Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τη νέα εκπομπή Touristorama στο Extra3

Εκπομπή Touristorama…  στο Extra3 
Δείτε την εκπομπή Touristorama από τη συχνότητα του Extra 3! Μοναδικές προσφορές για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ταξιδιωτική εκπομπή Touristorama στους δέκτες σας!
Ναύπλιο - εορταστικό: 126€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε standard δίκλινο

Ναύπλιο - εορταστικό: 126€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε standard δίκλινο. Σε έναν ρομαντικό προορισμό, με γιορτινή ατμόσφαιρα, κοντά στην Αθήνα και με δεκάδες επιλογές διασκέδασης περάστε τις ομορφότερες γιορτές!

Γλυκή Θεσπωτίας, Εορταστικό Πακέτο: 119€ για 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Γλυκή Θεσπωτίας, Εορταστικό Πακέτο: 119€ για 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά για να βρείτε την γαλήνη και την ομορφιά. Περάστε ένα υπέροχο 5ήμερο στο μαγευτικό τοπίο του Αχέροντα και γυρίστε ανανεωμένοι!!!!!

Καρπενήσι, Παλιό Μικρό Χωρίο, Εορταστικό Πακέτο: 195€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Καρπενήσι, Παλιό Μικρό Χωρίο, Εορταστικό Πακέτο: 195€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Διασκεδάστε και χαλαρώστε τις μέρες των Χριστουγέννων μέσα στην φύση σε απόσταση αναπνοής από το Καρπενήσι και το Χιονοδρομικό κέντρο!

Κριθαριά- Βόλος Εορταστικό Πακέτο: 157€ για 4ήμερο για 2 έως 4 άτομα σε πολυτελές δίχωρο διαμέρισμα

Κριθαριά- Βόλος Εορταστικό Πακέτο: 157€ για 4ήμερο για 2 έως 4 άτομα σε πολυτελές δίχωρο διαμέρισμα. Η περιοχή είναι πανέμορφη, τα διαμερίσματα πολυτελή και η τιμή καταπληκτική! Μην περιμένετε ούτε στιγμή!

Λίμνη Τριχωνίδα - Θέρμο, Εορταστικό Πακέτο: 180€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Τριχωνίδα - Θέρμο Εορταστικό Πακέτο: 180€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out. Περάστε τις μέρες των εορτών χαλαρά και ξεκούραστα με βόλτες στην Λίμνη Τριχωνίδα!

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 105€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 105€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Ο απόλυτος προορισμός του χειμώνα σας περιμένει! Βόλτες στο χιονοδρομικό; Καλό φαγητό ή απολαυστικές βόλτες; Τα έχει όλα!

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα. Περάστε τις μέρες των γιορτών σε μία από τις ομορφότερες και γραφικότες περιοχές σε τιμή που δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: