Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Αποδράστε στην Αρχαία Ολυμπία στο 5* Arty Grand Hotel

Τα πάντα για τον τουρισμό!
www.tourism.gr
5* Arty Grand Hotel
Το ARTY GRAND HOTEL, χτισμένο στο λόφο πάνω από την Αρχαία Ολυμπία, αποπνέει το καλό γούστο και την υψηλή αισθητική των ανθρώπων που το δημιούργησαν. Την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του και την καλαισθησία του τη βιώνεις με όλες σου τις αισθήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείς στους χώρους του.
Ανακαλύπτοντας την Πελοπόννησο
Πελοπόννησος: Αν είστε λάτρης της εξερεύνησης, αν αναζητάτε εναλλακτικές αποδράσεις χωρίς πλοίο, τότε η Πελοπόννησος ανοίγει ένα τεράστιο πεδίο προοπτικών και επιλογών, που στην κυριολεξία δε θα ξέρετε τι να επιλέξετε: βουνά, δάση, ποτάμια, πόλεις, χωριά, υπέροχες θάλασσες, πολιτισμός, νυχτερινή ζωή, ό,τι και να πει κανείς θα είναι λίγο για τον τουριστικό πλούτο που προσφέρει.
Αρχαία Ολυμπία: Υπέροχες παραλίες και δραστηριότητες κοντά στην φύση!
Η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, δε διακρίνεται μόνο για τον αρχαιολογικό της πλούτο και τη μεγάλη πολιτιστική της κληρονομιά αλλά και το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον που την περιβάλλει. Αξίζει το ενδιαφέρον που δείχνουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο για αυτή, καθώς μπορεί να συνδυάσουν την ιστορία με διακοπές που θα τους μείνουν αξέχαστες!
 

Τα πάντα για τον τουρισμό!
www.tourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: