Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Απαράδεκτο! Χωρίς καθηγητές οι τυφλοί μαθητές του ΚΕΑΤ μια ανάσα πριν τις πανελλήνιες

  logo newsletter
 
 

Απαράδεκτο! Χωρίς καθηγητές οι τυφλοί μαθητές του ΚΕΑΤ μια ανάσα πριν τις πανελλήνιες

Παιδιά ενός κατώτερου θεού φαίνεται πως αποτελούν για την πολιτεία οι τυφλοί μαθητές του ΚΕΑΤ, το οποίο έμεινε χωρίς καθηγητές ένα μήνα πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις, αναστέλλοντας την εκπαιδευτική του λειτουργία.
Περισσότερα

To κόστος των νέων θεραπειών στο στόχαστρο Κουρουμπλή

Κοινό ευρωπαϊκό μέτωπο για τη συγκράτηση του κόστους των νέων φαρμακευτικών θεραπειών προωθεί, με πρόταση του στους Ευρωπαίους ομολόγους του, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας. Τι προτείνει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Περισσότερα

Υπ. Υγείας: Υπήρξε σύγκλιση απόψεων για το ΠΔ των Λογοθεραπευτών

Άνω-κάτω έχει γίνει ο κλάδος των Λογοθεραπευτών, μετά την απόφαση της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να καταργήσει το Προεδρικό Διάταγμα για τον προσδιορισμό των προϋποθέσεων λήψης άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος. Τι απαντά η Αριστοτέλους.
Περισσότερα

Τα πάνω-κάτω έρχονται στη λογοθεραπεία

Αντιδράσεις προκαλεί η πρόθεση της κυβέρνησης να ανακαλέσει το Προεδρικό Διάταγμα 176/2014, με το οποίο θεσμοθετείται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογοθεραπευτή.
Περισσότερα

Με παρέμβαση Κουρουμπλή το μεταναστευτικό στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπ. Υγείας

Οι σοβαρές εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα περνούν στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά και τις καραβιές μεταναστών, που παλεύουν καθημερινά με τα κύματα της Μεσογείου, με κόστος δεκάδες ανθρώπινες ζωές. 
Περισσότερα

Πλήγμα για την Teva η έγκριση γενικής έκδοσης στην Novartis

Πράσινο φως έλαβε από τον FDA η Sandoz, το γενόσημο σκέλος της Novartis, για την κυκλοφορία του Glatopa, της πρώτης γενικής έκδοσης του Copaxone της Teva Pharmaceuticals κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας (MS).
Περισσότερα

Δίχως εκπτώσεις το νέο σκεύασμα ινσουλίνης Toujeo της Sanofi

Δίχως έκπτωση αναμένεται να διατεθεί το νέο σκεύασμα ινσουλίνης της Sanofi, όπως επισημαίνει στέλεχος της επιχείρησης μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.
Περισσότερα

Στα "κάγκελα" οι γιατροί για τις εφημερίες

Διογκώνεται καθημερινά το κύμα δυσαρέσκειας για τις απλήρωτες στα δημόσια νοσοκομεία, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι ειδικευόμενοι γιατροί να ξεκινούν επίσχεση εργασίας.
Περισσότερα

Έκκληση ΜΚΙΕ για βρεφικά είδη πρώτης ανάγκης

Παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5), αναζητά επειγόντως το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ΜΚΙΕ), προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των οικογενειών που εξυπηρετεί.
Περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος: Από την ομορφιά στον εφιάλτη του καρκίνου

Αποφασισμένοι να παλέψουν το καρκίνο του δέρματος, να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν τους πολίτες για το μελάνωμα δερματολόγοι σε όλοι την Ελλάδα πραγματοποιούν και εφέτος εκστρατεία δωρεάν ελέγχου με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος και την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος.
Περισσότερα

Ανοιξιάτικος περίπατος στην Αθήνα από το Σύλλογο "Πεταλούδα"

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των περιπάτων σε γνωστά μέρη της Αθήνας, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» μας καλεί στις 26 Απριλίου σε έναν ξεχωριστό ανοιξιάτικο περίπατο στην Αθήνα.
Περισσότερα

AbbVie: Kορυφαίος εργοδότης σύμφωνα με το "Science"

Κορυφαία διάκριση για την AbbVie για 2η φορά σε μόλις 2 έτη λειτουργίας! Η βιοφαρμακευτική εταιρεία αναδείχθηκε μεταξύ των καλύτερων εργοδοτών στον τομέα της, μετά από έρευνα σε πάνω από 5.000 ερωτηθέντες στη βιοτεχνολογία, στο φαρμακευτικό και στο βιοφαρμακευτικό κλάδο.
Περισσότερα

Αναλγητικό από την Κρήτη

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των κρητικών βοτάνων και φυτών αναμένεται να φέρουν επανάσταση στο χώρο των αναλγητικών, μέσα από ένα νέο φυσικό φαρμακευτικό προϊόν, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και της Galenica.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: