Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μόλις 2 ώρες μακριά

Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Rachel
Αίγινα, Αγία Μαρίνα: 69€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Rachel. Το Ανακαινισμένο Hotel Rachel σας υποδέχεται δίπλα στην Πλάζ της Αγίας Μαρίνας (την μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού) και σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας μόνο με 69€
Άνδρος : 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Studios Irene

Άνδρος : 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Studios Irene.Ένα καταπράσινο νησί, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, με τις καλύτερες παραλίες των κυκλάδων , γραφικό και σύγχρονο σας προσκαλεί για ένα μοναδικό τριήμερο σε τιμή πρόκληση!!
Αίγινα: 63€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 63€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Στο καταπράσινο νησάκι της Αίγινας, με πανέμορφες παραλίες και δεκάδες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση σε πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει πραγματικά!!!!
Αίγινα: 48€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Liberty 1

Αίγινα: 48€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Ένας μικρός παράδεισος σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, υπέροχες παραλίες και γραφικά ταβερνάκια σας περιμένουν για ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο 4ήμερο!Μια προσφορά σε τιμή απλά απίστευτη!!!!!
Αγκίστρι: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Αγκίστρι: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο στο ξενοδοχείο Τοξότης, με welcome drink, transfer από και προς το λιμάνι και late check out. Ζήστε ένα μοναδικό 3ήμερο σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού, πνιγμένο στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του.
Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Περάστε ένα όμορφο 3ήμερο και απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στον υπέροχο αυτόν προορισμό!
Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενώνα. Ζήστε ένα υπέροχο τριήμερο σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: