Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ρόαλντ Νταλ, ο Νο 1 παραμυθάς στον κόσμο!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο του Ρόαλντ Νταλ! Τα βιβλία του θα σε ταξιδέψουν σε φανταστικούς κόσμους, παρέα με απίθανους ήρωες! Δες παρακάτω όλα τα βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από καμία παιδική βιβλιοθήκη!
ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!
 
"Όλοι έχουμε τις στιγμές λάμψης και δόξας."
Ο Ρόαλντ Νταλ μοιράζεται τις αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων. Κάποιες είναι αστείες, κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες. Όλες όμως είναι αληθινές, πέρα για πέρα.
9,90€ | 8,91€
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ
Αυτοβιογραφία ονομάζεται το βιβλίο που γράφει κάποιος για τη ζωή του και συνήθως είναι γεμάτο με ένα σωρό βαρετές λεπτομέρειες.
Το βιβλίο αυτό δεν είναι αυτοβιογραφία. Ποτέ δε θα έγραφα την ιστορία του εαυτού μου. Από την άλλη, σε όλη τη διάρκεια των παιδικών μου χρόνων στο σχολείο και αμέσως μετά, μου συνέβησαν ορισμένα πράγματα που ποτέ δεν ξέχασα.
Κανένα από αυτά δεν είναι σημαντικό, μα όλα μού έκαναν τόσο τρομερή εντύπωση, που ποτέ δεν κατάφερα να τα βγάλω από το μυαλό μου. Το καθένα, ακόμη και μετά το πέρασμα πενήντα και ενίοτε εξήντα χρόνων, έχει παραμείνει χαραγμένο στη μνήμη μου.
Δε χρειάστηκε να ψάξω τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να τα ψαρέψω από την επιφάνεια της συνείδησής μου και να τα καταγράψω.
Κάποια είναι αστεία, κάποια είναι οδυνηρά, κάποια είναι δυσάρεστα. Μάλλον γι' αυτό τα θυμάμαι πάντοτε τόσο έντονα. Όλα είναι αληθινά.
ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ












ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ Νο 1 ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
Ο ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ ήταν κατάσκοπος, κορυφαίος πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, ιστορικός της σοκολάτας και ιατρικός εφευρέτης. Ήταν επίσης ο συγγραφέας των Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΑΤΙΛΝΤΑ, Ο ΜΦΓ και πολλών ακόμα εξαίρετων ιστοριών. Παραμένει ο Νο 1 παραμυθάς στον κόσμο. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν 16 βιβλία του συγγραφέα για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους αναγνώστες.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ

ΑΓΟΡΙ, οι αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του Ρόαλντ Νταλ
Η αγνή παιδική ηλικία ‒δυσάρεστη και αστεία, οδυνηρή και ευχάριστη‒ ενέπνευσε τον αγαπημένο παραμυθά, Ρόαλντ Νταλ, να δημιουργήσει το Αγόρι. Η ιστορία του πώς ο Ρόαλντ κατέληξε να γράψει το βιβλίο είναι σχεδόν μια ιστορία από μόνη της.
ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Ματίλντα
Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας
Ο απίθανος κύριος Φοξ
Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: