Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μελομακάρονα… στα γρήγορα

Μελομακάρονα… στα γρήγορα 
Έρχονται οι γιορτές αλλά κι εμείς είμαστε εργαζόμενοι και τα κάνουμε όλα με την ψυχή στο στόμα. Νιώστε κι εσείς γιορτινά, κάντε την κουζίνα σας να “μυρίσει” Χριστούγεννα”, χωρίς όμως να “πνιγείτε” στις δουλειές. Να μια εύκολη συνταγή για μελομακάρονα που θα εντυπωσιάσει τους δικούς σας ανθρώπους.
Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης

Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης. Μοναδική προσφορά για να ξεφύγετε από το άγχος της πόλης, αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε, διασκεδάστε με δεκάδες δραστηριότητες!

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης. Μοναδική προσφορά για να ξεφύγετε από το άγχος της πόλης, αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε, διασκεδάστε με δεκάδες δραστηριότητες!

Χανιά: 60€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Χανιά: 60€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Είτε κάνετε ταξιδάκι αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους, είναι η ιδανική επιλογή. Στο κέντρο των Χανίων, όμορφο, με όλες τις ανέσεις και σε καταπληκτική τιμή!

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Όμορφες,παραδοσιακές γιορτές , σε ένα πανέμορφο τοπίο! Ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!

Αράχωβα: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Likoria Hotel με πρωινό

Αράχωβα: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Likoria Hotel με πρωινό. Ζήστε τη μαγεία του πιο must προορισμού του χειμώνα, με μια καταπληκτική προσφορά, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε μοναδική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: