Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ανακάλυψε τη noir πλευρά του εαυτού σου στο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ!


Ένα νέο παιχνίδι-πρόκληση στη σελίδα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο facebook σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις πόσο δαιμόνιος ντετέκτιβ είσαι και να κερδίσεις πλούσια δώρα!
Σπασμένες γλάστρες, βαλίτσες με πλαστά χαρτονομίσματα, ματωμένα ίχνη και δηλητηριώδη φίδια! Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μυστηριώδη στοιχεία που θα βρεις στον τόπο του εγκλήματος. Για την ακρίβεια στα τέσσερα crime scenes που έχουν δημιουργήσει οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τους λάτρεις του noir και όχι μόνο!
Πόσο ικανός επιθεωρητής είσαι; Τέσσερις διαφορετικές σκηνές, τέσσερις αινιγματικές υποθέσεις και ήρθε η ώρα να μας δείξεις πόσο σατανικό μυαλό έχεις!
Βάλε τη φαντασία σου να καλπάσει, συνδύασε όλα τα στοιχεία που θα βρεις και δώσε τη δική σου «φονική» εκδοχή για τη λύση του μυστηρίου έως τις 24 Ιουλίου 2015.
Όλες οι συμμετοχές μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου 2015, κατά την οποία θα αναδειχτούν πολλοί τυχεροί που κερδίζουν πλούσια δώρα:
• Ένας μεγάλος τυχερός θα επιλέξει και θα κερδίσει βιβλία συνολικής ονομαστικής αξίας 500 ευρώ.
• Πέντε τυχεροί θα επιλέξουν και θα κερδίσουν βιβλία συνολικής ονομαστικής αξίας 100 ευρώ.
• Δέκα τυχεροί θα επιλέξουν και θα κερδίσουν από ένα βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας.
Όλα τα βιβλία δώρα προέρχονται από τον κατάλογο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Γίνε λοιπόν επιθεωρητής και κέρδισε! Προσοχή όμως: Η θεωρία σου δεν πρέπει να μπάζει από πουθενά, η παραμικρή ανακολουθία μπορεί να σε κάνει ύποπτο!
Μπες τώρα στη σελίδα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο facebook και λύσε το μυστήριο!
Το παιχνίδι δεν υποστηρίζεται από το application του facebook για κινητά και tablet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: