Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Σε απόσταση αναπνοής...

Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki!
Ναύπλιο 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late chech out στο πολυτελές ξενοδοχείο Palataki. Χαλαρώστε στην εξοχή και απολαύστε ένα υπέροχο 3ήμερο γεμάτο άνεση και πολυτέλεια!
Καμένα Βούρλα: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα φινλανδικό σαλέ στο Chalet Zeus-Village!

Καμένα Βούρλα: 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε ένα φινλανδικό σαλέ στο Chalet Zeus-Village! Χαρείτε ένα υπέροχο 4ήμερο σε ένα από τα πιό γραφικά μέρη του νομού Φθιώτιδας κοντά στη φύση.
Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στο ξενοδοχείο Το Στέκι 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Περάστε ένα όμορφο 3ήμερο και απολαύστε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στον υπέροχο αυτόν προορισμό!
Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενώνα. Ζήστε ένα υπέροχο τριήμερο σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κορινθίας.
Μάνη,Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα στο Gythio Bay Camping

Μάνη, Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα, ένα αυτοκίνητο και την δική σας σκηνή στο Gythio Bay Camping. Αν είστε λάτρεις της φύσης και των οργανωμένων διακοπών σε κάμπινγκ υψηλών προδιαγραφών πλάι στη θάλασσα μην χάνετε χρόνο αρπάξτε την ευκαιρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: