Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Γνωρίστε τις ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας

Σέρρες,Λαϊλιάς:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αετόπετρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Σέρρες,Λαϊλιάς:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αετόπετρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ζήστε ένα μαγευτικό 3ήμερο κοντά στη φύση.Ο Λαϊλιάς αποτελεί παράδειγμα αρμονίας, ανάμεσα στο άγριο τοπίο και τη θαυμαστή ομορφιά του δάσους, τόπο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Καϊμακτσαλάν, Παναγίτσα: 139 € για τριήμερο για 2 άτομα

Καϊμακτσαλάν, Παναγίτσα: 139 € για 4ήμερο για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Ναούμα στην πλατεία της Παναγίτσας στο Καϊμακτσαλάν, με παραδοσιακό χορταστικό πρωινό!
Σέρρες,Άγκιστρο: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Χαμάμ σε δίκλινο δωμάτιο.

Σέρρες,Άγκιστρο: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Χαμάμ σε δίκλινο δωμάτιο. Σε ένα καταπράσινο τοπίο, μοναδικής φυσικής ομορφιάς, με όμορφα διακοσμημένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μπορείτε να συνδυάσετε την αίγλη του παλιού βυζαντινού χαμάμ, με τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο!
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό 59€ για τριήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Άγκιστρο Σερρών:Το Ξύλινο Χωριό 59€ για τριήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, γλυκό του κουταλιού για καλωσόρισμα και late check out. Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο παραδοσιακά χαμαμ σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας. Αναζωογονηθειτε με τη φυσική ευεξία των ιαματικών νέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: