Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Στη χώρα του Γκάνγκναμ!

Στη χώρα του Γκάνγκναμ! 
Μας απασχόλησε χάρη στο διάσημο ομώνυμο τραγούδι του Νοτιοκορεάτη ράπερ Psy που έσπασε όλα τα ρεκόρ views στο youtube το περασμένο έτος, ξεπερνώντας μέχρι σήμερα το 1 δισεκατομμύριο επισκέψεις! Τι κρύβεται όμως πίσω από τη μεγάλη χορευτική επιτυχία;
Πήλιο - Πορταριά:135€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι
Πήλιο - Πορταριά:135€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι.Τρεχούμενα νερά, γραφικά μικρά καφέ, ταβερνάκια με γνήσια ελληνική κουζίνα, όμορφα και άνετα δωμάτια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , ιδανική προσφορά για ξεκούραση και χαλάρωση σε καταπληκτική τιμή!
Καλάβρυτα:130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καλάβρυτα:130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το χιονοδρομικό κέντρο, το φαράγγι του Βουραϊκού με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, το σπήλαιο των λιμνών, οι ιστορικές μονές και τα όμορφα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να δείτε! Εξερευνήστε τα με την μοναδική προσφορά μας! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο )
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Η μαγεία του δημοφιλέστερου προορισμού της Μακεδονίας σας περιμένει σε ένα πανέμορφο γραφικό ξενοδοχείο με τζάκι στο δωμάτιο σας και σε τιμή μοναδική!
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας που είναι πνιγμένη στα Έλατα και τα Πεύκα μόλις 2 ώρες από την Αθήνα με μια καταπληκτική προσφορά!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: