Τρίτη 23 Απριλίου 2019

📱 Προτάσεις για ψηφιακή ανάγνωση - Απρίλιος 2019



Για όλους εσάς που ζείτε στον ψηφιακό κόσμο και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την τεχνολογία, ενώ συγχρόνως αγαπάτε το διάβασμα και το περιβάλλον, θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στη βιβλιοθήκη σας, να διαβάζετε παντού και πάντα, εύκολα και γρήγορα, να έχετε μαζί σας πολλές αναγνωστικές επιλογές, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προτείνουν νέα ψηφιακά βιβλία για όλες τις προτιμήσεις.
Ξεκινάμε με το μπεστ σέλερ της χρονιάς που δεν είναι άλλο από Το χρυσό κλουβί της Camilla Lackberg. Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του βρέθηκε στο νο1, στα charts του Apple iBooks στα ελληνικά!
Camilla Lackberg
Το χρυσό κλουβί
Η πιο γοητευτική παραμυθού της Σουηδίας μάς συστήνει τη νέα της ηρωίδα, τη Φέι. Μια φιλόδοξη και δυναμική γυναίκα της οποίας η ονειρική ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη γκρεμίζεται. Μια ιστορία εξαπάτησης, εκδίκησης και λύτρωσης, ένα ψυχολογικό θρίλερ με ξεκάθαρο φεμινιστικό μήνυμα που κερδίζει από την πρώτη σελίδα τον αναγνώστη.

10,99 €
Ελληνική λογοτεχνία Ξένη λογοτεχνία

Βασίλης Γκουρογιάννης
Αναψηλάφηση
Ένα πολιτικό, υπαρξιακό μυθιστόρημα που απεικονίζει μια χώρα με τα τραύματα του εμφυλίου, της δικτατορίας, της μεταπολίτευσης και της κρίσης, μια εξαιρετική αναψηλάφηση της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
Ερνέστο Σάμπατο
Περί ηρώων και τάφων
Μια κορυφαία στιγμή της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Το magnum opus ενός εμπνευσμένου συγγραφέα. Ο εκπληκτικός Αργεντίνος συνθέτει ένα αξεπέραστο έργο για το απόλυτο σκοτάδι που επικρατεί στον κόσμο.

9,99 €

11,99 €
Αστυνομική λογοτεχνία Αστυνομική λογοτεχνία


Jane Harper
Η ξηρασία
Το δυναμικό ντεμπούτο της Jane Harper έρχεται με φόρα από την Αυστραλία. Μεταφράζεται ήδη σε περισσότερες από 35 γλώσσες και σαρώνει τα βραβεία όπου κι αν εκδίδεται. Σκηνικό η Αυστραλία εν μέσω της χειρότερης ξηρασίας των τελευταίων εκατό χρόνων. Ένα επικό θρίλερ με ένα μυστικό σε κάθε σελίδα που κάνει τις παλιές πληγές να ματώνουν ξανά.
Niklas Natt och Dag
1793: Τότε που βασίλευε η βία
Ένα μεθυστικό κοκτέιλ, ένα ιστορικό θρίλερ από τη χρυσή φλέβα τoυ σουηδικού νουάρ. Το αναπάντεχο αριστούργημα που άνοιξε νέους δρόμους στην αστυνομική λογοτεχνία. Ένα ακρωτηριασμένο πτώμα φρικτά παραμορφωμένο που ανακαλύπτεται στα βρομερά νερά μιας λίμνης αποτελεί μόνο την αρχή.

9,99 €

11,99 €
Ιδέες και πολιτική Άνθρωποι και κοινωνία

André Kaspi, Hélène Harter
Οι Αμερικανοί Πρόεδροι
Από τον Τζορτζ Ουάσινγκτον στον Ντόναλντ Τραμπ
Ποιες πολιτικές αναταράξεις διαμόρφωσαν τον θεσμό και τις εξουσίες του Προέδρου; Είναι τελικά τόσο ισχυρός όσο νομίζουμε; Πόσα γνωρίζουμε πραγματικά για το αμερικανικό πολιτικό σύστημα; Οι απαντήσεις σε ένα βιβλίο που ρίχνει φως στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ και την ταραχώδη πολιτική τους ιστορία, σε μετάφραση της Σώτης Τριανταφύλλου, από δύο κορυφαίους Γάλλους ιστορικούς.
Αλέξανδρος Νεχαμάς
Περί φιλίας
Μια ενδελεχής επισκόπηση της έννοιας της φιλίας στον δυτικό πολιτισμό. Ένα εύληπτο, κατατοπιστικό και επίκαιρο δοκίμιο στην εποχή των social media και των χιλιάδων «απρόσωπων» φίλων από τον κορυφαίο καθηγητή φιλοσοφίας που εξηγεί για ποιο λόγο η φιλία είναι ένα από τα ουσιώδη χαρακτηριστικά της ζωής του ανθρώπου.

9,99 €

9,99 €
Τα ebooks των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διατίθενται σε αρχείο pdf ή epub κρυπτογραφημένο (Adobe DRM) και έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία ώστε να μπορούν να διαβαστούν σε υπολογιστή, laptop, κινητό ή tablet (μέσα από τον Adobe Digital Editions).

Δεν υπάρχουν σχόλια: