Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

🔎 10 βιβλία μυστηρίου για κάθε γούστο



Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η αδρεναλίνη μένει στα ύψη με τα αστυνομικά των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Εσύ σίγουρα θέλεις να μείνεις αμέτοχος;

Μαχαίρι του Jo Nesbo
Η δωδέκατη περιπέτεια του Χάρι Χόλε, του αγαπημένου αντιήρωα, από τον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας. Η σκοτεινότερη υπόθεση της ζωής του Χάρι. Ο πρώτος δολοφόνος που συνέλαβε στην καριέρα του τον καταδιώκει. Ένας τύπος σαν τον Χόλε καλύτερα να κοιτάζει πίσω του. Το απόλυτο μπεστ σέλερ του φετινού καλοκαιριού. Μην το προσπεράσεις.
Το χρυσό κλουβί της Camilla Lackberg
Η βασίλισσα των μπεστ σέλερ της Σουηδίας επιστρέφει με μια ιστορία εξαπάτησης, λύτρωσης και όμορφης, αμείλικτης εκδίκησης. Ένα γενναίο μυθιστόρημα με πρωταγωνίστρια τη δυναμική και φιλόδοξη Φέι, μια γυναίκα που τη χρησιμοποίησαν, την πρόδωσαν, ώσπου να πάρει τη μοίρα στα χέρια της.
μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
Σελίδες: 680 Σελίδες: 432


Ξέχασέ με της Clare Mackintosh
Η αστυνομία λέει ότι ήταν αυτοκτονία. Η Άννα λέει ότι ήταν φόνος. Κάνουν λάθος και οι δύο. Η μάστερ των εκπλήξεων και των ανατροπών κάνει πάλι το θαύμα της.
Η ξηρασία της Jane Harper
Το δυναμικό ντεμπούτο της Jane Harper έρχεται με δύναμη από την Αυστραλία με διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, σαρώνοντας τα βραβεία. Ένα επικό θρίλερ που κάνει τις παλιές πληγές να ματώνουν ξανά.
μετάφραση: Βάσια Τζανακάρη μετάφραση: Χίλντα Παπαδημητρίου
Σελίδες: 472 Σελίδες: 424


Οι τελευταίες μέρες του Harald Gilbers
1793: Τότε που βασίλευε η βία του Niklas Natt och Dag
Προσωπική εκδίκηση ή συλλογικό καλό: ο εβραίος επιθεωρητής Οπενχάιµερ καλείται να διαλέξει ποιο µονοπάτι θα ακολουθήσει. Το τρίτο μέρος της συγκλονιστικής και άκρως επιτυχημένης τριλογίας «Germania» μας μεταφέρει στις τελευταίες μέρες της κατάρρευσης του Τρίτου Ράιχ. Ένα μεθυστικό κοκτέιλ, ένα ιστορικό θρίλερ, στιβαρό, αιματοβαμμένο, αινιγματικό, ατμοσφαιρικό. Το αναπάντεχο αριστούργημα που άνοιξε νέους δρόμους στην αστυνομική λογοτεχνία.
μετάφραση: Βασίλης Τσαλής μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
Σελίδες: 560 Σελίδες: 560


Στον οίκο των ψεμάτων του Ian Rankin
Υπάρχει δικαιοσύνη εκτός νόμου; Στο ερώτημα αυτό μας καλεί να απαντήσουμε ακόμα μία εθιστική περιπέτεια του επιθεωρητή Ρέμπους – νούμερο ένα στις λίστες των μπεστ σέλερ της Μ. Βρετανίας και στις καρδιές μας.
Αμνησία του Federico Axat
Τι θα έκανες αν ξυπνούσες με ένα πτώμα στο σαλόνι σου χωρίς καμιά ανάμνηση από τις τελευταίες ώρες της ζωής σου; Ο Αργεντίνος μηχανικός του σασπένς επανέρχεται με ένα ακόμα ανατρεπτικό θρίλερ που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι έχεις διαβάσει μέχρι τώρα.
μετάφραση: Νάντη Σακκά μετάφραση: Αγγελική Βασιλάκου
Σελίδες: 512 Σελίδες: 432


Το δεξί χέρι του Μανώλη Ανδριωτάκη
Ένα μακιαβελικό θρίλερ για την αλαζονεία της εξουσίας, το πολιτικό παρασκήνιο και τους δαιδάλους του διαδικτύου. Ένα σύγχρονο πολιτικό θρίλερ όπου οι αναγνώστες γίνονται κοινωνοί μιας προεκλογικής καμπάνιας.
Οδηγός φόνων του Αντώνη Γκόλτσου
Καμιά φορά οι φόνοι στο χαρτί υπαγορεύουν αληθινούς φόνους. Ένα αστικό νουάρ που παίζει με το μυαλό του ήρωα, των δολοφόνων και το δικό σας.
Σελίδες: 416 Σελίδες: 424

Δεν υπάρχουν σχόλια: