Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εναλλακτικοί προορισμοί σε όλη την Ελλάδα

Νάουσα, Αγκωνάρι:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Νάουσα, Αγκωνάρι:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ο εναλλακτικός τρόπος διακοπών για όλες τις εποχές του χρόνου !!!
Σέρρες,Λαϊλιάς:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αετόπετρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Σέρρες,Λαϊλιάς:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αετόπετρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ζήστε ένα μαγευτικό 3ήμερο κοντά στη φύση.Ο Λαϊλιάς αποτελεί παράδειγμα αρμονίας, ανάμεσα στο άγριο τοπίο και τη θαυμαστή ομορφιά του δάσους, τόπο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενώνα. Ζήστε ένα υπέροχο τριήμερο σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κορινθίας.
Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στον ξενώνα Πέρα Αλώνια 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στον ξενώνα Πέρα Αλώνια 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας), ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο και παιδιά έως 12 ετών δωρεάν. Ζήστε την φιλοξενία, την πολυτέλεια και την παράδοση στον μαγευτικό ξενώνα Πέρα Αλώνια στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας!
Μάνη,Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα στο Gythio Bay Camping

Μάνη, Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα, ένα αυτοκίνητο και την δική σας σκηνή στο Gythio Bay Camping. Αν είστε λάτρεις της φύσης και των οργανωμένων διακοπών σε κάμπινγκ υψηλών προδιαγραφών πλάι στη θάλασσα μην χάνετε χρόνο αρπάξτε την ευκαιρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: