Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Επαγγελματικό streaming εύκολα!!

Εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της, η Roland παρουσίασε δύο νέα video switchers με δυνατότητα διαχείρισης όλων των γνωστών format. Πιο συγκεκριμένα τα V-60HD και την αναβάθμιση του V-800HD, το V-800HD Mark II.
To V-60HD είναι ένα ολοκληρωμένο video switcher και μίκτης ήχου, το οποίο προορίζεται για χρήση σε ζωντανά events, σε production και broadcast περιβάλλον για recording αλλά και streaming.
Σχεδιασμένο για φορητότητα αλλά και για ευκολία στην χρήση, υποστηρίζει 3G-SDI κάμερες, RGB και scaled HDMI εισόδους μαζί με πηγές όπως υπολογιστές και tablet.
Υποστηρίζει video και VESA αναλύσεις από 480i έως WUXGA αλλά και 1080i και 1080p μέσω των sdi πηγών. Η εισαγωγή και εγγραφή των σταθερών εικόνων γίνεται μέσω δύο cross-points. Το πρόγραμμα, η προεπισκόπηση, αλλά και η aux bus μπορούν να δρομολογηθούν σε πολλαπλές οθόνες.
Η aux μπορεί να δρομολογηθεί σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις sdi ή HDMI εξόδους επιτρέποντας την εναλλαγή από τις 8 εισόδους, όπως 4 x sdi, 2 x HDMI, ή από 1 x RGB και 2 x still images οι οποίες έχουν γίνει upload μέσω της USB θύρας.
Η πρόσβαση στο μενού γίνεται μέσω μιας οθόνης 3ων ιντσών. Το πρόγραμμα, η προεπισκόπηση και τα κανάλια εισόδου με audio meters και labels μπορούν να ελεγχθούν μέσω εξωτερικής οθόνης multi-viewer.
Η παραμετροποίηση και ο έλεγχος μπορούν να γίνουν μέσω της εφαρμογής V-60hd rcs για Pc και Mac. Ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσω touch panel μπορεί να γίνει από τις θύρες δικτύου ή rs232. Η θύρα δικτύου επίσης υποστηρίζει το ασύρματο σύστημα tally του κατασκευαστή για Pc, iOS και Android.
Η θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση εικόνων, ρυθμίσεων, μνημών αλλά και για την αναβάθμιση της συσκευής.
Ο μίκτης διαθέτει πλήκτρα με PGM/PST LED με χρωματικό κώδικα, T-bar και DSK (downstream keyer), καθώς και  πλήκτρα άμεσης ρύθμισης του key level και gain.
Το ενσωματωμένο tbc και frame sync εξασφαλίζουν την ομαλή μεταγωγή μεταξύ των σημάτων video και still εικόνων.
Ο μίκτης ήχου του V-60HD διαθέτει 4 x trs/xlr combo εισόδους με 48V phantom power, είσοδο stereo RCA καθώς και εισόδους ήχου de-embedding από τις 6 εισόδους video.
Στο τμήμα επεξεργασίας του ήχου περιλαμβάνει δυναμικά και effects όπως high pass filters, gate, compressor/limiter, 3-band eq, delay και δυνατότητα επιλογής «audio follow video» καναλιών. Η ενσωματωμένη λειτουργία multichannel audio embedding επιτρέπει τους χειριστές να επιλέξουν ποια πηγή ήχου θα ενσωματώσουν ξεχωριστά στην κάθε μία από τις εξόδους 1 και 2.
Επιπρόσθετα διαθέτει λειτουργία auto-mixing με δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης της στάθμης των ηχητικών σημάτων.

Δείτε περισσότερα για το V-60HD κάνοντας κλικ εδώ.
Η Roland έχει επίσης αναβαθμίσει το video mixer V-800HD παρουσιάζοντας την έκδοση Mark II.

Το V-800HD Mark II διαθέτει νέα πλήκτρα επιλογής των aux πηγών και εξειδικευμένα πλήκτρα που επιτρέπουν στους χρήστες την ρύθμιση του chroma και της φάσης. Η λειτουργία multi-zoom επιτρέπει μια είσοδο να μοιραστεί εσωτερικά σε έως 3 επιπλέον εισόδους και ο scaler κάθε εισόδου να μπορεί να μεγεθύνει σε οποιαδήποτε θέση δημιουργώντας την αίσθηση ότι έχουν συνδεθεί πολλαπλές κάμερες.
Το V-800HD Mark II διαθέτει scaler σε κάθε είσοδο. Ο scaler της εξόδου επιτρέπει την σύνδεση σε video wall χωρίς την ανάγκη ύπαρξης εσωτερικού scaler. Διαθέτει ενσωματωμένη HDMI multi-viewer δυνατότητα και επιπλέον δύο κανάλια για still εικόνες που μπορούν να γίνουν upload μέσω της θύρας USB. Τα πλήκτρα των καναλιών μπορούν να εγγραφούν μέσω 10 αναθέσιμων cross-points.
Και τα δύο νέα video mixer προορίζονται για εφαρμογές όπως είναι τα live events, κάλυψη συνεδρίων και εκθέσεων, εταιρικές παρουσιάσεις, συναυλίες, video streaming αλλά και για μικρές εφαρμογές broadcast.

Δείτε περισσότερα για το V-800HD MKII κάνοντας κλικ εδώ.
Website
Email
Facebook
YouTube
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: