρια στο «τείχος» του ΔΝΤ από την G20, πιέσεις στην ΕΕ για δράση

Μαζί θα πληρωθούν φόρος εισοδήματος και έκτακτη εισφορά

Logismos: Καταβλητέοι φόροι 44.572,9 ευρώ

Η S & B: Έκδοση ομολογιακού δανείου 110 εκατ. ευρώ

Επιθεώρηση επαναπιστοποίησης για το Ντυνάν

Διακοπές κυκλοφορίας στην Ολυμπία Οδό

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό

Κτήμα Λαζαρίδη: Νέος ελεγκτής ο κ. Ν. Τζιμπράγος

Ακρίτας: Εκλογή της νέας Επιτροπής Ελέγχου

ΟΤΕ: Συρρικνώνεται η παρουσία του στο εξωτερικό

Τι Χίτλερ, τι Μέρκελ - Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης - Έχασαν γραπτό μαθητή που έλαβε μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις!!!

Εκατό γάμοι την ίδια στιγμή στην Κύπρο
Εσείς φύγατε...

Πάρτε μέτρα για την μείωση των τιμών

Τι Χίτλερ, τι Μέρκελ

Άλλη μία φορά έμεινε στις διακηρύξεις η μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση

Έχασαν γραπτό μαθητή που έλαβε μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις!!!

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Θέλουν εκλογές σε δυο χρόνια!

Θέλουν εκλογές σε δυο χρόνια!
Το προγραμματικό πλαίσιο περιλαμβάνει συμφωνίες αλλά και... αποκλίσεις. Τα βρήκαν στο να παραπεμφθούν τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που ζητά η τρόικα, τον Σεπτέμβριο. [...]

Η ομάδα κρούσης του Σαμαρά

Η ομάδα κρούσης του Σαμαρά
Δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά θα βρίσκονται ακόμη ο Δημήτρης Σταμάτης, πιθανότατα ως υπουργός Επικρατείας, καθώς και οι Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης, δηλαδή η ομάδα νίκης των εκλογών. [...]
Τρία νέα υπουργεία ιδρύει ο Σαμαράς

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να συστήσει αυτόνομα υπουργεία, το υπουργείο Τουρισμού, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. [...]
Η αρχή είναι καλή

Σημαντική επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι ήταν η πρώτη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους κυβερνητικούς εταίρους, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, όπου έγινε σαφής η πρόθεση όλων να υπάρξει κλίμα συναίνεσης και συνεννόησης. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Ο πρωτομάστορας
Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ!!!

Η "B΄ εν Αθήναις Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων" και η εκλογή του Γεωργίου στον Ελληνικό Θρόνο (1862-1863)

Πως εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ ένας πρώην αξιωματικός της ΠΑΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΣΤΥΛΩΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ 25%

Άντε βρε νούμερο (summer 2012 hit)

ΑΝ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

O νέος ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός των Τιράνων παραπέμπει στην Αγία Σοφία!!!

ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΨΑΡΑ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ Ή ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ 18.000 ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 1824...

Εθνική Ελλάδος γειά σου...!!!

Αντώνη, έμαθες τι λέει ο Νταβούτογλου για την Θράκη;

Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη

Παλικάρια της Εθνικής, κάντε μας μια χάρη !!!

Mέχρι τέλος Αυγούστου τα διατρητικά βλήματα DM53A1 στις ταξιαρχίες των LEO2HEL/LEOA4

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για 5.000 άνεργους πτυχιούχους έως 35 ετών

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ (ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΕΝΕΚΟΥ, 19/06/1827)

Οικονομικές πιέσεις και ΑΟΖ

Πρώτες απειλές από Τουρκία για "Προστασία της τουρκικής μειονότητας στην Δ.Θράκη"!

Έρχεται… λυπητερή 1.450 ευρώ για 650.000 φορολογούμενους

www.marketbeast.gr
Έρχεται… λυπητερή 1.450 ευρώ για 650.000 φορολογούμενους

Έσοδα για να κλαίει κάθε πικραμένος… »
FT: «Το ελληνικό νηστικό αρκούδι θα χορέψει τον ευρωπαϊκό χορό;»
«Η Ισπανία και πάλι στο στόχαστρο»
Είσαι άνεργος; Να τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τα χαράτσια
Ζητά περισσότερα δικαιώματα ψήφου στο ΔΝΤ η BRICS
Μεικτή εικόνα στη Wall Street

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Ξαναζώντας τα Νέμεα
Euro: Παρούσα η Μέρκελ στον προημιτελικό Ελλάδας-Γερμανίας

Η αγωνία του (Έλληνα) τερματοφύλακα τη στιγμή του (γερμανικού) πέναλτι

Διελκυνστίδα Ομπάμα – Μέρκελ για την Ελλάδα

Τουρκικό δηλητήριο για Ελλάδα!"Ανακάλυψαν" πάλι "στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών" στο Λαύριο

Μουρούτης: Τα ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους

Συγχαρητήρια ΕΛΚ στον Αντ. Σαμαρά για το σχηματισμό κυβέρνησης

Στ.Φούλε: Καμία αντίφαση μεταξύ προεδρίας της ΕΕ και διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΩΣ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΗΓΕΣΙΑΣ

Αρετή και τόλμη θέλει τώρα η οικονομία

Στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη ο αρχηγός Στόλου του Ελληνικού ΓΕΝ

Επεισόδιο μεταξύ Κάμερον και Κίρσνερ για τις Μαλβίνες (Φόκλαντς)

HPG: Over a hundred soldiers died in Hakkari

Η Τουρκική γλώσσα και σε προκηρύξεις του Ελληνικού Δημοσίου; Τι συμβαίνει επιτέλους στο δήμο Αρριανών;

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Στο πλευρό της ελληνικής μειονότητας Ίμβρου και Τενέδου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Συζήτηση στο Κοινοβούλιο για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

Οι 20 κορυφαίες εξαγωγικές αγορές της Ελλάδος το 2011, οι εξαγωγές μας το πρώτο τετράμηνο του 2012

ΗΠΑ: Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται σε συριακό λιμάνι

Σκληραίνει τη στάση της απέναντι στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων η Βουλγαρία

Η Άγκυρα εξαγγέλλει νέους σχεδιασμούς και έρευνες Νέες τουρκικές έρευνες ανοικτά της Κερύνειας

Μεξικό-G20: Ομπάμα-Ερντπγάν, σε συνομιλίες για τη Συρία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

"Η Ρωσία δίνει 5 δις στη Κύπρο,με αντάλλαγμα ναυτική βάση"!Ανάλυση-βόμβα από το Stratfor

Ο στρατός των ΗΠΑ θα αγοράσει αεροσκάφη από Ρωσία!

Στον αστερισμό της ΔΗΜΑΡ και του Φώτη Κουβέλη

Ρωσικό δάνειο στην Κύπρο με αντάλλαγμα ναυτική βάση και προστασία; - Το ΒΒC "έκοψε" στον αέρα τον Βαρουφάκη

Σε κατάσταση αμόκ, χτυπούσε τη γυναίκα και την κόρη του με λοστό
Ρωσικό δάνειο στην Κύπρο με αντάλλαγμα ναυτική βάση και προστασία;

Το ΒΒC "έκοψε" στον αέρα τον Βαρουφάκη

"Κόλλησε" το Surface της Microsoft στην επίσημη παρουσίαση από τον πρόεδρό της Steve Sinofksy

9.450 λίτρα νερού για την παραγωγή ενός και μόνο παντελονιού τζιν!!!

Παντρεύεται η Παπουτσάκη

Προσέξτε πως θα συμπληρώσετε το Ε9

Nέο μνημόνιο στα σκαριά υπό τις ευλογίες του Eurogroup

Μονομερείς ενέργειες του Προβόπουλου τον οδηγούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Ξανά υπέρ εθνικού νομίσματος ο Μπερλουσκόνι

Ο Σαρκοζί έλεγε τα "καλύτερα" για την Μέρκελ

Σκανδαλίδης, Μεϊμαράκης και Χατζησωκράτης, συναντώνται και πάλι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Στο «παιδί της ανάγκης» οι ελπίδες για επανίδρυση της πολιτικής περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Θεατρική παράσταση: "Νέπε Χάμπο, η τρόϊκα τίνος θαγατέρα εν" το Σάββατο 23 Ιουνίου στην Πλατανιά
Παρχάρια 2012 στη Φύσκα Κιλκίς

Αργοναύτης (Μάϊος-Ιούνιος 2012)

Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας στην Καβάλα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΖΕΛΩΝΟΣ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΚΟΠΑΝΟΥ "Η ΜΙΕΖΑ"