Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Βραδύκαυστο Παντελόνι 3000 Over FB31 Portwest


Υλικό Κατασκευής: Πυρίμαχο Ύφασμα
Προτεινόμενη Χρήση: Υψηλές Θερμοκρασίες
Επένδυση: NOMEX
Μέγεθος Ρούχων: XXLarge,XLarge,Large,Medium,Small,3XLarge
Περιληψη
Το Βραδύκαυστο Παντελόνι εργασίας 3000 Over FB31 της Portwest είναι σχεδιασμένο να προστατεύει το κάτω μέρος  του σώματος καθώς το Solar FB31 πάνω από το παντελόνι κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το υψηλής απόδοσης Nomex® / Lenzing® FR Βισκόζης ύφασμα. 
Ο σχεδιασμός του προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Τα κύρια γνωρίσματα του περιλαμβάνουν μία χαμηλής-κοπής ραφή στον καβάλο.
Όπως επίσης αποσπώμενες τιράντες ώμων και ελαστική πλευρά και κάτω μπροστινό άνοιγμα. 

Sigma Φουσκωτό Σωσίβιο Auto, 170N, ISO 12402-3 με Ocean Signal MOB1, σετ

Sigma Φουσκωτό Σωσίβιο Auto, 170N, ISO 12402-3 με Ocean Signal MOB1, σετ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT MICRON- VHF/UHF MOBILE

CRT MICRON- VHF/UHF MOBILE
Ο νέος πομποδέκτης VHF/UHF της Γαλλικής εταιρείας CRT FRANCE, το CRT MICRON Dual Band, με έξοδο ισχύος 25 watt , έγχρωμη οθόνη TFT και διαστάσεις κατάλληλες για εγκατάσταση και σε αυτοκίνητο. Παρακάτω θα δείτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του κατασκευαστή. Με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας!
UHF-VHF DUAL BAND MOBILE TRANSCEIVER
RX/TX : 144-146 MHz -- 430-440 MHz
25W
Μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει απο άλλα μηχανήματα είναι:
1)Έχγρωμη οθόνη TFT ,πολλαπλές ενδέιξεις.
2)Ευαίσθητο S-meter πολύ καλή ανάλυση (main band) ένδειξη σήματος και στην sub-band (μικρό s-meter)
3)Αναστροφή της οθόνης για ευκολία στην ανάγνωση ,διευκολύνει την εγκατάσταση
4)Πολυλειτουργικό σούπερ μικρόφωνο,σχεδόν όλες οι λειτουργίες μπορούν να γίνουν απο αυτό όπως,
αλλαγή main -sub band,VFO-MEM,HI-LOW,NARROW -WIDE κ.α.
Υπάρχουν τέσσερα πλήκτρα PA-PD που μπορούν να προγραμματιστούν για όποια χρήση διευκολύνει τον κάθε χρήστη.
Στο πλάι επίσης υπάρχουν πλήκτρα up-down για αυξομείωση φωνής ,squelch,συχνότητας,μνήμες.
Τέσσερα micro led, δυο για ένδειξη λήψης RX main και sub band και δυο για εκπομπή TX main και sub band.
Και τέλος υπάρχει ηχείο στο μικρόφωνο για πιό διακριτική ακρόαση,(η επiλογή γίνεται απ'το MENU)
· Norm: AMATEUR RADIO
· Mode: FM ( Wide/Narrow )
· Frequency range: RX/TX : 144-146 MHz / 430-440 MHz --- RX : 136-174 MHz / 400-490 MHz
· Power: LOW : 5W / MIDDLE : 15W / HIGHT : 25W (large cooling box)
· Input voltage: 13,8V DC
· Memories: 200 channels
· Channel spacing: 12.5 / 20 / 25 KHz
· Step of increment: 2.5 / 5 / 6.25 / 10 / 12.5 / 20 / 25 / 30 / 50 KHz
· Working: UU / UV / VU / VV
· TONE BURST: Yes : 1000Hz / 1450Hz / 1750Hz / 2100Hz
· CTCSS / DCS: (encoder/decoder) 52 CTCSS / 1024 DCS : sub-audio code to activate repeater like selective tone
· DOUBLE WATCH function: Yes
· TOT function: Yes : time out timer
· CTCSS / DCS SCAN function: Yes
· SCAN function: Yes : automatic search of busy channels
· REVERSE function: Yes : the current channel RX frequency will be switched to TX frequency
· TALK AROUND function : Yes : switch RX/TX frequencies and CTCSS/DCS code to avoid using repetear
· Bonus: Backlit keys + Jack plug for external loud speaker + 6 functions keys PF1 to PF6 with 3 functions each + menu order can be personalized
· Mike: With speaker incorpored and programmable keys
· Display: Large color multifunction TFT display adjustable to 180 °
· Level display: RX signal + TX power + channel number or frequency + various functions ...
· Options: Programming cable + software
· Programmable by software: Yes
· Size: 122 (l) x 165 (L) x 35 (H) mm
· Weight: 480 gr
· Guaranty: 2 years

Οι κορυφές της ζωής

Οι κορυφές της ζωής 
Βραβείο Πούλιτζερ 2019, Βραχεία λίστα Man Booker, Best Seller New York Times 

Ρίτσαρντ Πάουερς
Σειρά: Παγκόσμια Λογοτεχνία
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Μαλακό

"Κοινωνικοχωρικές σχέσεις, αναπαραστάσεις και πολιτικές της διαφοράς" του Ιωάννη Φραγκόπουλου


  Φραγκόπουλος Ιωάννης

 
Κοινωνικοχωρικές σχέσεις,
αναπαραστάσεις και
πολιτικές της διαφοράς.

Η μουσουλμανική μειονότητα και οι Πομάκοι







ISBN: 978-960-221-827-3,
σχ. 17x24, σελ. 488,
α΄ έκδοση Οκτώβριος 2019,
τιμή: 25,00€ (χωρίς Φ.Π.Α)
Μια κοινωνιολογική, ανθρωπολογική και ανθρωπογεωγραφική έρευνα για τις εθνογενετικές διαδικασίες στη νότια Βαλκανική και την ανάδυση των εθνών-κρατών αλλά και των μειονοτήτων μετά τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Βασικά θέματα όπως οι εθνοπολιτισμικές διαφορές στο μωσαϊκό των μουσουλμανικών πληθυσμών της Θράκης, η κοινωνικοχωρική συγκρότηση και οι ανισότητες των μειονοτικών οικισμών (Τούρκων, Πομάκων, Ρομά) σε σχέση με τους χριστιανικούς, οι πολιτικές της εθνοτικής και πολιτισμικής διαφοράς σε βάρος των μουσουλμάνων και ιδιαίτερα των Πομάκων, οι πρακτικές και οι λόγοι των αρχών σε επίπεδο περιφερειακής ανάπτυξης και θεσμικής αντιπροσώπευσης (π.χ. μουφτής) στα πλαίσια τριών εθνικών ιστοριών (Ελλάδας, Τουρκίας, Βουλγαρίας) αναλύονται διεξοδικά, με φόντο τις ευρύτερες κοινωνικοοικονομικές και ιδεολογικο-πολιτισμικές μεταβολές που αντιμετωπίζουν την τελευταία τριακονταετία οι κοινότητες των Πομάκων αλλά και των άλλων εθνοτικών ομάδων της μειονότητας μέσα στη διαλεκτική του τοπικού και του παγκόσμιου: αλλαγές στην οικιακή ομάδα-οικογένεια, στο σύστημα γαμηλιακών ανταλλαγών, στις πολιτικές στάσεις και τη συγκρότηση του πολιτικού πεδίου, στην εκπαίδευση και τις πολλαπλές ταυτότητες ως διακύβευμα μεταξύ κεντρικών φορέων εξουσίας (κράτος, Τουρκία), στην κοινωνική συναλλαγή μέσα σε διαδικασίες μετάβασης-ενσωμάτωσης. Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, η μελέτη επιχειρεί να συνθέσει ισορροπημένα τόσο τις ποιοτικές και ποσοτικές μεθοδολογίες έρευνας όσο και τις μικρο- και μακρο-κοινωνιολογικές προσεγγίσεις του πολυσύνθετου αυτού πεδίου.
Ο Ιωάννης Θ. Φραγκόπουλος  είναι κοινωνιολόγος – ανθρωπολόγος (Dipl. Soc. UCL Be., Dipl. Anthropo. UCL Be., DEA Anthropo. EHESS-Paris. Doct. Soc. UCL Be), Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνιολογία του Χώρου». Έχει αναπτύξει εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα σχετικά με την κοινωνιολογική και ανθρωπολογική προσέγγιση του αστικού και του ύπαιθρου χώρου, την κοινωνικοχωρική ανάλυση με βάση ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα, τον κοινωνικό διαχωρισμό και την ανισότητα στην πόλη, τις εθνοπολιτισμικές ταυτότητες (Ρομά) και τις έμφυλες, μεταναστευτικές και θρησκευτικές μειονότητες (Ισλάμ). Έχει ασχοληθεί και ασχολείται ερευνητικά με την Κοινωνιολογία των χωρικών πολιτικών και παρεμβάσεων α) σε αστική και πολεοδομική κλίμακα: χωροθετήσεις «ευαίσθητων» δραστηριοτήτων (π.χ. οίκοι ανοχής, κέντρα απεξάρτησης), εξευγενισμός και κοινωνικές επιπτώσεις, χωροθετήσεις εμπορικών λειτουργιών μεγάλης κλίμακας και αλληλεπίδραση με την πόλη και την τουριστική δυναμική, και β) σε χωροταξική κλίμακα και σε επίπεδο ανάπτυξης: ειδικές - οχλούσες χωροθετήσεις (π.χ. ΧΥΤΑ), περιβάλλον και φαινόμενα συλλογικών κινητοποιήσεων (ΝΙΜΒΥ) και διεκδίκησης συμμετοχικού σχεδιασμού. Πραγματοποίησε εκτεταμένες κοινωνικο-ανθρωπολογικές έρευνες στην ορεινή ζώνη και στην πόλη της Ξάνθης, στην Αθήνα (κεντρικές περιοχές) και στην Θεσσαλονίκη. Διδάσκει κοινωνιολογία της πόλης και της υπαίθρου, πολιτισμική γεωγραφία και ανθρωπολογία του χώρου, ερευνητική μεθοδολογία, κοινωνική χαρτογραφία και, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, τις κοινωνικοχωρικές διαστάσεις της ανθεκτικότητας. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους στα ανωτέρω ερευνητικά πεδία. Είναι συν-συγγραφέας με τον Ε. Παπαδημητρίου του βιβλίου Περιβαλλοντική Ανισότητα, Χώρος, πολιτισμικές Αναπαραστάσεις και κοινωνικές Πρακτικές, εκδόσεις Τζιόλα, 2018.

Δεκαετία του ’40 και Σχολική Ιστορία

Δεκαετία του ’40 και Σχολική Ιστορία 
Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες ανέδειξαν το έλλειμμα ιστορικής πληροφόρησης μεγάλων τμημάτων της νεολαίας για τα γεγονότα της δεκαετίας του 1940.
Με αφορμή τα πορίσματα των συγκεκριμένων ερευνών, εξετάζεται στο παρόν βιβλίο η πορεία των μεταρρυθμίσεων στο πεδίο της σχολικής ιστορίας στα χρόνια της μεταπολίτευσης και οι ατελέσφορες προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό του γνωστικού και αξιακού περιεχομένου της ιστορικής εκπαίδευσης τα τελευταία σαράντα χρόνια.
Ο συγγραφέας, παρουσιάζει ερευνητικές στρατηγικές, διδακτικές προτάσεις-σενάρια και κατάλληλα επιλεγμένο και αρθρωμένο ιστορικό υλικό (πρωτογενείς και δευτερογενείς ιστορικές πηγές, μαρτυρίες, αποσπάσματα λογοτεχνικών έργων). Προσανατολίζει εκπαιδευτικούς και μαθητές τόσο στη Δευτεροβάθμια όσο και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε μια μαθησιακή πρακτική που αποσκοπεί στην πολυπρισματική ιστορική γνώση για τον Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα (1946-1949) και στη συλλογική αυτογνωσία.
Οι προτάσεις του, παρότι έχουν ως σημείο εκκίνησης τον τρόπο που παρουσιάζεται ο Εμφύλιος Πόλεμος στα σχολικά βιβλία της ΣΤ’ Δημοτικού, της Γ’ Γυμνασίου και της Γ’ Λυκείου Γενικής Παιδείας, δεν είναι δέσμιες του κανονιστικού σχολικού πλαισίου, αλλά εξακτινώνονται στο πολύπτυχο της Δημόσιας Ιστορίας.
Για τον συγγραφέα, η αναμέτρηση με το «σκοτεινό παρελθόν» δεν καλλιεργεί μόνο την ιστορική σκέψη, δεν συγκροτεί μόνο ένα σημαντικό μορφωτικό κεφάλαιο, μια δέσμη σημαντικών δεξιοτήτων, αλλά έχει εκ των πραγμάτων πολιτικό περιεχόμενο και ηθικό νόημα. Καθιστά τον μελλοντικό πολίτη λειτουργό της δημοκρατικής κοινωνίας.
Ο Γαβρίλης Λαμπάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη νεότερη και σύγχρονη ιστορία. Είναι επίσης Διδάκτωρ της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Έγραψε τα ακόλουθα βιβλία:
ΚΚΕ και εξουσία 1940-1944, Μεταίχμιο, Αθήνα 2018. Έλληνες πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη (1949-1957), Κούριερ Εκδοτική, Αθήνα 2001. Η αριστερή αντιπολίτευση στην Ελλάδα (σε συνεργασία με την Ελένη Αστερίου), Φιλίστωρ, Αθήνα 1995. Η ματαιωμένη ουτοπία, Γιάννης Γαβριηλίδης, Νίκος Καραγιάννης και άλλοι σύντροφοι (σε συνεργασία με τους Γιώργο Κόκκινο και Αφροδίτη Αθανασοπούλου), Ταξιδευτής, Αθήνα 2008.
Μαζί με τον Γιώργο Κόκκινο έγραψαν την εισαγωγή και είχαν την επιστημονική επιμέλεια του βιβλίου Σταμάτης Σκόρδος, Συμβολή στην ιστορία των Ελλήνων ναυτεργατών, Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Αθήνα 2006.
Επίσης σε συνεργασία με τον Αγαθοκλή Αζέλη είχαν την επιμέλεια του βιβλίου Π. Μιχαήλ Κοσβύρας, Από το βουνό στον άμβωνα, ο μετασχηματισμός μιας ορεινής κοινότητας, Ταξιδευτής, Αθήνα 2009.
Επιστημονικές του εργασίες έχουν δημοσιευτεί σε συλλογικούς τόμους (Οι Έλληνες και η διασπορά 15ος- 21ος αιώνας, Αθήνα 2006, εκδ. Βουλή των Ελλήνων, Εγκυκλοπαίδεια του Ελληνικού Τύπου, Ινστιτούτο Νεοελληνικών Ερευνών/Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αθήνα 2008.
Δεκαετία του ’40 και Σχολική Ιστορία 
συγγραφέας: Γιάννης Γιαννόπουλος
ΣΕΙΡΑ: ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (αρ.10)
Επιστημονικός Υπεύθυνος Σειράς: Γιώργος Κόκκινος
Isbn: 978-960-579-101-8
Διαστάσεις: 14 X 23,5
Σελίδες: 92

Αθήνα: 5+1 νόστιμα στέκια στο Γκάζι

Αθήνα: 5+1 νόστιμα στέκια στο Γκάζι

Σημειώστε...

Πιτάκια samosas με λαχανικά

Κοτόπουλο με μανιτάρια και τυριά ογκρατέν

Παρίσι: 8 γλυκά που πρέπει να δοκιμάσετε

ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ - Κώστας Καράλης

Γιορτές στο εξωτερικό:Μαγευτικά Χριστούγεννα σε Βιέννη, Πράγα και Παρίσι από 295€!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Βιέννη / Δάση Βιέννης / Μάγιερλινγκ / Σάλτσμπουργκ
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Βιέννη / Δάση Βιέννης / Μάγιερλινγκ / ΣάλτσμπουργκΕκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση!
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 06/01/2020
 Εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση!
✔ Ταξιδιωτική ασφάλιση ✔ Έμπειρος Αρχηγός ✔ Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* ✔ Ασφάλεια αστικής ευθύνης
€445Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4 ή 5 Ημέρες Εορτές - Πράγα
4 ή 5 Ημέρες Εορτές - Πράγα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 07/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines!
€495Δες το Τώρα!
5 ή 6 ή 7 Ημέρες Εορτές - Μπενελούξ / Άμστερνταμ / Βρυξέλλες
5 ή 6 ή 7 Ημέρες Εορτές - Μπενελούξ / Άμστερνταμ / Βρυξέλλες
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 21/12/2019 έως 03/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με Transavia!
€595Δες το Τώρα!
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Πανόραμα Ελβετίας / Αλπικό Τρένο
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Πανόραμα Ελβετίας / Αλπικό Τρένο
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 06/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με τη Swiss Airlines !
€595Δες το Τώρα!
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Λονδίνο
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Λονδίνο
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 21/12/2019 έως 04/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με την British Airways!
€545Δες το Τώρα!
5 ή 6 ή 7 Ημέρες Εορτές - Γιορτινό Παρίσι / Ντίσνευλαντ
5 ή 6 ή 7 Ημέρες Εορτές - Γιορτινό Παρίσι / Ντίσνευλαντ
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 04/01/2020
 Ολοήμερη εκδρομή στη Ντίσνευλαντ!
€695Δες το Τώρα!
6 Ημέρες - Βουδαπέστη / Βιέννη / Βελιγράδι
6 Ημέρες - Βουδαπέστη / Βιέννη / Βελιγράδι
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Ημιδιατροφή
 21/12/2019 έως 26/03/2020
 Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν !
€295Δες το Τώρα!
6 Ημέρες Εορτές - Αυστριακό Τιρόλο / Βαυαρικές Άλπεις
6 Ημέρες Εορτές - Αυστριακό Τιρόλο / Βαυαρικές Άλπεις
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 21/12/2019 έως 02/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με τη Lufthansa!
€695Δες το Τώρα!
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Γαλλία /  Αλσατία / Μέλας Δρυμός
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Γαλλία / Αλσατία / Μέλας Δρυμός
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 21/12/2019 έως 06/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με τη Lufthansa!
€495Δες το Τώρα!
8 Ημέρες - Βενετία / Βιέννη / Λιουμπλιάνα
8 Ημέρες - Βενετία / Βιέννη / Λιουμπλιάνα
 8 ημέρες (7 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 30/12/2019 έως 28/03/2020
 Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Βενετία / Ανκόνα – Πάτρα !
€495Δες το Τώρα!
4 ή 5 Ημέρες Εορτές - Εδιμβούργο
4 ή 5 Ημέρες Εορτές - Εδιμβούργο
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 05/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines!
€595Δες το Τώρα!
5 Ημέρες Εορτές - Κωνσταντινούπολη / Βόσπορος / Πριγκηπόνησα
5 Ημέρες Εορτές - Κωνσταντινούπολη / Βόσπορος / Πριγκηπόνησα
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 06/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με Turkish Airlines !
€445Δες το Τώρα!
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Νυρεμβέργη
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Νυρεμβέργη
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 21/12/2019 έως 06/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με τη Lufthansa!
€545Δες το Τώρα!
6 Ημέρες Χριστούγεννα- Λιουμπλιάνα / Βενετία
6 Ημέρες Χριστούγεννα- Λιουμπλιάνα / Βενετία
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 27/12/2019
 Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines !
€595Δες το Τώρα!
8 Ημέρες - Δολομίτες / Ιταλικό Τιρόλο
8 Ημέρες - Δολομίτες / Ιταλικό Τιρόλο
 8 ημέρες (7 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Ημιδιατροφή
 21/12/2019 έως 25/03/2020
 Ακτοπλοϊκά εισιτήρια πλοίου Πάτρα - Ανκόνα - Πάτρα !
€595Δες το Τώρα!
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Μόναχο / Βαυαρία
5 ή 6 Ημέρες Εορτές - Μόναχο / Βαυαρία
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 21/12/2019 έως 06/01/2020
 Αεροπορικά εισιτήρια με τη Lufthansa!
€545Δες το Τώρα!
8 Ημέρες- Χιονισμένη Ορεινή Ρουμανία/Τρανσυλβανία
8 Ημέρες- Χιονισμένη Ορεινή Ρουμανία/Τρανσυλβανία
 8 ημέρες (7 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Ημιδιατροφή
 21/12/2019 έως 28/03/2020
 Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν!
€415Δες το Τώρα!
5 Ημέρες Χριστούγεννα - Στοκχόλμη
5 Ημέρες Χριστούγεννα - Στοκχόλμη
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 26/12/2019
 Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines!
€595Δες το Τώρα!
6 Ημέρες Εορτές - Βόρεια Ρηνανία / Βεστφαλία
6 Ημέρες Εορτές - Βόρεια Ρηνανία / Βεστφαλία
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 1 άτομο
 Πρωινό
 22/12/2019 έως 28/12/2019
 Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines !
€595Δες το Τώρα!
footer