Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Υποκλοπές, Εκβιασμοί και Πόλεμος μέχρις Εσχάτων

Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν: Υποκλοπές, Εκβιασμοί και Πόλεμος
μέχρις Εσχάτων

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ


Και η μεγάλη στιγμή ήρθε!
Πανηγυρίστε Έλληνες, βγήκαμε στις αγορές!
ΤΩΡΑ δέσαμε!
Μετά από τις «τροχιές ανάπτυξης» και το πρωτογενές πλεόνασμα, το πρωτοφανές πλεόνασμα, η χώρα, με μια ξέφρενη, διαστημική πορεία, βγήκε στις αγορές για μπάμιες, φασολάκια, πατάτες και λοιπά οπωροκηπευτικά.
Η «κυβέρνηση» πανηγυρίζει, και εμείς, ξαραχνιάζουμε τις άδειες τσέπες μας γιατί σύντομα, θα ξεχειλίσουν από χρήμα.
Χρήμα ζεστό, φρέσκο, χρήμα των αγορών.
Δεν γνωρίζω αν στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες για να γιορτάσουν το ΜΕΓΑ γεγονός, ξέρω πως απ’ έξω απ το Μαξίμου, το ΔΡΑΜΑ του κοσμάκη συνεχίζεται, και κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο μεγάλο.

Η ανεργία κύριοι της κυβέρνησης, έτσι πληροφοριακά, βρίσκεται στα ύψη και δε λέει να κατέβει.
Αυτήν βάλατε σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης, όπως και τη φτώχεια, όπως και την πείνα και την εξαθλίωση.
Βγήκαμε στις αγορές του τελικού ξεπουλήματος της χώρας, στις «αγορές» της αύξησης των χρεών εκείνων που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε, μεγαλώνετε, και συντηρείτε.
Ζείτε στον πλανήτη σας, και όχι στην Ελλάδα.
Στον πλανήτη το δικό σας όλα μπορεί να είναι τέλεια, αλλά ΕΔΩ, στη γη, στη χώρα που λέγεται Ελλάδα, ΟΛΑ είναι εφιαλτικά για τον λαό.
Το ΜΟΝΟ που έχετε καταφέρει είναι αυτό.
Να φέρετε τον εφιάλτη της φτώχειας στη χώρα.
Να φέρετε τον εφιάλτη της ΔΙΑΛΥΣΗΣ της υγείας, της παιδείας, και άλλα πολλά δεινά.
Και έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να μας κοροϊδεύετε με τροχιές ανάπτυξης, με εξόδους στις αγορές, με μεταρρυθμίσεις με λόγια μεγάλα και ΚΟΥΦΙΑ, όπως κούφιοι και επικίνδυνοι είστε ΟΛΟΙ εσείς που κάναμε το ΛΑΘΟΣ και σας ψηφίσαμε, καταδικάζοντας τους εαυτούς μας σε θάνατο μεταφορικά, και κυριολεκτικά.
Έχουν γίνει καθημερινότητα πλέον εικόνες  εξαθλιωμένων ΕΛΛΗΝΩΝ που προσπαθούν να εξασφαλίσουν το φαί τους σκαλίζοντας  κάδους σκουπιδιών, μαζεύοντας τα απομεινάρια των λαϊκών αγορών, έχουν γίνει καθημερινότητα εικόνες πεινασμένων ΕΛΛΗΝΩΝ που ψάχνουν για ένα πιάτο φαί σε νοσοκομεία η σε συσσίτια, που αναζητούν ένα χώρο να μείνουν γιατί από νοικοκυραίους τους καταντήσατε ζητιάνους.
ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΤΕ τη χώρα, και ζητάτε να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ τα χρέη που ΕΣΕΙΣ και η ανικανότητα σας δημιουργήσατε.
Το πιο επικερδές επάγγελμα στην χώρα, είναι αυτό του πολιτικού, μια κερδοφόρα «επιχείρηση» που την κληροδοτεί στα παιδια, τα εγγόνια, τους συμπέθερους του ο κάθε πολιτικός.
Και βλέπουμε στη βουλή, την «χαρά του αλσχάιμερ».
Αδέλφια, βγήκαμε στις αγορές.
Πανηγυρίστε, και πείτε στους συνανθρώπους μας σαν και αυτόν της φωτογραφίας, να σταματήσει να σκαλίζει στα σκουπίδια γιατί τώρα βγήκαμε στις αγορές, και τα ΞΕΝΑ αφεντικά μας θα φάνε με χρυσά κουτάλια.
Α ρε πατρίδα ΠΩΣ σε κατάντησαν……
Α ρε ΕΛΛΗΝΑ….
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

Βασίλης Τσούγκαρης

Νέο βιβλίο από την Χρυσηίδα Δημουλίδου και πασχαλινές προτάσεις!

Οι λαμπάδες που επαναστάτησαν

Συγγραφέας: Χρυσηίδα Δημουλίδου
Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια.
Έτος: 21 Μαρτίου 2014.
Σχήμα: 21Χ29.
Σελίδες: 32.
Εξώφυλλο: Σκληρό.
ISBN: 978-960-567-024-5.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα

Συγγραφέας: Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος:Νέστορας Ξουρής
Έτος: 2007.
Σχήμα: 21x29.
Σελίδες: 32.
Εξώφυλλο: Σκληρό.
ISBN: 978-960-6638-34-3.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Ο λαγός που μισούσε τα κόκκινα αυγά

Συγγραφέας: Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής.
Έτος: 21 Μαρτίου 2011.
Σχήμα: 21Χ29.
Σελίδες: 32.
Εξώφυλλο: Σκληρό.
ISBN: 978-960-6864-81-0. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ "ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ"



ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ
Το φουστάνι με τις πεταλούδες
Ένα πολύ ξεχωριστό φόρεμα γίνεται αφορμή να ταξιδέψουμε σε έναν όμορφο κόσμο, τόσο εύθραυστο, τόσο δυνατό, τόσο ελεύθερο, όσο οι μικρές ψυχές της αγάπης που το στολίζουν.
Πεταλούδες από κάθε γωνιά της γης μάς περιμένουν για να μοιραστούν μαζί μας τη σημασία της διαφορετικότητας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της διαπολιτισμικής ενσυναίσθησης.
Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σοφίας Μαντουβάλου ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ την Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014, στις 6 μ.μ.,στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν
η Άντα Κατσίκη-Γκίβαλου, Καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας
του Πανεπιστημίου Αθηνών,
ο Γιάννης Σ. Παπαδάτος, Επίκουρος Καθηγητής
Πανεπιστημίου Αιγαίου-κριτικός παιδικής λογοτεχνίας,
και η Φωτεινή Ζέρβα, δασκάλα του 1ου Πρότυπου Πειραματικού
Δημοτικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο).
Το βιβλίο (εικονογράφηση: Κατερίνα Χαδουλού) βραβεύτηκε πρόσφατα από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ένα κοριτσάκι παίρνει δώρο απ’ τη νονά της ένα πολύ ξεχωριστό φόρεμα, και μαζί του ταξιδεύει σε έναν υπέροχο φανταστικό κόσμο, γεμάτο ομορφιά και χρώματα. Πεταλούδες από όλο τον κόσμο τη συνοδεύουν σ’ αυτό τον κόσμο και της μαθαίνουν την αξία της διαφορετικότητας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των διαπολιτιστικών αξιών και της ανταλλαγής ιδεών.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Σοφία Μαντουβάλου ζει στην Αθήνα. Σπούδασε εξελικτική ψυχολογία, εκπαιδευτική τεχνολογία και σκηνοθεσία στην Ελλάδα και στον Καναδά. Εδώ και τριάντα χρόνια που υπηρετεί το βιβλίο και την τηλεόραση παρέα με τη φαντασία, το χιούμορ και το παράλογο, κατορθώνει να συνδυάζει τα φανταστικά με τα πραγματικά στοιχεία της ζωής, το όραμα με την πραγματικότητα. Έχει εκδώσει έως τώρα εβδομήντα βιβλία για παιδιά και νέους. Το έργο της στην παιδική λογοτεχνία έχει διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, τα κινέζικα και τα κορεάτικα, ενώ κάποια περιλαμβάνονται στο σχολικό ανθολόγιο. Το 2014 ήταν υποψήφια για το Βραβείο Άντερσεν. Είναι δημιουργός μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών ταινιών, μερικές από τις οποίες έχουν αποσπάσει διακρίσεις.
Μην χάσετε την εκπομπή της Αναστασίας Καμβύση την Παρασκευή 11 Απριλίου στο ηλεκτρονικό ραδιόφωνο www.trollradio.gr, στις 3 το μεσημέρι, με καλεσμένη τη Σοφία Μαντουβάλου.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ




ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εργαστήριο για παιδιά με πασχαλινές κατασκευές
Παρασκευή 11 Απριλίου, στις 6:30 το απόγευμα
Με τη βοήθεια της εμψυχώτριας Εύας Νικηφόρου θα βάψουμε αυγά, θα φτιάξουμε κοκοράκια και πασχαλινά καλαθάκια.
Σας περιμένουμε όλους και όλες!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).
Η Πουπού και η Καρλότα και Η Καιτούλα η κοκέτα η κοτούλα του Ευγένιου Τριβιζά
Σάββατο 12 Απριλίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών του αγαπημένου συγγραφέα μικρών και μεγάλων από την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη
Η Καρλότα και η Καιτούλα είναι κότες διαλεγμένες. Δεν ζουν μέσα στο κοτέτσι βαρετά και ανιαρά μόνο να γεννούν αυγά! Θα μπορέσει η τσαχπίνα άσπρη κότα, η Καρλότα να αντισταθεί στον έρωτα της Πουπούς, της πονηρής Αλεπούς που της χαρίζει δώρα και παινέματα για να την ψήσει; Η Καιτούλα, που βάφεται και στολίζεται, θα συναντήσει τελικά τον μεγάλο της έρωτα παρ’ όλες τις περιπέτειες και τις ανατροπές;
Δύο διασκεδαστικές πουπουλένιες ερωτικές ιστορίες που θα μας κάνουν να δούμε τις κότες με άλλο μάτι!
Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά
με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις.
Δύο Παραμύθια Ντορεμύθια με ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ για να στολίσουν τα πασχαλινά σας αυγά!!!
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).


Μετά το Πάσχα ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα είναι κοντά σας με νέο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Περισσότερα στο www.metaixmio.gr/polychoros σύντομα.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Γνωρίζω το σώμα μου μέσα από την τέχνη
Ένα εργαστήρι τριών συναντήσεων για παιδιά 3-6 ετών και τους γονείς τους με την παιδαγωγό, εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής και συγγραφέα Κατερίνα Ανωγιαννάκη
Ημερομηνίες: Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2 και 9 Μαΐου 2014
Κόστος: 30 € για κάθε παιδί -25 € για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολούθησαν κάποιο εργαστήρι στον Πολυχώρο το 2013-2014- οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν (και για τις τρεις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1 ώρα, από τις 7 έως τις 8 μ.μ.
Πώς μπορεί η ζωγραφική να αποτελέσει το ερέθισμα για να γνωρίσουμε το σώμα μας και τις δυνατότητές του; Πόσες διαφορές και ομοιότητες με το δικό μας πρόσωπο έχουν οι πίνακες του Πικάσο με τις «περίεργες» μορφές; Τι θέλει να μας πει ένα γλυπτό με τη στάση του σώματός του;
Στόχος του προγράμματος είναι να έρθουν τα παιδιά και οι γονείς σε επαφή με το σώμα τους και τις λειτουργίες του με κύριο οδηγό την Τέχνη. Η προσέγγιση του θέματος γίνεται μέσα από την τέχνη της γλυπτικής, της ζωγραφικής και της φωτογραφίας
Οι περίεργες ανθρώπινες φιγούρες του Πάμπλο Πικάσο μας κάνουν να αναρωτηθούμε για τη θέση των χαρακτηριστικών στο ανθρώπινο πρόσωπο, τα γλυπτά των Τζακομέτι και Μποτέρο μας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσουμε για το ύψος και το διαφορετικό σωματότυπο των ανθρώπων, ενώ με οδηγό το θεατρικό παιχνίδι και τα παιχνίδια με το φως και τη σκιά αντιλαμβανόμαστε το σώμα μας σε σχέση με τον χώρο.
Στο τέλος κάθε συνάντησης παιδιά και γονείς συμμετέχουν σε ένα εικαστικό εργαστήρι και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά έργα!
Με την εγγραφή στο εργαστήριο δίνεται δώρο το βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη Γνωρίζω το σώμα μου μέσα από την τέχνη.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 25 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τα παραμύθια των γιατί
Σάββατο 26 Απριλίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 3 ετών
Γιατί οι λύκοι έχουν τόσο μεγάλα δόντια; Γιατί οι σκύλοι δεν αγαπούν τις γάτες; Σίγουρα τέτοια ερωτήματα σας έχουν απασχολήσει αρκετές φορές. Η παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη σας περιμένει για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα περίεργα «γιατί» σας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
1942-2013: Ένας αληθινός δάσκαλος – Ένας σπουδαίος άνθρωπος
Τον θυμόμαστε και τον τιμούμε
Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 8 μ.μ.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον πολύτιμο συνεργάτη τους σας προσκαλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ.
Θα μιλήσουν ο Κώστας Αγγελάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικών στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, η Άννα Ιορδανίδου, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ο φιλόλογος-συγγραφέας Δημήτρης Λάππας, οι εκδότες Νώντας και Βάσω Παπαγεωργίου,η Ντόρα Τσακνάκη και η Ειρήνη Χριστοπούλου, επιμελήτριες των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, οι κόρες του Ρίτα και Καλλιόπη Εμμανουηλίδου.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Απονομή των βραβείων 6ο Αριστείον ελαιολάδου 2014


Απονομή των βραβείων 6ο Αριστείον ελαιολάδου 2014

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι διαγωνισμοί 6ο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ Ελαιολάδου 2014 στα πλαίσια της 6ης Ελαιοτεχνία 2014, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου.
Σ-Υ-Γ-Χ-Ρ-Ο-Ν-Ω-Σ θα γίνει συζήτηση για την προώθηση και προβολή του Ελληνικού ελαιολάδου. Μια συνάντηση = 2 σημαντικά γεγονότα ταυτόχρονα.

* - * PUBLIC INVITATION * - *
6th Aristion 2014, Ceremony of Olive oil Awards We expect you on 11/4, 19:00 pm, at the Hilton-Athens
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.685316461507028.1073741835.159905790714767&type=1

Thessaloniki International Film Festival

 
FestivalNews #459
Η ταινία που απέσπασε το βραβείο της κριτικής επιτροπής του 15ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, Michael Kohlhaas του Αρνό ντε Παλιέρ, μια πραγματική ιστορία για τον αγώνα ενός εμπόρου αλόγων να πετύχει την αποκατάσταση των δικαιωμάτων του, προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στο Ολύμπιον. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προβολές της απολαυστικής, έξυπνης και σαρκαστικής πολιτικής κωμωδίας από την Ιταλία, Ζήτω η Ελευθερία και των ντοκιμαντέρ Kismet της Νίνας Μαρίας Πασχαλίδου και Ψάχνοντας τον Sugarman. Επίσης, αυτή την εβδομάδα η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης προβάλλει τέσσερις ταινίες των Γούντι Άλεν, Πατρίς Λεκόντ, Φατίχ Ακίν και Στέφαν Σβαρτς που σημάδεψαν, η καθεμιά με το δικό της τρόπο, το κινηματογραφικό είδος της κωμωδίας τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του αφιερώματος Σύγχρονη Κωμωδία
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (10-16/4/2014)
MICHAEL KOHLHAAS
Αρνό Ντε Παλιέρ
Γαλλία-Γερμανία, 2013
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ρομπέρτο Αντό
Ιταλία, 2014
  ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ SUGARMAN
Μαλίκ Μπεντζελούλ
Σουηδία - Αγγλία, 2012
  KISMET
Νίνα Μαρία Πασχαλίδου
Κύπρος-Ελλάδα, 2013
 
 
 
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
Με πυρήνα τους το κωμικό στοιχείο, οι ταινίες του αφιερώματος Σύγχρονη Κωμωδία υμνούν τον απόλυτο έρωτα, τα ανθρώπινα πάθη και ήθη, καθώς και τα ευτράπελα και τα απρόσμενα της ζωής. Από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος.
 
16ο ΦΝΘ: Περιφερειακές Εκδηλώσεις
Το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα ταξιδεύει και φέτος σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με τη συνεργασία των τοπικών αρχών και τη στήριξη πολιτιστικών οργανώσεων και πανεπιστημίων, στο πλαίσιο των Περιφερειακών Εκδηλώσεων.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: Maurizio Lazzarato: Η κατασκευή του χρεωμένου ανθρώπου. Δοκίμιο για τη νεοφιλελεύθερη κατάσταση











Πάσχα στο Πήλιο (φωτό)

pilios.jpg
  Ανάσταση σε όχι σε ένα, αλλά σε 24 χωριά για μυημένους.

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε δωρεάν διαμονή στην Αρχαία Επίδαυρο την Μ. Εβδομάδα

Κερδίστε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο διήμερο μέσα στην Μ.Εβδομάδα στο Saronis Hotel.

Smartphone Qtek 2020 μόνο με 43€ στην Alfanet!


Servers: Από 94€ Επώνυμος, επαγγελματικός εξοπλισμός για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις!


Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗN ΠΕΜΠΤΗ 10-04-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 10-04-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 4 ΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-04-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ
ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ
ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ
ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ
6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

Πράσινο τσάι για δυνατό μυαλό


Πράσινο τσάι για δυνατό μυαλό
Πιο χαρούμενα τα παιδιά χωρίς τηλεόραση

Υψηλά τριγλυκερίδια στον οργανισμό

Επενδύσεις εκατομμυρίων για την υγεία στην Θεσσαλία

Ο ρόλος των Κέντρων Ημέρας στην ψυχική υγεία των παιδιών

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ακράτα την Κυριακή

Απροστάτευτοι από τη φυματίωση οι ενήλικες

Σωστές διατροφικές επιλογές στην εφηβεία


ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

4* Λεπτοκαρυά Πάσχα|Ημιδιατροφή+Παιδί (-50%)


    ¤290 από ¤580
    Έκπτωση : 50%
Πάσχα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Poseidon Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 290¤ από 580¤ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤290 
μόνο!  
  Αξία ¤580
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤290

Πάσχα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Poseidon Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 290¤ από 580¤ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιο Εορταστικό Γεύμα με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πάσχα στην Κεφαλονιά με 180¤ από 360¤ (-50%) για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό!
Πάσχα στην Κεφαλονιά, στο Mounda Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό, με 180¤ από 360¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κεφαλονιά, στο Mounda Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό, με 180¤ από 360¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Ζάκυνθο με 207¤ από 414¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Πάσχα στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 207¤ από 414¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο καταπράσινο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 207¤ από 414¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο καταπράσινο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Καρπενήσι με 436¤ από 875¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα + 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa!
Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 436¤ από 875¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 436¤ από 875¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας με 259¤ από 520¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, στο 4 αστέρων Regina Mare Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα τη Θάλασσα, με 259¤ από 520¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά και κουλούρια και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Παραδοσιακής Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, στο 4 αστέρων Regina Mare Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα τη Θάλασσα, με 259¤ από 520¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά και κουλούρια και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Παραδοσιακής Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σαντορίνη με 339¤ από 890¤ (-62%) για 4 Ημέρες για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior Double Caldera View Room σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στη Σαντορίνη, στο 4 αστέρων Volcano View Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior Double Caldera View Room, με 339¤ από 890¤ (Έκπτωση 62%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σαντορίνη, στο 4 αστέρων Volcano View Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior Double Caldera View Room, με 339¤ από 890¤ (Έκπτωση 62%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Φοινικούντα 139¤ από 280¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα + 2 Παιδιά σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ!
Πάσχα στη Φοινικούντα, στο Panorama Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45τμ με Πρωινό σε Μπουφέ, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Φοινικούντα, στο Panorama Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45τμ με Πρωινό σε Μπουφέ, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Μύκονο με 369¤ από 740¤ (-50%) για 4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στο 4 αστέρων Porto Mykonos Hotel, στο κέντρο της Μυκόνου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (American Buffet Breakfast και Βραδινό) σε Superior Sea View Room, με 369¤ από 740¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες, Αυγά και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο 4 αστέρων Porto Mykonos Hotel, στο κέντρο της Μυκόνου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (American Buffet Breakfast και Βραδινό) σε Superior Sea View Room, με 369¤ από 740¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες, Αυγά και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Ναύπλιο 179¤ από 358¤ (-50%) για 5 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
Πάσχα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 179¤ από 358¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 5 ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο!
Πάσχα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 179¤ από 358¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 5 ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο!
Πάσχα στη Σκόπελο με 109¤ από 302¤ (-64%) για 3 Ημέρες για 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Πάσχα στη Σκόπελο στο Rigas Hotel, του Ομίλου Σπύρου! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 109¤ από 302¤ (Έκπτωση 64%)! Προσφέρονται 2 Welcome Drinks στην πισίνα του Ξενοδοχείου καθώς και Πασχαλινή λαμπάδα, Τσουρέκι και Κόκκινα αυγά! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής, στο χώρο της πισίνας! Παρέχεται  Εarly check in στις 09:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σκόπελο στο Rigas Hotel, του Ομίλου Σπύρου! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 109¤ από 302¤ (Έκπτωση 64%)! Προσφέρονται 2 Welcome Drinks στην πισίνα του Ξενοδοχείου καθώς και Πασχαλινή λαμπάδα, Τσουρέκι και Κόκκινα αυγά! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής, στο χώρο της πισίνας! Παρέχεται Εarly check in στις 09:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Νέο Οίτυλο Μάνης με 85¤ από 170¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό!
85¤ από 170¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό στο Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι, στο Νέο Οίτυλο Μάνης! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για τo Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
85¤ από 170¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό στο Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι, στο Νέο Οίτυλο Μάνης! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για τo Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Πάσχα στον Αλισσό Αχαΐας με 119¤ από 238¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο!
Πάσχα στον Αλισσό Αχαΐας, στο Ξενοδοχείο Castella Beach πάνω στο κύμα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%)! Το Μεγάλο Σάββατο προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στον Αλισσό Αχαΐας, στο Ξενοδοχείο Castella Beach πάνω στο κύμα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%)! Το Μεγάλο Σάββατο προσφέρεται Αναστάσιμο Δείπνο και Ανήμερα του Πάσχα Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κέρκυρα με 131¤ από 264¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στη Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131¤ από 264¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Πάσχα στη Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131¤ από 264¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Πάσχα στους Δελφούς με 139¤ από 280¤ (-50%) για 4 Hμέρες για 2 ¶τομα + Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στους Δελφούς, στο Pythia Art Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στους Δελφούς, στο Pythia Art Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Τήνο με 108¤ από 216¤ (Έκπτωση 50%) για 4 ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στο κέντρο της Τήνου, στο Theoxenia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 108¤ από 216¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την κράτησή τους έως 12/04 παρέχεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
Πάσχα στο κέντρο της Τήνου, στο Theoxenia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 108¤ από 216¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την κράτησή τους έως 12/04 παρέχεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!