Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δεν ξανάγινε.... Δωρεάν είσοδο στο Cavo Paradiso

Cavo Paradiso
Ένα από τα 10 διασημότερα club του κόσμου το Cavo Paradiso, σε συνεργασία με το Νο1 τουριστικό site Touristorama.com, υποσχόμενοι να ανεβάσουν τους ρυθμούς στο κόκκινο στα καλοκαιρινά πάρτι που θα στηθούν, σας προσφέρουν μέχρι τέλος Ιουνίου δωρεάν είσοδο για 1 άτομo και 1 σφηνάκι σε μια τοποθεσία – Παράδεισο, για να γλεντήσετε με την ψυχή σας στους ξέφρενους ρυθμούς των διασημότερων DJ!
Μύκονος: 15€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Ανέπλωρα

Μύκονος: 15€ για ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων στο εστιατόριο Ανέπλωρα.Σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Μυκόνου, απολάυστε ελληνικά παραδοσιακά πιάτα , σε έναν καλαίσθητο χώρο , με τα χρήματα που θα δίνατε για ένα πιάτο μόνο!

Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 168€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Argo Hotel

Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 168€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Argo Hotel. Ανάμεσα στα καλντερίμια, δίπλα από τις εκκλησιές,τις παραδεισένιες αμμουδιές της και τη ζωντάνια της νύχτας, η Μύκονος σας περιμένει να ζήσετε αξέχαστες στιγμες!

Μύκονος, Ορνός: 139€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον γραφικό Ορνό στο Asteri Apartments

Μύκονος, Ορνός: 139€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον γραφικό Ορνό στο Asteri Apartments. Η Μύκονος διατηρεί ακέραιη την ομορφιά της στο πέρασμα του χρόνου, είναι ένας άψογος οικοδεσπότης για τον επισκέπτη της, προσφέρει διακοπές χωρίς όρια και σας περιμένει, να εξερευνήσετε κάθε της γωνιά!

Μύκονος: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον ονειρεμένο Ορνό στο Asteri Hotel

Μύκονος: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Hotel. Ιδανικό για χαλαρωτική απομόνωση, αλλά και για εύκολη πρόσβαση στα διάφορα events του νησιού, το ξενοδοχείο αυτό θα αποτελέσει το ιδανικό ορμητήριο για απίθανες διακοπές στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων!

Μύκονος, Ορνός: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Apartments

Μύκονος: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Apartments. Ένα μοναδικό ταξίδι στο ονειρεμένο νησί των Κυκλάδων με τα αμέτρητα σοκάκια, τα όμορφα ταβερνάκια, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, που σφύζουν από ζωή, τόσο ελκυστικό που κανείς δεν μπορεί να το επισκεφτεί μόνο μια φορά!

Μύκονος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Anna Maria Studios

Μύκονος: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων σας περιμένει για ένα υπέροχο τριήμερο , με κολύμπι στην περίφημη Ψαρρού, διασκέδαση στην Χώρα και χαλάρωση με ρομανικά ηλιοβασιλέματα στην Μικρή Βενετία, μην το χάσετε!!!

Μύκονος: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Hotel

Μύκονος: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Ορνό στο Asteri Hotel. Ένα ονειρεμένο ταξίδι στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου με χίλιες δυνατότητες για διασκέδαση, χαλάρωση και ότι άλλο φανταστείτε σε μία τιμή που δεν ξανάγινε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: