Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ευκρίνεια ήχου σε οποιαδήποτε ένταση!



Το JBL Pro SoundBar PSB-1 αποτελεί μία προσιτή ενεργή μονάδα για εμπορική χρήση ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές σε δωμάτια ξενοδοχείων και καμπίνες κρουαζιερόπλοιων. Με ένα σύνολο βελτιστοποιημένων χαρακτηριστικών που στοχεύουν στις μοναδικές απαιτήσεις αυτών των εφαρμογών, το Pro SoundBar μειώνει το κόστος και την πολυπλοκότητα που συναντιούνται συχνά σε τέτοιου είδους soundbars ενώ παρέχει ταυτόχρονα εξαιρετική ηχητική ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.
Ο σχεδιασμός «όλα σε ένα» του Pro SoundBar παρέχει ήχο πλήρους φάσματος χωρίς την ανάγκη για χρήση subwoofer, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου καθώς ελαχιστοποιεί την μεταφορά ήχου στα διπλανά δωμάτια. Για περαιτέρω διαχείριση έντασης, το Pro SoundBar ενσωματώνει switch περιορισμού έντασης τεσσάρων θέσεων για τον έλεγχο της μέγιστης εξόδου ήχου. Το Pro SoundBar υποστηρίζει τόσο μόνιμες όσο και μεταβλητές πηγές έντασης για την μέγιστη δυνατή συμβατότητα με τις TV. Τα σχετικά ρυθμιστικά switch και η επιλογές πηγών έντασης μπορούν να καλυφθούν με μία ασφαλιστική πλακέτα για την παρεμπόδιση αλλαγής τους από οποιονδήποτε επισκέπτη, εκτός του προσωπικού υποστήριξης.

Ευκρίνεια ήχου σε οποιαδήποτε ένταση
Ευκρίνεια ήχου σε χαμηλή ένταση επιτρέπει στους χρήστες να ακούν καθαρά χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσουν την ένταση σε ενοχλητικά επίπεδα για τα γειτονικά δωμάτια.
Ηχεία πρόσοψης
Τα ηχεία εμπρόσθιας τοποθέτησης προσδίδουν βελτιωμένη καθαρότητα ήχου πάνω από τα εσωτερικά ηχεία της τηλεόρασης. Τα ηχεία των τηλεοράσεων βρίσκονται συνήθως τοποθετημένα πίσω ή κάτω από τις TV, έχοντας ως αποτέλεσμα την μειωμένη ποιότητα ήχου και έντασης αλλά και την αυξημένη ηχητική ενόχληση.
Εξαιρετικά Υλικά Κατασκευής
Δεν έχει τοποθετηθεί κανένα ύφασμα πάνω στη σχάρα του ηχείου, κάνοντας τον καθαρισμό και την συντήρηση του προϊόντος ευκολότερα και λιγότερο επιρρεπή σε βλάβες.

Ευελιξία και Ευκολία Χρήσης
Η Pro SoundBar της JBL είναι συμβατή τόσο με μόνιμα όσο και με μεταβλητά συστήματα ήχου. Είτε η ένταση ελέγχεται απευθείας από την soundbar είτε από την TV, η Pro SoundBar μπορεί να υποστηρίξει και τις δύο περιπτώσεις με ένα μόνο remote control που ελέγχει το συνολικό σύστημα.
Αυτό καθίσταται δυνατό από το χαρακτηριστικό υπέρυθρης (IR) εκμάθησης της Pro SoundBar. Στην περίπτωση της μόνιμης πηγής έντασης, όπου η ένταση ελέγχεται από την soundbar, το Pro SoundBar είναι ικανό να «διαβάσει» τον IR παλμό των ρυθμιστικών έντασης, που σημαίνει ότι οποιοδήποτε remote control μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε είναι προγραμματιζόμενο είτε όχι. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το remote control της τηλεόρασης του δωματίου για να ρυθμίσουν το σύστημα χωρίς τη χρήση ενός «έξυπνου» (smart) remote. Έτσι, ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε συνθήκες υπάρχοντος συστήματος, το Pro SoundBar της JBL προσφέρει στους χρήστες μία απλοποιημένη εμπειρία!

Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.
Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: