Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Απίστευτο! Διακοπές σε όλη την Ελλάδα με περίπου 140€ τα 2 άτομα!

Νάξος: 149€ για ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα στον Αμπραμ
Νάξος: 149€ για ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα στον Αμπραμ, προσφορά για ολόκληρο το καλοκαίρι! Μια μοναδική προσφορά σε εκπληκτική τιμή δίπλα στην παραλία στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων!
Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 412€ για ένα 8ήμερο για 4 άτομα σε πολυτελή διαμερίσματα

Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 412€ για ένα 8ήμερο για 4 άτομα σε πολυτελή διαμερίσματα, προσφορά Αυγούστου. Περάστε τις πιο όμορφες, τις πιο άνετες, τις πιο ξεκούραστες διακοπές, δίπλα στον μαγευτικό Βόλο και δίπλα στην παραλία!

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 395€ για 7ήμερο για 2-4 άτομα για Αύγουστο

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 395€ για 7ήμερο για 2-4 άτομα για Αύγουστο. Παραλίες που κόβουν την ανάσα, φιλόξενοι κάτοικοι και εξαιρετικό φαγητό, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 820€ για 8ήμερο για 2-5 άτομα για τον Αύγουστο

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 820€ για 8ήμερο για 2-5 άτομα για όλο τον Αύγουστο. Super εξοπλισμένες μεζονέτες με ξύλινο πατάρι περιμένουν εσάς και την οικογένεια σας να χαρείτε της διακοπές σας στην όμορφη Λευκάδα!

Μάνη: 89€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Κάστρο της Βάθειας

Μάνη: 89€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Κάστρο της Βάθειας. Αποκτήστε ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς για διαμονή, σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, δίπλα στις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου!

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Ιούλιο

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Ιούλιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο όμορφο Καμάρι με πισίνα, πρωινό και ένα γεύμα 2 άτομων στο πιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του νησιού! Φύγαμε τώρα!

Πάρος: 225€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Νάουσα

Πάρος: 225€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Νάουσα. Μια καταπληκτική προσφορά για την πανέμορφη Πάρο σε καταπληκτική τιμή , περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια, απολαύστε την τοπική κουζίνα, διασκεδάστε μέχρι πρωίας και χαλαρώστε στις ομορφότερες παραλίες!

Μήλος:244€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή

Μήλος:244€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή, προσφορά Αυγούστου. Αποκτήστε τώρα μια καταπληκτική προσφορά για μια εβδομάδα διακοπών σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, σε άνετα και καλαίσθητα δωμάτια δίπλα στην θάλασσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: