Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                


---

Δες τι φταίει και δεν χάνεις κιλά

Τι φταίει και αντί να κατεβαίνει, η ζυγαριά σε δείχνει παραπάνω και ποιά λάθη μπορούν να ευθύνονται για το αποτέλεσμα αυτό;
Πιστεύεις πως κάνεις την ιδανική διατροφή. Θεωρείς πως ο μεταβολισμός σου τρέχει βολίδα. Νομίζεις πως οι θερμίδες που καταναλώνεις είναι λίγες!
Read More

21 Απριλίου 1967: Ποιοι στρατιωτικοί είπαν ΟΧΙ στο θίασο της χούντας- Όλα τα ονόματα

Υπήρξαν πολλοί στρατιωτικοί που το πρωί της 21ης Απριλίου 1967, ένοιωσαν ατιμασμένοι.
Υπήρξαν αξιωματικοί που είχαν σεβασμό στα γαλόνια που φορούσαν και ήξεραν τι ήταν ταγμένοι να υπηρετήσουν. Ήταν πάρα πολλοί.
Read More

Ενισχύει την αμυντική γραμμή με την Αίγυπτο ο Καμμένος

Στη σύσταση μικτής κατευθυντήριας επιτροπής συνεργασίας Ελλάδας-Αιγύπτου σε θέματα Άμυνας συμφώνησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι.
Read More

Συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα ,οι σχέσεις με τις ΗΠΑ σε μια κλωστή και το ερώτημα Καμμένος

Στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό που θα γίνει την Πέμπτη στις Βρυξέλες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.
Read More

Ο βενζινάς της Ζωής Κωνσταντοπούλου "σπάει" τη σιωπή του

Το επεισόδιο της Αιδηψού, με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τοποθετεί στις σωστές του διαστάσεις ο υπάλληλος του πρατηρίου βενζίνης που συνομίλησε έντονα μαζί της.
Ο κ. Νίκος Αλατσατιανός μίλησε αποκλειστικά στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» για τον υποτιθέμενο καυγά που είχε με την κ. Κωνσταντοπούλου.
Read More

Κατασχετήριο στα γραφεία της ΝΔ και δήμευση των λογαριασμών της

Πνιγμένη στα χρέη είναι πλέον και με τον νόμο η Νέα Δημοκρατία αφού το μεσημέρι της Τρίτης κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Read More

Guardian: Σοβαρά τραυματισμένος ο ηγέτης των τζιχαντιστών

Σοβαρά τραυματίας φέρεται να είναι ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκνταντί έπειτα από αεροπορική επιδρομή που σημειώθηκε στο δυτικό Ιράκ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο βρετανικός Guardian.
Read More

Συγκλονιστική μαρτυρία διασώστη στη Ρόδο: «Κοριτσάκι είχε πνιγεί κι επανήλθε στη ζωή»!

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Ρόδου, έπειτα από το τραγικό ναυάγιο με τρεις νεκρούς μετανάστες στην περιοχή του Ζέφυρου, μόλις δύο μέτρα μακριά από την ακτή. Ενας ακόμη πρωταγωνιστής της πολύωρης διάσωσης 90 και πλέον μεταναστών που βούτηξαν στα παγωμένα νερά, για να σωθούν, μίλησε στο protothema.gr για τις ώρες αγωνίας και τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε.
Read More

Έρευνα: Τα βρέφη βιώνουν τον πόνο όπως ακριβώς και οι ενήλικες

Οι εγκέφαλοι των βρεφών αντιδρούν με παρόμοιο τρόπο με εκείνο των ενηλίκων όταν εκτίθενται στα ίδια επώδυνα ερεθίσματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι αισθάνονται τον πόνο σχεδόν όσο και οι ενήλικες, ανακοίνωσαν σήμερα ερευνητές.
Read More

Bloomberg: «Θυμίζει Αργεντινή η μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων στην ΤτΕ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία καθίσταται αναδρομικά υποχρεωτική η μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων και των προθεσμιακών καταθέσεων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να βρει χρήματα για πληρωμή μισθών, συντάξεων και την αποπληρωμή του ΔΝΤ.
Read More

Φοιτήτρια πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών δίαιτας

Η 21χρονη Βρετανίδα φοιτήτρια Ella Parry, από το Shrewsbury, έχασε την ζωή της από υπερβολική δόση χαπιών δίαιτας, τα οποία αγόρασε από το διαδίκτυο. Σύμφωνα με την μητέρα της κοπέλας, η κόρη της είχε αγοράσει τα επικίνδυνα χάπια online χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.
Read More

Καταδικάστηκαν σε θάνατο ακόμα 22 ισλαμιστές στην Αίγυπτο

Σε θάνατο καταδικάστηκαν την Τρίτη στην Αίγυπτο 22 Αδελφοί Μουσουλμάνοι. Οι ισλαμιστές κρίθηκαν ένοχοι για επίθεση σε αστυνομικό τμήμα σε περιοχή έξω από το Κάιρο το 2013.
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος απαγόρευσε το παριζάκι και τους κύβους μαγειρικής

Το Ισλαμικό Κράτος απαγόρευσε σε όλα τα καταστήματα τροφών στη Ράκα (Συρία) να πουλάνε κονσέρβες με κρέας (παριζάκι) και κύβους μαγειρικής «Maggi», διατάζοντας τους ιδιοκτήτες των μπακάλικων και άλλων καταστημάτων τροφίμων να ξεφορτωθούν τα αποθέματα αυτών των τροφών, πουλώντας τα εκτός των συνόρων του «Χαλιφάτου».
Read More

Ο 5χρονος Harley μάχεται τον καρκίνο με έναν τρόπο που θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια

Ένα μεγάλο μάθημα ζωής από ένα μικρό αγόρι

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι λίγα πράγματα είναι τόσο άσχημα και τόσο σκληρά όσο ο καρκίνος, και πόσο μάλλον όταν αυτός χτυπάει ένα μικρό παιδί, αλλά καλό θα ήταν μέρες που πλησιάζουν, εκτός από τη διασκέδαση και τα δώρα, να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, και φυσικά να είμαστε κάθε λεπτό ευγνώμονες που μπορούμε και είμαστε υγιείς δίπλα στους αγαπημένους μας.
Read More

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο πριν τον θάνατο ;

Νέα έρευνα ανατρέπει αυτά που πιστεύαμε μέχρι σήμερα
Τις τελευταίες στιγμές πριν από το θάνατο, η καρδιά του ανθρώπου παίζει καθοριστικό ρόλο. Δηλαδή, η καρδιά σταματά να χτυπά και το αίμα σταματά να ρέει, οπότε όλο το σώμα καταρρέει. Ωστόσο, μία νέα μελέτη δείχνει ότι μπορεί τελικά να μη συμβαίνει αυτό που νομίζαμε μέχρι σήμερα.
Read More

Οι Ελληνες είναι οι τρίτοι σκληρότερα εργαζόμενοι παγκοσμίως(ΦΩΤΟ)

Ακόμα μια μελέτη που καταρρίπτει το μύθο των «τεμπέληδων» Ελλήνων δημοσίευσε ο ΟΟΣΑ.
Με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία που ανέλυσαν οι ειδικοί του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, οι Έλληνες κατατάσσονται στην τρίτη θέση παγκοσμίως με τους σκληρότερα εργαζόμενους λαούς.
Read More

Σφοδρή επίθεση από ΠΑΣΟΚ: Αντισυγματική η ΠΝΠ

Για δύο πρόσθετες αντισυνταγματικότητες που έχει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης να δεσμεύσει τα αποθεματικά των φορέων του Δημοσίου και των ΟΤΑ, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.
Read More

Δολοφόνησε την πεθερά του και έβαλε το πτώμα σε μια βαλίτσα

Ποινή κάθειρξης 18 ετών επέβαλε το δικαστήριο στην Ινδονησία τον 21χρονο Tommy Schaefer από τις ΗΠΑ, ο οποίος δολοφόνησε τη μητέρα της συντρόφου του.
Read More

Ακυβέρνητη λέμβος με μετανάστες στο Αγαθονήσι

Μια ημέρα μετά την τραγωδία με τους τρεις νεκρούς μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου, συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες αρχές καθώς
εντοπίστηκε κι άλλο σκάφος με μετανάστες, αυτή τη φορά κοντά στο Αγαθονήσι.
Read More

Ο νεαρός Έλληνας που ζωγραφίζει στα ευρώ το δράμα της κρίσης(Φώτο)

Ο νεαρός Στέφανος πήρε ένα μαύρο στυλό... και άρχισε να ζωγραφίζει... καμβάς του δεν ήταν κάποιος πίνακας ή χαρτί αλλά χαρτονομίσματα ευρώ! 
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: