Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

1) Ο Αντώνης Φωτιάδης στον διαγωνισμό που έγινε στις 4 και 5 Απριλίου 2015 στα πλαίσια της 3ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ ΠΗΛΙΟΥ στην Πορταριά Πηλίου Διακρίθηκε με ΕΠΑΙΝΟ στην κατηγορία ΣΟΛΙΣΤ
2) Στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ που έγινε στην Κομοτηνή
15 – 17 Απριλίου το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ κατέκτησε 3 βραβεία από τις τέσσερεις συμμετοχές που είχε. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν συνολικά πάνω από 100 σπουδαστές.
2ο Βραβείο στην κατηγορία ΝΤΟΥΕΤΟ έως 18 ετών οι Εμμανουήλ
Σαββίδης και Γιάννης Χαραράς

3ο Βραβείο στην κατηγορία ΑΤΟΜΙΚΟ έως 18 ετών ο Γιάννης
Χαραράς με πολύ καλή εμφάνιση και του Εμμανουήλ Σαββίδη

3ο Βραβείο στην κατηγορία ΑΤΟΜΙΚΟ έως 11 ετών η Γεωργία
Καραπαναγιώτη ενώ στην ίδια κατηγορία είχε μια πολύ καλή
εμφάνιση και ο Παύλος Νικολόπουλος
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi?ref=hl

Η ΥΓΕΙΑ ΞΕΨΥΧΑ

Εδώ και χρόνια, φωνάζουμε για τα ΧΑΛΙΑ της υγείας, λέμε πως ο κάθε ΑΝΙΚΑΝΟΣ της έριχνε και από μια μαχαιριά . Ήρθαν και οι μνημονιακές πολιτικες, που στα πλαίσια τους άρχισε ένα άλλο ΣΦΑΓΕΙΟ, αυτό των περικοπών, είχαμε και τα τρελά πάρτι προμηθειών, και τώρα…….
Διαβάζουμε την είδηση…..

«Αντίστροφη μέτρηση στη δημόσια υγεία;
Γράφει: ΙΟΚΑΣΤΗ ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Την κατάρρευση των δημόσιων νοσοκομείων με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, προέβλεψε ο ΓΓ Δημόσιας Υγείας. Στο 2ο εξάμηνο του έτους θα αναζητηθεί λύση για τη χρηματοδότητή τους.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο κινδυνεύει από αιφνίδιο θάνατο το φθινόπωρο, καθώς τότε τελειώνουν τα χρήματα στα περισσότερα νοσοκομεία. Την κρισιμότητα του ζητήματος ανέδειξε - μιλώντας σε εκδήλωση για την επίσημη τοποθέτηση του νέου ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) - ο Γιάννης Μπασκόζος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι με τα προϋπολογισθέντα χρήματα για τα νοσοκομεία, τα νοσοκομεία κινδυνεύουν. "Κι εμείς πιστεύουμε ότι με τους μνημονιακούς προϋπολογισμούς, έναν εκ των οποίων διαχειριζόμαστε και φέτος - και δεν θέλω να κοροϊδευόμαστε - δεν μπορεί να στέκει όρθια η Υγεία", είπε χαρακτηριστικά.
Ο ΓΓ Δημόσιας Υγείας, εκτίμησε ωστόσο ότι προς το τέλος του χρόνου θα υπάρξει κυβερνητική πρόνοια για το θέμα, αφού ούτε τα νοσοκομεία αλλά ούτε κάποια άλλη δομή υγείας θα μπορεί να δουλέψει. "Θα υπάρξει συμπλήρωση όταν η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει να περάσει τον "κάβο", αυτόν που δεν μας επιτρέπει να ζήσουμε σαν κανονικός λαός μέσα στην Ευρώπη, με το ευρωπαϊκό κεκτημένο" σημείωσε. Παράλληλα, ζήτησε τη συμπαράσταση του ιατρικού κλάδου στη μάχη που δίνεται, για να τα καταφέρει η χώρα. "Κύριο μέλημά μας είναι πώς, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, θα διασφαλιστεί για το λαό η ελεύθερη πρόσβαση σε ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες υγείας και η αξιοπρεπής άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος", τόνισε σχετικά, ζητώντας την καλόπιστη κριτική του ΠΙΣ στην κυβερνητική προσπάθεια.
Ο κ. Μπασκόζος ευχήθηκε τέλος καλό έργο στο νέο ΔΣ του ΠΙΣ, υπογραμμίζοντας πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρηθούν όλες οι δεσμεύσεις που υπάρχουν κι εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι η χώρα θα τα καταφέρει τελικά "με μεγάλο κόπο, με αξιοπρέπεια, με σκληρή δουλειά, με συνεννόηση, με καλή πίστη, αλλά και με κριτική και έλεγχο".»
ΠΗΓΗ: VIRUS.GR

Βέβαια, η είδηση αυτή, οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, δεν είναι τίποτα άλλο από ακόμα μια επαλήθευση όλων όσων φώναζαν τα τελευταία χρόνια οι γιατροί για την υγεία, πως δηλαδή μόνο ΥΓΕΙΑ δεν μπορούν να παρέχουν υπό αυτές τις συνθήκες.
Πρέπει να ομολογήσω, πως τα χαλιά στην υγεία ξεκίνησαν από πιο νωρίς.
Για παράδειγμα, από την προ – προηγούμενη κυβέρνηση, τα πράγματα στα νοσοκομεία ήταν πολύ «ζόρικα», τη στιγμή που από ΤΟΤΕ, ασθενείς οι οποίοι νοσηλευόταν σε δημόσια νοσοκομεία, σε κάποια από αυτά (τώρα σχεδόν σε όλα) ήταν υποχρεωμένοι να κουβαλούν από το σπίτι τις φαρμακευτικές αγωγές που έπαιρναν γιατί τα φαρμακεία των νοσοκομείων, είχαν…. «ελλείψεις». Και μη βγει κανένας εξυπνάκιας και πει πως Δεν γινόταν κάτι τέτοιο, γιατί το έζησα προσωπικά, μαζί με πάρα πολλούς ασθενείς συγκεκριμένου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.
Τα κατάφεραν λοιπόν καλά, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην υγεία, με ολέθρια αποτελέσματα για τον κοσμάκη ο οποίος δεν ξέρει πλέον τι να κάνει. Το ξαναέγραψα, πως στη χώρα μας πλέον έχεις λεφτά ζεις, δεν έχεις πεθαίνεις. Και έχουν το ΘΡΑΣΟΣ οι φονιάδες της υγείας, του κοσμάκη, να βγαίνουν στα διάφορα «πάνελ» των καναλιών τους, να κάνουν δηλώσεις και να καμαρώνουν για το «έργο» τους, αντί να πάνε να τρυπώσουν σε καμιά τρύπα και να μην ξαναβγούν από εκεί ΠΟΤΕ.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

CRT 4 CF DUAL BAND + AIRBAND ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

CRT 4 CF DUAL BAND + AIRBAND!!!

 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CRT

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FREQUENCY HOPPING ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.
ΤΟ CRT 4CF ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FHSS SPREAD SPECTRUM (ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΑΣΜΑΤΟΣ) ME THN ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ.
Οι μέθοδοι διασποράς φάσματος (Spread Spectrum, εναλλακτικά εξάπλωσης ή διεύρυνσης φάσματος) αποτελούν τρόπους με τους οποίους η ενέργεια ενός σήματος που καταλαμβάνει κάποιο σχετικά περιορισμένο φάσμα συχνοτήτων, κατανέμεται εσκεμμένα σε πολύ μεγαλύτερο φασματικό εύρος με σκοπό την αύξηση της ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών, την αποφυγή υποκλοπών και τη μεγαλύτερη αντοχή στα παράσιτα και τις παρεμβολές.
Ο συγκεκριμένος ασύρματος επίσης ειναι εφοδιασμένος με AIRBAND συχνότητες (μονο λήψη) ενώ λαμβάνει και στις συχνότητες των βραχέων!. (TRIBAND)
Έχει απεριόριστες δυνατότητες καθώς είναι Dual band , full Dublex και μπορεί να γίνει και αναμεταδότης!!!
6 WATT VHF/ 5 WATT UHF
FULL DUBLEX
CROSS BAND REPEATER

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Γιάννης Καιροφύλας

22 Απριλίου 2015
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και το Μουσείο Ηρακλειδών, με αφορμή τις εκθέσεις «Οδοιπορικό στην παλιά Αθήνα» και «Μεταμορφώσεις των Αθηνών. Ανθρωποι-Μνήμες-Μνημεία. Φωτογραφικό οδοιπορικό 1839-1960», σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Καιροφύλα Αναμνήσεις ενός Αθηναίου την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και ώρα 6 μ.μ.
Θα μιλήσουν οι:
Νίκος Βατόπουλος, δημοσιογράφος
Φιλομήλα Λαπατά, συγγραφέας
Ελευθέριος Σκιαδάς, δημοσιογράφος, πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων και
ο συγγραφέας Γιάννης Καιροφύλας
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»
Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο (στάση ΜΕΤΡΟ «Κεραμεικός»)
Αθήνα , 210-34.52.150

Μιχάλης Μοδινός

24 Απριλίου 2015
Παρουσίαση των βιβλίων του συγγραφέα Μιχάλη Μοδινού: Η Σχεδία, Άγρια Δύση - Μια ερωτική ιστορια, Τελευταία Έξοδος Στυμφαλία την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ.
Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι:
Γιώργος Κανέλλης, περιφερειακός σύμβουλος
Ηλίας Κουρλιούρος, καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Χωροταξίας στο Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Τζέμη Τασάκου, συγγραφέας
Διοργάνωση: Οικολογική Κίνηση Πάτρας, Βιβλιοπωλείο «Πολύεδρο», Εκδόσεις Καστανιώτη.
Βιβλιοπωλείο «Πολύεδρο»
Κανακάρη 147
Πάτρα

Grant for Performing Arts 2015

Several grants for accommodation and meals announced
Each grant covers up to 300,00 EUR (three hundred EUR)  The grant covers full board (accommodation and three meals per day)
during participation in "ArtsOasis" international program in Italy

Information about the Project
"ArtsOasis" is the annual international residential lab for performing arts practitioners from different countries working in various techniques, genres and styles. This creative residency is open to dancers, choreographers, actors and contemporary circus performers with professional stage experience, multidisciplinary artists passionate and inspired by movement, dance and physical theatre, interested in practical research of contemporary performance practice together with colleagues from different countries. 
Project Dates and Location
June 1st - 6th, 2015 - Tuscany province, Italy
Selection Criteria and Eligibility
Who can apply?
professional dancers
choreographers
actors (dance theatre, physical theatre, drama theatre, musical theatre)
contemporary circus performers
movement directors, physical theatre directors
multidisciplinary artists inspired by movement and dance

The grant is awarded on a competitive basis. The applications are considered on the basis of the candidates background and previous achievements, individual experience and qualifications. Priority is given to those candidates who are able to show their reliability, potential to professional development and clear motivation to participate in contemporary performing arts processes at international level.
Please view the web page for full application guidelines:
http://www.artuniverse.org/grants

Δωρεάν 4 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση «Πόντος... Αυτή η γη έχει φωνή

Διαγωνισμός για την μουσική παράσταση «Πόντος... Αυτή η γη έχει φωνή»

To e-Pontos.gr σας δίνει την δυνατότητα για ακόμα μία φορά να βρεθείτε σε μία μεγάλη παράσταση δίνοντας 4 δωρεάν διπλές προσκλήσεις προς όλους τους αναγνώστες του για την παράσταση «Πόντος... Αυτή η γη έχει φωνή».
Μπορείτε να δείτε τον τρόπο συμμετοχής, εδώ...

Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση..

NΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα 3ήμερο στo Πήλιο.

ArtTravel
Οι πιο παράξενες παραλίες του πλανήτη... 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

IBM SurePos 300 Base Unit και ΙΒΜ 4820-2GB Touch Screen από την Alfanet!


Πόσο χρόνο χρειάζεται ο Gates για να ξοδέψει την περιουσία του;

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Πόσο χρόνο χρειάζεται ο Gates για να ξοδέψει την περιουσία του;
Πιο αυστηροί οι κανόνες στο Instagram - Κάποιος να παρηγορήσει την Κιμ Καρντάσιαν!
Το τρένο που πάει με 603 χλμ στον… αέρα

Σε εφαρμογή νέος αλγόριθμος της Google

Η «αιώνια» φωτογραφική μηχανή -Μπορεί να «τραβάει» εικόνες για πάντα

Πώς επιδρούν τα social media στην ψυχική υγεία


Πώς επιδρούν τα social media στην ψυχική υγεία
Ελπίδες για θεραπεία στον καρκίνο του παγκρέατος

Τι προκαλεί την επαναστατική συμπεριφορά στην εφηβεία

Οι προτάσεις Κουρουμπλή για το φάρμακο

Τι να φάτε για να διώξετε τις τοξίνες του Πάσχα

Τι δεν ξέρουμε για τον οργασμό

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο πριν τον θάνατο

Δ. Σαββόπουλος & Λ. Μαχαιρίτσας - Και τι ζητάω

DJ KAS - DROP IT | NEW SINGLE... get ready to dance till you.. DROP IT!

DJ KAS

"DROP IT"

NEW HOT DANCE SINGLE!
WATCH OFFICIAL LYRIC VIDEO HERE! Ο DJ KAS επιστρέφει με fresh new single που μας βάζει in the mood to dance till we...
DROP IT!
 Ο DJ Kas μετρά στο δυναμικο του δυνατές επιτυχίες όπως "Paradise" (μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη), "Δρόμος Αγάπης" (μαζί με την Josephine και τον OGE), "Party Like Freak", "Ready To Go" (μαζί με την Χριστίνα Σάλτη), "Faith" (μαζί με την ΜΙΑ & τον Carlos Galavis) και άλλα!
Τον απολαμβάνουμε στο ολοκαίνουργιο DROP IT!
Κυκλοφορεί by PANIK Records
WATCH OFFICIAL LYRIC VIDEO HERE!
DJ KAS - DROP IT
Music/ Lyrics: DJ KAS
Produced by Alex Simon Papakonstatinou
The Lounge Recordings Studio
Video editing by George Skalidis
PANIK RECORDS 2015
ARTIST OFFICIAL PAGE
https://www.facebook.com/djkasofficial

Aποδράσεις Πρωτομαγιάς με Προσφορές έως -68%

Ekdromi.gr

5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα

Πρωτομαγιά KAI Αγίου Πνεύματος στα Ιωάννινα με 280€ από 560€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

Πρωτομαγιά KAI Αγίου Πνεύματος στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 280€ από 560€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€280 από €560 Κέρδος €280 Έκπτωση 50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα


Περισσότερες Προσφορές

Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στην Τήνο με 169€ από 338€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€169 από €338 -50%
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος
Τήνος
Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel, στην Τήνο! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχoνται ξαπλώστρες και πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένειά σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χαλκιδική με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Kassandra Mare Hotel & Spa - Χαλκιδική
Χαλκιδική
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική επάνω στο κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες την φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στη Φοινικούντα με 109€ από 218€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€109 από €218 -50%
Golden Sun Hotel - Φοινικούντα
Φοινικούντα
Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στη Φοινικούντα, στο Golden Sun Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος Κάλαμος Αττικής 110€ από 220€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€110 από €220 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
Πρωτομαγιά και Αγίου Πνεύματος στο Dolphin Resort Hotel, στον Κάλαμο 45 λεπτά από την Αθήνα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 110€ από 220€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρωτομαγιά στην Πορταριά με 259€ από 518€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€259 από €518 -50%
4* Xenia Palace Portaria - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
Πρωτομαγιά στο 4 αστέρων Xenia Palace Portaria, στην Πορταριά Πηλίου! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο 259€ από 518€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Basket με τοπικά προϊόντα, ελεύθερη πρόσβαση στο Centavrus Secrets Spa για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στη Sauna, στο Jacuzzi και στο Hamam, καθώς και ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στο πανέμορφο Πήλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ 17/04 - 19/04!

Νέα Μάκρη Αττικής με 99€ από 308€ (-68%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 68%)

€99 από €308 -68%
Marathon Beach Resort Hotel - Νέα Μάκρη Αττικής
Νέα Μάκρη Αττικής
99€ από 308€ ( Έκπτωση 68%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Marathon Beach Resort Hotel στη Νέα Μάκρη Αττικής! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Πρωτομαγιά στη Λευκάδα με 249€ από 550€ (-55%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 55%)

€249 από €550 -55%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
Πρωτομαγιά στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό & Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, μόνο με 249€ από 550€ (Έκπτωση 55%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πλατύστομο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Λουτρά Πλατυστόμου
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Αερομασάζ και μια χρήση της Ιαματικής Πηγής! Για τους μικρούς μας φίλους Ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών & του Παιδότοπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Καρπενήσι με 239€ από 480€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Ασπροπόταμος Τρικάλων με 159€ από 320€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων
Ασπροπόταμος Τρικάλων
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Σουίτα με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), στο Πολυτελές "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ" στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά!

Πρωτομαγιά στο Λουτράκι με 119€ από 238€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€119 από €238 -50%
Isthmus Prime Hotel - Ισθμός Κορίνθου
Ισθμός Κορίνθου
Πρωτομαγιά στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmus Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check στις 18:00 για να απολαύστετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!