Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Πριν από λίγο ο υποψηφιος των ΑΝ.ΕΛ στην Α΄Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του κινήματος  κ.Θ.ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ μας αποκάλυψε μια είδηση-βόμβα:
Ο κ.ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ως δημοσιογράφος μας έδωσε την αποκλειστική είδηση για τα μελλούμενα στην ΝΔ την επομένη των εκλογών.
Επικαλούμενος πληροφορίες μέσα απο την ΝΔ και κυρίως από στελέχη που ανήκουν στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ μπλόκ,αλλά εκφράζοντας και την προσωπική του πολιτική άποψη,ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ήδη προγραμματίζει και σχεδιάζει την διάσπαση της ΝΔ την επομένη των εκλογών μετά από την βέβαιη εκλογική ήττα όπως διαφαίνεται πλέον στον ορίζοντα.
Αυτό θα συμβεί γιατί εδώ και μήνες υποβόσκει γκρίνια και φαγωμάρα για τις επιλογές ΣΑΜΑΡΑ τόσο σε επίπεδο συγκυβέρνησης αλλά και ότι η ΝΔ έχει απολέσει το πραγματικό της προφίλ ως ένα κοινωνικό φιλελευθερο κόμμα.
Η κίνηση αυτή μετά την ήττα που προδιαγράφεται στις 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ θα γίνει διότι ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ είναι σίγουρο ότι με τις επιλογές του μετά το φθινόπωρο του 2011 δεν χωράει πλέον στο πολιτικό τοπίο της ΝΔ!!!
Ηδη ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ προσανατολίζεται μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ να βρεθεί στο επόμενο κοινοβούλιο με δικιά του κοινοβουλευτική ομάδα εκτός φυσικά της ΝΔ!!!Αυτό σημαίνει κατ' ουσίαν ότι ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ κάνει μια διαχείρηση ήττας και μια προσπάθεια να υπάρξει στο πολιτικό τοπίο εκτος ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: