Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Το πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα.

Νέο χιονοδρομικό στο Μέτσοβο 
Είναι το πιο σύγχρονο και το πιο καινούριο στην Ελλάδα. Απευθύνεται στους λάτρεις του είδους αλλά και σε όσους απλώς επιθυμούν να δοκιμάσουν μια… χιονισμένη εμπειρία.
Μέτσοβο: 73€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Ανόστρο.

Μέτσοβο: 73€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Ανόστρο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του γραφικού Μετσόβου. Aπολαύστε τη θέα της Πίνδου από το δωμάτιο σας και εξορμήστε στις γύρω περιοχές!

Τζουμέρκα - Καλαρρύτες: 118€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Τζουμέρκα - Καλαρρύτες: 118€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Παραδοσιακό βλαχοχώρι, φωλιασμένο σε ένα καταπράσινο τοπίο, ιδανικό για ηρεμία , χαλάρωση και ξεκούραση! Μια καταπληκτική προσφορά !

Ζαγορά: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Ζαγορά: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε έναν προορισμό παραδοσιακό, γραφικό, φιλόξενο και δημοφιλή , μια προσφορά σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή! Αποκτήστε την τώρα και επισκεφθείτε το πανέμορφο Πήλιο για μια αξέχαστη εκδρομή!

Ζαγοροχώρια - Βίτσα : 133€ για 4ήμερο για δύο άτομα με πρωινό

Ζαγοροχώρια - Βίτσα : 133€ για 4ήμερο για δύο άτομα με πρωινό .Ζήστε την ζαγορίσια φιλοξενία και μαγευτείτε τόσο με τη μοναδική, φυσική ομορφιά τους όσο και με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους. Πλαισιωμένα από καταπράσινες βουνοπλαγιές, τρεχούμενα νερά, επιβλητικά φαράγγια και μαγευτικές λίμνες, αποτελούν ιδανικό προορισμό όλο το χρόνο!

Μέτσοβο: 130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Αρχοντικό Μετσόβου 4*

Μέτσοβο: 130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Αρχοντικό Μετσόβου 4*. Απολαύστε την διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, με jacuzzi στο δωμάτιο σας και πανοραμική θέα ενός τοπίου απαράμιλλης ομορφιάς!Μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή! ( Από Κυριακή - Πέμπτη βράδυ )

Δεν υπάρχουν σχόλια: