Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Σελίδες Δεκεμβρίου | Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Δείτε όλα τα βιβλία ενηλίκων
Δείτε όλα τα παιδικά βιβλία
Εκδηλώσεις
Αγαπητοί μας φίλοι,
Οι ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχουν ξεκινήσει δυναμικά και τα τελευταία, για φέτος, νέα βιβλία μας έφτασαν στα ράφια των βιβλιοπωλείων! Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά, ημερολόγια για το 2016 αλλά και μελέτες για την οικονομία, είναι κοντά σας για να τα ξεφυλλίσετε, να τα διαβάσετε και να τα δωρήσετε στους αγαπημένους σας. Παρακάτω διαβάστε περισσότερα για όλες τις νέες μας κυκλοφορίες,, αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά μέσα από το website μας αλλά και την σελίδα μας στο facebook.
Χριστουγεννιάτικα βιβλία

Η Γέννηση του Χριστού
Φίλιππος Μανδηλαράς
Εικονογράφηση : Ναταλία Καπατσούλια
Σχήμα : 20x20, Σελίδες : 36, Τιμή: 7,99 €
Για παιδιά ηλικίας 4+ ετών
Η Γέννηση του Χριστού, δοσμένη σαν παραμύθι! Ο βραβευμένος συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς γράφει απλά, κατανοητά στιχάκια και η Ναταλία Καπατσούλια πλαισιώνει το κείμενο με ευχάριστες εικόνες για να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά τη μορφή και το έργο του Χριστού.

Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία
Orianne Lallemand
Εικονογράφηση: Elleonore Thuiller
Σχήμα:21,5x21,5, Σελίδες: 40, Τιμή: 6,50 €
Για παιδιά ηλικίας 3+ ετώ
Στον λύκο Ζαχαρία δεν αρέσουν καθόλου τα Χριστούγεννα! Τριγυρίζει μουτρωμένος ψάχνοντας παρέα για να παίξει χιονοπόλεμο. Όλοι όμως είναι απασχολημένοι με τις προετοιμασίες των γιορτών. Ευτυχώς, οι φίλοι του θα τον βοηθήσουν να μπει κι αυτός στο γιορτινό κλίμα. Φυσικά, στο τέλος τον περιμένει μια υπέροχη έκπληξη!

Δωροβροχή
Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη
Εικονογράφηση : Πέτρος Μπουλούμπασης
Σχήμα : 22x22, Σελίδες : 24, Τιμή: 3,99 €
Για παιδιά ηλικίας 4+ ετών
Τι θα συμβεί όταν τα Χριστούγεννα αρχίσει να βρέχει δώρα; Δώρα που πέφτουν από τον ουρανό κατευθείαν στο κεφάλι του Μάρκου; Κι αν ο Μάρκος θέλει να κρατήσει όλα τα δώρα για τον εαυτό του; Τα υπόλοιπα παιδάκια τι θα κάνουν;

Η μπουγάδα του Αϊ-Βασίλη
Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη
Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη
Σχήμα:22x22, Σελίδες: 24, Τιμή: 3,99 €
Για παιδιά ηλικίας 4+ ετών
Ο Αϊ-Βασίλης έβαλε μπουγάδα... Κι έμεινε χωρίς ρούχα! Όλα μίκρυναν και δεν τον χωράνε.Τί θα κάνει τώρα; Ποιος θα τον βοηθήσει να βρει ρούχα για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά;
Ακόμα περισσότερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ
Ημερολόγια 2016

Το Ημερολόγιο της νέας μαμάς - 2016
Πελιώ Παπαδιά
Ζωγραφιές: Σάντρα Ελευθερίου
Σχήμα: 10,5x13,5, Σελίδες:352
Μαλακό Εξώφυλλο, Τιμή: 5,99 €
Το Ημερολόγιο της νέας μαμάς γράφτηκε από μια παλιά «νέα μαμά», που επιδίωξε να μιλήσει γι' αυτή και σε αυτή με χιούμορ. Στις σελίδες του θα διαβάστε οικουμενικές αλήθειες για τη μητρότητα με τις οποίες οι μητέρες θα ταυτιστούν, σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Εκτός από τις καθημερινές πρακτικές συμβουλές, το ημερολόγιο περιλαμβάνει και 12 σύντομα άρθρα για την ανατροφή των παιδιών που απαντούν στις αγωνίες κάθε νέας μαμάς!

Ημερολόγιο θετικής σκέψης - 2016
Ζωγραφιές: Μυρτώ Δεληβοριά
Σχήμα:10,5x13,5, Σελίδες: 352
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 5,99
Μια νέα χρονιά έρχεται και εμείς θα εστιάσουμε στις πλευρές της ζωής που συχνά παραμελούμε: στα ευχάριστα συναισθήματα, στην καλή μας υγεία, σε αυτούς που αγαπάμε, σε αυτούς που μας αγαπάνε, στις μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας που μας περιτριγυρίζουν κάθε στιγμή,αρκεί να σηκώσουμε το κεφάλι και να τις δούμε.

Τα παιδία... λέγει - Ημερολόγιο 2016
Ζωγραφιές: Έλλη Γρίβα
Σχήμα: 12x16,5, Σελίδες: 224
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 7,99 €
Αυθεντικές, δροσερές ατάκες μικρών παιδιών, οι οποίες συγκεντρώθηκαν σε συνεργασία με το www.eimaimama.gr θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το 2016 μέσα από ένα εύχρηστο ημερολόγιο και θα προσθέσουν ένα ακόμα χαμόγελο στην κάθε μέρα που έρχεται!
Οικονομία

Από το μεγάλο πάρτι στη χρεοκοπία 2009-2015: Δημαγωγία και μοιρές επιλογές
Γιάννης Παπαδογιάννης
Πρόλογος: Αλέξης Παπαχελάς
Σχήμα:14,5x20,5, Σελίδες:288, Τιμή: 13,99 €
Για πολλά χρόνια η ζωή στην Ελλάδα κυλούσε αμέριμνα. Ή σχεδόν αμέριμνα. Αλλά το 2009, λίγα χρόνια μετά τη θριαμβευτική ένταξή μας στην ευρωζώνη, ήρθε η κρίση. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε στην αρχή. Όμως αυτό που ακολούθησε δεν ήταν απλώς μια οικονομική κρίση, αλλά μια άνευ προηγουμένου κοινωνικοοικονομική καταστροφή. Τι ακριβώς συνέβη; Γιατί δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση; Γιατί η χώρα βρέθηκε εκτός ελέγχου; 2009-2015: εφτά χρόνια άρνησης της πραγματικότητας, εφτά χρόνια τυφλής δημαγωγίας, εφτά χρόνια αστάθειας και αβεβαιότητας που έφεραν την Ελλάδα ένα βήμα πριν την ταπεινωτική εκδίωξη της από την Ευρώπη. Ένα βιβλίο που εξηγεί πώς η Ελλάδα έφτασε στην οικονομική κατάρρευση και καταδεικνύει τις μεγάλες ευθύνες του πολιτικού προσωπικού της χώρας αλλά και τις μοιραίες επιλογές της ηγεσίας.

Το μεγάλο σορτάρισμα
Ποντάροντας στην οικονομική καταστροφή
Michael Lewis
Μετάφραση: Νίκος Ρούσσος
Σχήμα: 14,5x20,5, Σελίδες: 352, Τιμή: 16,50 €
Το διεθνές best seller του Michael Lewis «Το μεγάλο σορτάρισμα: Ποντάροντας στην οικονομική καταστροφή» μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Άνταμ ΜακΚέι (σκηνοθέτη της ταινίας Anchorman) και κυκλοφορεί με εξώφυλλο με το εικαστικό της ταινίας. Με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ, Μπραντ Πιτ και Ράιαν Γκόσλινγκ «Το μεγάλο σορτάρισμα» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 7 Ιανουαρίου 2016 από την UIP. Το Μεγάλο Σορτάρισμα αφηγείται πώς τέσσερις μη «ειδήμονες» στα υψηλά χρηματοοικονομικά προέβλεψαν την φούσκα της αγοράς ακινήτων στην Αμερική πριν από οποιονδήποτε άλλο. Και βγήκαν κερδισμένοι...
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: